A jó sushi titka

27 990 Ft

Merülj el a sushi készítés megnyugtató rituáléjában.

Kiürítés
Résztvevők száma:

Add ajándékba főzőtanfolyamunkat!

Jelentkezéskor a Résztvevő adatainál add meg az ajándékozott nevét, és a névre szóló főzőtanfolyam vouchert e-mailben küldjük neked.

Garancia:

Ez a tanfolyam annyira profi, hogy 100% garanciát vállalok rá. Ha mégis nehézségeid támadnak az otthoni recept elkészítésében, 1 hónapon belül a vendégünk vagy egy ismétlő alkalomra.

Leírás

Odáig vagy a sushiért, de nem tudod otthon elkészíteni? Tanuld meg egy profi séftől,  hogyan kell! Ha visszatart, hogy nem szereted a halat, ne aggódj, készítünk 6 különféle sushit, mindenki talál kedvére valót! A zöldség imádók és a hal kedvelők is kiélhetik sushi iránti szenvedélyüket a tanfolyamon.

Manapság sushi alatt a Japán konyhához tartozó különleges, rizzsel, halfajtákkal és egyéb egyedi hozzávalókkal készülő kis ételkészítményeket érthetjük.

 A sushi készítő tanfolyamon a jó ízű és megfelelő állagú sushi rizs receptje mellett megismerkedhetsz a japán konyha jó néhány érdekességével, amelyeket a miso leveshez és a suhi készítéshez fogunk felhasználni. 

Az alábbi 6 sushi fajta elkészítését tanulhatod meg:

  • a nigiri sushi (kézzel formált rizs alap és rajta általában hal feltét, wasabi)
  • termarizusi ( kézzel formált rizsgombóc és hal)
  • makizushi (kis tekercs, szárított algalevélbe tekert rizs és benne 1-2 féle töltelék)
  • futomaki (nagy tekercs, szárított algalevélbe tekert rizs és benne 3-4 féle töltelék)
  • uramaki (kifordított tekercs)
  • kalifornia roll ( alapvetően avokádós töltelékkel készül)

A rizst eredetileg hús, főleg hal tartósítására használták. A besózott halat rizs közé rakták, összepréselték, majd kövek közé ásták el. A történelem során egyre kifinomultabb lett a sushi készítési eljárás, több száz különféle sushi létezik az ízesítés és az összeállítás változatos módjainak köszönhetően.

A SUSHI tanfolyam 4 órás, ahol teljes részletességgel megismerkedhetsz a sushi tekerés alap fortélyaival, és azzal is, hogy milyen ízeket érdemes kombinálni, hogyan kell pálcikával enni, hogyan készül a sushi rizs és a miso leves. Ezután otthon is bármikor sikerrel tudsz sushit készíteni a család és a barátok nagy örömére. Nem kell magaddal hozni semmit. Alapanyagokat, receptet, kötényt és frissítőt biztosítunk. Az elkészült sushit a helyszínen el is fogyasztjuk, illetve olyan sok készül, hogy haza is lehet vinni.

Pontos menetrend:

10:45 – 11:00 / 17:45 – 18:00
Érkezés

11:00 – 12:45 / 18:00 – 19:45
A suhi izs megfőzése, és az első sushi tekercs elkészítése

12:45 – 12:55 / 19:45 – 19:55
Szünet

12:55 – 15:00 / 19:55 – 22:00
Mindent a sushiról

  • rizs fajták, főzés és ízesítés
  • milyen halat vegyünk és hol,
  • sushi fajták
  • japán és nyugati stílusú töltelékek, ízesítők
  • hol lehet az összes speciális hozzávalót könnyen, gyorsan bevásárolni
  • érdekességek a sushiról és Japánról

Közben 6 különféle sushi és miso leves elkészítése, kóstolása, miközben megtanulhatsz pácikával enni. A program befejezéseként pedig eredeti japán szakét kóstolhatsz

Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /chroot/home/lecsofoz/portobellochef.hu/html/wp-content/themes/portobello/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 47
Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /chroot/home/lecsofoz/portobellochef.hu/html/wp-content/themes/portobello/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 47
Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /chroot/home/lecsofoz/portobellochef.hu/html/wp-content/themes/portobello/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 47
A menü

A menü

Makisushi és Futomaki: nori lapba tekert rizs, álatlában 3 ízesítővel, a tekercs átmérőjétől függ, hogy 6 vagy 8 felé vágjuk

Uramakai: kifordított sushi, a nori lap belül van, a rizs pedgi kívűl. Fekete szezámmaggal nagyon látványos.

Nigiri: nincs norilap, egy rizs alapon lazac, tamago vagy más ízesítő található

Időpontok & helyszín

Időpontok & helyszín

2020.01.07., kedd – 18-22 óra
2020.01.11., szombat –  11-15 óra
2020.01.28., kedd – 18-22 óra
2020.02.01., szombat – 18-22 óra
2020.02.11., kedd – 18-22 óra
2020.02.25., kedd – 11-15 óra
2020.02.29., szombat – 18-22 óra
2020.03.10., kedd – 11-15 óra
2020.03.21., szombat – 18-22 óra
2020.03.24. kedd – 11-15 óra
2020.03.31., kedd – 18-22 óra
2020.04.04., szombat – 11-15 óra
2020.04.14., kedd – 18-22 óra
2020.04.25., szombat – 18-22 óra
2020.04.28., kedd – 18-22 óra
2020.05.12., kedd – 18-22 óra
2020.05.16., szombat – 11-15 óra
2020.05.26., kedd – 18-22 óra
2020.06.03., szerda – 18-22 óra
2020.06.09., kedd – 18-22 óra
2020.06.13., szombat – 11-15 óra
2020.06.23., kedd – 18-22 óra
2020.06.27., szombat – 11-15 óra

Cím:
1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1/7a
19-es csengő
Az épület körfolyosós, az ajtó pontosan középen lesz, a lépcsőházzal szemben.

