Viszlát szénhidrát!

Időpontok

  • 2024-05-27 (18-22 h) 4 hely
Jelentkezem

Létszám

4 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő

Részvételi díj

57.990 Ft / 1 fő

115.980 Ft / 2 fő

173.970 Ft / 3 fő

231.960 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Képek a tanfolyamról

Ti mondtátok

  • “Nagyon szépen köszönünk mindent, nagyon jól éreztük magunkat. Még így utólag is visszanézve a képeket, nagyon jókat derültünk magunkon, ugyanakkor hatalmas büszkeség tölti el szívünket,...


    A DIAGEO csapata

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

icon_kedvencicon_glutenmentes

Viszlát szénhidrát!

Az egészség és a jó alak kulcsa, hogy mit eszel. Ha saját magad főzöl, akkor nálad van az irányítás.

 

Sokak számára a rendszeres sportolásra időhiány miatt egyszerűen nincs lehetőség. Így nem marad más, mint egészségesen étkezni, azért, hogy csúcsformában tarthassák a testüket. Vannak azonban olyanok is, akiknek azért muszáj jól táplálkozniuk, hogy a jó egészségnek sokáig örvendhessenek. Közéjük tartoznak a cukorbetegek és az inzulinrezisztenciával élők.

 


És van egy olyan tábor is, akik szenvedélyből egészségtudatosak.  Akik tudatosan indulnak el az életmódváltás néha rögös útján. Új szokásokat alakítanak ki az étkezésben, máshogy főznek, máshogy étkeznek, mert pontosan tudják: vigyázni kell a testre, mert abban töltik az egész életüket.
 
Akár egyik, akár másik táborhoz tartozol,őszinte jó szívvel ajánlom neked speciális, csökkentett szénhidráttartalmú ételeket tartalmazó főzőtanfolyamunkat.

 

Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>
 
A tanfolyamon megtanulhatod, milyen liszteket, cukorhelyettesítőket, alapanyagokat használhatsz, ha szeretnél egészségesebben táplálkozni, vagy egészségi okokból 160 grammos, szénhidrát csökkentett diétát követsz. Első kézből kapsz majd gyakorlati tanácsokat arra, hogyan alakítsd át hagyományos receptjeidet, hogyan építsed fel az egész napos étrendedet, hogy az támogassa az egészséged megőrzését, és a számodra ideális külső elérését, és megtartását is.
 
A Viszlát szénhidrát! tanfolyamon szeretnénk neked segíteni abban, hogy minden nap finom, egészséges és változatos ebédet vigyél magaddal a munkába, és ne legyél kiszolgáltatva a közeli menza vagy gyorsétterem szénhidrátbombáinak.  
Ráadásul csupa olyan étel elkészítését mutatom meg, amelyre nem megy rá az egész estéd, mire elkészíted őket.

 

Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

 

A menü, amit a tanfolyamon elkészítünk:

 

brokkoli_kremleves_viszlat_ch_fozotanfolyam_portobellochef.jpgSajtos brokkoli krémleves

A leves elkészítésénél használt alaplével nem csak ezt az ünnepi levest varázsolhatod nagyszerűvé, de minden egyéb levesednél, főzelékednél tudod majd használni. Ezt a levest imádni fogod, mert ahhoz képest, mennyire egyszerű az elkészítése, fantasztikus íze van. 

 

 

viszlat_szenhidratt_fozotanfolyam14_portobellochef.jpgSpenótos csirkemell

Ez egy klassz olasz recept, úgyhogy nem is csoda, hogy szinte pillanatok alatt készen van, de az íze egyáltalán nem a megszokott, unalamas csirkemell. Minden falat elkényezteti az ízlelőbimbókat!

 

 

viszlat_szenhidrat_fozotanfolyam_portobellochef_8_2020.jpgRómai köményes húsgolyók

Ezt a receptet azért is nagyon szeretem, mert hidegen és melegen is finom, jól bírja a szállítást, így akár a munkahelyre is elviheted, remek, szénhidrátcsökkentett edébed lesz, ami után nem álmosodsz el, és újult erővel tudsz a munkára koncentrálni.

 

 

szenhidrat_csokkentett_fozotanfolyam_portobellochef.jpgMálnás sajttorta pohárban

Azért mert csökkenteni szeretnék az étrendünkben a szénhidrát mennyiségét, nem kell lemondani az étkezések legjobb részéről, a desszertről sem! Ez a desszert teli van meglepetéssel, és annak ellenére, hogy szuper könnyen elkészíthető, elképesztően látványos és finom is! Csaj bulira kötelező elkészíteni, és mindenki kérni fogja a receptjét!

