Gluténmentes

Viszlát szénhidrát!

27 990 Ft

Tudtad, hogy 80%-ban az étkezési szokásainkon múlik, mennyire maradunk egészségesek?

Kiürítés
Résztvevők száma:

Garancia:

Ez a tanfolyam annyira profi, hogy 100% garanciát vállalok rá. Ha mégis nehézségeid támadnak az otthoni recept elkészítésében, 1 hónapon belül a vendégünk vagy egy ismétlő alkalomra.

Leírás

160 grammos diéta

Sokak számára a rendszeres sportolásra időhiány miatt egyszerűen nincs lehetőség. Így nem marad más, mint egészségesen étkezni, azért, hogy csúcsformában tarthassák a testüket. Vannak azonban olyanok is, akiknek azért muszáj jól táplálkozniuk, hogy a jó egészségnek sokáig örvendhessenek. Közéjük tartoznak a cukorbetegek és az inzulinrezisztenciával élők.

És van egy olyan tábor is, akik szenvedélyből egészségtudatosak.  Akik tudatosan indulnak el az életmódváltás néha rögös útján. Új szokásokat alakítanak ki az étkezésben, máshogy főznek, máshogy étkeznek, mert pontosan tudják: vigyázni kell a testre, mert abban töltik az egész életüket.

Akár egyik, akár másik táborhoz tartozol,őszinte jó szívvel ajánlom neked speciális, csökkentett szénhidráttartalmú ételeket tartalmazó főzőtanfolyamunkat.

A tanfolyamon megtanulhatod, milyen liszteket, cukorhelyettesítőket, alapanyagokat használhatsz, ha szeretnél egészségesebben táplálkozni, vagy egészségi okokból 160 grammos, szénhidrát csökkentett diétát követsz. Első kézből kapsz majd gyakorlati tanácsokat arra, hogyan alakítsd át hagyományos receptjeidet, hogyan építsed fel az egész napos étrendedet, hogy az támogassa az egészséged megőrzését, és a számodra ideális külső elérését, és megtartását is.

A Viszlát szénhidrát! tanfolyamon szeretnénk neked segíteni abban, hogy minden nap finom, egészséges és változatos ebédet vigyél magaddal a munkába, és ne legyél kiszolgáltatva a közeli menza vagy gyorsétterem szénhidrátbombáinak.
Ráadásul csupa olyan étel elkészítését mutatom meg, amelyre nem megy rá az egész estéd, mire elkészíted őket.

Rólam

Szia! Staudinger Niki vagyok, szeretettel üdvözöllek. A Portobelloban velem találkozhatsz a főzőtanfolyamokon. 2012-ben azért alapítottam a Portobello Chef Főzőiskolát, hogy másokkal is megoszthassam, a főzés iránti szeretetemet, azt, hogy mennyire fontos, hogy magadról, és a családodról is gondoskodsz azzal, ha szakítasz időt a főzésre.

Gyere, és találkozzunk a következő programon!

Kérdésed van? Segítek! hello@portobellochef.hu

A menü

A menü

Sajtos brokkoli krémleves

Spenótos csirkemell

Töltött cukkini csónakok

Epres sajttorta pohárban

Kinek ajánljuk?

Kinek ajánljuk?

Terhességi cukorbetegség, inzulinrezisztencia, egy kicsit több súlyfelesleg is szükségessé teheti a szénhidrát csökkentett diéta, népszerű nevén “160 grammos diéta” követését időszakosan, vagy akár egész életen át. Ha egy orvosi vizsgálat során inzulin rezisztenciát állapítottak meg nálad, vagy egyszerűen csak szeretnél egészségesebben étkezni, engerikusabb lenni, néhány kilótól tartósan, koplalás nélkül megszabadulni, ez a diéta a megoldás számodra.

Félelmetesnek tűnhet elsőre, hogy most már nem lehet enni semmit, csak zöldségeket, de szerencsére ez a diéta nem erről szól. Nagyon változatosan, egészségesebben tudsz a diéta előírásait betartva táplálkozni, és a szervezeted már rövid távon is meghálalája, hogy egy kicsit jobban odafigyelsz magadra.

Miért jó ez a tanfolyam?

  • bátrabban fogsz egy-egy új receptet kipróbálni, hogy az étrended változatosabb, ezáltal az életed sokkal jobb legyen
  • tanácsokat kaphatsz, mit mivel érdemes helyettesíteni a főzés során , hogy étel ugyanolyan élvezetes, viszont alacsonyabb szénhidrtáttartalmú, egészségesebb legyen
  • a fűszereket sokkal nagyobb kedvvel fogod használni, mert kipróbálhatod, mennyire jó hatással vannak az új ízek a megszokott receptjeidre, és a hangulatodra
  • a főzés nem egy kötelező, nem szeretem elfoglaltság lesz,  henem a saját magad kényeztetésének első számú forrása
  • a szénhidrát csökkentett diéta nem az édességek teljes mellőzéséről szól, süthetsz bátran ezután is, sok-sok jó tanácsunk van ezzel kapcsolatosan
  • minden alapanyagot, eszközt biztosítunk, nem kell hoznod semmit
  • csinos kötény óvja a ruhád a tanfolyam alatt
  • ásványvízzel és üdítőkkel gondoskodunk rólad, ha megszomjaznál
  • kipróbált receptjeinket a tanfolyam után hazaviheted magaddal
  • a tanfolyam hangulatos vacsorával zárul
Miért jó ez a tanfolyam?

