A lenyűgöző Wellington

Időpontok

  • 2021-02-26 (18-22 h) 6 hely
  • 2021-03-26 (18-22 h) 6 hely
  • 2021-04-23 (18-22 h) 6 hely
Jelentkezem

Létszám

6 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő

Részvételi díj

35.990 Ft / 1 fő

71.980 Ft / 2 fő

107.970 Ft / 3 fő

159.960 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Ti mondtátok

  • Kedves Niki!


     


    Igazán jó éreztem magam, köszönöm! A hétvégére már családi megrendelés is van sushira:-)


     


    Üdv


    Juli


    Dr. Thuróczy Julianna

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

icon_kedvencicon_glutenmentes

A lenyűgöző Wellington készítésének titkai

Egy igazi férfi tud steaket sütni.

Élő Wellington tanfolyamok 2021 február 10-e után lesznek újra, addig is rengeteg Zoom-on keresztül közvetített élő tanfolyamon tudsz részt venni. A Zoom tanfolyam anyaga és menterendje teljes egészében megegyezik az élő Wellington tanfolyammal, annyi a különbség, hogy nem kell személyesen eljönnöd a Protobello Chef Főzőiskolába, hanem otthonról, a saját konyhádból Zoom-on keresztül tudsz csatlakozni a tanfolyamhoz. 

 

 

Tudom, milyen rossz érzés, amikor valami nagyon fontos alkalomra valami nagyon-nagyon különlegessel szeretnél előrukkolni, és nincs semmi a tarsolyodban, amivel előrukkolhatnál. Honnan kapj elő egy receptet, ami nem csak hihetetlenül jó lesz, ha elkészül, de ráadásul biztos lehetsz benne, hogy neked is sikerülni fog?

 

Sokszor halgattam már végig a hentesnél olyan eszmecseréket, hogy mennyi húst is kellene venni a Wellingtonhoz, ha 10 fős lesz a vendégsereg, és soha nem szokott kijönni a matek. Már ott gond van, hogy nem tudjuk megsaccolni, hogy mennyi bélszínre lesz szükség. Nem arra gondolok, hogy nem tudjuk kiszámolni, hogy 10 főre kell 1,5-2 kb bélszín.

 

Nem, nem! Egyáltalán nem gondolom, hogy bárkinek is gondjai lennének a számokkal.

 

Hanem arra gondolok, hogy a bélszínt ismerni kell. Vannak olyan részei, amik a formájuk miatt nem alkalmasak arra, hogy teljes egészében felhasználd. Aztán ott van az a probléma is, hogy ha nem megfelelő a hús, amit vettél, sajnos simán előfordulhat, hogy bár sokat fizettél érte, de egy íztelen húsdarabbal lettél csak gazdagabb, amiből akárhogy is nézzük, nem lesz lenyűgöző a Wellintgon.

 

Szóval itt indul a Wellington készítés…

 

Ugye milyen jó lenne, ha az információk rengetegében való bizonytalan bolyongásnak egyszer s mindenkorra búcsút mondhatnál? Milyen klassz lenne, ha bármikor, amikor valami nagyon ütőssel szeretnél előrukkolni egy fontos családi eseményen, vagy egy különleges baráti vacsorán, csak besétálsz a konyhádba, és sütsz egy hihetetlenül omlós, szaftos, csodálatos Wellingtont? Csak lazán, magabiztosan? Azért ez eléggé ott lenne a topon!  

 

Nos, nem vagy messze tőle! Felkészültél, hogy végre valóban megtanulj tökéletes Wellingtont sütni?  Már nem akarsz próbálkozni, nem akarsz csalódni, nem akarsz több húst kidobni?  Várlak Téged a következő Wellington készítő tanfolyamon!

 

Ne feledd, a tanfolyamok kis létszámosak, így a helyek gyorsan betelnek. Egyetlen dolgod maradt, töltsd ki a jobb oldali jelentkezési űrlapot és találkozzunk a következő órán!

