A STEAK sütés titkait nem mindenki ismeri. A T-bone steak elkészítése pláne rizikós, mert sokkal nagyobb a szelet, és csont is van benne. Mi van, ha nem sül át? Lehet már időt és pénzt nem sajnálva próbálkoztál, de a siker elmaradt? Most végre profihoz méltó steak-eket fogsz készíteni, nem marad sem nyers, nem lesz sem csizmatalp. Csak az üres tányérok, a csillogó szemek és az elismerés marad.
Miért jó ez a tanfolyam?
- olyan professzionális fogásokat tanulsz meg, ami otthon sütés-főzés közben más receptek elkészítésénél is megkönnyíti a dolgod
- több éves tapasztalatunk, tökéletesre csiszolt receptjeink segítségével garantáljuk, hogy a tanfolyam után bármikor steaket szeretnél sütni, sikerrel jársz
- minden alapanyagot, eszközt biztosítunk, nem kell hoznod semmit
- csinos kötény óvja a ruhád
- grátisz ásványvízzel és üdítőkkel gondoskodunk rólad, ha megszomjaznál
- kipróbált receptjeinket a tanfolyam után hazaviheted magaddal
- a program vacsorával zárul