ZOOM - Tatár beefsteak

Időpontok

 • 2020-12-05 (18-20 h) 6 hely
 • 2021-01-16 (18-20 h) 6 hely
Jelentkezem

Létszám

6 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

A tanfolyamhoz otthonról Zoomon keresztül, a saját konyhádból tudsz csatlakozni

Részvételi díj

9.990 Ft / 1 fő

19.980 Ft / 2 fő

29.970 Ft / 3 fő

39.960 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Ti mondtátok

 • Köszönöm a meleg fogadtatást, a türelmedet, és az alapos bemutatót!
  Életre szóló élménnyel gazdagodtam, és szinte már biztos hogy menni fog a macaron készítés!
  Az első próbálkozàsomról...


  Kapunics Gréta

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

icon_bestprice

Zoomon keresztüli, élő tatár beefsteak workshop

Egy isteni tatár beefsteak, és kész is az ütős, egyszerűen elkészíthető parti kaja.

Zoom tanfolyamok 2021 február 10-ig elérhetőek, azután visszatértnek az élő tatár beefsteak workshopok. A Zoom tanfolyam anyaga és menterendje teljes egészében megegyezik az élő tanfolyammal, annyi a különbség, hogy nem kell személyesen eljönnöd a Protobello Chef Főzőiskolába, hanem otthonról, a saját konyhádból Zoom-on keresztül tudsz csatlakozni a tanfolyamhoz. 

 

 

Erre a tanfolyamra a kezdete előtt legkésőbb 3 nappal érdemes bejelentkezni, hogy legyen időd a felkészülésre.


A tanfolyam előtt neked kell bevásárolni az alapanyagokat, ha nem csak nézni szeretnéd, hanem velem együtt elkészítenéd a recepteket is.


Természetesen teljesen rendben van az is, ha csak nézed a tanfolyamot, és az is, ha aktívan részt veszel. 


A tanfolyamot folyamatosan két kamera nézetből fogom közvetíteni. Amikor csak beszélek, engem fogsz látni, viszont amikor valami történik a gyúródeszkámon, vagy a tűzhelyen azt is tökéletesen látni fogod. 


A részvételi díj befizetése után küldöm el a recepteket, a főzéshez szükséges alpanyagok, és a szükséges eszközök listáját. 


A bevásárlást elképzelhető, hogy nem lehet megoldani a sarki ABC-ben, hanem el kell menned komolyabb delikátesz üzletbe, illetve nagyobb TESCO/ METRO áruházba, henteshez is

 

 

Ha szeretsz vendégeket hívni, de nem mindig van kedved hatalmas főzéseket rendezni, a tatár beefsteak egy igazi jolly joker lehet a számodra.

 

A tatár beefsteaket azok is szeretik, akik egyébként a steakkel nincsennek túl jó barátságban, és nem is biztos, hogy egy 30 fős laza koktépartira szívesen nekiállnál steaket sütni. Egy jó tatár, egy finom desszert és a behűtött italok garantálni fogják, hogy mindenki jól érzi majd magát. 

 

A tatár beefstak előétel is lehet egy nagyon ünnepi étekésnél is, vagy magadat is meglepheted vele, ha csak úgy ennél valami különlegeset. 

 

A workshop 2 órás, ahol elkészítjük a legújabb kedvenc tatár beefsteakedet, és egy nagyon ütős, igazi férfias pohárdesszertet, és egy kis elméleti részben megismertetlek a minőségi húsok beszerzésének titkaival, ami segít akkor is, ha igazi steak-et szeretnél sütni, és jobban szeretnél majd legközelebb bologulni a hentesnél a húsvásárlással. Mert egyáltalán nem mindegy, az alapanyag, sem az, hogy amiért fizetsz, az az asztalra kerül, vagy a kukába. 

 Program:


17:45- 18:00 

Kapcsolódás a Zoomhoz


18:00 – 20:00

Elkészítjük a tatár beefsteaket, olyan módon, és olyan fűszerezéssel, amit valószínűleg eddig még nem próbáltál ki.

A tatár mellé készítünk egy remek salátát is.

Az elkészült  vacsroát egy isteni whiskey-s-sós karamellás banános pohárdesszerttel fogjuk megkoronázni. Amíg a tatár pihen a hűtőben, az elméleti részben bepillantást adok a minőségi hús beszerzéséhez, hogy a henteshez magabiztosabban mehess, ha legközelebb jó steaket akarsz sütni. Mert a tatártól a steaket már csak egy lépés választja el. 

 

Kb. 20 órára készül el a teljes menü. Itt lesz vége a tanfolyamnak, bejezem a Zoom közvetítést, és nyugodtan asztalhoz ülhetsz az egész családdal együtt, hogy gyorsan-frissen megkóstoljátok az elkészült ínyencségeket. 

 

 

Miért pont a te főzőtanfolyamodat válasszam?


Vendéglátós családból származom, én vagyok a harmadik generáció, aki hivatásának választotta a főzést. Annyira szeretem, hogy el sem tudom képzelni, hogy bármi mással foglalkozzak!