 

Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

 


 

Program:


17:50 - 18:00

Érkezés

 

18:00 – 19:00

Wellington tanfolyam áttekintése, hogy mi mindent fogunk ma csinálni, aztán pedig elkészítjük a tartárt és a salátát. A tartár elkészítése során olyan hasznos dolgokat is gyakorolni fogunk, hogy érdemes gyorsabban, precízebben aprítani (vöröshagyma apró kockára vágása, petrezselyem felaprítása)

 

19:00 - 19:30

Az előétel elfogyasztása

 

19:30 – 19:50

Minden amit a bélszín beszerzésről tudni kell, hogy a Wellingtonod mindig kitűnően sikerüljön ( az elméleti tudnivalókat a tanfolyam után az elkészített receptekkel együtt e-mailben fogom küldeni)

  • milyen húst érdemes venni?
  • mik a legjobb beszerzési források, mit jelent a hús érlelése, és miért fontos?
  • érdemes-e pácolni a húst, és ha igen, hogyan?
  • hogyan lehet a húst otthon tárolni rövidebb vagy hosszabb ideig attól függően, hogy sikerült időzítened a beszerzést
  • milyen a megfelelő zsiradék, és mennyit érdemes egy-egy sütéshez felhasználni?
  • hogyan, és mennyi ideig érdemes sütni, hogy a bélszín állaga megfelelő legyen?
  • miért van szükség kétfázisú sütésre?
    hogyan lehet a Wellingtont különféle fokozatokra sütni?
  • hogyan lehet a Wellingtont formázni
  • hogyan kell kialakítani a Wellington rétegeit
  • hogyan kell a leveles tésztával bánni, hogy a végeredmény egy szép Wellingon és ne egy rémálom legyen
  • hogyan, és miért érdemes pihentetni a  Wellingtont sütés után, hogy a lehető legjobb formáját mutassa a tányérodon?

 

19:50 – 20:00
Szünet

20:00 - 21:30
A Wellington, a köret és a desszert elkészítése

 

21:30 – 22:15
Terítés, tálalás, majd a jól megérdemelt vacsora során végre megkóstolhatod, milyen Wellingtont sütöttél, és megnyugodhatsz, hogy az, hogy ilyen jól sikerült, az nem csak a véletlen műve volt, hanem a tiéd. Ezentúl akárhányszor egy pazar főételt, azaz Wellingtont akarsz sütni, gond nélkül menni fog! Ilyenkor szoktam még időt szánni az esetlegesen felmerülő kérdésekre. A program várható befejezése ezért rugalmas. 22:15-22:30 környékén várható a befejezés. 

 


 

 Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

Menü:

 

Tatár bifsztek

Ez a recept roppant erős indítás ezen a főzőtanfolyamon. A legtöbb résztvevő már a tatárnál úgy érzi, megérte eljönni. A jó tatár elkészítésének jó néhány titka van. Onnantól kezdve, hogy milyen húst vegyél hozzá, odáig, hogy ne úgy fűszerezd, ahogy mindenki más tenné. Remek előétel, de nagyobb adagban készítve egy roppanós, friss salátával, egy kis házi kovászolt kenyérrel önálló étkezésként is megállja a helyét.  

 

 

Friss saláta szarvasgombás vinaigrette-öntettel

Gyakran hallani, hogy még egy étteremben sem lehet sokszor jó salátát kapni, úgyhogy nagy hangsúlyt fektetek a főzőtanfolyamaimon, hogy ha olyan a menü, akkor belecsempésszek egy-egy remek salátát, amivel bármilyen egyszerű sültet, laza vacsorát könnyű szerrel feldobhatsz. Lehet előétel, vagy köret, mindenképpen imádni fogja, aki megkóstolja ezt a salátát.

 

 

A tökéletes Wellington bélszín

A különleges alkalmak különleges ételeket kívánnak. A Wellington pontosan ilyen.  Ha elkészíted, aznap az összes elismerést be fogod söpörni! A Wellington bélszín elkészítéséről minden honnan csak azt hallod, hogy milyen nehéz! Meg hogy ha nekiállsz, biztosan nem fog sikerülni. Ha követed a tippjeimet, soha, semmilyen gondod nem lesz a Wellington elkészítésével, és mindig lesz egy csodálatos recept a tarsolyodban, ha valami igazán különleges menüt szeretnél készíteni. Szóval ez a recept mindent megér!  

