Stresszmentes karácsony

 

Ha hozzám hasonló vagy, akkor a Karácsony az év egyik legkedvesebb időszaka, és nagy gonddal készülsz rá, hogy igazán emlékezetes legyen. Sok családban ilyenkor találkoznak a szülők és a távol élő gyerekek, unokák, ettől nem sok jobb alkalom van, amikor azzal is kifejezhetjük a gondoskodásunkat, hogy főzünk a szeretteink számára.

 

Igen ám, de aki egész évben komolyan lefoglalnak a munka, a tanulás és a gyerekekkel kapcsolatos feladatok, nem biztos, hogy fel van készülve, egy három napos vendégfogadásra, ahol ráadásul ő főz. A hétköznapokat jól lehet menedzselni úgy is, hogy nem főzöl. Az iroda közelében van rengeteg lehetőség, ahol ebédelni lehet. Az iskolában kapnak ebédet a gyerekek, a családdal együtt szerettek étterembe járni hétvégén, szülinapokon. Egészséges ételeket lehet a netről is rendelni. Tehát az étkezés úgy általában meg van oldva.

 

karácsonyi menü főzés és bevásárlás tervező_.png

 

De ha idén Te vagy a karácsonyi vendégjárás során az ételek felelőse, akkor szeretnéd saját magad elkészíteni azokat az ételeket, amiknek örül a család, és amikre méltán büszke lehetsz.

 

Ez így elsőre nagyon nagy feladatnak tűnik. Szinte megoldhatatlannak, ha nincs komoly főzési rutinod. Pedig egyáltalán nem az, tervezés kérdése az egész.

 

Mielőtt azt gondolnád, én könnyen írogatok ilyeneket, bizony nem a levegőbe beszélek. A Portobello Chefben decemberben minden évben kb. 200 fő több fogásos ünnepi menüjéhez oldom meg a bevásárlást és az ételek elkészítését is, hidd el, tudom miről írok most neked. A titok nyitja a tervezés.

 

Iratkozz fel az 5 részes karácsonyi menü, főzés- és bevásárlás tervező anyagomra, amiben lépésről lépésre végig vezetlek, hogyan tudsz egy olyan tervet készíteni, ami kiiktatja a karácsonyi készülődésből a káoszt, és a sütés-főzés nemcsak zökkenőmentes, hanem örömteli is lesz.

A titok annyi, hogy időben kell hozzá kezdeni. Add meg a keresztneved és az e-mail címed, és hamarosan érkezik az első levél. 

 

Nincs más dolgod, töltsd ki a lenti űrlapot, és szerezd meg a legjobb karácsonyi menü, főzés- és bevásárlástervezési tippjeimet.

 

 

 

Keresztneved

E-mail címed *

Hírlevél

Adatkezelés

 

Staudinger Niki.jpg

Szia! Staudinger Niki vagyok. Főzőiskolámban, a Portobello Chefben 2012 óta tanítom a főzés olyan apró mesterfogásait, amitől az ételek finomabbak és különlegesebbek lesznek.  

 

Tudom milyen érzés, amikor egy fontos esemény, karácsony, vagy szülinap közeleg, és Te szeretnél kitenni magadért. Szeretnél valami nagyszerűt főzni, ami emeli az ünnepség fényét. Főzőtanfolyamaimon ehhez kínálok inspirációt, és precizen megírt, könnyen következő receptjeim azokak is óriás segítséget jelentenek, akik a szűkszavú receptek iránymutatásai alapján elvesznének. 

 

Örülök, hogy itt vagy, találkozzunk valamelyik neked is tetsző főzőtanfolyamon személyesen is - több, mint 20 különféle tanfolyamból és évente kb. 120 időpontból válogathatsz kedvedre!