Tatár beefsteak

Időpontok

 • Nincs időpont feltöltve
Jelentkezem

Létszám

6 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő

Részvételi díj

17.990 Ft / 1 fő

35.980 Ft / 2 fő

53.970 Ft / 3 fő

71.960 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Képek a tanfolyamról

Ti mondtátok

 • Kedves Niki,


  A terület kollégáitól és vezetőitől nagyon sok jót hallottunk a csapatépítő programon együtt töltött közös főzésről, élményről. A kollégák nagyon jól...


  P. Krisztina, AXA Bank

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

icon_bestprice

Meglévő ajándékkuponnal tanfolyami időpont e-mailben egyeztethető, új jelentkezés nem lehetséges.

Kedves Vendégeim!

 

Először is szeretném megköszönni az elmúlt 10 évet, a jó dolgokat és a rengeteg tudást, amit a segítségetekkel megszerezhettem. Remélem, hogy én is bőségesen vissza tudtam adni nektek. 2012 júniusában született meg az öltet, hogy főzőiskolám legyen, amit nagyon gyors megvalósulás követett, de most ennek vége, mert már egy ideje sajnos nem találtam ebben a munkában elegendő kihívást.

 

Akinek már meglévő ajándékkuponja van, természetesen beváltjuk, arra szeretnék mindenkit kérni, ha túl van az első ijedtségen, írjon egy e-mailt. E-mail cím: hello@portobellochef.hu  Az e-maileket továbbra is figyeljük, 48 órán belül válaszolunk. Senki nem fog sem elveszni, sem lemaradni. 2022. szeptember 10-től október végéig külföldön leszek, ahol minden erőmmel azon leszek, hogy felkészüljek az új hivatásomra. Ha a külföldi tréningem sikeresen véget ért, és hazajöttem, novembertől mindenkit szívesen várok, találunk olyan időpontot, ami mindkettőnknek megfelel.  

 

-----------

 

A tanfolyam korábbi szövegét azért hagyom még itt, hogy akinek már befizetett tanfolyama van, le tudja ellenőrizni, hogy mi lesz majd a program: 

 


Ha szeretsz vendégeket hívni, de nem mindig van kedved hatalmas főzéseket rendezni, a tatár beefsteak egy igazi jolly joker lehet a számodra.

 

A tatár beefsteaket azok is szeretik, akik egyébként a steakkel nincsennek túl jó barátságban, és nem is biztos, hogy egy 30 fős laza koktépartira szívesen nekiállnál steaket sütni. Egy jó tatár, egy finom desszert és a behűtött italok garantálni fogják, hogy mindenki jól érzi majd magát. 

 

A tatár beefstak előétel is lehet egy nagyon ünnepi étekésnél is, vagy magadat is meglepheted vele, ha csak úgy ennél valami különlegeset. 

 

A workshop 2,5 órás, ahol elkészítjük a legújabb kedvenc tatár beefsteakedet, és egy nagyon ütős, igazi férfias pohárdesszertet, és egy kis elméleti részben megismertetlek a minőségi húsok beszerzésének titkaival, ami segít akkor is, ha igazi steak-et szeretnél sütni, és jobban szeretnél majd legközelebb bologulni a hentesnél a húsvásárlással. Mert egyáltalán nem mindegy, az alapanyag, sem az, hogy amiért fizetsz, az az asztalra kerül, vagy a kukába. 

 Program:


17:45- 18:00 

Érkezés


18:00 – 20:30

Elkészítjük a tatár beefsteaket, olyan módon, és olyan fűszerezéssel, amit valószínűleg eddig még nem próbáltál ki.

A tatár mellé készítünk egy remek salátát is.

A vacsorát majd egy isteni whiskey-s-sós karamellás banános pohárdesszerttel fogjuk megkoronázni. Amíg a tatár pihen a hűtőben, az elméleti részben bepillantást adok a minőségi hús beszerzéséhez, hogy a henteshez magabiztosabban mehess, ha legközelebb jó steaket akarsz sütni. Mert a tatártól a steaket már csak egy lépés választja el. 

 

Kb. 20 órára készül el a teljes menü. Asztalhoz ülünk, hogy gyorsan-frissen megkóstoljuk az elkészült ínyencségeket. 