 

 

Gratin dauphinois

Ez a köret biztosan nagy kedvenced lesz. A krumpli amilyen egyszerű, olyan sokoldalú. Ennek a receptnek a segítségével egy igazán különleges arcát ismerheted meg. Nem csak Wellington mellé, bármilyen más húsétel mellé remek párosítás.

 

 

Csokoládé szuflé vanília fagylattal

A csokoládé szuflé méltán legendás. A selymesen olvadó forró csokoládé és a jéghideg vaníliafagyi édes csábításának lehetetlen ellenállni. Legalább is a főzőtanfolyamimon még nem sikerült senkinek.

 

Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

Kinek ajánlom?


  • Ha igazi bélszín rajongó vagy, és nem akarsz megállni a steaksütésnél, akkor, nem árt, ha a bélszínnek ezt a különleges elkészítési módját is megtanulod, így ha villantani szeretnél, több opció is legyen, amiből választani tudsz. Ha a vendégeidet le szeretnéd nyűgözni, a siker mindig garantált lesz, ha egy Wellington kerül az asztalra! 

 

  • Ha már alaposan körbejártad a Wellington sütés témáját, mindent megnéztél az interneten, mindent elolvastál, de visszatart, hogy nagyon drága az alapanyag. Attól félsz, hogy ha otthon próbálkoznál Wellingtont sütni, csúfos kudarc lenne a vége. A tanfolyamon lépésről lépésre végig megyünk a Wellington készítés fázisain, mindent kis titkot és tippet elárulok. Az sem lesz gond, hogy a szó elszáll, és nem fogsz emlékezni, mert minden pontosan precízen le lesz írva a receptekben és kiegészítő anyagokban, amiket a tanfolyam után –e-mailben fogsz megkapni. Úgy fogod érezni, hogy minden eddigi ismereted a helyére került, és mindig lazán, magabiztosan megy majd a Wellington sütés, mert nem csak azt fogod tudni, hogy mi kell tenni, hanem azt is, hogy miért.
 
  • Ha a párod nagyon nagy húsimádó, és a kedvéért szeretnél megtanulni Wellingtont sütni. Irigylésre méltó, ha valakinek olyan társa van, hogy még erre is képes, csak hogy a kedvében járjon. Garantáltan nagy lesz otthon az elégedettség, mert a Wellinton tanfolyam után olyan pazar fogásokat tudsz tálalni (bizony, nem csak Wellingtont készítünk, hanem előétel és desszert is lesz!), amik csak a legjobb éttermekben kerülnek az ember tányérjára! 

 

Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

Mit tartalmaz az ár?

  • a tanfolyam elvégzése után bármikor képes leszel tökéletes Wellington bélszínt sütni, illetve egy különleges alkalmakra is megfelelő izgalmas menüt elkészíteni, mert a tanfolyamon nem csak Wellingont sütünk, hanem készül előétel, köret, saláta és desszert is
  • nem kell attól félned, hogy ki kell dobnod a méreg drága húst, mert pontosan fogod tudni, hogy kell ezzel a nemes alapanyaggal bánni
  • a sütés-főzéshez szükséges alapanyagokat biztosítjuk, a tanfolyamra nem kell magaddal hoznod semmit
  • a program végén egy nagyon kellemes, hangulatos vacsora során pihenjük ki a sütés-főzés fáradalmait, amikor is megkóstoljuk, amit elkészítettünk: itt derül ki, hogy valóban képes vagy-e olyan Wellington sütni, amit a legvadabb álmaidban reméltél (megsúgom, ekkor már biztosan tudni fogod, hogy igen), és a Wellington bélszín mellé készített köret,az előétel, a saláta, majd a menüt megkoronázó desszert igazi jolly jokerek lesznek a recepttáradban, ha vendégeket vársz, vagy egyszerűen egy jót akarsz főzni
  • recepteket a tanfolyam után e-mailben kapod meg, amelyben érthetően és alaposan, lépésről lépésre le van írva az elkészítés, hogy otthon is bármikor, évek múlva is újra és újra könnyedén meg tudd ismételni!
  • ráadásként 5 ajándék boldog tulajdonosa leszel, amik segítenek, hogy jobban eligazodj a hentesnél, lesz egy csomó új, könnyen elkészíthető köret és mártás recepted, amikkel könnyedén változatossá teheted a megszokott ételeidet.  Könnyebben tudsz bort választani húsételek mellé, és ha eddig gondjaid voltak a grillezéssel, tippjeim abban is segítenek. 