 

 

 

 

 


 

 

Program:


17:45 – 18:00

Érkezés


18:00 – 21:00

A gyorsan, könnyen elkészíthető, szénhidrát csökkentett receptek elkészítése, amelynek során képet kapsz, hogyan lehet a mindennapi főzés során egyszerűen és tudatosan csökkenteni az ételek szénhidrát tartalmát úgy, hogy közben ne kelljen lemondani az ételek élvezeti értékéről sem. A receptek elkészítése közben azt is be tudod gyakorolni, otthon hogyan lehet a profi trükkök és késtechnikák használatával sokkal gyorsabban, dinamikusabban főzni.

 

Az első fogás elkészülte után hagyok időt leülni, kényelmesen elfogyasztani, hogy aztán újult erővel vessük bele magunkat a főzésbe.

 

21:15-22:00

nyugodtan asztalhoz ülünk, hogy gyorsan-frissen megkóstoljuk az elkészült menüt. A tanfolyamon általában szokott maradni a levesből és a főételből is, így lesz mit hazavinni, és jó lesz a családnak megmutatni, mit készítettél, vagy másnap a munkában lesz belőle egy könnyű ebéded. 

 




Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >> 

 

Kinek ajánljuk?

 

Terhességi cukorbetegség, inzulinrezisztencia, egy kicsit több súlyfelesleg is szükségessé teheti a szénhidrát csökkentett diéta, népszerű nevén "160 grammos diéta" követését időszakosan, vagy akár egész életen át. Ha egy orvosi vizsgálat során inzulin rezisztenciát állapítottak meg nálad, vagy egyszerűen csak szeretnél egészségesebben étkezni, engerikusabb lenni, néhány kilótól tartósan, koplalás nélkül megszabadulni, ez a diéta a megoldás számodra.

 

Félelmetesnek tűnhet elsőre, hogy most már nem lehet enni semmit, csak zöldségeket, de szerencsére ez a diéta nem erről szól. Nagyon változatosan, egészségesebben tudsz a diéta előírásait betartva táplálkozni, és a szervezeted már rövid távon is meghálalája, hogy egy kicsit jobban odafigyelsz magadra.

 

Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >> 

 

 

Miért pont a te főzőtanfolyamodat válasszam?

 

Vendéglátós családból származom, én vagyok a harmadik generáció, aki hivatásának választotta a főzést. Annyira szeretem, hogy el sem tudom képzelni, hogy bármi mással foglalkozzak!

 

Közgazdaságtant, vendéglátást és rendezvényszervezést tanultam, és 11 évet dolgoztam a turizmusban mielőtt elvégeztem a szakács iskolát és megalapítottam a saját főzőiskolámat.

 

Alaposan megvizsgáltam a hazai helyzetet, és a rengeteg jó mellett sok olyan dolgot tapasztaltam, ami nem tetszett. Például amikor egy főzőtanfolyamon nincs, vagy csak nagyon hiányos a recept, vagy szó szerint lényegi információk nem hangzanak el.

 

A saját tanfolyamaimat nagyon nagy precizitással úgy alakítottam ki, hogy ha csak egyszer látogatsz el valamelyik főzőtanfolyamomra, a főzésről olyan módon kezdesz el gondolkodni, ami megnyitja előtted  fejlődés útját. Azonnal alkalmazható tudást adok, és nem csak egy show-t, ami aznap este nagyon érdekes volt, de nem tanultál belőle semmit. 

 


 

Néhány visszajelzés azoktól, akik már részt vettek a Viszlát szénhidrát! főzőtanfolyamon:

 

  • Kedves Niki! Pár nappal azelőtt tudtam meg, hogy inzulin rezisztenciám van, és nem igazán tudtam azzal mit kezdeni, hogy mostantól 160 szénhidrátot ehetek. Attól féltem, hogy ez teljesen felborítja az életmódomat. A tanfolyamon teljesen megnyugodtam, hogy ahhoz, hogy vigyázzak az egészségemre, nem kell semmiféle agyafúrt diétát vagy módszert követnem. Üdv: Judit

 

