ZOOM - Viszlát szénhidrát!

Időpontok

  • 2020-12-17 (18-21 h) 6 hely
  • 2021-01-21 (18-21 h) 6 hely
Jelentkezem

Létszám

6 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

A tanfolyamhoz otthonról Zoomon keresztül, a saját konyhádból tudsz csatlakozni

Részvételi díj

24.990 Ft / 1 fő

49.980 Ft / 2 fő

74.970 Ft / 3 fő

99.960 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Ti mondtátok

  • Köszönöm a meleg fogadtatást, a türelmedet, és az alapos bemutatót!
    Életre szóló élménnyel gazdagodtam, és szinte már biztos hogy menni fog a macaron készítés!
    Az első próbálkozàsomról...


    Kapunics Gréta

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

icon_kedvencicon_glutenmentes

Zoomon keresztüli, élő Viszlát szénhidrát! tanfolyam

Tudtad, hogy 80%-ban az étkezési szokásainkon múlik, mennyire maradunk egészségesek?

Zoom tanfolyamok 2021 február 10-ig elérhetőek, azután visszatértnek az élő Viszlát szénhidrát! tanfolyamok. A Zoom tanfolyam anyaga és menterendje teljes egészében megegyezik az élő tanfolyammal, annyi a különbség, hogy nem kell személyesen eljönnöd a Protobello Chef Főzőiskolába, hanem otthonról, a saját konyhádból Zoom-on keresztül tudsz csatlakozni a tanfolyamhoz. 

 

 

Erre a tanfolyamra a kezdete előtt legkésőbb 3 nappal érdemes bejelentkezni, hogy legyen időd a felkészülésre.


A tanfolyam előtt neked kell bevásárolni az alapanyagokat, ha nem csak nézni szeretnéd, hanem velem együtt főzni is.


Természetesen teljesen rendben van az is, ha csak nézed a tanfolyamot, és az is, ha velem együtt végig főzöd a menüt. 


A tanfolyamot folyamatosan két kamera nézetből fogom közvetíteni. Amikor csak beszélek, engem fogsz látni, viszont amikor főzés van, valami történik a vágódeszkámon, vagy a serpenyőben azt is tökéletesen látni fogod. 


A részvételi díj befizetése után küldöm el a recepteket, a főzéshez szükséges alpanyagok, és a szükséges eszközök listáját. 


A bevásárlást elképzelhető, hogy nem lehet megoldani a sarki ABC-ben, hanem el kell menned komolyabb Spar/TESCO áruházba. 

 

 


Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

Sokak számára a rendszeres sportolásra időhiány miatt egyszerűen nincs lehetőség. Így nem marad más, mint egészségesen étkezni, azért, hogy csúcsformában tarthassák a testüket. Vannak azonban olyanok is, akiknek azért muszáj jól táplálkozniuk, hogy a jó egészségnek sokáig örvendhessenek. Közéjük tartoznak a cukorbetegek és az inzulinrezisztenciával élők.

 

Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

És van egy olyan tábor is, akik szenvedélyből egészségtudatosak.  Akik tudatosan indulnak el az életmódváltás néha rögös útján. Új szokásokat alakítanak ki az étkezésben, máshogy főznek, máshogy étkeznek, mert pontosan tudják: vigyázni kell a testre, mert abban töltik az egész életüket.
 
Akár egyik, akár másik táborhoz tartozol,őszinte jó szívvel ajánlom neked speciális, csökkentett szénhidráttartalmú ételeket tartalmazó főzőtanfolyamunkat.

 

Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>
 
A tanfolyamon megtanulhatod, milyen liszteket, cukorhelyettesítőket, alapanyagokat használhatsz, ha szeretnél egészségesebben táplálkozni, vagy egészségi okokból 160 grammos, szénhidrát csökkentett diétát követsz. Első kézből kapsz majd gyakorlati tanácsokat arra, hogyan alakítsd át hagyományos receptjeidet, hogyan építsed fel az egész napos étrendedet, hogy az támogassa az egészséged megőrzését, és a számodra ideális külső elérését, és megtartását is.
 
