A tökéletes steak – filet mignon

27 990 Ft

Egy igazi steak a stresszes hétköznapokban a legjobb erőforrásod. Azonnal feltölt.

Steak sütésnél a leggyakrabban felmerülő kérdés, hogy átlagos marhahúsból hogyan lehet tökéletes steaket sütni?

A steak tanfolyamra leggyakrabban azok jönnek, akik a steak sütésben már edzett veteránok. Mindent kipróbáltak, és valahogy még sincs meg az az íz, élmény, mint egy jó steak house-ban. Mi lehet a gond?

Kiürítés
Résztvevők száma:

Add ajándékba főzőtanfolyamunkat!

Jelentkezéskor a Résztvevő adatainál add meg az ajándékozott nevét, és a névre szóló főzőtanfolyam vouchert e-mailben küldjük neked.

Garancia:

Ez a tanfolyam annyira profi, hogy 100% garanciát vállalok rá. Ha mégis nehézségeid támadnak az otthoni recept elkészítésében, 1 hónapon belül a vendégünk vagy egy ismétlő alkalomra.

Leírás

Steak sütésnél a leggyakrabban felmerülő kérdés, hogy átlagos marhahúsból hogyan lehet tökéletes steaket sütni?

A steak tanfolyamra leggyakrabban azok jönnek, akik a steak sütésben már edzett veteránok. Mindent kipróbáltak, és valahogy még sincs meg az az íz, élmény, mint egy jó steak house-ban. Mi lehet a gond?

A vendégeim körülbelül egyharmada már alaposan körbejárta a steak sütés témáját, sok videót megnézett, sok receptet elolvasott, és sikerült oda eljutnia, hogy inkább eljön egy tanfolyamra. A saját szemével akarja látni, hogy lehet ezt jól csinálni. Mert ahány videó, ahány recept, valahogy nincs egy egységes irány. A 12 000 Ft/kg árú húst pedig nem kellene a serpenyőből közvetlenül a kukába dobni, vagy odaadni a kutyának… Gyakran megesik, hogy az otthon készült steakek így végzik.

Jó néhány dologra oda kell figyelni a steak sütésnél, kezdve onnan, hogy serpenyőben vagy sütőben süsd? Nagyon el lehet rontani akkor is, ha mindent jól csináltál, de a pihentetésnél véletlenül sikerül megpárolni mert becsomagoltad alufóliába, vagy túlsütöd, mert betetted még egy negyed órára a 160 fokos sütőbe a serpenyővel együtt, ahogy a sztárséf mutatta a youtube videóban.

Sokat tehetsz annak érdekében, hogy neked is sikerüljön otthon a steak. Figyelj oda a sütési időre, a zsiradék kiválasztására, és szerezed be a legjobb minőségű érlelt húst. Ha ezekre odafigyelsz, már nem lehet túl nagy gond az otthon készített steakkel.

Ha szeretnéd pontosan megtudni, hogy hol tudod beszerezni a megfelelő minőségű húst, pontosan milyen eszközökre és sütési időre van szükséged, hogy a saját sütésű steakeddel tökéletesen elégedett lehess, és meghaladja a legmerészebb elvárásaidat is, akkor Téged is várlak a következő steak sütő tanfolyamon!

Pontos menetrend:

10:45 – 11:00 / 17:45 – 18:00
Érkezés

11:00 – 11:30 / 18:00 – 18:30
A köret elkészítése

11:30 – 12:30 / 18:30 – 19:30
Mindent a steakről:

  • hús fajták
  • milyen húst vegyünk és hol
  • hogyan pácoljuk
  • a steak sütés szabályai
  • a steak fokozatai
  • a tökéletes steak mesterfogásai
12:00 – 12:40 / 19:00 – 19:40
Szünet

 

12:40 – 14:30 / 19:40 – 21:30
A mártás és a desszert elkészítése, a főzés végén pedig mindenki elkészíti a saját ízlése szerinti steaket, prémium minőségű dél-amerikai bélszínből.