  • Kedves Niki! Nem is gondoltam volna, hol mindenhol kerülnek plusz kalóriák az ételbe. Eddig mindig csak úgy locsoltam az ételekbe a tejszínt, hogy biztosan finom legyen, és bő olajon indítottam a főzést, nehogy leégjen a hagyma. Most már tudom, hogy hol lehet spórolni a kalóriákkal, hogy ne kelljen lemondani az igazi élvezetről! Köszönöm, Zsuzsa

 

  • Szia Niki! A stresszes munka mellett nem sok idő jut edzésekre járni, és már kezdtek meglátszani rajtam és a férjemen is ennek az életmódnak a hatásai. Gondoltam, valamit változtatni kell. Nagyon köszönöm a sok tippet és ötletet! Nem lesz nehéz odafigyelni, mert már tudom a miérteket! Köszönettel, Rita

 

  • Kedves Niki, a férjemnél kettes típusú cukorbetegséget diagnosztizáltak, és szerettem volna tudni, hogy lehet úgy főzni, hogy finom is legyen, és be is tudja illeszteni a diétájába. Mert teljesen kétségbeesetem, hogy hogyan főzzek ezután? Nagyon megnyugodtam, amikor a tanfolyamon megkóstoltuk, amiket főztünk. Nem kell aggódnom, hogy fogom állítani az otthoni étkezésünket az egészségesebb verzióra. Köszönöm, Kata

 

 

Gyakran ismételt kérdések:

 

Hogyan zajlik a tanfolyam? Mi történik azután, hogy megérkeztem?

 

A tanfolyam kezdése előtt 10 perccel korábban érdemes érkezni. Ez pontosan elég arra, hogy lélekben is kicsit megérkezz, letedd a kabátod, táskád, kezet moss. A cipődet nem kell átváltani, és lábzsákot sem kell majd húznod. Ha van kedved kötényt kötni, hogy tanfolyam közben ne legyen maszatos a ruhád, a fogason sorakozó kötények közül választhatsz egyet.  Ha nincs kedved, ez sem kötelező. 

 

A programot mindig igyekszem pontosan kezdeni. Ha valaki késik, és jelezte, akkor sem várakoztatom meg, akik ott vannak, hanem kezdünk. 

 

Minden tanfolyam elején átnézzük mi mindent fogunk együtt aznap elkészíteni.

 

A Viszlát szénhidrát! tanfolyamon a résztvevők párban készítik el a recepteket. A tanfolyam menetrendjét fentebb találod, percre pontosan lebontva. 

 

 

A tanfolyamra egyedül is jelentkezhetek? 

 

Nyugodtan jelentkezhetsz egyedül is. A tanfolyamok időpontjainál pontosan lehet látni, hogy arra a dátumra hány szabad hely van, úgyhogy tudsz arra is következtetni, hogy az egy kisebb, vagy nagyobb létszámú tanfolyam lesz. Válassz olyan időpontot, ahol a te habitusodnak megfelelő lesz a létszám. Egyébként a tanfolyamaim még teltház esetén is kis létszámú, exkluzív programok, hogy minden résztvevőre tudjak figyelni, mindenki megkapja a szükséges mennyiségű segítséget, és feltehesse a kérdéseit.

 

Arra az egyre érdemes csak felkészülni, hogy a tanfolyamokon a minimális létszám a 3 fő. Így ha azon a dátumon teljesen egyedül lennél, meg foglak kérni, hogy válassz egy másik időpontot, ahol biztosan meg van a megfelelő minimális létszám. 

 

Lehetséges, hogy ügyetlen leszek, le fogok égni?

 

Van egy jó hírem, meg egy rossz. A jó hírem az az, hogy mindenki más is ugyanettől fél, aki veled együtt részt vesz a főzőtanfolyamon. A rossz hír, hogy senki nem azzal lesz elfoglalva, hogy te mit csinálsz, vagy hogyan csinálod. Mégpedig azért, mert a főzőtanfolyamokat úgy építettem el, hogy azalatt a 4 óra alatt, amíg a program tart, rengeteg tennivalónk lesz, mindig történik valami érdekes. Úgyhogy mindenki nagyon-nagyon el lesz foglalva azzal, amit éppen csinálnia kell, és előbb-utóbb el is felejti, hogy vajon mások mit gondolnak róla. 

