Konyhai késtechnikák

9 990 Ft

A főzős műsorok hemzsegnek a helytelen késhasználattól. A TV-ből azt lesheted el, mit ne csinálj.

Kiürítés
Résztvevők száma:

Garancia:

Ez a tanfolyam annyira profi, hogy 100% garanciát vállalok rá. Ha mégis nehézségeid támadnak az otthoni recept elkészítésében, 1 hónapon belül a vendégünk vagy egy ismétlő alkalomra.

Leírás

Szenvedsz, ha össze kell vágnod egy fej hagymát? Egy örökkévalóság sem elég, hogy elkészülj, és közben potyognak a könnyeid? Az ujjadból egy darabka rendszeresen az ételbe kerül? Vagy inkább meg sem próbálkozol azzal, hogy bármit értelmes méretűre darabolj, hanem beszereztél egy konyhai aprítót?

Pedig néhány alapvető technika és egy kis gyakorlás igazi élménnyé változtathatná ezt a kínszenvedést számodra.

A főzős műsorok hemzsegnek a helytelen késhasználattól. A TV-ből csak azt tudod megtanulni, hogy mit ne csinálj  Képesek a legkisebb késsel, a legborzalmasabb késtartással bármit feltrancsírozni, ahelyett, hogy bemutatnák mit jelent a darabolás, aprítás, szeletelés amivel igazán boldogulni lehet a konyhában.

Ha szeretnél könnyen, gyorsan és profi módon túljutni a főzéshez elengedhetetlenül hozzá tartozó aprításon-szeletelésen, akkor ne szenvedj tovább, hanem tanuld meg, hogyan kell.

Program

Program

18:00 – 20:00

Mindent a profi késhasználatról, a különféle vágási, darabolási technikákról, a kés fajtákról, az élezésről és a kések kíméletes karbantartásáról, tárolásáról,

10 különféle darablási, aprítási technika gyakorlása, ami segíteni fog, hogy a tizedére csökkentsd a főzshez szükséges előkészítési időt

FONTOS:

A konyhai késtechnika workshopra hozz magaddal:

  • 2 nagyobb sárgarépát
  • 3 közepes burgonyát
  • 2 fej vöröshagymát
  • 1 gerezd fokhagymát
  • 1 fej karalábét vagy zellert
  • 1 paradicsomot
  • 1 paprikát
  • 1/4 fej káposztát
  • 1 csokor petrezselymet

Ez lehet, hogy soknak tűnik, ha rá gondolsz, hogy ennyit cipelni…, de nagyon profin meg fogsz tanulni vágni, így hát megéri a fáradtságot!

GY.I.K

GY.I.K

Minden főzőtanfolyam: 1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő Grill tanfolyam: 1031 Budapest, Római part 43. Két Rombusz

Konkrét információk érdekében tekintsd meg a főzőtanfolyam leírását.

Minimum létszám: 3 fő Maximum létszám: 4-12 fő (tanfolyam függő) Ha a családiasabb, kisebb létszámú tanfolyamokon érzed jól magad, április és szeptember között érdemes ellátogatnod hozzánk, amikor a tanfolyamon 3-6 fő az átlagos létszám ha a mogzalmas, izgalmas élmények jönnek be neked, novembertől márciusig várunk szeretettel, amikor a tanfolyamon az átlagos létszám 8-13 fő

Ha bármilyen okból módosítani szeretnél a részvételed időpontján, a program kezdete előtt legkésőbb

  • 5 nappalmég dímjmentesen megteheted,
  • 4 nappala tanfolyam kezdete előtt 8.000 Ft/fő módosítási díj fizetendő,
  • 72 órával a tanfolyam kezdete előtt a tanfolyam elveszik.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a főzőiskolában csak friss nyersanyagokkal dolgozunk, ezért szükségünk van némi felkészülési időre a beszerzéshez, hogy minden tökéletes legyen.

Tanfolyamonként változik, kérlek tekintsd meg az adott főzőtanfolyam leírását.

Fizetni bankkártyával lehet illetve, főzőtanfolyamra beválható ajándékkuponnal.

A bankkártyás fizetés az OTP Simple rendszerén keresztül lehetséges. A főzőtanfolyam oldalán a jelentkezési űrlap kitöltése után a jelentkezem gomb megnyomása után a rendszer átirányít az OTP Simple fizetési felületére, ahol a fizetés teljesen biztonságos. Ha ajándékkupont rendelsz, a megrendelő űrlap kitöltése és a megrendelem gomb megnyomása után a rendszer átirányít az OTP Simple fizetési felületére.

Vélemények

Steak tanfolyam, 2018.07.16.

Én is azt hittem, hogy tudok steaket csinálni, de sikerült olyan dolgokat hallanom, amire nem gondoltam volna…

Steak tanfolyam
2018.07.16.

Viszlát szénhidrát főzőtanfolyam, 2018.07.25.

Ajánlom bárkinek, akit érdekel, hogyan tudná egészséges, vagy reform módon elkészíteni az ételeit.

Viszlát szénhidrát főzőtanfolyam
2018.07.25.

Olasz tészta kalandok, 2018.08.08.

Nem gondoltam, hogy ilyen könnyű a friss tészták elkészítése..

Olasz tészta kalandok
2018.08.08.

Olasz tészta kalandok, 2018.08.08.

Mindenkinek ajánlom, aki szeretne főzni, mert itt nagyon sok segítséget kap hozzá.

Olasz tészta kalandok
2018.08.08.

Házi pékség tanfolyam, 2018.08.18.

Azt az igéretet kaptam, hogy minden menni fog, és jól fogom érezni magam. És ez így is lett.

Házi pékség tanfolyam
2018.08.18.

Macaron tanfolyam, 2018.08.11.

A fiam miatt csináltam meg ezt a tanfolyamot, mert a macaron a legnagyobb kedvence. Tökéletes volt.

Macaron tanfolyam
2018.08.11.

Steak tanfolyam – 2018.07.15.

Akik eddig csak étteremben ettek steaket, vagy otthon próbálkoztak, de nem jött össze, most végre megtanulhatják, hogyan lehet jól elkészíteni.

Steak tanfolyam
2018.07.15.
Rólam

Szia! Staudinger Niki vagyok, szeretettel üdvözöllek. A Portobelloban velem találkozhatsz a főzőtanfolyamokon. 2012-ben azért alapítottam a Portobello Chef Főzőiskolát, hogy másokkal is megoszthassam, a főzés iránti szeretetemet, azt, hogy mennyire fontos, hogy magadról, és a családodról is gondoskodsz azzal, ha szakítasz időt a főzésre.

Gyere, és találkozzunk a következő programon!

Kérdésed van? Segítek! hello@portobellochef.hu

Választok időpontot és jelentkezem