 

 

A Wellington tanfolyam mellé az alábbi AJÁNDÉKOKAT kapod:

 

#1 Bónusz: Melyik húsrész mire való?

Ebből az anyagból megtudhatod, ha friss húst szeretnél vásárolni a hentesnél, egy adott recepthez, akkor melyik húsrészt érdemes választanod. De az is lehet, ha megtetszik valami a hentes pultban, és hazaviszed, ennek az összefoglalónak a segítségével kapsz néhány jó ötletet, hogy mit készíts belőle. 


1 bónusz steak tanfolyam.png

 


#2 Bónusz: 5 izgalmas köret nem csak steakhez

5 remek recept, hogy ha éppen kifogynál az ötletekből, mi legyen a köret a steak, vagy más finom sült mellé, amit éppen készítesz. 

 

 2 bónusz steak tanfolyam.png

 

#3 Bónusz: 5 könnyű mártás húsok és grill zöldségek mellé

Ez az öt recept villámgyorsan segít, hogy egy kissé izgalmasabbá tedd a megszokott, és már mesteri szinten készített ételeidet. Egy új mártás, és máris újjá élednek az ízek, illatok, textúrák. Felfedezésre csábít ez az új kombináció a tányéron.

 

 3 bónusz steak tanfolyam.png

 

#4 Bónusz: Borkalauz húsételekhez

 

Ha igazán stílusosan szeretnéd kínálni az általad nagy gonddal elkészített fogást, egy megfelelő bor sokat számít. Kiemeli, hogy milyen figyelmes és hozzáértő vagy. Egy olyan vendéglátó, aki a legkisebb részletre is odafigyel. A megfelelő bor párosítással igazán nagy hatást tehetsz a vendégeidre!

 

 4 bónusz steak tanfolyam.png

 

#5 Bónusz: 20 tipp grillezéshez

 

Tavasztól őszig nem sok jobb elfoglaltság van a sütés-főzés szerelmeseinek, mint a szabadban grillezni. Egyetlen tűzhelyen, vagy sütőben elkészített hús sem lehet annyira fantasztikus ízű, mint a grillen sült társai. Ebben a gyűjteményben sok-sok olyan azonnal alkalmazható tippet találsz, amivel azonnal könnyebbé válik a grillezés. 

 

 5 bónusz steak tanfolyam.png

 

 

Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

Miért pont a te főzőtanfolyamodat válasszam?

 

Vendéglátós családból származom, én vagyok a harmadik generáció, aki hivatásának választotta a főzést. Annyira szeretem, hogy el sem tudom képzelni, hogy bármi mással foglalkozzak!

 

Közgazdaságtant, vendéglátást és rendezvényszervezést tanultam, és 11 évet dolgoztam a turizmusban mielőtt elvégeztem a szakács iskolát és megalapítottam a saját főzőiskolámat.

 

Alaposan megvizsgáltam a hazai helyzetet, és a rengeteg jó mellett sok olyan dolgot tapasztaltam, ami nem tetszett. Például amikor egy főzőtanfolyamon nincs, vagy csak nagyon hiányos a recept, vagy szó szerint lényegi információk nem hangzanak el.

 

A saját tanfolyamaimat nagyon nagy precizitással úgy alakítottam ki, hogy ha csak egyszer látogatsz el valamelyik főzőtanfolyamomra, a főzésről olyan módon kezdesz el gondolkodni, ami megnyitja előtted  fejlődés útját. Azonnal alkalmazható tudást adok, és nem csak egy show-t, ami aznap este nagyon érdekes volt, de nem tanultál belőle semmit.  

