A tökéletes steak – filet mignon

27 990 Ft

Egy igazi steak a stresszes hétköznapokban a legjobb erőforrásod. Azonnal feltölt.

Steak sütésnél a leggyakrabban felmerülő kérdés, hogy átlagos marhahúsból hogyan lehet tökéletes steaket sütni?

A steak tanfolyamra leggyakrabban azok jönnek, akik a steak sütésben már edzett veteránok. Mindent kipróbáltak, és valahogy még sincs meg az az íz, élmény, mint egy jó steak house-ban. Mi lehet a gond?

Kiürítés
Résztvevők száma:

Add ajándékba főzőtanfolyamunkat!

Jelentkezéskor a Résztvevő adatainál add meg az ajándékozott nevét, és a névre szóló főzőtanfolyam vouchert e-mailben küldjük neked.

Garancia:

Ez a tanfolyam annyira profi, hogy 100% garanciát vállalok rá. Ha mégis nehézségeid támadnak az otthoni recept elkészítésében, 1 hónapon belül a vendégünk vagy egy ismétlő alkalomra.

Leírás

Steak sütésnél a leggyakrabban felmerülő kérdés, hogy átlagos marhahúsból hogyan lehet tökéletes steaket sütni?

A steak tanfolyamra leggyakrabban azok jönnek, akik a steak sütésben már edzett veteránok. Mindent kipróbáltak, és valahogy még sincs meg az az íz, élmény, mint egy jó steak house-ban. Mi lehet a gond?

A vendégeim körülbelül egyharmada már alaposan körbejárta a steak sütés témáját, sok videót megnézett, sok receptet elolvasott, és sikerült oda eljutnia, hogy inkább eljön egy tanfolyamra. A saját szemével akarja látni, hogy lehet ezt jól csinálni. Mert ahány videó, ahány recept, valahogy nincs egy egységes irány. A 12 000 Ft/kg árú húst pedig nem kellene a serpenyőből közvetlenül a kukába dobni, vagy odaadni a kutyának… Gyakran megesik, hogy az otthon készült steakek így végzik.

Jó néhány dologra oda kell figyelni a steak sütésnél, kezdve onnan, hogy serpenyőben vagy sütőben süsd? Nagyon el lehet rontani akkor is, ha mindent jól csináltál, de a pihentetésnél véletlenül sikerül megpárolni mert becsomagoltad alufóliába, vagy túlsütöd, mert betetted még egy negyed órára a 160 fokos sütőbe a serpenyővel együtt, ahogy a sztárséf mutatta a youtube videóban.

Sokat tehetsz annak érdekében, hogy neked is sikerüljön otthon a steak. Figyelj oda a sütési időre, a zsiradék kiválasztására, és szerezed be a legjobb minőségű érlelt húst. Ha ezekre odafigyelsz, már nem lehet túl nagy gond az otthon készített steakkel.

Ha szeretnéd pontosan megtudni, hogy hol tudod beszerezni a megfelelő minőségű húst, pontosan milyen eszközökre és sütési időre van szükséged, hogy a saját sütésű steakeddel tökéletesen elégedett lehess, és meghaladja a legmerészebb elvárásaidat is, akkor Téged is várlak a következő steak sütő tanfolyamon!

Pontos menetrend:

10:45 – 11:00 / 17:45 – 18:00
Érkezés

11:00 – 11:30 / 18:00 – 18:30
A köret elkészítése

11:30 – 12:30 / 18:30 – 19:30
Mindent a steakről:

  • hús fajták
  • milyen húst vegyünk és hol
  • hogyan pácoljuk
  • a steak sütés szabályai
  • a steak fokozatai
  • a tökéletes steak mesterfogásai
12:00 – 12:40 / 19:00 – 19:40
Szünet

<p/p>

12:40 – 14:30 / 19:40 – 21:30
A mártás és a desszert elkészítése, a főzés végén pedig mindenki elkészíti a saját ízlése szerinti steaket, prémium minőségű dél-amerikai bélszínből.

<p/p>

14:30 – 15:00 / 21:30 – 22:00
Jó hangulatú steak ebéd / vacsora egy pohár hozzáillő bor kíséretében

<p/p>

A tanfolyam után e-mailben küldöm el az összes receptet, amit a tanfolyamon elkészítünk, és a tökéletes steak otthoni elkészítéséhez nagyon nagy segítséget nyújtó anyagaimat (több mint 10 oldal írott anyagot a steak sütésről).
 

Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /chroot/home/lecsofoz/portobellochef.hu/html/wp-content/themes/portobello/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 47
Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /chroot/home/lecsofoz/portobellochef.hu/html/wp-content/themes/portobello/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 47
Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /chroot/home/lecsofoz/portobellochef.hu/html/wp-content/themes/portobello/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 47
A menü