 

 

 

Miért pont a te főzőtanfolyamodat válasszam?


Vendéglátós családból származom, én vagyok a harmadik generáció, aki hivatásának választotta a főzést. Annyira szeretem, hogy el sem tudom képzelni, hogy bármi mással foglalkozzak!

 

Közgazdaságtant, vendéglátást és rendezvényszervezést tanultam, és 11 évet dolgoztam a turizmusban mielőtt elvégeztem a szakács iskolát és megalapítottam a saját főzőiskolámat.

 

Alaposan megvizsgáltam a hazai helyzetet, és a rengeteg jó mellett sok olyan dolgot tapasztaltam, ami nem tetszett. Például amikor egy főzőtanfolyamon nincs, vagy csak nagyon hiányos a recept, vagy szó szerint lényegi információk nem hangzanak el.

 

A saját tanfolyamaimat nagyon nagy precizitással úgy alakítottam ki, hogy ha csak egyszer látogatsz el valamelyik főzőtanfolyamomra, a főzésről olyan módon kezdesz el gondolkodni, ami megnyitja előtted  fejlődés útját. Azonnal alkalmazható tudást adok, és nem csak egy show-t, ami aznap este nagyon érdekes volt, de nem tanultál belőle semmit.  Néhány visszajelzés azoktól, akik már részt vettek a tatár beefsteak workshopon:


 • Kedves Niki! Eddig mindig a hentesnél vettem a tatárt, de most már saját magam is el tudom készíteni, ráadásul nem is akárhogyan! Köszi a tippeket! Üdv: Bálint

 

 • Szia Niki! Nagyon szépen köszönjük a recepteket, és az egész tanfolyamot! Jól éreztük magunkat, biztosan sokszor el foguk készíteni a tatárt és a desszertet is! Üdvözlettel, Anita

 

 • Szia Niki! Nagyon furcsa volt először, hogy nem tettünk a tatárba se fokhagymát, se pirospaprikát, viszont raktunk bele csomó mindent, amiről meg nem is gondoltam, hogy illik hozzá. Itthon ugyanez az elképedés volt a reakció, mikor elmeséltem, hogy mi van benne. De nagyon gyorsan elfogyott, szóval nagy sikere volt! Köszönöm az estét, József 

 

 • Kedves Niki, Az hittem tartárt csak bélszínből lehet készíteni, és darálni kell a húst hozzá. Már ezek az információk megérték a tanfolyam árát!  Üdv: Emese

 

 • Szia Niki! Annyira imádom a tatárt, hogy gyakran csak ez a vacsora. Viszont már kezdtem kicsit unni a saját receptemet, úgyhogy nagyon örülök, hogy most kipróbálhattam egy teljesen újat. Sok sikert, remélem valamelyik tanfolyamon hamarosan újra találkozunk, Péter

 


Gyakran ismételt kérdések:


Hogyan zajlik a tanfolyam? Mi történik azután, hogy megérkeztem?

 

A tanfolyam kezdése előtt 10 perccel korábban érdemes érkezni. Ez pontosan elég arra, hogy lélekben is kicsit megérkezz, letedd a kabátod, táskád, kezet moss. A cipődet nem kell átváltani, és lábzsákot sem kell majd húznod. Ha van kedved kötényt kötni, hogy tanfolyam közben ne legyen maszatos a ruhád, a fogason sorakozó kötények közül választhatsz egyet.  Ha nincs kedved, ez sem kötelező. 

 

A programot mindig igyekszem pontosan kezdeni. Ha valaki késik, és jelezte, akkor sem várakoztatom meg, akik ott vannak, hanem kezdünk. 

 

Minden tanfolyam elején átnézzük mi mindent fogunk együtt aznap elkészíteni.

 

A tanfolyamon a résztvevők párban készítik el a recepteket. A tanfolyam menetrendjét fentebb találod, percre pontosan lebontva. 

 

 

A tanfolyamra egyedül is jelentkezhetek? 

 

Nyugodtan jelentkezhetsz egyedül is. A tanfolyamok időpontjainál pontosan lehet látni, hogy arra a dátumra hány szabad hely van, úgyhogy tudsz arra is következtetni, hogy az egy kisebb, vagy nagyobb létszámú tanfolyam lesz. Válassz olyan időpontot, ahol a te habitusodnak megfelelő lesz a létszám. Egyébként a tanfolyamaim még teltház esetén is kis létszámú, exkluzív programok, hogy minden résztvevőre tudjak figyelni, mindenki megkapja a szükséges mennyiségű segítséget, és feltehesse a kérdéseit.