 

Közgazdaságtant, vendéglátást és rendezvényszervezést tanultam, és 11 évet dolgoztam a turizmusban mielőtt elvégeztem a szakács iskolát és megalapítottam a saját főzőiskolámat.

 

Alaposan megvizsgáltam a hazai helyzetet, és a rengeteg jó mellett sok olyan dolgot tapasztaltam, ami nem tetszett. Például amikor egy főzőtanfolyamon nincs, vagy csak nagyon hiányos a recept, vagy szó szerint lényegi információk nem hangzanak el.

 

A saját tanfolyamaimat nagyon nagy precizitással úgy alakítottam ki, hogy ha csak egyszer látogatsz el valamelyik főzőtanfolyamomra, a főzésről olyan módon kezdesz el gondolkodni, ami megnyitja előtted  fejlődés útját. Azonnal alkalmazható tudást adok, és nem csak egy show-t, ami aznap este nagyon érdekes volt, de nem tanultál belőle semmit.  Néhány visszajelzés azoktól, akik már részt vettek a tatár beefsteak workshopon:


 • Kedves Niki! Eddig mindig a hentesnél vettem a tatárt, de most már saját magam is el tudom készíteni, ráadásul nem is akárhogyan! Köszi a tippeket! Üdv: Bálint

 

 • Szia Niki! Nagyon szépen köszönjük a recepteket, és az egész tanfolyamot! Jól éreztük magunkat, biztosan sokszor el foguk készíteni a tatárt és a desszertet is! Üdvözlettel, Anita

 

 • Szia Niki! Nagyon furcsa volt először, hogy nem tettünk a tatárba se fokhagymát, se pirospaprikát, viszont raktunk bele csomó mindent, amiről meg nem is gondoltam, hogy illik hozzá. Itthon ugyanez az elképedés volt a reakció, mikor elmeséltem, hogy mi van benne. De nagyon gyorsan elfogyott, szóval nagy sikere volt! Köszönöm az estét, József 

 

 • Kedves Niki, Az hittem tartárt csak bélszínből lehet készíteni, és darálni kell a húst hozzá. Már ezek az információk megérték a tanfolyam árát!  Üdv: Emese

 

 • Szia Niki! Annyira imádom a tatárt, hogy gyakran csak ez a vacsora. Viszont már kezdtem kicsit unni a saját receptemet, úgyhogy nagyon örülök, hogy most kipróbálhattam egy teljesen újat. Sok sikert, remélem valamelyik tanfolyamon hamarosan újra találkozunk, Péter

 


Gyakran ismételt kérdések:


Hogyan zajlik a tanfolyam? Mi történik azután, hogy csatlakoztam a ZOOM-hoz?

A tanfolyam kezdése előtt 15 perccel korábban érdemes az e-mail címedre elküldött linkre kattintva csatlakozni. Én már ott leszek a gépnél, úgyhogy amikor csatlakozni szeretnél, jóváhagyom, és már bent is vagy. Két kamera nézetben fogod látni az eseményeket, és mindig azt érdemes kinagyítani, ahol éppen az események zajlanak.

 

Legyen a kezed ügyében egy másik telefon vagy tablet (amire előzőleg már telepítetted a Zoom alkalmazást), hogy ha megszakad a csatlakozás, akkor a másik eszközödről tudj csatlakozni.

 

Ha nincs kedved a receptek elkészítésének lépéseit végig csinálni, nem kötelező.

 

A tanfolyamra az e-mailben küldött bevásárló és eszköz lista alapján készülj fel. Tehát legyenek a kezed ügyében a szükséges eszközök, alapanyagok.

 

Érdemes kötényt kötni, hogy megvédje a ruhádat attól, hogy maszatos legyen. 

 

A programot mindig igyekszem pontosan kezdeni. Ha valaki késik, és jelezte, akkor sem várakoztatom meg, akik ott vannak, hanem kezdünk. 

 

Minden tanfolyam elején átnézzük mi mindent fogunk együtt aznap elkészíteni, miről lesz szó az elméleti anyagban, és az ételek elkészítése konkrétan hogyan fog zajlani.

 

A tanfolyam menetrendjét fentebb találod. 

 

 

Lehetséges, hogy azért mert nem vagyok ott személyesen, csak a képernyőn keresztül látom a dolgokat, nem fogom tudni követni az eseményeket?

A tanfolyam nem egy autóversenyhez hasonló. Minden fázisnál mindenki egyszerre halad, akit kell, azt megvárom, és bármikor lehet kérdezni. Tehát nem leszünk fizikailag egy térben, de mivel a két kamera nézeten keresztül mindent látsz, kérdezni is tudsz, semmivel sem rosszabb a hatékonyság, mintha ugyanabban a helyiségben tartózkodnánk. 

 


A tanfolyamra egyedül is jelentkezhetek? 

