Back

A tökéletes steak – filet mignon

27 990 Ft

Egy igazi steak a stresszes hétköznapokban a legjobb erőforrásod. Azonnal feltölt.

Steak sütésnél a leggyakrabban felmerülő kérdés, hogy átlagos marhahúsból hogyan lehet tökéletes steaket sütni?

A steak tanfolyamra leggyakrabban azok jönnek, akik a steak sütésben már edzett veteránok. Mindent kipróbáltak, és valahogy még sincs meg az az íz, élmény, mint egy jó steak house-ban. Mi lehet a gond?

Kiürítés
Résztvevők száma:

Garancia:

Ez a tanfolyam annyira profi, hogy 100% garanciát vállalok rá. Ha mégis nehézségeid támadnak az otthoni recept elkészítésében, 1 hónapon belül a vendégünk vagy egy ismétlő alkalomra.

Leírás

Steak sütésnél a leggyakrabban felmerülő kérdés, hogy átlagos marhahúsból hogyan lehet tökéletes steaket sütni?

A steak tanfolyamra leggyakrabban azok jönnek, akik a steak sütésben már edzett veteránok. Mindent kipróbáltak, és valahogy még sincs meg az az íz, élmény, mint egy jó steak house-ban. Mi lehet a gond?

A vendégeim körülbelül egyharmada már alaposan körbejárta a steak sütés témáját, sok videót megnézett, sok receptet elolvasott, és sikerült oda eljutnia, hogy inkább eljön egy tanfolyamra. A saját szemével akarja látni, hogy lehet ezt jól csinálni. Mert ahány videó, ahány recept, valahogy nincs egy egységes irány. A 12 000 Ft/kg árú húst pedig nem kellene a serpenyőből közvetlenül a kukába dobni, vagy odaadni a kutyának… Gyakran megesik, hogy az otthon készült steakek így végzik.

Jó néhány dologra oda kell figyelni a steak sütésnél, kezdve onnan, hogy serpenyőben vagy sütőben süsd? Nagyon el lehet rontani akkor is, ha mindent jól csináltál, de a pihentetésnél véletlenül sikerül megpárolni mert becsomagoltad alufóliába, vagy túlsütöd, mert betetted még egy negyed órára a 160 fokos sütőbe a serpenyővel együtt, ahogy a sztárséf mutatta a youtube videóban.

Sokat tehetsz annak érdekében, hogy neked is sikerüljön otthon a steak. Figyelj oda a sütési időre, a zsiradék kiválasztására, és szerezed be a legjobb minőségű érlelt húst. Ha ezekre odafigyelsz, már nem lehet túl nagy gond az otthon készített steakkel.

Ha szeretnéd pontosan megtudni, hogy hol tudod beszerezni a megfelelő minőségű húst, pontosan milyen eszközökre és sütési időre van szükséged, hogy a saját sütésű steakeddel tökéletesen elégedett lehess, és meghaladja a legmerészebb elvárásaidat is, akkor Téged is várlak a következő steak sütő tanfolyamon!

Rólam

Szia! Staudinger Niki vagyok, szeretettel üdvözöllek. A Portobelloban velem találkozhatsz a főzőtanfolyamokon. 2012-ben azért alapítottam a Portobello Chef Főzőiskolát, hogy másokkal is megoszthassam, a főzés iránti szeretetemet, azt, hogy mennyire fontos, hogy magadról, és a családodról is gondoskodsz azzal, ha szakítasz időt a főzésre.

Gyere, és találkozzunk a következő programon!

Kérdésed van? Segítek! hello@portobellochef.hu

A menü

A menü

Csodálatosan puha és ízletes DÉL-AMERIKAI BÉLSZÍN STEAK
Zöldbors mártás
Hasselback burgonya
Brownie vanília fagyival
Mit tartalmaz az ár?

Mit tartalmaz az ár?