Miért jó ez a tanfolyam?

  • bátrabban fogsz egy-egy új receptet kipróbálni, hogy az étrended változatosabb, ezáltal az életed sokkal jobb legyen
  • tanácsokat kaphatsz, mit mivel érdemes helyettesíteni a főzés során , hogy étel ugyanolyan élvezetes, viszont alacsonyabb szénhidrtáttartalmú, egészségesebb legyen
  • a fűszereket sokkal nagyobb kedvvel fogod használni, mert kipróbálhatod, mennyire jó hatással vannak az új ízek a megszokott receptjeidre, és a hangulatodra
  • a főzés nem egy kötelező, nem szeretem elfoglaltság lesz,  henem a saját magad kényeztetésének első számú forrása
  • a szénhidrát csökkentett diéta nem az édességek teljes mellőzéséről szól, süthetsz bátran ezután is, sok-sok jó tanácsunk van ezzel kapcsolatosan
  • minden alapanyagot, eszközt biztosítunk, nem kell hoznod semmit
  • csinos kötény óvja a ruhád a tanfolyam alatt
  • ásványvízzel és üdítőkkel gondoskodunk rólad, ha megszomjaznál
  • kipróbált receptjeinket a tanfolyam után hazaviheted magaddal
  • a tanfolyam hangulatos vacsorával zárul
GY.I.K

GY.I.K

Minden főzőtanfolyam: 1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő Grill tanfolyam: 1031 Budapest, Római part 43. Két Rombusz

Konkrét információk érdekében tekintsd meg a főzőtanfolyam leírását.

Minimum létszám: 3 fő Maximum létszám: 4-12 fő (tanfolyam függő) Ha a családiasabb, kisebb létszámú tanfolyamokon érzed jól magad, április és szeptember között érdemes ellátogatnod hozzánk, amikor a tanfolyamon 3-6 fő az átlagos létszám ha a mogzalmas, izgalmas élmények jönnek be neked, novembertől márciusig várunk szeretettel, amikor a tanfolyamon az átlagos létszám 8-13 fő

Ha bármilyen okból módosítani szeretnél a részvételed időpontján, a program kezdete előtt legkésőbb

  • 5 nappalmég dímjmentesen megteheted,
  • 4 nappala tanfolyam kezdete előtt 8.000 Ft/fő módosítási díj fizetendő,
  • 72 órával a tanfolyam kezdete előtt a tanfolyam elveszik.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a főzőiskolában csak friss nyersanyagokkal dolgozunk, ezért szükségünk van némi felkészülési időre a beszerzéshez, hogy minden tökéletes legyen.

Tanfolyamonként változik, kérlek tekintsd meg az adott főzőtanfolyam leírását.

Fizetni bankkártyával lehet illetve, főzőtanfolyamra beválható ajándékkuponnal.

A bankkártyás fizetés az OTP Simple rendszerén keresztül lehetséges. A főzőtanfolyam oldalán a jelentkezési űrlap kitöltése után a jelentkezem gomb megnyomása után a rendszer átirányít az OTP Simple fizetési felületére, ahol a fizetés teljesen biztonságos. Ha ajándékkupont rendelsz, a megrendelő űrlap kitöltése és a megrendelem gomb megnyomása után a rendszer átirányít az OTP Simple fizetési felületére.

Vélemények

Steak tanfolyam, 2018.07.16.

Én is azt hittem, hogy tudok steaket csinálni, de sikerült olyan dolgokat hallanom, amire nem gondoltam volna…

Steak tanfolyam
2018.07.16.

Viszlát szénhidrát főzőtanfolyam, 2018.07.25.

Ajánlom bárkinek, akit érdekel, hogyan tudná egészséges, vagy reform módon elkészíteni az ételeit.

Viszlát szénhidrát főzőtanfolyam
2018.07.25.

Olasz tészta kalandok, 2018.08.08.

Nem gondoltam, hogy ilyen könnyű a friss tészták elkészítése..

Olasz tészta kalandok
2018.08.08.

Olasz tészta kalandok, 2018.08.08.

Mindenkinek ajánlom, aki szeretne főzni, mert itt nagyon sok segítséget kap hozzá.

Olasz tészta kalandok
2018.08.08.

Házi pékség tanfolyam, 2018.08.18.

Azt az igéretet kaptam, hogy minden menni fog, és jól fogom érezni magam. És ez így is lett.

Házi pékség tanfolyam
2018.08.18.

Macaron tanfolyam, 2018.08.11.

A fiam miatt csináltam meg ezt a tanfolyamot, mert a macaron a legnagyobb kedvence. Tökéletes volt.

Macaron tanfolyam
2018.08.11.

Steak tanfolyam – 2018.07.15.

Akik eddig csak étteremben ettek steaket, vagy otthon próbálkoztak, de nem jött össze, most végre megtanulhatják, hogyan lehet jól elkészíteni.

Steak tanfolyam
2018.07.15.
Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /chroot/home/lecsofoz/portobellochef.hu/html/wp-content/themes/portobello/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 47
Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /chroot/home/lecsofoz/portobellochef.hu/html/wp-content/themes/portobello/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 47
Választok időpontot és jelentkezem