 

14:30 – 15:00 / 21:30 – 22:00
Jó hangulatú steak ebéd / vacsora egy pohár hozzáillő bor kíséretében

 

A tanfolyam után e-mailben küldöm el az összes receptet, amit a tanfolyamon elkészítünk, és a tökéletes steak otthoni elkészítéséhez nagyon nagy segítséget nyújtó anyagaimat (több mint 10 oldal írott anyagot a steak sütésről).
Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /chroot/home/lecsofoz/portobellochef.hu/html/wp-content/themes/portobello/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 47
Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /chroot/home/lecsofoz/portobellochef.hu/html/wp-content/themes/portobello/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 47
Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /chroot/home/lecsofoz/portobellochef.hu/html/wp-content/themes/portobello/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 47
A menü

A menü

Csodálatosan puha és ízletes DÉL-AMERIKAI BÉLSZÍN STEAK

Zöldbors mártás

Hasselback burgonya

Brownie vanília fagyival

Időpontok & helyszín

Időpontok & helyszín

2019.12.28., szombat – 18-22 óra
2019.12.29., vasárnap – 11-15 óra
2019.12.30., hétfő – 18-22 óra
2019.12.31., kedd – 11-15 óra
2020.01.06., hétfő – 18-22 óra
2020.01.12., vasárnap – 11-15 óra
2020.01.19., vasárnap – 11-15 óra
2020.01.20., hétfő – 18-22 óra
2020.02.02., vasárnap – 11-15 óra
2020.02.03., hétfő – 18-22 óra
2020.02.16., vasárap – 11-15 óra
2020.02.17., hétfő – 18-22 óra
2020.02.23., vasárnap – 11-15 óra
2020.02.24., hétfő – 18-22 óra
2020.03.01., vasárnap – 11-15 óra
2020.03.02., hétfő – 18-22 óra
2020.03.08., vasárnap – 11-15 óra
2020.03.09., hétfő – 18-22 óra
2020.03.16., hétfő – 18-22 óra
2020.03.22., vasárnap – 11-15 óra
2020.03.23., hétfő – 18-22 óra
2020.03.29., vasárnap – 11-15 óra
2020.03.30., hétfő – 18-22 óra
2020.04.05., vasárnap – 11-15 óra
2020.04.06., hétfő – 18-22 óra
2020.04.20., hétfő – 18-22 óra
2020.04.26., vasárnap – 11-15 óra
2020.04.27., hétfő – 18-22 óra
2020.05.03., vasárnap – 11-15 óra
2020.05.04., hétfő – 18-22 óra
2020.05.10., vasárnap – 11-15 óra
2020.05.11., hétfő – 18-22 óra
2020.05.17., vasárnap – 11-15 óra
2020.05.18., hétfő – 18-22 óra
2020.05.25., hétfő – 18-22 óra
2020.05.30., szombat – 11-15 óra
2020.06.02., kedd – 18-22 óra
2020.06.07., vasárnap – 11-15 óra
2020.06.08., hétfő – 18-22 óra
2020.06.14., vasárnap – 11-15 óra
2020.06.15., hétfő – 18-22 óra
2020.06.22., hétfő – 18-22 óra
2020.06.28., vasárnap – 11-15 óra

Cím:
1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1/7a
19-es csengő
Az épület körfolyosós, az ajtó pontosan középen lesz, a lépcsőházzal szemben.

Öt perc sétára vagyunk a Blaha Lujza tértől és a Keleti pályaudvartól.
A főzőiskola autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

Parkolás:
A parkolás hétköznapokon 8-18 óra között fizetős, ezen kívül ingyenes.
A környező utcákban, és a II. János Pápa téren jól lehet parkolóhelyet találni.
5-10 perc séta távolságon belül 4 fizetős parkolóház üzemel:
R70 Irodaház, 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.
WiPark Palace Mélygarázs, 1088 Budapest, Rákóczi út 43-45.
Europeum Parkolóház, 1088 Budapest, József krt. 5.
Care Park Akácfa, 1072 Budapest, Akácfa utca 12-14.

Tömegközlekedés:
a 2-es, a 4-es metró, a 4-6-os villamos öt perc séta
az 5,7, 8E, 110, 112, 178-as buszok Huszár utcai megállója 2 perc séta

Vélemények

Steak tanfolyam – 2019.12.31.

Kedves Niki,
Köszönjük a főzőtanfolyamot, mindannyiunknak hasznos volt. Kinek azért, mert a receptjei számát növelte, kinek azért, mert még nem főzött/sütött/készített ilyen nagyszerű ételeket. Egészségben gazdag boldog új évet kívánunk:
Dóra, Eszter, Zoltán Zozó, Kristóf

Steak tanfolyam
2019.12.31.

Steak tanfolyam – 2019.12.30.

Kedves Niki,
Nagyon köszönjük a lehetőséget és az élményt, nagyon élvezték mindketten! (És reméljük majd mi is, ha bemutatják itthon!! )  Boldog új évet és további sok sikert kíván a Bodor család!
Steak tanfolyam
2019.12.30.