 

Lehetséges, hogy nem fogok hallani semmi újat, mert már évek óta tanulmányozom a témát?
Ha már évek óta inzulni rezisztenciád van, és olyan jól vigyáztál az egészségedre, hogy nem válott át cukorbetegségbe, akkor először is szeretnék gratulálni! Főként olyanok szoktak jönni erre a tanfolyamra, akiknél frissen diagnosztizálták az inzulni rezisztenciát, és tanácstalanok, hogy mit is kellene a konyhában átalakítani, hogyan főzzenek ezután. Ha tetszik a menü, akkor érdemes lehet eljönni, mert sok olyan dolgot is tanítok, hogy a főzésben általában hogyan lehet a dolgokat gyorsabban, hatékonyabban csinálni. Ez a része is hasznos lehet a számodra. 

 

Ha nem szoktam főzni, ezután sem szeretnék, akkor is van értelme eljönni egy tanfolyamra? Annyi mást lehetne helyette csinálni...

 

Ez azoknak szokott nagyon nagy dilemmát jelenteni, akik valamilyen rejtélyes okból ajándékba kapták a tanfolyamot. Erre is van egy személyes sztorim. A főzőtanfolyamokról pont ezt gondoltam. Hogy minek? Tök jól főzök, most 3-4 óra alatt nem fog már velem ott olyan nagy dolog történni. A családom már évek óta nyaggatott, hogy menjek már el egyre, mert szerintük nagyon tetszene nekem, de makacsul ellenálltam. Aztán egyszer már annyira elegem volt belőlük, hogy megadtam magam. Elmentem végre valahára egy főzőtanfolyamra. És annyira bejött az élmény, hogy hamarosan megnyitottam a saját főzőiskolámat. Úgyhogy amíg nem próbáltad, nem tudhatod. Lehet, hogy pont neked való!

 

Ha nem bírom, hogy mindenki rám figyel, akkor hogy fogom érezni magam egy ilyen tanfolyamon?

 

A tanfolyamokon nagyon ügyelek rá, hogy mindenkire egyforma figyelem jusson. Ha szeretnél inkább elvegyülni a tömegben, hogy véletlenül se legyél túlzottan a figyelem középpontjában, akkor neked érdemes lehet a nagyobb létszámú tanfolyamokra jelentkezni. A tanfolyamok időpontjainál látszik a szabad helyek száma. Válassz olyan időpontot, ahol vélhetően kényelmesen érzed majd magad. 

 

Előfordulhat, hogy túl sokan lesznek, ezért nem kapok elegendő segítséget, és nem tehetem fel a kérdéseimet?

 

A tanfolyamokon nagyon ügyelek rá, hogy mindenkire egyforma figyelem jusson. Ha szeretnél sok-sok személyes segítséget kapni tőlem, és sok-sok kérdésed van, akkor neked érdemes lehet a kisebb létszámú tanfolyamokra jelentkezni. A tanfolyamok időpontjainál látszik a szabad helyek száma. Válassz olyan időpontot, ahol vélhetően kényelmesen érzed majd magad.

 

Lehetséges, hogy valamelyik étel nekem nem fog sikerülni, vagy olyan dolgot kell csinálni, amire nem leszek képes?

 

Lehetséges, hogy vannak olyan tapasztalataid a főzésben, hogy kár is hozzá kezdeni,  mert nem sikerül és csalódott leszel. Pedig kép is van a receptben, és a tied nem hasonlít. Megnyugtatlak, az esetek 110%-ában nem te vagy a hibás, hanem kifogtál egy rossz receptet. 

 

A főzőtanfolyamokat 2012-óta tartom, és már több, mint 7000 emberrel főztem együtt,  - még leírni is sok!-, de nem láttam még olyat, hogy a tanfolyamon valaki ne lett volna képes megcsinálni, amit meg kellett. Ha követed a receptet, nem kell aggódni, hogy nem sikerül. A recept mindig működik! A tanfolyamaimon pontosan azt tanítom, hogy a főzés egy szuper izgalmas, szuper érdekes dolog, amit érdemes csinálni. Nem olyan, amit érdemes elkerülni, mert csak kudarc érthet. Pont, hogy a sütésben a legkönnyebb sikereket elérni! 

 

Lehetséges, hogy csak a tanfolyamon sikerül, de otthon nem fog? Láttam már ilyet...