 • a sütés-főzéshez szükséges alapanyagokat
 • egy gyertyafényes vacsorát: steak, köret és mártás, desszert és egy pohár hozzáillő bor
 • recepteket, amelyben lépésről lépésre le van írva az elkészítés, hogy otthon is könnyedén meg tudd ismételni!
Program

Program

10:45 – 11:00 / 17:45 – 18:00

Érkezés

11:00 – 11:30 / 18:00 – 18:30

A köret elkészítése

11:30 – 12:00 / 18:30 – 19:00

Mindent a steakről:

 • hús fajták
 • milyen húst vegyünk és hol
 • hogyan pácoljuk
 • a steak sütés szabályai
 • a steak fokozatai
 • a tökéletes steak mesterfogásai
12:00 – 12:10 / 19:00 – 19:10
Szünet

12:10 – 14:00 / 19:10 – 21:00
A mártás és a desszert elkészítése, a főzés végén pedig mindenki elkészíti a saját ízlése szerinti steaket, prémium minőségű dél-amerikai bélszínből.

14:00 – 14:15 / 21:00 – 21:15
Terítés, tálalás
14:15 – 15:00 / 21:15 – 22:00
Jó hangulatú steak ebéd / vacsora egy pohár hozzáillő bor kíséretében 

GY.I.K

GY.I.K

Minden főzőtanfolyam: 1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő Grill tanfolyam: 1031 Budapest, Római part 43. Két Rombusz

 • a sütés-főzéshez szükséges alapanyagokat
 • egy gyertyafényes vacsorát: steak, köret és mártás, desszert és egy pohár hozzáillő bor
 • recepteket, amelyben lépésről lépésre le van írva az elkészítés, hogy otthon is könnyedén meg tudd ismételni!

Minimum létszám: 3 fő Maximum létszám: 4-12 fő (tanfolyam függő) Ha a családiasabb, kisebb létszámú tanfolyamokon érzed jól magad, április és szeptember között érdemes ellátogatnod hozzánk, amikor a tanfolyamon 3-6 fő az átlagos létszám ha a mogzalmas, izgalmas élmények jönnek be neked, novembertől márciusig várunk szeretettel, amikor a tanfolyamon az átlagos létszám 8-13 fő

Ha bármilyen okból módosítani szeretnél a részvételed időpontján, a program kezdete előtt legkésőbb

 • 5 nappal még dímjmentesen megteheted,
 • 4 nappal a tanfolyam kezdete előtt 8.000 Ft/fő módosítási díj fizetendő,
 • 72 órával a tanfolyam kezdete előtt a tanfolyam elveszik.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a főzőiskolában csak friss nyersanyagokkal dolgozunk, ezért szükségünk van némi felkészülési időre a beszerzéshez, hogy minden tökéletes legyen.

Fizetni bankkártyával lehet illetve, főzőtanfolyamra beválható ajándékkuponnal.

A bankkártyás fizetés az OTP Simple rendszerén keresztül lehetséges. A főzőtanfolyam oldalán a jelentkezési űrlap kitöltése után a jelentkezem gomb megnyomása után a rendszer átirányít az OTP Simple fizetési felületére, ahol a fizetés teljesen biztonságos. Ha ajándékkupont rendelsz, a megrendelő űrlap kitöltése és a megrendelem gomb megnyomása után a rendszer átirányít az OTP Simple fizetési felületére.

Vélemények

Steak tanfolyam – 2018.07.15.

Akik eddig csak étteremben ettek steaket, vagy otthon próbálkoztak, de nem jött össze, most végre megtanulhatják, hogyan lehet jól elkészíteni.

Steak tanfolyam
2018.07.15.

Steak tanfolyam, 2018.07.16.

Én is azt hittem, hogy tudok steaket csinálni, de sikerült olyan dolgokat hallanom, amire nem gondoltam volna…

Steak tanfolyam
2018.07.16.
Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /chroot/home/lecsofoz/portobellochef.hu/html/wp-content/themes/portobello/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 47
Választok időpontot és jelentkezem