 

Arra az egyre érdemes csak felkészülni, hogy a tanfolyamokon a minimális létszám a 3 fő. Így ha azon a dátumon teljesen egyedül lennél, meg foglak kérni, hogy válassz egy másik időpontot, ahol biztosan meg van a megfelelő minimális létszám. 

 

Lehetséges, hogy ügyetlen leszek, le fogok égni?

 

Van egy jó hírem, meg egy rossz. A jó hírem az az, hogy mindenki más is ugyanettől fél, aki veled együtt részt vesz a főzőtanfolyamon. A rossz hír, hogy senki nem azzal lesz elfoglalva, hogy te mit csinálsz, vagy hogyan csinálod. Mégpedig azért, mert a főzőtanfolyamokat úgy építettem el, hogy amíg a program tart, rengeteg tennivalónk lesz, mindig történik valami érdekes. Úgyhogy mindenki nagyon-nagyon el lesz foglalva azzal, amit éppen csinálnia kell, és előbb-utóbb el is felejti, hogy vajon mások mit gondolnak róla. 

 

Lehetséges, hogy nem fogok hallani semmi újat, mert már évek óta tanulmányozom a témát?
Ha tetszik a menü, akkor érdemes lehet eljönni, mert sok olyan dolgot is tanítok, hogy a főzésben általában hogyan lehet a dolgokat gyorsabban, hatékonyabban csinálni. Ez a része hasznos lehet a számodra. 

 

Ha nem szoktam főzni, ezután sem szeretnék, akkor is van értelme eljönni egy tanfolyamra? Annyi mást lehetne helyette csinálni...

 

Ez azoknak szokott nagyon nagy dilemmát jelenteni, akik valamilyen rejtélyes okból ajándékba kapták a tanfolyamot. Erre is van egy személyes sztorim. A főzőtanfolyamokról pont ezt gondoltam. Hogy minek? Tök jól főzök, most 3-4 óra alatt nem fog már velem ott olyan nagy dolog történni. A családom már évek óta nyaggatott, hogy menjek már el egyre, mert szerintük nagyon tetszene nekem, de makacsul ellenálltam. Aztán egyszer már annyira elegem volt belőlük, hogy megadtam magam. Elmentem végre valahára egy főzőtanfolyamra. És annyira bejött az élmény, hogy hamarosan megnyitottam a saját főzőiskolámat. Úgyhogy amíg nem próbáltad, nem tudhatod. Lehet, hogy pont neked való!

 

Ha nem bírom, hogy mindenki rám figyel, akkor hogy fogom érezni magam egy ilyen tanfolyamon?

 

A tanfolyamokon nagyon ügyelek rá, hogy mindenkire egyforma figyelem jusson. Ha szeretnél inkább elvegyülni a tömegben, hogy véletlenül se legyél túlzottan a figyelem középpontjában, akkor neked érdemes lehet a nagyobb létszámú tanfolyamokra jelentkezni. A tanfolyamok időpontjainál látszik a szabad helyek száma. Válassz olyan időpontot, ahol vélhetően kényelmesen érzed majd magad. 

 

Előfordulhat, hogy túl sokan lesznek, ezért nem kapok elegendő segítséget, és nem tehetem fel a kérdéseimet?

 

A tanfolyamokon nagyon ügyelek rá, hogy mindenkire egyforma figyelem jusson. Ha szeretnél sok-sok személyes segítséget kapni tőlem, és sok-sok kérdésed van, akkor neked érdemes lehet a kisebb létszámú tanfolyamokra jelentkezni. A tanfolyamok időpontjainál látszik a szabad helyek száma. Válassz olyan időpontot, ahol vélhetően kényelmesen érzed majd magad.

 

Lehetséges, hogy valamelyik étel nekem nem fog sikerülni, vagy olyan dolgot kell csinálni, amire nem leszek képes?

