Tatár beefsteak

Időpontok

  • 2020-10-17 (18-20 h) 6 hely
  • 2020-11-07 (18-20 h) 6 hely
  • 2020-12-05 (18-20 h) 6 hely
  • 2021-01-16 (18-20 h) 6 hely
Jelentkezem

Létszám

6 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő

Részvételi díj

15.000 Ft / 1 fő

30.000 Ft / 2 fő

45.000 Ft / 3 fő

60.000 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Ti mondtátok

  • Sziasztok!

    Orbán Ágnes

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

icon_bestprice

Bevezetés a tökéletes steakhez

Egy isteni tatár beefsteak, és kész is az ütős, egyszerűen elkészíthető parti kaja.

Ha szeretsz vendégeket hívni, de nem mindig van kedved hatalmas főzéseket rendezni, a tatár beefsteak egy igazi jolly joker lehet a számodra.

 

A tatár beefsteaket azok is szeretik, akik egyébként a steakkel nincsennek túl jó barátságban, és nem is biztos, hogy egy 30 fős laza koktépartira szívesen nekiállnál steaket sütni. Egy jó tatár, egy finom desszert és a behűtött italok garantálni fogják, hogy mindenki jól érzi majd magát. 

 

A tatár beefstak előétel is lehet egy nagyon ünnepi étekésnél is, vagy magadat is meglepheted vele, ha csak úgy ennél valami különlegeset. 

 

A workshop 90 perces, ahol elkészítjük a legújabb kedvenc tatár beefsteakedet, és egy nagyon ütős, igazi férfias pohárdesszertet, és egy kis elméleti részben megismertetlek a minőségi húsok beszerzésének titkaival, ami segít akkor is, ha igazi steak-et szeretnél sütni, és jobban szeretnél majd legközelebb bologulni a hentesnél a húsvásárlással. Mert egyáltalán nem mindegy, az alapanyag, sem az, hogy amiért fizetsz, az az asztalra kerül, vagy a kukába. 

 Program:


18:00 – 19:30

Elkészítjük a tatár beefsteket, olyan módon, és olyan fűszerezéssel, amit valószínűleg eddiig még nem próbáltál ki. Az elkészült tatárt meg is kóstoljuk, majd egy isteni whiskey-s-sós karamellás banános pohárdesszerttel meg is koronázzuk. Amíg a tatár pihen a hűtőben, az elméleti részben bepillatnást adok a minőségi hús beszerzéséhez, hogy a henteshez magabiztosabban mehess, ha legközelebb jó steaket akasz sütni. Mert a tatártól a steaket már csak egy lépés választja el. 

 

 

 

Staudinger Niki.jpgSzia! Staudinger Niki vagyok. Főzőiskolámban, a Portobello Chefben 2012 óta tartok főzőtanfolyamokat. . Úgy gondolom, a tökéletes tatár beefsteeket otthon is el lehet készíteni, nem csak azok kiváltsága, akik meg tudják fizetni a sokszor nem olcsó éttermi árakat.

 

Tudom milyen érzés, amikor vendégeket vársz, és nagyon kellene egy WOW recept, amit könnyen és idő hiányában gyorsan el tudsz készíteni. Egy jó tatár beesteak pontosan ezt tudja. 

 

A workshopon egy olyan különleges, és ízletes tatár beesteak recepttel várlak, amit egész biztosan nem ismer egyelten barátod sem. Ráadásul mutatok neked egy nagyon könnyen elkészíthető, mégis lélegzetállító csokoládés desszertet. Akárhányszor elkészíted ezt a két finomságot a vendégeidnek, mindig bomba sikered lesz vele! 

 

 

 

Létszám információ:

ha a családiasabb, kisebb létszámú tanfolyamokon érzed jól magad, április és szeptember között érdemes ellátogatnod hozzánk, amikor a tanfolyamon 2-4 fő az átlagos létszám

ha a mogzalmas, izgalmas élmények jönnek be neked, novembertől márciusig várunk szeretettel, amikor a tanfolyamon az átlagos létszám 6-10 fő

 

 

Módosítás, lemondás:

  • Bármely tanfolyamon való részvétel tetszőlegesen átruházható másra.
  • A tanfolyam legkésőbb 72 órával a kezdete előtt még ingyenesen módosítható, lemondható.
  • 72 órán belül nem tudunk módosítást, lemondást elfogadni. A befizetett előleget, részvételi díjat nem áll módunkban visszatéríteni.

  

Vissza