Fűszerkalauz

A chili 6. rész

A chili 6. rész

A 6. részben azokat a chili fajtákat fedezzük fel, amelyeket chili pehely formájában, azaz őrölve használnak a főzés során.

A chili 6. rész

A chili 5. rész

A chili 5. rész

Ebben a részben azokat a chili fajtákat fedezzük fel, amik szárítva használatosak a főzéshez.

A chili 5. rész

A chili 4. rész

A chili 4. rész

Ebben a részben azokat a chili fajtákat fedezzük fel, amik frissen használatosak a főzéshez.

A chili 4. rész

A chili 3. rész

A chili 3. rész

Miyen növény a chili, hogyan termesztik, és mi mindenre lehet még a főzésen kívül használni?

A chili 3. rész

A chili 2. rész

A chili 2. rész

A második részben a chili íz jegyeivel és felhasználásával ismerkedünk meg.

A chili 2. rész

A chili 1. rész

A chili 1. rész

Ami nekünk a csípős paprika, az a világnak a chili. Ismerkedjünk meg ezzel az izgalmas fűszerrel közelebről is.

A chili 1. rész

A kardamom 3. rész

A kardamom 3. rész

Miyen növény a kardamom, hogyan termesztik, és mi mindenre lehet még a főzésen kívül használni?

A kardamom 3. rész

A kardamom 2. rész

A kardamom 2. rész

A második részben a kardamom íz jegyeivel és felhasználásával ismerkedünk meg.

A kardamom 2. rész

A kardamom 1. rész

A kardamom 1. rész

Van akinek a mézeskalács, van akinek egy svéd karácsonyi keksz jut az eszébe a kardamomról...

A kardamom 1. rész

A kurkuma 3. rész

A kurkuma 3. rész

Miyen növény a kurkuma, hogyan termesztik, és mi mindenre lehet még a főzésen kívül használni?

A kurkuma 3. rész

A kurkuma 2. rész

A kurkuma 2. rész

A második részben a kurkuma íz jegyeivel és felhasználásával ismerkedünk meg.

A kurkuma 2. rész

A kurkuma 1. rész

A kurkuma 1. rész

Az india főzőtanfolyamon a római kömény mellett a kurkuma a másik nagyon jelellegzetes fűszer, amit sokat használunk.

A kurkuma 1. rész