 

Lehetséges, hogy vannak olyan tapasztalataid a főzésben, hogy kár is hozzá kezdeni,  mert nem sikerül és csalódott leszel. Pedig kép is van a receptben, és a tied nem hasonlít. Megnyugtatlak, az esetek 110%-ában nem te vagy a hibás, hanem kifogtál egy rossz receptet. 

 

A főzőtanfolyamokat 2012-óta tartom, és már több, mint 7000 emberrel főztem együtt,  - még leírni is sok!-, de nem láttam még olyat, hogy a tanfolyamon valaki ne lett volna képes megcsinálni, amit meg kellett. Ha követed a receptet, nem kell aggódni, hogy nem sikerül. A recept mindig működik! A tanfolyamaimon pontosan azt tanítom, hogy a főzés egy szuper izgalmas, szuper érdekes dolog, amit érdemes csinálni. Nem olyan, amit érdemes elkerülni, mert csak kudarc érthet. Pont, hogy a sütésben a legkönnyebb sikereket elérni! 

 

Lehetséges, hogy csak a tanfolyamon sikerül, de otthon nem fog? Láttam már ilyet...

 

Sajnos én is. Előfordulhat, hogy egy nem megfelelő főzőtanfolyamot fogtál ki, és vagy nem is kaptál receptet, vagy amit kaptál, az nem volt elég pontos. Én nagyon oda figyelek rá, hogy a receptjeim precízek, könnyen érthetőek, részletesek legyenek annak érdekében, hogy otthon bármikor el tudd készíteni újra meg újra, évek múlva is! 

 

Lehetséges, hogy olyan konyhai eszközöket, alapanyagokat fogunk használni, ami nekem otthon nem áll rendelkezésemre, vagy túl macerás a beszerzésük? 

 

Van néhány trükkös konyhai eszközöm az igaz, de mindegyiket lehet egy kis kreativitással helyettesíteni. Speciális konyhagépeket nem használok pont azért, hogy a receptek amiket tanítok, otthoni körülmények között is könnyen kivitelezhetőek legyenek. Az csak jó dolog, ha megismersz pár új alapanyagot (lesz pár ilyen a tanfolyamon), de ezekhez a receptekhez egészen biztosan nem kell majd időt fordítani a főzés előtti bevásárlásra.


 staudinger_niki_portobellochef_2022.pngSzia! Staudinger Niki vagyok. Főzőiskolámban, a Portobello Chefben 2012 óta tartok főzőtanfolyamokat. . Úgy gondolom, a tökéletes tatár beefsteeket otthon is el lehet készíteni, nem csak azok kiváltsága, akik meg tudják fizetni a sokszor nem olcsó éttermi árakat.

 

Tudom milyen érzés, amikor vendégeket vársz, és nagyon kellene egy WOW recept, amit könnyen és idő hiányában gyorsan el tudsz készíteni. Egy jó tatár beesteak pontosan ezt tudja. 

 

A workshopon egy olyan különleges, és ízletes tatár beesteak recepttel várlak, amit egész biztosan nem ismer egyelten barátod sem. Ráadásul mutatok neked egy nagyon könnyen elkészíthető, mégis lélegzetállító csokoládés desszertet. Akárhányszor elkészíted ezt a két finomságot a vendégeidnek, mindig bomba sikered lesz vele! 

 

Ne feledd, a tanfolyamok kis létszámosak, így a helyek gyorsan betelnek. Egyetlen dolgod maradt,töltsd ki a jobb oldali jelentkezési űrlapot és találkozzunk a következő órán!

 

Létszám információ:

ha a családiasabb, kisebb létszámú tanfolyamokon érzed jól magad, április és szeptember között érdemes ellátogatnod hozzánk, amikor a tanfolyamon 2-4 fő az átlagos létszám

ha a mogzalmas, izgalmas élmények jönnek be neked, novembertől márciusig várunk szeretettel, amikor a tanfolyamon az átlagos létszám 6-10 fő

 

 

Módosítás, lemondás:

Ha bármilyen okból módosítani szeretnél a részvételed időpontján, a program kezdete előtt legkésőbb 

 • 72 órával a tanfolyam kezdete előtt a tanfolyam elveszik.
 • 4 nappal a tanfolyam kezdete előtt 5.000 Ft/fő módosítási díj fizetendő,
 • 5 nappal még dímjmentesen megteheted.

 

Vissza