Videós macaron tanfolyam

Időpontok

  • Nincs időpont feltöltve
Jelentkezem

Létszám

6 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

A saját konyhád :)

Részvételi díj

19.990 Ft / 1 fő

39.980 Ft / 2 fő

59.970 Ft / 3 fő

79.960 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Képek a tanfolyamról

Ti mondtátok

  • “Nagyon szépen köszönünk mindent, nagyon jól éreztük magunkat. Még így utólag is visszanézve a képeket, nagyon jókat derültünk magunkon, ugyanakkor hatalmas büszkeség tölti el szívünket,...


    A DIAGEO csapata

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

icon_kedvencicon_bestprice

Videós macaron tanfolyam

Tanulj meg otthon macaront sütni kipróbált receptem és 1 óra 18 percnyi videó segítségével.

 


Tudom, milyen rossz érzés, amikor megvetted a mandulalisztet, mindent megnéztél a YouTube-on, mindent elolvastál, rászántad az idődet, az energiádat, és a végeredmény... vállalhatatlan macaronok. Egy szégyen! 

 

Ugye milyen jó lenne, ha ennek egyszer s mindenkorra búcsút mondhatnál? Bármikor macaronra vágysz, csak besétálsz a konyhádba, és sütsz egy adag csodálatosan szép, fantasztikus macaront? Csak lazán, magabiztosan! Még tovább megyek, mi lenne, ha nem csak magadnak sütnél, hanem szülinapra, különleges alkalmakra barátaidnak, kollégáidnak is!  

 

Nos, nem vagy messze tőle! Felkészültél, hogy végre valóban megtanulj tökéletes macaront sütni?  Már nem akarsz próbálkozni, nem akarsz csalódni, nem akarsz több ronda macaront kidobni? 

 

Tanulj meg macaront sütni otthon, a saját konyhádban, a saját időbeosztásodank legmegfelelőbb időpontban! 

 

miert_jobb_a_videos_tanfolyam.png

 

 

10+1 oka van annak, hogy miért jobb a videós tanfolyam, mint 100 ingyenes videó vagy TV műsor!

 

Nem tudom hány macaronos videót néztél már meg, de ha itt vagy valószínűleg komolyan érdekel a macaron sütés, úgyhogy tetemes időt töltöttél már el macaronos videók nézésével. És mégis itt vagy. Miért? Miért nem megy még most sem úgy a macaron sütés, ahogy szeretnéd? Ahogy a videókban mutatják, olyan könnyedén, olyan stressz mentesen. Hogy csak összekevered, és már jönnek is ki a sütőből a szebbnél szebb, tökéletesen egyforma, hibátlan macaronok. És mindez 3-13 perc alatt!

 

1./ a videóknak és a csajos, csevegős TV műsoroknak nem az az érdeke, hogy megtanítsanak Téged macaront sütni, hanem az, hogy sokan nézzék, sokan lájkolják, sokan osszák meg. Ezért mindent úgy mutatnak be, ahogy a néző látni szeretné. Könnyűnek, gyorsnak, szuper egyszerűnek, akkor is, ha ennek a leghalványabb köze sincs a valósághoz.

 

2./ A videók rövidek, és pörgősek, hogy szívesen megnézd őket. Nem fognak kitérni olyan összefüggésekre, hogy ha túl kevered a tésztát, akkor mi fog történni vele, ha meg nem kevered ki eléggé, akkor mi lesz az eredménye. Összekeverik és kész. Nem állnak le magyarázni, mert unalmas lenne a videó.


3./ Az ingyenes videók készítője nem azzal akarja tölteni a kevéske szabadidejét, hogy a komment szekcióban feltett kérdéseidre érdemi választ adjon.

 

4./ Az ingyenes videók készítője nem fog ott állni melletted, amikor sütsz. Mert pont akkor egy másik videót készít, vagy éppen tölti fel a Youtube-ra. Nem tudsz tőle kérdezni, és nincs visszacsatolás. Tőlem kérdezhetsz. Írhatsz e-mailt, felhívhatsz, skype-olhsz is velem. 

 

5./ Ha valami nem úgy sikerült, ahogy az ingyenes videóban, mivel még nem vagy profi a macaron sütésben, csak találgathatsz, mi lehet a baj?