 

 

Néhány visszajelzés azoktól, akik már részt vettek a Wellington tanfolyamon:

 

  • Kedves Niki! Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon. Nem is gondoltam, hogy a főzés ilyen érdekes is lehet. Alig várom, hogy itthon is kipróbáljam, amit nálad főztünk.  Üdv:  T. Sándor

 

  • Kedves Niki! Nagyon szépen köszönjük a kapott anyagot, és magát a tanfolyamot is. Nagyon jól éreztük magunkat, sokat kamatoztatjuk majd a tőled tanultakat! Üdvözlettel, Kinga

 

  • Szia Niki! Köszönjük szépen igen élvezetes volt a tanfolyam! Nagyon fini lett a steak + minden! Neked Továbbra is a Legjobbakat! Navian

 

  • Kedves Niki, Köszönjük a főzőtanfolyamot, mindannyiunknak hasznos volt. Kinek azért, mert a receptjei számát növelte, kinek azért, mert még nem főzött/sütött/készített ilyen nagyszerű ételeket. Üdv: Dóra, Eszter, Zoltán Zozó, Kristóf

 

  • Kedves Niki! Nem csak a Wellingtonnak van ám sikere itthon! Eddig minden hétvégén rendelt a család tatár beefsteaket, és mindig nagyon hamar elfogy! Köszi a recepteket!  Balázs

 

 

Gyakran ismételt kérdések:

 

Hogyan zajlik a tanfolyam? Mi történik azután, hogy megérkeztem?

A tanfolyam kezdése előtt 10 perccel korábban érdemes érkezni. Ez pontosan elég arra, hogy lélekben is kicsit megérkezz, letedd a kabátod, táskád, kezet moss. A cipődet nem kell átváltani, és lábzsákot sem kell majd húznod. Ha van kedved kötényt kötni, hogy főzés közben ne legyen maszatos a ruhád, a fogason sorakozó kötények közül választhatsz egyet.  Ha nincs kedved, ez sem kötelező. Főzőtanfolyamra, ha csak nincs éppen nagyon meleg idő, érdemes olyan felsőben érkezni, aminek hosszú ujja van, hogy hús sütéskor a felfröccsenő forró zsiradéktól védje a karodat. Illetve ne a legdrágább, legkülönlegesebb cipődet vedd fel, hogy egész idő alatt ne azon kellejen aggódnod, vajon mikor csöppen rá valami? 

 

A programot mindig igyekszem pontosan kezdeni. Ha valaki késik, és jelezte, akkor sem várakoztatom meg, akik ott vannak, hanem kezdünk. 

Minden tanfolyam elején átnézzük mi mindent fogunk együtt aznap elkészíteni, miről lesz szó az elméleti anyagban, és az ételek elkészítése konkrétan hogyan fog zajlani.

 

Létszámtól függően a fogások elkészítése történhet egyénileg, párban vagy csoportban.

A tanfolyam menetrendjét fentebb találod, percre pontosan lebontva. Az ételekről, amiket elkészítünk, szintén a fenti blokkban találsz részletes leírást és fotókat. 

 

A tanfolyamra egyedül is jelentkezhetek? 

Nyugodtan jelentkezhetsz egyedül is. A tanfolyamok időpontjainál pontosan lehet látni, hogy arra a dátumra hány szabad hely van, úgyhogy tudsz arra is következtetni, hogy az egy kisebb, vagy nagyobb létszámú tanfolyam lesz. Válassz olyan időpontot, ahol a te habitusodnak megfelelő lesz a létszám. Egyébként a tanfolyamaim még teltház esetén is kis létszámú, exkluzív programok, hogy minden résztvevőre tudjak figyelni, mindenki megkapja a szükséges mennyiségű segítséget, és feltehesse a kérdéseit.

Arra az egyre érdemes csak felkészülni, hogy a tanfolyamokon a minimális létszám a 3 fő. Így ha azon a dátumon teljesen egyedül lennél, meg foglak kérni, hogy válassz egy másik időpontot, ahol biztosan meg van a megfelelő minimális létszám. 

 

 

Lehetséges, hogy ügyetlen leszek, le fogok égni?

Van egy jó hírem, meg egy rossz. A jó hírem az az, hogy mindenki más is ugyanettől fél, aki veled együtt részt vesz a főzőtanfolyamon. A rossz hír, hogy senki nem azzal lesz elfoglalva, hogy te mit csinálsz, vagy hogyan csinálod. Mégpedig azért, mert a főzőtanfolyamokat úgy építettem el, hogy azalatt a 4 óra alatt, amíg a program tart, rengeteg tennivalónk lesz, mindig történik valami érdekes. Úgyhogy mindenki nagyon-nagyon el lesz foglalva azzal, amit éppen csinálnia kell, és előbb-utóbb el is felejti, hogy vajon mások mit gondolnak róla. 

