A lenyűgöző Wellington

34 990 Ft

Húsimádó vagy? Gyere, és tanuld meg a tökéletes Wellington készítésének minden titkát.

Kiürítés
Résztvevők száma:

Garancia:

Ez a tanfolyam annyira profi, hogy 100% garanciát vállalok rá. Ha mégis nehézségeid támadnak az otthoni recept elkészítésében, 1 hónapon belül a vendégünk vagy egy ismétlő alkalomra.

Leírás

A tökéletes WELLINGTON bélszín elkészítésének titkait nem mindenki ismeri. Lehet Te sem tudod, miért nem sikerül, ha otthon próbálkozol ennek a fantasztikus ételnek ez elkészítésével. Most végre neked is sikerülni fog a Wellingon, nem fog kárbaveszni a csodálatos bélszín, amiért egy vagyont fizettél a hentesnél.

Kinek ajánlom?

  • akik már voltak a Tökéletes Steak tanfolyamunkon, és készen állnak tovább lépni
  • akik a különleges alkalmakra szeretnek valami különleges fogással előrukkolni
  • steak rajongóknak születésnapi ajándékként
  • húsimádóknak
  • cimborákkal remek dolog együtt főzni, vacsora közben sokat nevetni, világot megváltani
  • pároknak remek közös program évfordulóra, vagy a megszokott éttermi vacsora helyett emlékezetes, különleges esti programként
  • világutazóknak, akik a világ számos országában ettek már steak-et, és szeretnék megtudni, hogy itthon hogyan tudnák elkészíteni azt a steak-et, ami valaha is elbűvölte őket, de azóta sem találtak még hozzá hasnolót. Nálunk van a recept!
  • igényes gasztrofantikusoknak kötelező program

Wellington tanfolyam 3-3,5 órás, ahol teljes részletességgel megismerkedhetsz a tökéletes Wellington elkészítésének minden fortélyával, mindent megtudsz a bélszín vásárlásról, sütésről. Elkészítünk egy csodálatos vacsorát, amivel különleges alkalmakkor eztuán bármikor elkápráztathatod a családot és a barátaidat.

Az elkészített finomságok receptjeit a tanfolyamon kinyomtatva megkapod, otthon a receptet már könnyedén követni tudod majd.
Nem kell magaddal hozni semmit.  Alapanyagokat, kötényt és frissítőt biztosítunk. A Wellington tanfolyam vacsorával zárul, ahol minden fogáshoz a fent felsorolt fantaszikus borokat kóstoljuk meg.

 

Mit tanulhatsz meg a Wellington tanfolyamon?

  1. Milyen húst vegyél, és milyet kerülj el messziről
  2. Meddig kell sütni a tökéletes Wellingtont? – Bombabiztos módszer, és nincs több kukába dobott, vagy házi kedvencnek adott csizmatalp keménységű, kiszáradt bélszín
  3. Mik a pompás tatárbifsztek hozzávalói?
  4. Megismersz pár kitűnő receptet, amivel különleges alkalmakkor is elkápráztathatod a családot és a barátaidat

 

Miért jó ez a tanfolyam?

  • olyan professzionális fogásokat tanulsz meg, ami otthon sütés-főzés közben más receptek elkészítésénél is  megkönnyíti a dolgod
  • több éves tapasztalatunk, tökéletesre csiszolt receptjeink segítségével garantáljuk, hogy a tanfolyam után bármikor steaket szeretnél sütni, sikerrel jársz
  • minden alapanyagot, eszközt biztosítunk, nem kell hoznod semmit
  • csinos kötény óvja a ruhád
  • grátisz ásványvízzel és üdítőkkel gondoskodunk rólad, ha megszomjaznál
  • kipróbált receptjeinket a tanfolyam után hazaviheted magaddal
  • a program vacsorával zárul, fogásonként egy-egy pohár különleges borral
Program

Program

Délelőtt 10-13 óra között:
9:45 – 10:00

Érkezés

10:00 – 12:00

A különleges, elegáns menü elkészítése a tanfolyam résztvevői által közösen, miközben mindenki be tudja gyakorolni, otthon hogyan lehet a profi trükkök és késtechnikák használatával sokkal gyorsabban, dinamikusabban főzni.

12:00 – 12:15

Terítés, tálalás

12:15 – 13:00

Jó hangulatú ebéd egy pohár borral

Este 18-21 óra között:
17:45 – 18:00

Érkezés

18:00 – 20:00

A különleges, elegáns menü elkészítése a tanfolyam résztvevői által közösen, miközben mindenki be tudja gyakorolni, otthon hogyan lehet a profi trükkök és késtechnikák használatával sokkal gyorsabban, dinamikusabban főzni.