A Viszlát szénhidrát! tanfolyamon szeretnénk neked segíteni abban, hogy minden nap finom, egészséges és változatos ebédet vigyél magaddal a munkába, és ne legyél kiszolgáltatva a közeli menza vagy gyorsétterem szénhidrátbombáinak.  
Ráadásul csupa olyan étel elkészítését mutatom meg, amelyre nem megy rá az egész estéd, mire elkészíted őket.

 

Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

 

A menü, amit a tanfolyamon elkészítünk:

 

sajtos brokkili krémleves_132x82.pngSajtos brokkoli krémleves

A leves elkészítésénél használt alaplével nem csak ezt az ünnepi levest varázsolhatod nagyszerűvé, de minden egyéb levesednél, főzelékednél tudod majd használni. Ezt a levest imádni fogod, mert ahhoz képest, mennyire egyszerű az elkészítése, fantasztikus íze van. 

 

 

Spenótos mozzarellás csirkemell_132x82.pngSpenótos csirkemell

Ez egy klassz olasz recept, úgyhogy nem is csoda, hogy szinte pillanatok alatt készen van, de az íze egyáltalán nem a megszokott, unalamas csirkemell. Minden falat elkényezteti az ízlelőbimbókat!

 

 

Töltött cukkini_132x82.pngTöltött cukkini csónakok

Ezt a receptet azért is nagyon szeretem, mert hidegen és melegen is finom, jól bírja a szállítást, így akár a munkahelyre is elviheted, remek, szénhidrátcsökkentett edébed lesz, ami után nem álmosodsz el, és újult erővel tudsz a munkára koncentrálni. 

 

 

epres sajttorta pohárban_132x82.pngEpres sajttorta pohárban

Azért mert csökkenteni szeretnék az étrendünkben a szénhidrát mennyiségét, nem kell lemondani az étkezések legjobb részéről, a desszertről sem! Ez a desszert teli van meglepetéssel, és annak ellenére, hogy szuper könnyen elkészíthető, elképesztően látványos és finom is! Csaj bulira kötelező elkészíteni, és mindenki kérni fogja a receptjét!

 

 

 

 

 


 

 

Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >> 

 

Program:


17:45 – 18:00

Csatlakozás a ZOOM-hoz


18:00 – 21:00

A gyorsan, könnyen elkészíthető, szénhidrát csökkentett receptek elkészítése, amelynek során képet kapsz, hogyan lehet a mindennapi főzés során egyszerűen és tudatosan csökkenteni az ételek szénhidrát tartalmát úgy, hogy közben ne kelljen lemondani az ételek élvezeti értékéről sem. A receptek elkészítése közben azt is be tudod gyakorolni, otthon hogyan lehet a profi trükkök és késtechnikák használatával sokkal gyorsabban, dinamikusabban főzni.

 

Az első fogás elkészülte után hagyok időt leülni, kényelmesen elfogyasztani, hogy aztán újult erővel vessük bele magunkat a főzésbe. 

 

Kb. 21 órára készül el a teljes menü. Itt lesz vége a tanfolyamnak, bejezem a Zoom közvetítést, és nyugodtan asztalhoz ülhetsz az egész családdal együtt, hogy gyorsan-frissen megkóstoljátok az elkészült menüt. Ha pedig már túl késő lenne a vacsorához, holnapig minden szépen megvár a hűtőben. 

 

 

Kinek ajánljuk?

 

Terhességi cukorbetegség, inzulinrezisztencia, egy kicsit több súlyfelesleg is szükségessé teheti a szénhidrát csökkentett diéta, népszerű nevén "160 grammos diéta" követését időszakosan, vagy akár egész életen át. Ha egy orvosi vizsgálat során inzulin rezisztenciát állapítottak meg nálad, vagy egyszerűen csak szeretnél egészségesebben étkezni, engerikusabb lenni, néhány kilótól tartósan, koplalás nélkül megszabadulni, ez a diéta a megoldás számodra.

 

Félelmetesnek tűnhet elsőre, hogy most már nem lehet enni semmit, csak zöldségeket, de szerencsére ez a diéta nem erről szól. Nagyon változatosan, egészségesebben tudsz a diéta előírásait betartva táplálkozni, és a szervezeted már rövid távon is meghálalája, hogy egy kicsit jobban odafigyelsz magadra.