Steak tanfolyam – 2019.12.30.

Szia Niki!
Számunkra is hatalmas élmény volt!
Igazából szorongtam azon h a család minden egyes tagja élvezni fogja e a tanfolyamot, de úgy vettem észre mindannyiunknak felejthetetlen volt! Köszönjük! Szerintem még találkozunk!Sajnos a fiúk ma már vissza utaztak Amerikába! De a tegnapi nap méltó elköszönés volt tőlük! Köszi Dóra

Steak tanfolyam
2019.12.30.

Steak tanfolyam – 2019.12.27.

Szia Niki!
Nem csak a steaknek van sikere otthon! Idén karácsonykor háromszor is rendelt a család csokilávát, és mindig pontosan úgy sikerült, ahogy a tanfolyamon! Köszi!  Zoli

Steak tanfolyam
2019.12.27.

Steak tanfolyam – 2019.12.24.

A karácsonyi menü az volt nálunk, amit a steak tanfolyamon is készítettünk. Köszönjük Niki !
Üdv, F. Olga

A kedves visszajelzést, és a fotót ezúton is köszönöm szépen Olgának!

Steak tanfolyam
2019.12.24.

Steak és sushi tanfolyam – 2019.12.19.

Két tanfolyamon volt. Eddig. Minden pillanatát élvezetem! Dr. Nagy Ágnes

Steak és sushi tanfolyam
2019.12.19.

Steak tanfolyam – 2019.11.04.

Szia Niki,
Nagyon nagy sikere volt a tanfolyamnak és persze a recepteknek is. Szeretnénk minél hamarabb itthon is elkészíteni.
Köszönjük ezt a fantasztikus élményt! Köszönettel: Lénárt Steafánia

Steak tanfolyam
2019.11.04.

Steak tanfolyam – 2019.10.12.

Köszönjük, nekünk is óriási élmény volt, nagyon jól éreztük magunkat. Mivel én még aktív vagyok és az iskolából nem tudok hiányozni ezért külön jó volt, hogy egy egész napot eltölthettünk együtt a nővéremmel és még tanulhattunk is tőled. Szóval jó volt, és sok sikert neked! Üdvözlettel: Tünde

Steak tanfolyam
2019.10.12.

Steak tanfolyam – 2019.10.02.

Kedves Niki!
Én köszönöm a széleskörű tájékoztatást a steak témakörében és ha tehetem majd benevezek egy grill tanfolyamra is.
A ételek nagyon finomak voltak és igyekszem otthon is majd hasznosítani a Nálad szerzett információkat, praktikákat.
Üdv: Bálint

Steak tanfolyam
2019.10.02.

Steak tanfolyam – 2019.06.25.

Kedves Niki!
Nagyon szépen köszönjük a kapott anyagot, és magát a tanfolyamot is. Nagyon jól éreztük magunkat, reméljük sokat kamatoztatjuk majd a tőled tanultakat!
Üdvözlettel,
Kinga és Bálint

Steak tanfolyam
2019.06.25.

Steak tanfolyam – 2019.05.30.

Szia Niki!

Köszönjük szépen igen élvezetes volt a tanfolyam! Nagyon fini lett a steak + minden!

Neked Továbbra is a Legjobbakat!

Navian

Steak tanfolyam
2019.05.30.

Steak tanfolyam – 2019.04.03.

Kedves Niki!
Köszönöm szépen az anyagokat! Nagyon jól éreztem magam életem első főzőtanfolyamán! Már alig várom, hogy megsüssem itthon is a családomnak a finom steakeket! Biztos, hogy megyek még, mert a többi tanfolyam is nagyon érdekel, és szeretném pár barátnőmet is elhívni.
Szép napot!
üdv: Edina

Steak tanfolyam
2019.04.03.

Steak tanfolyam – 2019.03.26.

Kedves Niki,
A mai napig nagy örömmel gondolunk a Nálad töltött időre és azóta is gyakoroljuk a megszerzett tudást.
Hálás köszönet! Ha vendégek jönnek és szeretnék maxi szuper steak-et összedobni, most már tudom, hogy nem csak nekünk ízlik, de nekik is biztosan!
Köszönettel,
Deszpod Viktor

Steak tanfolyam
2019.03.26.

Steak tanfolyam – 2019.03.17.

