Csoki csodák

26 990 Ft

A bonbont készíteni, ajándékba adni, és kapni is jó. Ha készíteni szereted, itt a helyed!

Jelenleg nincs elérhető időpont ehhez a tanfolyamhoz!Kiürítés
Résztvevők száma:

Garancia:

Ez a tanfolyam annyira profi, hogy 100% garanciát vállalok rá. Ha mégis nehézségeid támadnak az otthoni recept elkészítésében, 1 hónapon belül a vendégünk vagy egy ismétlő alkalomra.

Leírás

Ismerd meg az otthoni bonbonkészítés legkényelmesebb, legélvezetesebb módját, ami nem igényel semmilyen speciális eszközt, csak finom alapanyagokat, és otthoni körülmények között is bombabiztosan sikerül. Soha többé nem kell attól félni, hogy a bonbon nem jön ki a formából, vagy a hibás temperálás következében a bonbonoknak szépen csillogó csokoládé helyett foltos, matt csokoládé borítja a külsejét.

Program

Program

17:45 – 18:00

Érkezés

NAGYON FONTOS, HOGY A BONBON TANFOLYAM AZ ÚJ HELYSZÍNÜNKÖN LESZ!
Júniustól a macaron, és bonbon tanfolyamok résztvevőit a bohém eleganciával megálmodott új, Lehel utcai stúdiónkban várjuk.

 

Cím: 1135 Budapest, Lehel utca 76. 1/6. Kapucsengő: 106

18:00 – 21:00

A résztvevők megismrkednek az otthoni bonbonkészítés szuper könnyű módszerével. A 3 órás bonon készítés során elkészítünk két féle remek tölteléket, amik nem csak a bonbonokkal harmizálnak jól, hanem a megszokott sütik is újraalkothatók velük.
Amíg a töltelék dermed, elkészülnek a bonbon hüvelyek. A folyamat első lépése a temperálás, majd a szilikon formák megtöltése csokádéval. Amíg a hüvelyek szilárdulnak, van idő egy kis elméletre is. A bonbonok betöltése után újabb elmélet következik, majd a bonbonok lezárása újra temperált csokoládéval.
A bonbonokat a legelső lépéstől a legutolsóig a résztvevők készítik.
Ennek a tanfolyamnak nagyon nagy előnye, hogy nem kell gránit lapot beszerezned a temperáláshoz, ettől sokkal-sokkal kényelmesebb módszert ismerhetsz meg. Mutatok olyan beszerzési helyeket, ahol szinte fél áron tudsz bonbon formát vagy maghőmérőt vásárolni.
Nagy gondolt fordítok rá, hogy ne kelljen jegyezetelni, mert az ember vagy jegyzetel, vagy csokládés a keze, a kettő együtt nem olyan hatékony. A tanfolyam után 5 oldalnyi anyagot küldök e-mailben, ami lépésről lépésre segít az otthoni bonbon készítésben, és a töltelékek elészítésétől kezdve a temperálási hőmérsékleteken át a az eszköz beszerző helyek címéig mindent megtalálsz benne.
 A program végén 30 db saját készítésű, töltött bonbon boldog tulajdonosa leszel, és tied lesz a tudás, amivel laza 3 óra alatt bármikor könnyedén készíthetsz olyan szép bonbonokat, amiket nyugodtan adhatsz ajándékba is. A bonbonjaidat segítek becsoamgolni, hogy biztonságosan viheted haza.

GY.I.K

GY.I.K

Minden főzőtanfolyam: 1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő Grill tanfolyam: 1031 Budapest, Római part 43. Két Rombusz

Konkrét információk érdekében tekintsd meg a főzőtanfolyam leírását.

Minimum létszám: 3 fő Maximum létszám: 4-12 fő (tanfolyam függő) Ha a családiasabb, kisebb létszámú tanfolyamokon érzed jól magad, április és szeptember között érdemes ellátogatnod hozzánk, amikor a tanfolyamon 3-6 fő az átlagos létszám ha a mogzalmas, izgalmas élmények jönnek be neked, novembertől márciusig várunk szeretettel, amikor a tanfolyamon az átlagos létszám 8-13 fő

Ha bármilyen okból módosítani szeretnél a részvételed időpontján, a program kezdete előtt legkésőbb

  • 5 nappalmég dímjmentesen megteheted,
  • 4 nappala tanfolyam kezdete előtt 8.000 Ft/fő módosítási díj fizetendő,
  • 72 órával a tanfolyam kezdete előtt a tanfolyam elveszik.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a főzőiskolában csak friss nyersanyagokkal dolgozunk, ezért szükségünk van némi felkészülési időre a beszerzéshez, hogy minden tökéletes legyen.

Tanfolyamonként változik, kérlek tekintsd meg az adott főzőtanfolyam leírását.

Fizetni bankkártyával lehet illetve, főzőtanfolyamra beválható ajándékkuponnal.

A bankkártyás fizetés az OTP Simple rendszerén keresztül lehetséges. A főzőtanfolyam oldalán a jelentkezési űrlap kitöltése után a jelentkezem gomb megnyomása után a rendszer átirányít az OTP Simple fizetési felületére, ahol a fizetés teljesen biztonságos. Ha ajándékkupont rendelsz, a megrendelő űrlap kitöltése és a megrendelem gomb megnyomása után a rendszer átirányít az OTP Simple fizetési felületére.

Vélemények

Steak tanfolyam, 2018.07.16.

Én is azt hittem, hogy tudok steaket csinálni, de sikerült olyan dolgokat hallanom, amire nem gondoltam volna…

Steak tanfolyam
2018.07.16.

Viszlát szénhidrát főzőtanfolyam, 2018.07.25.

Ajánlom bárkinek, akit érdekel, hogyan tudná egészséges, vagy reform módon elkészíteni az ételeit.

Viszlát szénhidrát főzőtanfolyam
2018.07.25.

Olasz tészta kalandok, 2018.08.08.

Nem gondoltam, hogy ilyen könnyű a friss tészták elkészítése..

Olasz tészta kalandok
2018.08.08.

Olasz tészta kalandok, 2018.08.08.

Mindenkinek ajánlom, aki szeretne főzni, mert itt nagyon sok segítséget kap hozzá.

Olasz tészta kalandok
2018.08.08.

Házi pékség tanfolyam, 2018.08.18.

Azt az igéretet kaptam, hogy minden menni fog, és jól fogom érezni magam. És ez így is lett.

Házi pékség tanfolyam
2018.08.18.

Macaron tanfolyam, 2018.08.11.

A fiam miatt csináltam meg ezt a tanfolyamot, mert a macaron a legnagyobb kedvence. Tökéletes volt.

Macaron tanfolyam
2018.08.11.

Steak tanfolyam – 2018.07.15.

Akik eddig csak étteremben ettek steaket, vagy otthon próbálkoztak, de nem jött össze, most végre megtanulhatják, hogyan lehet jól elkészíteni.

Steak tanfolyam
2018.07.15.
Rólam

Szia! Staudinger Niki vagyok, szeretettel üdvözöllek. A Portobelloban velem találkozhatsz a főzőtanfolyamokon. 2012-ben azért alapítottam a Portobello Chef Főzőiskolát, hogy másokkal is megoszthassam, a főzés iránti szeretetemet, azt, hogy mennyire fontos, hogy magadról, és a családodról is gondoskodsz azzal, ha szakítasz időt a főzésre.

Gyere, és találkozzunk a következő programon!

Kérdésed van? Segítek! hello@portobellochef.hu

Választok időpontot és jelentkezem