Öt perc sétára vagyunk a Blaha Lujza tértől és a Keleti pályaudvartól.
A főzőiskola autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

Parkolás:
A parkolás hétköznapokon 8-18 óra között fizetős, ezen kívül ingyenes.
A környező utcákban, és a II. János Pápa téren jól lehet parkolóhelyet találni.
5-10 perc séta távolságon belül 4 fizetős parkolóház üzemel:
R70 Irodaház, 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.
WiPark Palace Mélygarázs, 1088 Budapest, Rákóczi út 43-45.
Europeum Parkolóház, 1088 Budapest, József krt. 5.
Care Park Akácfa, 1072 Budapest, Akácfa utca 12-14.

Tömegközlekedés:
a 2-es, a 4-es metró, a 4-6-os villamos öt perc séta
az 5,7, 8E, 110, 112, 178-as buszok Huszár utcai megállója 2 perc séta

Vélemények

Steak tanfolyam, 2018.07.16.

Én is azt hittem, hogy tudok steaket csinálni, de sikerült olyan dolgokat hallanom, amire nem gondoltam volna…

Steak tanfolyam
2018.07.16.

Viszlát szénhidrát főzőtanfolyam, 2018.07.25.

Ajánlom bárkinek, akit érdekel, hogyan tudná egészséges, vagy reform módon elkészíteni az ételeit.

Viszlát szénhidrát főzőtanfolyam
2018.07.25.

Olasz tészta kalandok, 2018.08.08.

Nem gondoltam, hogy ilyen könnyű a friss tészták elkészítése..

Olasz tészta kalandok
2018.08.08.

Olasz tészta kalandok, 2018.08.08.

Mindenkinek ajánlom, aki szeretne főzni, mert itt nagyon sok segítséget kap hozzá.

Olasz tészta kalandok
2018.08.08.

Házi pékség tanfolyam, 2018.08.18.

Azt az igéretet kaptam, hogy minden menni fog, és jól fogom érezni magam. És ez így is lett.

Házi pékség tanfolyam
2018.08.18.

Macaron tanfolyam, 2018.08.11.

A fiam miatt csináltam meg ezt a tanfolyamot, mert a macaron a legnagyobb kedvence. Tökéletes volt.

Macaron tanfolyam
2018.08.11.

Steak tanfolyam – 2018.07.15.

Akik eddig csak étteremben ettek steaket, vagy otthon próbálkoztak, de nem jött össze, most végre megtanulhatják, hogyan lehet jól elkészíteni.

Steak tanfolyam
2018.07.15.
Rólam

Szia! Staudinger Niki vagyok, szeretettel üdvözöllek. A Portobelloban velem találkozhatsz a főzőtanfolyamokon. 2012-ben azért alapítottam a Portobello Chef Főzőiskolát, hogy másokkal is megoszthassam, a főzés iránti szeretetemet, azt, hogy mennyire fontos, hogy magadról, és a családodról is gondoskodsz azzal, ha szakítasz időt a főzésre.

Gyere, és találkozzunk a következő programon!

Kérdésed van? Segítek! hello@portobellochef.hu

GY.I.K

GY.I.K

Minden főzőtanfolyam: 1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő Grill tanfolyam: 1031 Budapest, Római part 43. Két Rombusz

Az elkészült sushit a helyszínen el is fogyasztjuk, illetve olyan sok készül, hogy haza is lehet vinni.

Minimum létszám: 3 fő Maximum létszám: 4-12 fő (tanfolyam függő) Ha a családiasabb, kisebb létszámú tanfolyamokon érzed jól magad, április és szeptember között érdemes ellátogatnod hozzánk, amikor a tanfolyamon 3-6 fő az átlagos létszám ha a mogzalmas, izgalmas élmények jönnek be neked, novembertől márciusig várunk szeretettel, amikor a tanfolyamon az átlagos létszám 8-13 fő

Ha bármilyen okból módosítani szeretnél a részvételed időpontján, a program kezdete előtt legkésőbb

  • 5 nappalmég dímjmentesen megteheted,
  • 4 nappala tanfolyam kezdete előtt 8.000 Ft/fő módosítási díj fizetendő,
  • 72 órával a tanfolyam kezdete előtt a tanfolyam elveszik.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a főzőiskolában csak friss nyersanyagokkal dolgozunk, ezért szükségünk van némi felkészülési időre a beszerzéshez, hogy minden tökéletes legyen.

Nem kell magaddal hozni semmit. Alapanyagokat, receptet, kötényt és frissítőt biztosítunk. 

Fizetni bankkártyával lehet illetve, főzőtanfolyamra beválható ajándékkuponnal.

A bankkártyás fizetés az OTP Simple rendszerén keresztül lehetséges. A főzőtanfolyam oldalán a jelentkezési űrlap kitöltése után a jelentkezem gomb megnyomása után a rendszer átirányít az OTP Simple fizetési felületére, ahol a fizetés teljesen biztonságos. Ha ajándékkupont rendelsz, a megrendelő űrlap kitöltése és a megrendelem gomb megnyomása után a rendszer átirányít az OTP Simple fizetési felületére.

Választok időpontot és jelentkezem