 

Sajnos én is. Előfordulhat, hogy egy nem megfelelő főzőtanfolyamot fogtál ki, és vagy nem is kaptál receptet, vagy amit kaptál, az nem volt elég pontos. Én nagyon oda figyelek rá, hogy a receptjeim precízek, könnyen érthetőek, részletesek legyenek annak érdekében, hogy otthon bármikor el tudd készíteni újra meg újra, évek múlva is! 

 

Lehetséges, hogy olyan konyhai eszközöket, alapanyagokat fogunk használni, ami nekem otthon nem áll rendelkezésemre, vagy túl macerás a beszerzésük? 

 

Van néhány trükkös konyhai eszközöm az igaz, de mindegyiket lehet egy kis kreativitással helyettesíteni. Speciális konyhagépeket nem használok pont azért, hogy a receptek amiket tanítok, otthoni körülmények között is könnyen kivitelezhetőek legyenek. Az csak jó dolog, ha megismersz pár új alapanyagot (lesz pár ilyen a tanfolyamon), de ezekhez a receptekhez egészen biztosan nem kell majd időt fordítani a főzés előtti bevásárlásra.


 

 

staudinger_niki_portobellochef_2022.pngSzia! Staudinger Niki vagyok. Főzőiskolámban, a Portobello Chefben 2015 óta tanítom a szénhidrát csökkentett ételek elkészítést, mert úgy gondolom, hogy a jobb egészség, a nagyobb szabadságot biztosító testsúly megőrzése, nem kiváltság, hanem mindenki könnyedén tehet érte. Sokszor nem is gondolnánk, hogy kicsi apróságok a főzésben, mennyit számítanak, ha az egészségünkről van szó.

 

 

A Viszlát szénhidrát! főzőtanfolyamon rengeteg hasznos tippet, és könnyen alkalmazható ötletet adok, amivel eléred, hogy ne csak élvezetesek, finomak legyenek az általad készített ételek, de az egészségedet is jobban szolgálják, segítsenek neked abban, hogy könnyebben tartani tudd a súlyodat. 

 

Tudom milyen érzés, amikor rengeteg időd megy el receptek keresésével, információ gyűjtéssel, hogy olyan ételeket főzz, amik feltehetően nem csak finomak, de egészségesek is lesznek. És egy idő után oda jutsz, hogy nem érdemes új recepteket készíteni, mert nem működnek. Hiába követed a leírást, a kész étel egyenesen kétségbeejtő. Nagyon könnyű a biztonsági zónában maradni, és mindig ugyanazokat a jól bevált recepteket készíteni. Így viszont az unalom lesz az, ami megöl... NEM TE VAGY A HIBÁS, HA IDÁIG NEM MENT JÓL A SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT, MÉGIS ÉLVEZETES ÉTELEK KÖNNYED ELKÉSZÍTÉSE.

 

A Viszlát szénhidrát! főzőtanfolyamon nagyon alapos, és rendszerezett ismeretanyaggal várlak, hogy ezután akárhányszor nekiállsz főzni, érezd úgy, hogy ez neked nagyon jól megy! Lesz egy biztos alapod, és képes leszel sokkal változatosabban, finomabb ételeket főzni. 

 

Ne feledd, a tanfolyamok kis létszámosak, így a helyek gyorsan betelnek. Egyetlen dolgod maradt,töltsd ki a jobb oldali jelentkezési űrlapot és találkozzunk a következő órán! 

 

Létszám információ:

ha a családiasabb, kisebb létszámú tanfolyamokon érzed jól magad, április és szeptember között érdemes ellátogatnod hozzánk, amikor a tanfolyamon 3-4 fő az átlagos létszám

ha a mogzalmas, izgalmas élmények jönnek be neked, novembertől márciusig várunk szeretettel, amikor a tanfolyamon az átlagos létszám 6-8 fő

 

 

Módosítás:

Ha bármilyen okból módosítani szeretnél a részvételed időpontján, a program kezdete előtt legkésőbb 

  • 5 nappal még dímjmentesen megteheted,
  • 4 nappal a tanfolyam kezdete előtt 10.000 Ft/fő módosítási díj fizetendő,
  • 72 órával a tanfolyam kezdete előtt a tanfolyam elveszik. 

 

 

icon_garancia.png

Garancia

 

Ez a tanfolyam annyira profi, hogy 100% garanciát vállalok rá. Ha mégis nehézségeid támadnak a receptek otthoni készítésben, a tanfolyam árát egy héten belül indoklás nélkül visszakérheted!


 

Vissza