Kedves Nikolett!
Köszönöm az átküldött anyagot, nagyon sok hasznos információt tartalmaz.
Kitűnő döntés és Lacinak szuper szülinapi ajándék volt ez a STEAK tanfolyam.
Nagyon jól éreztük magunkat, sokat tanultunk és finomat ettünk.
Részben már alkalmaztuk is a receptet:)
Köszönettel:
Éva

Steak tanfolyam
2019.03.17.

Steak tanfolyam – 2019.03.11.

Kedves Niki!
Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget! Imádtuk minden percét a tanfolyamnak!  Zoltán azt mondta miután haza felé tartottunk,hogy még az éttermekben sem evett ilyen jó steaket mint amit ő maga készített el! Azt hiszem ezért már érdemes volt részt venni! Azóta Ő a Steak mester!
További sok sikert a tanfolyamokhoz,és sok lelkes jelentkezőt!
Szép napot Ági!

Steak tanfolyam
2019.03.11.

Steak tanfolyam – 2019.02.28.

Miért lesz kemény a steak

Kedves Niki!
Köszönöm, hogy ilyen gyorsan küldted a recepteket. Szeretném a hétvégén megfőzni, már nagyon várja az egész család!
Üdvözlettel Annamari

Steak tanfolyam
2019.02.28.

Steak tanfolyam – 2019.01.17.

Szia Niki!
Nagyon köszönöm a recepteket! A tanfolyam számomra szuperül sikerült, nemcsak hogy a végre találkoztam olyan emberrel aki ért is a steak sütéshez, hanem még a kérdéseimre is választ kaptam. A kis apró trükkökről nem is beszélve. Nagyon jól éreztem magam!
Köszönöm mégegyszer!

Üdv! Ákos.
Steak tanfolyam
2019.01.17.

Steak tanfolyam – 2018.11.25.

Szia Niki,
Köszi szépen az anyagokat és a tréninget is, nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon!
Üdv,
Gyuri

Steak tanfolyam
2018.11.25.

T-bone steak tanfolyam – 2018.10.22.

Szervusz Niki,
Köszi szépen, nagyon jó volt a tanfolyam. Leginkább az tetszett, hogy a szabályok nagyon egyértelműen voltak lefektetve és emiatt egy olyan sztenderd folyamatot tanultam meg, aminek köszönhetően biztos vagyok benne, hogy legközelebb is hasonló minőségű ételt tudok készíteni.
Köszi,
Levi

T-bone steak tanfolyam
2018.10.22.

Steak tanfolyam – 2018.07.16.

Szia Niki,
a páromtól kaptam ajándékba ezt a tanfolyamot. Az elején kicsit szkeptikus voltam, mert azt hittem, hogy tudok steaket csinálni, de sikerült olyan dolgokat hallanom, amire nem gondoltam volna… Szuper volt!
Üdv,
Sanyi

Steak tanfolyam
2018.07.16.

Steak tanfolyam – 2018.07.15.

Szia Niki!
Azt hittem, csak étteremben lehet enni jó steaket, amikor otthon próbálkoztam, soha nem jött össze. Köszönöm a hasznos tudást! Most már nem lesz vele gond.
További sok sikert, gratulálok!
László

Steak tanfolyam
2018.07.15.

Steak tanfolyam – 2018.01.05.

Kedves Niki,
mi köszönjük az élményt, a tudást és a finom falatokat! Jól éreztük magunkat és felejthetetlen szülinap lett. 🙂
Boldog új évet!
Feri

Steak tanfolyam
2018.01.05.

Steak tanfolyam – 2017.11.12.

Kedves Niki!
Nagyon köszönöm a tanfolyamot. Jól éreztük magunkat és hamarosan itthon is próbálkozunk!
Üdv: Tormáné Budai Orsi

Steak tanfolyam
2017.11.12.

Steak tanfolyam – 2017.10.25.

Köszönöm! Nagy élmény volt!
Üdv,
Tibor

Steak tanfolyam
2017.10.25.

Steak tanfolyam – 2017.08.16.

Kedves Niki,

köszönöm az infókat és persze a tanfolyamot is!

Üdv!

Varju Peti
Steak tanfolyam
2017.08.16.

Steak tanfolyam – 2017.08.10.

Kedves Niki!
Köszönjük a recepteket és a tanfolyamot, nagyon jól éreztük magunkat, profi volt! Tervezünk visszatérni Hozzád.
Csaba, Marcsi

Steak tanfolyam
2017.08.10.