Nyugodtan jelentkezhetsz egyedül is. A tanfolyamot minimum 2 fő esetén tartom meg. Ha nincs minimum 2 jeletkező, alternatív időpontot fogok ajánlani.  

 

Előfordulhat, hogy túl sokan lesznek, ezért nem kapok elegendő segítséget, és nem tehetem fel a kérdéseimet?

A tanfolyamokon nagyon ügyelek rá, hogy mindenkire egyforma figyelem jusson. Ha szeretnél sok-sok személyes segítséget kapni tőlem, és sok-sok kérdésed van, akkor neked érdemes lehet a kisebb létszámú tanfolyamokra jelentkezni. A főzőtanfolyamok időpontjainál látszik a szabad helyek száma. 

 

Lehetséges, hogy nekem nem fog sikerülni az ételek elkészítése, vagy olyan dolgot kell csinálni, amire nem leszek képes?

Lehetséges, hogy vannak olyan tapasztalataid, ha otthon el akarsz készíteni egy receptet, hogy nem sikerül és csalódott leszel. Pedig kép is van a receptben, és a tied nem hasonlít. Megnyugtatlak, az esetek 110%-ában nem te vagy a hibás, hanem kifogtál egy rossz receptet. 

A tanfolyamokat 2012-óta tartom, és már több, mint 7000 emberrel főztem együtt - még leírni is sok!-, de nem láttam még olyat, hogy a főzőtanfolyamon valaki ne lett volna képes megcsinálni, amit meg kellett, vagy ne sikerült volna neki az étel. A tanfolyamaimon pontosan azt tanítom, hogy a főzés egy szuper izgalmas, szuper érdekes dolog, amit érdemes csinálni. Nem olyan, amit érdemes elkerülni, mert csak kudarc érthet. Pont, hogy a főzésben a legkönnyebb sikereket elérni! 

 

Lehetséges, hogy csak a tanfolyamon sikerül, de otthon nem fog? Láttam már ilyet...

Sajnos én is. Előfordulhat, hogy egy nem megfelelő főzőtanfolyamot fogtál ki, és vagy nem is kaptál receptet, vagy amit kaptál, az nem volt elég pontos. Én nagyon oda figyelek rá, hogy a receptjeim precízek, könnyen érthetőek, részletesek legyenek annak érdekében, hogy otthon bármikor el tudd készíteni újra meg újra, évek múlva is! 

 

Lehetséges, hogy olyan konyhai eszközöket, alapanyagokat fogunk használni, ami nekem otthon nem áll rendelkezésemre, vagy túl macerás a beszerzésük? 

Van néhány trükkös konyhai eszközöm az igaz, de mindegyiket lehet egy kis kreativitással helyettesíteni. Speciális konyhagépeket nem használok pont azért, hogy a receptek amiket tanítok, otthoni körülmények között is könnyen kivitelezhetőek legyenek. Az alapanyagok beszerzésével kapcsolatosan pedig el foglak halmozni beszerzési tippekkel. Azokkal a helyekkel foglak megismertetni, ahol mindent egyszerre be tudsz majd szerezni, hiszen senki nem szeret fölöslegesen sok időt fordítani a főzés előtti bevásárlásra. 

 

 

Staudinger Niki.jpgSzia! Staudinger Niki vagyok. Főzőiskolámban, a Portobello Chefben 2012 óta tartok főzőtanfolyamokat. . Úgy gondolom, a tökéletes tatár beefsteeket otthon is el lehet készíteni, nem csak azok kiváltsága, akik meg tudják fizetni a sokszor nem olcsó éttermi árakat.

 

Tudom milyen érzés, amikor vendégeket vársz, és nagyon kellene egy WOW recept, amit könnyen és idő hiányában gyorsan el tudsz készíteni. Egy jó tatár beesteak pontosan ezt tudja. 

 

A workshopon egy olyan különleges, és ízletes tatár beesteak recepttel várlak, amit egész biztosan nem ismer egyelten barátod sem. Ráadásul mutatok neked egy nagyon könnyen elkészíthető, mégis lélegzetállító csokoládés desszertet. Akárhányszor elkészíted ezt a két finomságot a vendégeidnek, mindig bomba sikered lesz vele! 

 

 

Ne feledd, a tanfolyamok kis létszámosak, így a helyek gyorsan betelnek. Egyetlen dolgod maradt,töltsd ki a jobb oldali jelentkezési űrlapot és találkozzunk a következő órán!

 

 

Létszám információ:

 

 • a Zoom tanfolyamok minimum 2 fő esetén indulnak, és 6 fő a maximális létszám

 

 

Módosítás, lemondás:

Ha bármilyen okból módosítani szeretnél a részvételed időpontján, a program kezdete előtt legkésőbb 

 • 72 órával a tanfolyam kezdete előtt a tanfolyam elveszik.
 • 4 nappal a tanfolyam kezdete előtt 5.000 Ft/fő módosítási díj fizetendő,
 • 5 nappal még dímjmentesen megteheted.

 

Vissza