20:00 – 20:15

Terítés, tálalás

20:15 – 21:00

Jó hangulatú vacsora gyertyafénnyel és egy pohár borral

Menü

Menü

Tatár bifsztek

Friss saláta szarvasgombás vinaigrette-öntettel

A tökéletes Wellington bélszín

Gratin dauphinois

Csokoládé szuflé vanília fagylattal

Vélemények

Steak tanfolyam, 2018.07.16.

Én is azt hittem, hogy tudok steaket csinálni, de sikerült olyan dolgokat hallanom, amire nem gondoltam volna…

Steak tanfolyam
2018.07.16.

Viszlát szénhidrát főzőtanfolyam, 2018.07.25.

Ajánlom bárkinek, akit érdekel, hogyan tudná egészséges, vagy reform módon elkészíteni az ételeit.

Viszlát szénhidrát főzőtanfolyam
2018.07.25.

Olasz tészta kalandok, 2018.08.08.

Nem gondoltam, hogy ilyen könnyű a friss tészták elkészítése..

Olasz tészta kalandok
2018.08.08.

Olasz tészta kalandok, 2018.08.08.

Mindenkinek ajánlom, aki szeretne főzni, mert itt nagyon sok segítséget kap hozzá.

Olasz tészta kalandok
2018.08.08.

Házi pékség tanfolyam, 2018.08.18.

Azt az igéretet kaptam, hogy minden menni fog, és jól fogom érezni magam. És ez így is lett.

Házi pékség tanfolyam
2018.08.18.

Macaron tanfolyam, 2018.08.11.

A fiam miatt csináltam meg ezt a tanfolyamot, mert a macaron a legnagyobb kedvence. Tökéletes volt.

Macaron tanfolyam
2018.08.11.

Steak tanfolyam – 2018.07.15.

Akik eddig csak étteremben ettek steaket, vagy otthon próbálkoztak, de nem jött össze, most végre megtanulhatják, hogyan lehet jól elkészíteni.

Steak tanfolyam
2018.07.15.
Rólam

Szia! Staudinger Niki vagyok, szeretettel üdvözöllek. A Portobelloban velem találkozhatsz a főzőtanfolyamokon. 2012-ben azért alapítottam a Portobello Chef Főzőiskolát, hogy másokkal is megoszthassam, a főzés iránti szeretetemet, azt, hogy mennyire fontos, hogy magadról, és a családodról is gondoskodsz azzal, ha szakítasz időt a főzésre.

Gyere, és találkozzunk a következő programon!

Kérdésed van? Segítek! hello@portobellochef.hu

GY.I.K

GY.I.K

Minden főzőtanfolyam: 1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő Grill tanfolyam: 1031 Budapest, Római part 43. Két Rombusz

Konkrét információk érdekében tekintsd meg a főzőtanfolyam leírását.

Minimum létszám: 3 fő Maximum létszám: 4-12 fő (tanfolyam függő) Ha a családiasabb, kisebb létszámú tanfolyamokon érzed jól magad, április és szeptember között érdemes ellátogatnod hozzánk, amikor a tanfolyamon 3-6 fő az átlagos létszám ha a mogzalmas, izgalmas élmények jönnek be neked, novembertől márciusig várunk szeretettel, amikor a tanfolyamon az átlagos létszám 8-13 fő

Ha bármilyen okból módosítani szeretnél a részvételed időpontján, a program kezdete előtt legkésőbb

  • 5 nappalmég dímjmentesen megteheted,
  • 4 nappala tanfolyam kezdete előtt 8.000 Ft/fő módosítási díj fizetendő,
  • 72 órával a tanfolyam kezdete előtt a tanfolyam elveszik.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a főzőiskolában csak friss nyersanyagokkal dolgozunk, ezért szükségünk van némi felkészülési időre a beszerzéshez, hogy minden tökéletes legyen.

Tanfolyamonként változik, kérlek tekintsd meg az adott főzőtanfolyam leírását.

Fizetni bankkártyával lehet illetve, főzőtanfolyamra beválható ajándékkuponnal.

A bankkártyás fizetés az OTP Simple rendszerén keresztül lehetséges. A főzőtanfolyam oldalán a jelentkezési űrlap kitöltése után a jelentkezem gomb megnyomása után a rendszer átirányít az OTP Simple fizetési felületére, ahol a fizetés teljesen biztonságos. Ha ajándékkupont rendelsz, a megrendelő űrlap kitöltése és a megrendelem gomb megnyomása után a rendszer átirányít az OTP Simple fizetési felületére.

Választok időpontot és jelentkezem