 

Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >> 

 

Miért pont a te főzőtanfolyamodat válasszam?


Vendéglátós családból származom, én vagyok a harmadik generáció, aki hivatásának választotta a főzést. Annyira szeretem, hogy el sem tudom képzelni, hogy bármi mással foglalkozzak!

 

Közgazdaságtant, vendéglátást és rendezvényszervezést tanultam, és 11 évet dolgoztam a turizmusban mielőtt elvégeztem a szakács iskolát és megalapítottam a saját főzőiskolámat.

 

Alaposan megvizsgáltam a hazai helyzetet, és a rengeteg jó mellett sok olyan dolgot tapasztaltam, ami nem tetszett. Például amikor egy főzőtanfolyamon nincs, vagy csak nagyon hiányos a recept, vagy szó szerint lényegi információk nem hangzanak el.

 

A saját tanfolyamaimat nagyon nagy precizitással úgy alakítottam ki, hogy ha csak egyszer látogatsz el valamelyik főzőtanfolyamomra, a főzésről olyan módon kezdesz el gondolkodni, ami megnyitja előtted  fejlődés útját. Azonnal alkalmazható tudást adok, és nem csak egy show-t, ami aznap este nagyon érdekes volt, de nem tanultál belőle semmit.  



Néhány visszajelzés azoktól, akik már részt vettek a Viszlát szénhidrát! főzőtanfolyamon:


Kedves Niki! Pár nappal azelőtt tudtam meg, hogy inzulin rezisztenciám van, és nem igazán tudtam azzal mit kezdeni, hogy mostantól 160 szénhidrátot ehetek. Attól féltem, hogy ez teljesen felborítja az életmódomat. A tanfolyamon teljesen megnyugodtam, hogy ahhoz, hogy vigyázzak az eégszésgemre, nem kell semmiféle agyafúrt diétát vagy módszert követnem. Üdv: Judit

 

Kedves Niki! Nem is gondoltam volna, hol mindenhol kerülnek plusz kalóriák az ételbe. Eddig mindig csak úgy locsoltam az ételekbe a tejszínt, hogy biztosan finom legyen, és bő olajon indítottam a főzést, nehogy legéjen a hagyma. Most már tudom, hogy hol lehet spórolni a kalóriákkal, hogy ne kelljen lemondani az igazi élvezetről! Köszönöm, Zsuzsa

 

Szia Niki! A stresszes munka mellett nem sok idő jut edzésekre járni, és már kezdtek meglátszani rajtam és a férjemen is ennek az életmódnak a hatásai. Gondoltam, valamit változtatni kell. Nagyon köszönöm a sok tippet és ötletet! Nem lesz nehéz odafigyelni, mert már tudom a miérteket! Köszönettel, Ági

 

Kedves Niki, a férjemnél kettes típusú cukorbetegséget diagnosztizáltak, és szerettem volna tudni, hogy lehet úgy főzni, hogy finom is legyen, és be is tudja illeszteni a diétájába. Mert teljesen kétségbeesetem, hogy hogyan főzzek ezután? Nagyon megnyugodtam, amikor a tanfolyamon megkóstoltuk, amiket főztünk. Nem kell aggódnom, hogy fogom átllítani az otthoni étekzésünket az egészségesebb verzióra. Köszönöm, Kata



Gyakran ismételt kérdések:


Hogyan zajlik a tanfolyam? Mi történik azután, hogy csatlakoztam a ZOOM-hoz?

A tanfolyam kezdése előtt 15 perccel korábban érdemes az e-mail címedre elküldött linkre kattintva csatlakozni. Én már ott leszek a gépnél, úgyhogy amikor csatlakozni szeretnél, jóváhagyom, és már bent is vagy. Két kamera nézetben fogod látni az eseményeket, és mindig azt érdemes kinagyítani, ahol éppen az események zajlanak.

 

Legyen a kezed ügyében egy másik telefon vagy tablet (amire előzőleg már telepítetted a Zoom alkalmazást), hogy ha megszakad a csatlakozás, akkor a másik eszközödről tudj csatlakozni.