 

Lehetséges, hogy nem fogok hallani semmi újat, mert már évek óta tanulmányozom a témát?
Évekig izgultam a tanfolyamaimon, hogy vajon mikor jön valaki, aki sokkal jobban ért a témához, és a program végén fel lesz háborodva, hogy merek kiállni és tanfolyamot tartani.  Az aggódásról az évek során, amióta tartom a tanfolyamaimat,  szépen lassan leszoktam, mert rendszeresen kapok olyan visszajelzéseket a tanfolyamaim után, hogy "Nem hittem volna, hogy fogsz nekem valami újat mondani, de legnagyobb meglepetésemre sikerült, és köszi!"

 

Ha nem szoktam főzni, ezután sem szeretnék, akkor is van értelme eljönni egy főzőtanfolyamra? Annyi mást lehetne helyette csinálni...

Erre is van egy személyes sztorim. A főzőtanfolyamokról pont ezt gondoltam. Hogy minek? Tök jól főzök, most 3-4 óra alatt nem fog már velem ott olyan nagy dolog történni. A családom már évek óta nyaggatott, hogy menjek már el egyre, mert szerintük nagyon tetszene nekem, de makacsul ellenálltam. Aztán egyszer már annyira elegem volt belőlük, hogy megadtam magam. Elmentem végre valahára egy főzőtanfolyamra. És annyira bejött az élmény, hogy hamarosan megnyitottam a saját főzőiskolámat. Úgyhogy amíg nem próbáltad, nem tudhatod. Lehet, hogy pont neked való!

 

Ha nem bírom, hogy mindenki rám figyel, akkor hogy fogom érezni magam egy ilyen tanfolyamon?

A tanfolyamokon nagyon ügyelek rá, hogy mindenkire egyforma figyelem jusson. Ha szeretnél inkább elvegyülni a tömegben, hogy véletlenül se legyél túlzottan a figyelem középpontjában, akkor neked érdemes lehet a nagyobb létszámú tanfolyamokra jelentkezni. A főzőtanfolyamok időpontjainál látszik a szabad helyek száma. Válassz olyan időpontot, ahol vélhetően kényelmesen érzed majd magad. 

 

Előfordulhat, hogy túl sokan lesznek, ezért nem kapok elegendő segítséget, és nem tehetem fel a kérdéseimet?

A tanfolyamokon nagyon ügyelek rá, hogy mindenkire egyforma figyelem jusson. Ha szeretnél sok-sok személyes segítséget kapni tőlem, és sok-sok kérdésed van, akkor neked érdemes lehet a kisebb létszámú tanfolyamokra jelentkezni. A főzőtanfolyamok időpontjainál látszik a szabad helyek száma. Válassz olyan időpontot, ahol vélhetően kényelmesen érzed majd magad. 

 

Lehetséges, hogy nekem nem fog sikerülni az ételek elkészítése, vagy olyan dolgot kell csinálni, amire nem leszek képes?

Lehetséges, hogy vannak olyan tapasztalataid, ha otthon el akarsz készíteni egy receptet, hogy nem sikerül és csalódott leszel. Pedig kép is van a receptben, és a tied nem hasonlít. Megnyugtatlak, az esetek 110%-ában nem te vagy a hibás, hanem kifogtál egy rossz receptet. 

A tanfolyamokat 2012-óta tartom, és már több, mint 7000 emberrel főztem együtt - még leírni is sok!-, de nem láttam még olyat, hogy a főzőtanfolyamon valaki ne lett volna képes megcsinálni, amit meg kellett, vagy ne sikerült volna neki az étel. A tanfolyamaimon pontosan azt tanítom, hogy a főzés egy szuper izgalmas, szuper érdekes dolog, amit érdemes csinálni. Nem olyan, amit érdemes elkerülni, mert csak kudarc érthet. Pont, hogy a főzésben a legkönnyebb sikereket elérni! 

 

Lehetséges, hogy csak a tanfolyamon sikerül, de otthon nem fog? Láttam már ilyet...