Steak tanfolyam – 2017.07.05.

teszt

Szia!
Köszi az érdeklődést! Steaket még nem sikerült sütnünk, nagyon mozgalmasan telik a nyár. Viszont a hétvégén a családi grillezésen a hassalback krumplit bevetettük (több mint egy órát elpepecseltem a tizenx krumpli megtöltésével), nagy sikert aratott!!!
Kata

Steak tanfolyam
2017.07.05.

Steak tanfolyam – 2017.05.30.

Kedves Niki,
Koszonjuk, nagyon szuper este volt!
István meg ma reggel is, mondta milyen jol érezte magat.
Gratulálunk a vállalkozáshoz .
Remek volt.
Koszonjuk
Evi
Steak tanfolyam
2017.05.30.

Steak tanfolyam – 2017.05.02.

Szia Niki!
Köszönjük szépen, nagyon jól éreztük magunkat Gáborral!
Üdv.:
Dóri

Steak tanfolyam
2017.05.02.

Steak tanfolyam – 2017.04.26.

Kedves Niki!
Mindent Köszönünk, szuper estét töltöttünk nálad!
Szép napot !
Pálma
Steak tanfolyam
2017.04.26.

Steak tanfolyam – 2017.02.14.

teszt

Szia Niki!

Nagyon köszönjük a tegnapi élményt is! Ismét nagyon jól éreztük magunkat!
Köszönjük a recepteket és leírásokat is!
Szép hetet és további jó munkát neked!
Timi és Tomi

Steak tanfolyam
2017.02.14.

Steak tanfolyam – 2017.02.07.

Kedves Niki,
köszönjük szépen a lehetőséget, nagyon jól éreztük magunkat!
Nagyon hasznos és mindenképp maradandó élményt és tudást szereztünk, amit hamarosan kamatoztatni és gyakorolni fogunk!
Viki és Zsozso

Steak tanfolyam
2017.02.07.

Steak tanfolyam – 2017.01.31.

Kedves Niki,
Nagyon köszönjük a tegnapi estét! Jól éreztük magunkat!
Szeretettel
Kata és Endre

Steak tanfolyam
2017.01.31.

Steak tanfolyam – 2017.01.10.

Kedves Niki!
Köszönök, mindent amit tanulhattam. Nagyon szuper volt a tanfolyam;)
Üdv,
Miki

Steak tanfolyam
2017.01.10.

Steak tanfolyam – 2016.12.31.

Köszönjük a lehetőséget!
Emlékezetes, hasznos, remek program volt!
Gratulálunk Önöknek!
Éva

Steak tanfolyam
2016.12.31.

Steak tanfolyam – 2016.12.31.

Kedves Niki!
Koszonom szepen az informaciot! Igazi elmeny volt az est szamomra!
Hamarosan ismet jelentkezem addig is Boldog Uj Esztendot kivanok!
Udvozlettel, Zita

Steak tanfolyam
2016.12.31.

Steak tanfolyam – 2016.12.31.

Miért lesz kemény a steak
Kedves Niki!
Ezt a választ tényleg nem udvariasságból írom. Nagyon jól éreztük magunkat, és az oktatás is nagyon jó volt!
Köszönöm a receptet, biztos hogy fogok készíteni mindent!
Neked is Nagyon Boldog Új Évet és sok Sikert!
Üdvözlettel:
Kriszta
Steak tanfolyam
2016.12.31.

Steak tanfolyam – 2016.12.30.

Kedves Niki!

Nagyon szépen köszönjük a közös főzést, nagyon jól éreztük magunkat, sok újat tanultunk, hasznos volt, és örülünk, hogy megismerhettünk Téged! Csatolva küldöm a közös képet, amit ígértem. Gratulálunk a kurzushoz, és mi is kívánunk Neked további sok sikert, valamint nagyon boldog új évet!
Üdvözlettel: Öcsi és Réka

A fotóért ezúton is hálás köszönet Rékának!

Steak tanfolyam
2016.12.30.

Steak tanfolyam – 2016.09.27.

Kedves Niki!
Részemről a szerencse, kiválóan éreztem magam, hála elsősorban neked és a kedves társaságnak! Szuper volt látni, megtapasztalni, hogy ez mégsem olyan nagy varázslat, viszont mostantól a barátaimat el tudom kápráztatni. Minden  jót kívánok neked a továbbiakhoz!
Üdv,
Tamás

Steak tanfolyam
2016.09.27.

Steak tanfolyam – 2016.09.01.