 

Ha nincs kedved a főzés lépéseit végig csinálni, nem kötelező.

 

A tanfolyamra az e-mailben küldött bevásárló és eszköz lista alapján készülj fel. Tehát legyenek a kezed ügyében a szükséges eszközök, alapanyagok.

 

Érdemes olyan felsőben részt venni,  aminek hosszú ujja van, hogy sütéskor védje a karodat. Illetve, ha van kedved kötényt kötni, az meg tudja védeni a ruhádat is attól, hogy maszatos legyen.

 

A programot mindig igyekszem pontosan kezdeni. Ha valaki késik, és jelezte, akkor sem várakoztatom meg, akik ott vannak, hanem kezdünk. 

 

Minden tanfolyam elején átnézzük mi mindent fogunk együtt aznap elkészíteni, miről lesz szó az elméleti anyagban, és az ételek elkészítése konkrétan hogyan fog zajlani.

 

A tanfolyam menetrendjét fentebb találod, percre pontosan lebontva. Az ételekről, amiket elkészítünk, szintén a fenti blokkban találsz részletes leírást és fotókat. 

 

 

Lehetséges, hogy azért mert nem vagyok ott személyesen, csak a képernyőn keresztül látom a dolgokat, nem fogom tudni követni az eseményeket?

A tanfolyam nem egy autóversenyhez hasonló. Minden fázisnál mindenki egyszerre halad, akit kell, azt megvárom, és bármikor lehet kérdezni. Tehát nem leszünk fizikailag egy térben, de mivel a két kamera nézeten keresztül mindent látsz, kérdezni is tudsz, semmivel sem rosszabb a hatékonyság, mintha ugyanabban a helyiségben tartózkodnánk. 

 


A tanfolyamra egyedül is jelentkezhetek? 

Nyugodtan jelentkezhetsz egyedül is. A tanfolyamot minimum 2 fő esetén tartom meg. Ha nincs minimum 2 jeletkező, alternatív időpontot fogok ajánlani.  

 

Előfordulhat, hogy túl sokan lesznek, ezért nem kapok elegendő segítséget, és nem tehetem fel a kérdéseimet?

A tanfolyamokon nagyon ügyelek rá, hogy mindenkire egyforma figyelem jusson. Ha szeretnél sok-sok személyes segítséget kapni tőlem, és sok-sok kérdésed van, akkor neked érdemes lehet a kisebb létszámú tanfolyamokra jelentkezni. A főzőtanfolyamok időpontjainál látszik a szabad helyek száma. 

 

Lehetséges, hogy nekem nem fog sikerülni az ételek elkészítése, vagy olyan dolgot kell csinálni, amire nem leszek képes?

Lehetséges, hogy vannak olyan tapasztalataid, ha otthon el akarsz készíteni egy receptet, hogy nem sikerül és csalódott leszel. Pedig kép is van a receptben, és a tied nem hasonlít. Megnyugtatlak, az esetek 110%-ában nem te vagy a hibás, hanem kifogtál egy rossz receptet. 

A tanfolyamokat 2012-óta tartom, és már több, mint 7000 emberrel főztem együtt - még leírni is sok!-, de nem láttam még olyat, hogy a főzőtanfolyamon valaki ne lett volna képes megcsinálni, amit meg kellett, vagy ne sikerült volna neki az étel. A tanfolyamaimon pontosan azt tanítom, hogy a főzés egy szuper izgalmas, szuper érdekes dolog, amit érdemes csinálni. Nem olyan, amit érdemes elkerülni, mert csak kudarc érthet. Pont, hogy a főzésben a legkönnyebb sikereket elérni! 

 

Lehetséges, hogy csak a tanfolyamon sikerül, de otthon nem fog? Láttam már ilyet...

Sajnos én is. Előfordulhat, hogy egy nem megfelelő főzőtanfolyamot fogtál ki, és vagy nem is kaptál receptet, vagy amit kaptál, az nem volt elég pontos. Én nagyon oda figyelek rá, hogy a receptjeim precízek, könnyen érthetőek, részletesek legyenek annak érdekében, hogy otthon bármikor el tudd készíteni újra meg újra, évek múlva is! 