Sajnos én is. Előfordulhat, hogy egy nem megfelelő főzőtanfolyamot fogtál ki, és vagy nem is kaptál receptet, vagy amit kaptál, az nem volt elég pontos. Én nagyon oda figyelek rá, hogy a receptjeim precízek, könnyen érthetőek, részletesek legyenek annak érdekében, hogy otthon bármikor el tudd készíteni újra meg újra, évek múlva is! 

 

Lehetséges, hogy olyan konyhai eszközöket, alapanyagokat fogunk használni, ami nekem otthon nem áll rendelkezésemre, vagy túl macerás a beszerzésük? 

Van néhány trükkös konyhai eszközöm az igaz, de mindegyiket lehet egy kis kreativitással helyettesíteni. Speciális konyhagépeket nem használok pont azért, hogy a receptek, amiket tanítok, otthoni körülmények között is könnyen kivitelezhetőek legyenek. Az alapanyagok beszerzésével kapcsolatosan pedig el foglak halmozni beszerzési tippekkel. Azokkal a helyekkel foglak megismertetni, ahol mindent egyszerre be tudsz majd szerezni, hiszen senki nem szeret fölöslegesen sok időt fordítani a főzés előtti bevásárlásra. 

 

 

 

Staudinger Niki.jpgSzia! Staudinger Niki vagyok. Főzőiskolámban, a Portobello Chefben 2012 óta tanítom a bélszín elkészítésének különféle módozatait, azaz a steak sütést, a tatár beefsteak és a Wellington elkészítését. Már több, mint 7000 embernek segítettem, hogy fejlődjön a főzésben. Úgy gondolom, a tökéletes Wellingtont otthon is el lehet készíteni, nem csak azok kiváltsága, akik meg tudják fizetni a sokszor nem olcsó éttermi árakat.

 

Tudom milyen érzés, amikor alaposan felkészültél, megvetted a legdrágább húst, rászántad az

időt, és a pazart főfogás, a legendás sült, amit készítettél mégis kétségbeejtő. NEM TE VAGY A HIBÁS, HA NEM SIKERÜLT IDÁIG A WELLINGTON. Csak annyi történt, hogy hiányzott még néhány dolog, amiről idáig nem volt tudomásod. Gyere, és találkozzunk a következő tanfolyamon, hogy mielőbb büszke lehess a saját sütésű Wellingtonodra!

 

A Wellington tanfolyamon nagyon alapos, és rendszerezett ismeretanyagot fogsz kapni, így ezután a Wellington sütés, vagy akár a teljes menü elkészítése mindig jó érzéssel tölt majd el. Akárhányszor nekiállsz,  úgy fogod érezni, hogy ez neked nagyon jól megy! 

 

 

Ne feledd, a tanfolyamok kis létszámosak, így a helyek gyorsan betelnek. Egyetlen dolgod maradt,töltsd ki a jobb oldali jelentkezési űrlapot és találkozzunk a következő órán!

 

 

Létszám információ:

 

  • ha a családiasabb, kisebb létszámú tanfolyamokon érzed jól magad, április és szeptember között érdemes ellátogatnod hozzánk, amikor a tanfolyamon 3-6 fő az átlagos létszám
  • ha a mozgalmas, izgalmas élmények jönnek be neked, novembertől márciusig várunk szeretettel, amikor a tanfolyamon az átlagos létszám 8-10 fő



Módosítás:

Ha bármilyen okból módosítani szeretnél a részvételed időpontján, a program kezdete előtt legkésőbb 

  • 5 nappal még díjmentesen megteheted,
  • 4 nappal a tanfolyam kezdete előtt 10.000 Ft/fő módosítási díj fizetendő,
  • 72 órával a tanfolyam kezdete előtt a tanfolyam elvész. 

 

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a főzőiskolában csak friss nyersanyagokkal dolgozunk, ezért szükségünk van némi felkészülési időre a beszerzéshez, hogy minden tökéletes legyen.

 

 

icon_garancia.png

Garancia

 

Ez a tanfolyam annyira profi, hogy 100% garanciát válallok rá. Ha mégis nehézségeid támadnak az otthoni steak sütésben, 1 hónapon belül a vendégünk vagy egy ismétlő alkalomra!


Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

Vissza