Francia pékség

27 990 Ft

Saját sütésű isteni croissant reggelire? Friss baguette a piknikkosárba? Lehetséges!

Kiürítés
Résztvevők száma:

Add ajándékba főzőtanfolyamunkat!

Jelentkezéskor a Résztvevő adatainál add meg az ajándékozott nevét, és a névre szóló főzőtanfolyam vouchert e-mailben küldjük neked.

Garancia:

Ez a tanfolyam annyira profi, hogy 100% garanciát vállalok rá. Ha mégis nehézségeid támadnak az otthoni recept elkészítésében, 1 hónapon belül a vendégünk vagy egy ismétlő alkalomra.

Leírás

Újra reneszánszát éli az otthoni sütés, egyre többen jönnek rá, hogy a házilag sütött péksütemény, kenyér sokkal finomabb és egészségesebb, mint a bolti társai.

Ha sikerül találnod egy megbízható alapreceptet – akkor azt már úgy variálod, ahogy éppen kedved tartja:

  • croissant lehet vajas, de ízesítheted csokoládéval, marcipánnal, lekvárral, a kedvenc aszaltgyümölcsöddel is
  • brióst formázhatod kedved szerint, ízesítheted ízlésednek megelelően
  • az első osztályú reggeli titka az első osztályú kenyér, ami nem is lehetne más, mint a saját sütésű firss, pille könnyű baguetted. Vendégfogadáskor remek kis kanapé szendvicsek, falaták készülhetnek belőle, kiránduló időben sem hiányozhat a piknikkosárból

A francia pékség tanfolyamon nem használunk semmilyen speciális gépet,így a baguettet és a francia péksüteményeket otthon Te is könnyen újra el tudod készíteni.

Az elkészült különféle kenyerekből és péksütikből bőven tudsz haza is vinni!

Pontos menetrend:

17:45 – 18:00
Érkezés

18:00 – 18:30
Mindent az otthoni kenyérsütésről:

  • liszt fajták
  • különleges alapanyagok és eljárások precíz ismertetése
  • kovászok
  • ízesítés, lisztek helyettesíthetősége

18:30 – 22:00
Elészül a burgonyás baguette, a briós, az express croissant, és a quiche, ami vendégvárásnál igazi jolly joker. A résztvevők párban saját eszközökkel és alapanyagokkal dolgoznak, mindenki be tudja gyakorolni, otthon hogyan lehet kényelmesen, de hatékonyan gyúrni, tésztát nyújtani, formázni, amihez precízben, pontosan kidolgozott receptjeim adnak segítséget.
A program végén az elkészített kenyerek, péksütemények becsomagolása. Mindenből annyi készül, hogy nem állítom hogy könnyen haza lehet vinni őket… 🙂

A francia pékség tanfolyamot egy rövid vacsora erejéig megszakítjuk. A vacsorát is ott helyben készítjük el, ahol kifejezetten hasznos, praktikus recepteket mutatok meg.

A tanfolyam után e-mailben küldöm el az összes receptet, amit a tanfolyamon elkészítünk, és a az otthoni kenyér és kelttészta sütéshez nagyon nagy segítséget nyújtó anyagaimat.

Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /chroot/home/lecsofoz/portobellochef.hu/html/wp-content/themes/portobello/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 47
Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /chroot/home/lecsofoz/portobellochef.hu/html/wp-content/themes/portobello/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 47
Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /chroot/home/lecsofoz/portobellochef.hu/html/wp-content/themes/portobello/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 47
A menü

A menü

A francia pékség tanfolyamon a croissant, a bagett, a briós, és a Quiche Lorriane elkészítésén keresztül ismerkedhetsz meg a dagasztás, a gyúrás, a tészta nyújtás és formázás mesterfogásaival:

Croissant

Bagett

Briós

Quiche Lorianne

Időpontok & helyszín

Időpontok & helyszín

2020.01.18., szombat – 11-15 óra
2020.02.04., kedd – 18-22 óra
2020.03.17., kedd – 18-22 óra
2020.04.21., kedd – 18-22 óra
2020.05.19., kedd – 18-22 óra
2020.06.16., kedd – 18-22 óra

Cím:
1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1/7a
19-es csengő
Az épület körfolyosós, az ajtó pontosan középen lesz, a lépcsőházzal szemben.

Öt perc sétára vagyunk a Blaha Lujza tértől és a Keleti pályaudvartól.
A főzőiskola autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

Parkolás:
A parkolás hétköznapokon 8-18 óra között fizetős, ezen kívül ingyenes.
A környező utcákban, és a II. János Pápa téren jól lehet parkolóhelyet találni.
5-10 perc séta távolságon belül 4 fizetős parkolóház üzemel:
R70 Irodaház, 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.
WiPark Palace Mélygarázs, 1088 Budapest, Rákóczi út 43-45.
Europeum Parkolóház, 1088 Budapest, József krt. 5.
Care Park Akácfa, 1072 Budapest, Akácfa utca 12-14.

Tömegközlekedés:
a 2-es, a 4-es metró, a 4-6-os villamos öt perc séta
az 5,7, 8E, 110, 112, 178-as buszok Huszár utcai megállója 2 perc séta

Vélemények

Francia pékség – 2019.10.17.