 

Lehetséges, hogy olyan konyhai eszközöket, alapanyagokat fogunk használni, ami nekem otthon nem áll rendelkezésemre, vagy túl macerás a beszerzésük? 

Van néhány trükkös konyhai eszközöm az igaz, de mindegyiket lehet egy kis kreativitással helyettesíteni. Speciális konyhagépeket nem használok pont azért, hogy a receptek amiket tanítok, otthoni körülmények között is könnyen kivitelezhetőek legyenek. Az csak jó dolog, ha megismersz pár új alapanyagot (lesz pár ilyen a tanfolyamon), de ezekhez a receptekhez egészen biztosan nem kell majd sok időt fordítani a főzés előtti bevásárlásra.

 

 

 

Staudinger Niki.jpgSzia! Staudinger Niki vagyok. Főzőiskolámban, a Portobello Chefben 2015 óta tanítom a szénhidrát csökkentett ételek elkészítést, mert úgy gondolom, hogy a jobb egészség, a nagyobb szabadságot biztosító testsúly megőrzése, nem kiváltság, hanem mindenki könnyedén tehet érte. Sokszor nem is gondolnánk, hogy kicsi apróságok a főzésben, mennyit számítanak, ha az egészségünkről van szó.

 

 

A Viszlát szénhidrát! főzőtanfolyamon rengeteg hasznos tippet, és könnyen alkalmazható ötletet adok, amivel eléred, hogy ne csak élvezetesek, finomak legyenek az általad készített ételek, de az egészségedet is jobban szolgálják, segítsenek neked abban, hogy könnyebben tartani tudd a súlyodat. 

 

Tudom milyen érzés, amikor rengeteg időd megy el receptek keresésével, információ gyűjtéssel, hogy olyan ételeket főzz, amik feltehetően nem csak finomak, de egészségesek is lesznek. És egy idő után oda jutsz, hogy nem érdemes új recepteket készíteni, mert nem működnek. Hiába követed a leírást, a kész étel egyenesen kétségbeejtő. Nagyon könnyű a biztonsági zónában maradni, és mindig ugyanazokat a jól bevált recepteket készíteni. Így viszont az unalom lesz az, ami megöl... NEM TE VAGY A HIBÁS, HA IDÁIG NEM MENT JÓL A SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT, MÉGIS ÉLVEZETES ÉTELEK KÖNNYED ELKÉSZÍTÉSE.

 

A Viszlát szénhidrát! főzőtanfolyamon nagyon alapos, és rendszerezett ismeretanyaggal várlak, hogy ezután akárhányszor nekiállsz főzni, érezd úgy, hogy ez neked nagyon jól megy! Lesz egy biztos alapod, és képes leszel sokkal változatosabban, finomabb ételeket főzni. 

 

 

Ne feledd, a tanfolyamok kis létszámosak, így a helyek gyorsan betelnek. Egyetlen dolgod maradt,töltsd ki a jobb oldali jelentkezési űrlapot és találkozzunk a következő órán!

 

Létszám információ:

ha a családiasabb, kisebb létszámú tanfolyamokon érzed jól magad, április és szeptember között érdemes ellátogatnod hozzánk, amikor a tanfolyamon 3-4 fő az átlagos létszám

ha a mogzalmas, izgalmas élmények jönnek be neked, novembertől márciusig várunk szeretettel, amikor a tanfolyamon az átlagos létszám 6-8 fő

 

Módosítás:

Ha bármilyen okból módosítani szeretnél a részvételed időpontján, a program kezdete előtt legkésőbb 

  • 5 nappal még dímjmentesen megteheted,
  • 4 nappal a tanfolyam kezdete előtt 10.000 Ft/fő módosítási díj fizetendő,
  • 72 órával a tanfolyam kezdete előtt a tanfolyam elveszik. 

 

 

icon_garancia.png

Garancia

 

Ez a tanfolyam annyira profi, hogy 100% garanciát vállalok rá. Ha mégis nehézségeid támadnak a receptek otthoni készítésben, a tanfolyam árát egy héten belül indoklás nélkül visszakérheted!


 

Vissza