A menü

Csodálatosan puha és ízletes DÉL-AMERIKAI BÉLSZÍN STEAK

Zöldbors mártás

Hasselback burgonya

Brownie vanília fagyival

Időpontok & helyszín

Időpontok & helyszín

2019.12.28., szombat – 18-22 óra
2019.12.29., vasárnap – 11-15 óra
2019.12.30., hétfő – 18-22 óra
2019.12.31., kedd – 11-15 óra
2020.01.06., hétfő – 18-22 óra
2020.01.12., vasárnap – 11-15 óra
2020.01.19., vasárnap – 11-15 óra
2020.01.20., hétfő – 18-22 óra
2020.02.02., vasárnap – 11-15 óra
2020.02.03., hétfő – 18-22 óra
2020.02.16., vasárap – 11-15 óra
2020.02.17., hétfő – 18-22 óra
2020.02.23., vasárnap – 11-15 óra
2020.02.24., hétfő – 18-22 óra
2020.03.01., vasárnap – 11-15 óra
2020.03.02., hétfő – 18-22 óra
2020.03.08., vasárnap – 11-15 óra
2020.03.09., hétfő – 18-22 óra
2020.03.16., hétfő – 18-22 óra
2020.03.22., vasárnap – 11-15 óra
2020.03.23., hétfő – 18-22 óra
2020.03.29., vasárnap – 11-15 óra
2020.03.30., hétfő – 18-22 óra
2020.04.05., vasárnap – 11-15 óra
2020.04.06., hétfő – 18-22 óra
2020.04.20., hétfő – 18-22 óra
2020.04.26., vasárnap – 11-15 óra
2020.04.27., hétfő – 18-22 óra
2020.05.03., vasárnap – 11-15 óra
2020.05.04., hétfő – 18-22 óra
2020.05.10., vasárnap – 11-15 óra
2020.05.11., hétfő – 18-22 óra
2020.05.17., vasárnap – 11-15 óra
2020.05.18., hétfő – 18-22 óra
2020.05.25., hétfő – 18-22 óra
2020.05.30., szombat – 11-15 óra
2020.06.02., kedd – 18-22 óra
2020.06.07., vasárnap – 11-15 óra
2020.06.08., hétfő – 18-22 óra
2020.06.14., vasárnap – 11-15 óra
2020.06.15., hétfő – 18-22 óra
2020.06.22., hétfő – 18-22 óra
2020.06.28., vasárnap – 11-15 óra

Cím:
1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1/7a
19-es csengő
Az épület körfolyosós, az ajtó pontosan középen lesz, a lépcsőházzal szemben.

Öt perc sétára vagyunk a Blaha Lujza tértől és a Keleti pályaudvartól.
A főzőiskola autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

Parkolás:
A parkolás hétköznapokon 8-18 óra között fizetős, ezen kívül ingyenes.
A környező utcákban, és a II. János Pápa téren jól lehet parkolóhelyet találni.
5-10 perc séta távolságon belül 4 fizetős parkolóház üzemel:
R70 Irodaház, 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.
WiPark Palace Mélygarázs, 1088 Budapest, Rákóczi út 43-45.
Europeum Parkolóház, 1088 Budapest, József krt. 5.
Care Park Akácfa, 1072 Budapest, Akácfa utca 12-14.

Tömegközlekedés:
a 2-es, a 4-es metró, a 4-6-os villamos öt perc séta
az 5,7, 8E, 110, 112, 178-as buszok Huszár utcai megállója 2 perc séta

Vélemények

Steak tanfolyam – 2018.07.15.

Akik eddig csak étteremben ettek steaket, vagy otthon próbálkoztak, de nem jött össze, most végre megtanulhatják, hogyan lehet jól elkészíteni.

Steak tanfolyam
2018.07.15.

Steak tanfolyam, 2018.07.16.

Én is azt hittem, hogy tudok steaket csinálni, de sikerült olyan dolgokat hallanom, amire nem gondoltam volna…

Steak tanfolyam
2018.07.16.
Rólam

Szia! Staudinger Niki vagyok, szeretettel üdvözöllek. A Portobelloban velem találkozhatsz a főzőtanfolyamokon. 2012-ben azért alapítottam a Portobello Chef Főzőiskolát, hogy másokkal is megoszthassam, a főzés iránti szeretetemet, azt, hogy mennyire fontos, hogy magadról, és a családodról is gondoskodsz azzal, ha szakítasz időt a főzésre.

Gyere, és találkozzunk a következő programon!

Kérdésed van? Segítek! hello@portobellochef.hu

GY.I.K

GY.I.K

Minden főzőtanfolyam: 1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő Grill tanfolyam: 1031 Budapest, Római part 43. Két Rombusz

  • a sütés-főzéshez szükséges alapanyagokat
  • egy gyertyafényes vacsorát: steak, köret és mártás, desszert és egy pohár hozzáillő bor
  • recepteket, amelyben lépésről lépésre le van írva az elkészítés, hogy otthon is könnyedén meg tudd ismételni!

Minimum létszám: 3 fő Maximum létszám: 4-12 fő (tanfolyam függő) Ha a családiasabb, kisebb létszámú tanfolyamokon érzed jól magad, április és szeptember között érdemes ellátogatnod hozzánk, amikor a tanfolyamon 3-6 fő az átlagos létszám ha a mogzalmas, izgalmas élmények jönnek be neked, novembertől márciusig várunk szeretettel, amikor a tanfolyamon az átlagos létszám 8-13 fő

Ha bármilyen okból módosítani szeretnél a részvételed időpontján, a program kezdete előtt legkésőbb

  • 5 nappal még dímjmentesen megteheted,
  • 4 nappal a tanfolyam kezdete előtt 8.000 Ft/fő módosítási díj fizetendő,
  • 72 órával a tanfolyam kezdete előtt a tanfolyam elveszik.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a főzőiskolában csak friss nyersanyagokkal dolgozunk, ezért szükségünk van némi felkészülési időre a beszerzéshez, hogy minden tökéletes legyen.

Fizetni bankkártyával lehet illetve, főzőtanfolyamra beválható ajándékkuponnal.

A bankkártyás fizetés az OTP Simple rendszerén keresztül lehetséges. A főzőtanfolyam oldalán a jelentkezési űrlap kitöltése után a jelentkezem gomb megnyomása után a rendszer átirányít az OTP Simple fizetési felületére, ahol a fizetés teljesen biztonságos. Ha ajándékkupont rendelsz, a megrendelő űrlap kitöltése és a megrendelem gomb megnyomása után a rendszer átirányít az OTP Simple fizetési felületére.

Választok időpontot és jelentkezem