Kedves Niki!
Nagyon szépen köszönöm a kurzus receptjeit és a pluszban küldötteket is, hálás vagyok érte!
Nagyon kevés kurzuson lehet ilyen részletes leírást kapni!!!
Köszönet a fellelő helyért is!
Örülök hogy megismerhettelek!
Szeretettel: Ildikó

Francia pékség
2019.10.17.

Francia pékség – 2019.10.08.

Kedves Niki!
Köszönöm a recepteket.
Meg is sütöttem az első bagetteket itthon.
Üdvözlettel:
Kiss Zsófi

A fotót ezúton is köszönöm Zsófinak!

Fracia pékség – 2019.07.12.

Szia Niki!
Ezt tegnap sütöttük a 6 éves Hanna unokámmal. Ma is készült már egy adag a 10 éves Domival. De este még egy adagot kell csinálnunk. Készült már croissant, amit a sógornőm unokái kapkodtak el. Sajnos elfelejtettem fotót csinálni, mint a tegnapi quiche-ről is. Annak is nagy sikere volt!
Amint látod, nagyon sokat hasznosítom a recepteket!  Üdv, Magdi

 

Magdinak ezúton is köszönöm szépen a fotót!

Fracia pékség
2019.07.12.

Francia pékség – 2018.11.05.

Kedves Niki!
Nagyon szépen köszönöm az élményt, csodásan éreztem magam és terveim szerint nem ez volt az utolsó tanfolyamod, amit kipróbálok!
Mesés napot,
üdv, Márti

Francia pékség
2018.11.05.

Francia pékség – 2017.09.26.

Kedves Niki,
Nagyon köszönöm a tanfolyamot és a recepteket. Élveztem nagyon. A brióst már el is készítettem a hétvégén dupla adaggal és nagy sikere lett. Ráadásul a briósok mérete is nagyobb lett, így több volt az élvezet. 🙂 Csatoltam képet is róla.
Nagyon köszönöm és további sok jó tanfolyamot!
Üdvözlettel,
Zsófi

Francia pékség
2017.09.26.

Francia pékség – 2016.07.27.

Kedves Niki!
Köszönjük szépen! Nagyon jól éreztük magunkat és sok dicséretet kaptunk a családtól a finomságokért amiket a vezényleteddel készítettünk!
Ma gyakoroltam a baguette készítést egész jó lett (csatolva az első fotó az alkotásokról).
Még egyszer köszönjük és jó nyaralást Neked!
Üdv,
Regi

A fotót ezúton is köszönöm Reginek!

Francia pékség – 2016.01.25.

Kedves Niki!

Köszönöm h ott lehettem, szuper volt. És köszönöm a recepteket is!
Cecilia
Francia pékség
2016.01.25.
Rólam

Szia! Staudinger Niki vagyok, szeretettel üdvözöllek. A Portobelloban velem találkozhatsz a főzőtanfolyamokon. 2012-ben azért alapítottam a Portobello Chef Főzőiskolát, hogy másokkal is megoszthassam, a főzés iránti szeretetemet, azt, hogy mennyire fontos, hogy magadról, és a családodról is gondoskodsz azzal, ha szakítasz időt a főzésre.

Gyere, és találkozzunk a következő programon!

Kérdésed van? Segítek! hello@portobellochef.hu

GY.I.K

GY.I.K

Minden főzőtanfolyam: 1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő Grill tanfolyam: 1031 Budapest, Római part 43. Két Rombusz

Konkrét információk érdekében tekintsd meg a főzőtanfolyam leírását.

Minimum létszám: 3 fő Maximum létszám: 4-12 fő (tanfolyam függő) Ha a családiasabb, kisebb létszámú tanfolyamokon érzed jól magad, április és szeptember között érdemes ellátogatnod hozzánk, amikor a tanfolyamon 3-6 fő az átlagos létszám ha a mogzalmas, izgalmas élmények jönnek be neked, novembertől márciusig várunk szeretettel, amikor a tanfolyamon az átlagos létszám 8-13 fő

Ha bármilyen okból módosítani szeretnél a részvételed időpontján, a program kezdete előtt legkésőbb

  • 5 nappalmég dímjmentesen megteheted,
  • 4 nappala tanfolyam kezdete előtt 8.000 Ft/fő módosítási díj fizetendő,
  • 72 órával a tanfolyam kezdete előtt a tanfolyam elveszik.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a főzőiskolában csak friss nyersanyagokkal dolgozunk, ezért szükségünk van némi felkészülési időre a beszerzéshez, hogy minden tökéletes legyen.

Tanfolyamonként változik, kérlek tekintsd meg az adott főzőtanfolyam leírását.

Fizetni bankkártyával lehet illetve, főzőtanfolyamra beválható ajándékkuponnal.

A bankkártyás fizetés az OTP Simple rendszerén keresztül lehetséges. A főzőtanfolyam oldalán a jelentkezési űrlap kitöltése után a jelentkezem gomb megnyomása után a rendszer átirányít az OTP Simple fizetési felületére, ahol a fizetés teljesen biztonságos. Ha ajándékkupont rendelsz, a megrendelő űrlap kitöltése és a megrendelem gomb megnyomása után a rendszer átirányít az OTP Simple fizetési felületére.

Választok időpontot és jelentkezem