Kedves Niki!
Nagyon szépen köszönjük a fantasztikus péntek estét, nagyon jól éreztük magunkat. Ígérem megpróbálom a tanultakat reprodukálni – első vendégeim – a kollégáim számára is, akiknek köszönhetően részt vehettem a tanfolyamodon.
Még egyszer köszönöm, további sok sikert kívánok! Szerintem még találkozunk…
Üdvözlettel:
Gábor

Steak tanfolyam
2016.09.01.

Steak tanfolyam – 2016.08.27.

Kedves Niki!
Köszönjük szépen mi is a lelkiismeretes és magas színvonalú tanfolyamot, jól éreztük magunkat és emellett sokat tanultunk! Köszönjük a csatolt anyagokat is!:)
Szép hétvégét,
Ádám
Steak tanfolyam
2016.08.27.

Steak tanfolyam – 2016.07.17.

Kedves Niki!
Mi is örültünk, hogy sikerült egy megfelelő időpontban eljutni a főző
iskoládba! Észrevétlenül sok mindent tanultunk azon az estén, remekül
éreztük magunkat, és a készített finomságokkal nagyon tele tömtük a
gyomrunkat!
Köszönjük a küldött recepteket, itthon is szeretnénk azokat kipróbálni!
Reméljük, nem utoljára találkoztunk, addig is sok jókedvű tanítványt
kívánunk Neked!
Üdvözlettel:
Zs.Mária és János

Steak tanfolyam
2016.07.17.

Steak tanfolyam – 2016.03.16.

teszt

Kedves Niki!
Köszönjük a lehetőséget! Peti azt mondta, hogy ilyen remek szülinapi ajándékot régen kapott!
További sok sikert, szerintem még találkozunk!
Vera

Steak tanfolyam
2016.03.16.

Steak tanfolyam – 2015.09.01.

Szia Niki!
Ezúton is szeretnem ismét megköszönni a tegnapi oktatást, nagy élveztem!
Kellemes napot:
Zsákai János
Steak tanfolyam
2015.09.01.
Rólam

Szia! Staudinger Niki vagyok, szeretettel üdvözöllek. A Portobelloban velem találkozhatsz a főzőtanfolyamokon. 2012-ben azért alapítottam a Portobello Chef Főzőiskolát, hogy másokkal is megoszthassam, a főzés iránti szeretetemet, azt, hogy mennyire fontos, hogy magadról, és a családodról is gondoskodsz azzal, ha szakítasz időt a főzésre.

Gyere, és találkozzunk a következő programon!

Kérdésed van? Segítek! hello@portobellochef.hu

GY.I.K

GY.I.K

Minden főzőtanfolyam: 1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő Grill tanfolyam: 1031 Budapest, Római part 43. Két Rombusz

  • a sütés-főzéshez szükséges alapanyagokat
  • egy gyertyafényes vacsorát: steak, köret és mártás, desszert és egy pohár hozzáillő bor
  • recepteket, amelyben lépésről lépésre le van írva az elkészítés, hogy otthon is könnyedén meg tudd ismételni!

Minimum létszám: 3 fő Maximum létszám: 4-12 fő (tanfolyam függő) Ha a családiasabb, kisebb létszámú tanfolyamokon érzed jól magad, április és szeptember között érdemes ellátogatnod hozzánk, amikor a tanfolyamon 3-6 fő az átlagos létszám ha a mogzalmas, izgalmas élmények jönnek be neked, novembertől márciusig várunk szeretettel, amikor a tanfolyamon az átlagos létszám 8-13 fő

Ha bármilyen okból módosítani szeretnél a részvételed időpontján, a program kezdete előtt legkésőbb

  • 5 nappal még dímjmentesen megteheted,
  • 4 nappal a tanfolyam kezdete előtt 8.000 Ft/fő módosítási díj fizetendő,
  • 72 órával a tanfolyam kezdete előtt a tanfolyam elveszik.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a főzőiskolában csak friss nyersanyagokkal dolgozunk, ezért szükségünk van némi felkészülési időre a beszerzéshez, hogy minden tökéletes legyen.

Fizetni bankkártyával lehet illetve, főzőtanfolyamra beválható ajándékkuponnal.

A bankkártyás fizetés az OTP Simple rendszerén keresztül lehetséges. A főzőtanfolyam oldalán a jelentkezési űrlap kitöltése után a jelentkezem gomb megnyomása után a rendszer átirányít az OTP Simple fizetési felületére, ahol a fizetés teljesen biztonságos. Ha ajándékkupont rendelsz, a megrendelő űrlap kitöltése és a megrendelem gomb megnyomása után a rendszer átirányít az OTP Simple fizetési felületére.

Választok időpontot és jelentkezem