6./ Ha megnézel 5 videót különböző videót, ami azzal foglalkozik, hogyan lehet elhárítani a macaron sütés közben adódó problémákat, mindegyikben egymásnak teljesen ellentmondó információkat találsz. Melyiket hidd el? Melyiket próbáld ki? Ezzel megint csak elmegy egy csomó időd, és még mindig tanácstalan vagy.


7./ A legtöbb macaronos videó, ami lényegi információt is tartalmaz, ami segíthetné a fejlődésedet, angolul van. Ha nem beszélsz folyékonyan angolul, akkor ez neked gondot okozhat. Nem sokkal jobb, ha az egész tudásanyag rendszerezetten, és magyarul a rendekezésedre áll? 

 

8./ Rengeteg videóban meg lehet figyelni, hogy lényegi információkat csak megemlítenek (páratartalom fontossága például), de aztán nem fejtik ki. A videós tanfolyamban nagyon-nagyon részletesen elmagyarázom az összes tényezőt, amit figyelembe kell venni, hogy a macaron sikerüljön. Mindig sikerüljön!

 

9./ Aki a videókat feltölti, nagyon ért ahhoz, amit csinál, de nem biztos, hogy abban is profi, hogy ezt a tudását átadja. Neki egy csomó minden természetes, és nem fog rá kitérni, hogy először ezt a 10 dolgot kell tudnod, mielőtt a recept második pontjához érsz. Mert neki már rutin. Fel sem merül egy pár perces, pörgős videónál, hogy te vajon mit nem tudsz?


10./ Az ingyenes videók és TV műsorok készítői nem abból élnek, hogy a macaron sütést tanítják, én viszont igen. Már 9 éve, és mindent meg is teszek, hogy a tanításban jó legyek.

 

+1 Az internet, a közösségi oldalak és minden egyéb médium receptek ezreit ontják magukból minden egyes nap. Nem receptből van hiány. Nagyon sok mindent kell ahhoz tudni, hogy a recept működjön. Ott az ingyenes recept videó, nekiállsz, pikk-pakk elkészted. És azt látod, hogy ajj, valami hiányzik, mert ebből bizony nem lettek szépséges macaronok. És a kör elölről indul. Újabb videó, újabb próbálkozás, újabb csalódás. Kinek van erre energiája és ideje? 

 

Kinek ajánlom az online macaron tanfolyamot?


Ha igazi macaron rajongó vagy, és már többször próbálkoztál a sütéssel, de hol sikerül a macaron, hol nem. Az online macaron tanfolyamon meg fogom mutatni, hogy mi a legkönnyebb módszer, amivel mindig sikerülni fog a macaron, ha sütni támad kedved. 

 

  • Ha már alaposan körbejártad a macaron sütés témáját, mindent megnéztél az interneten, mindent elolvastál, de visszatart, hogy mindenhonnan azt hallod, a macaron sütés nagyon nehéz, és kicsi az esély rá, hogy otthon is sikerülni fog. Attól félsz, hogy ha mégis megpróbálkoznál a macaron sütéssel, csúfos kudarc lenne a vége. Az online macaron tanfolyamon egy olyan átfogó rendszert tanítok neked, amitől minden eddigi ismereted a helyére kerül, és mindig lazán, magabiztosan megy majd a macaron sütés.

 

Ha a gyermeked vagy a párod imádja a macaront, és az ő kedvéért szeretnél megtanulni macaront készíteni. Irigylésre méltó, ha valakinek olyan anyukája vagy felesége van, hogy még erre is képes, csak hogy a kedvében járjon. Garantáltan nagy lesz otthon az elégedettség, mert az online macaron tanfolyam segítségével olyan pazar macaronokat tudsz sütni, amik csak a legjobb cukrászdákban kaphatóak! 

 

 

Ne feledd, az online macaron tanfolyamot otthon, kényelmesen, a saját konyhádban végezheted. A neked legmegfelelőbb időpontban hódolhatsz a kedvenc hobbidnak. 

 


A tanfolyam anyaga:  

 

Videók (1 óra 18 perc összesen):

  1. A macaron sütés alapanyagai (12:44 perc)
  2. A macaron sütés eszközei (11:40 perc)
  3. Macaron készítés lépésről-lépésre (30:41 perc)
  4. A macaronok szárítása (3:57 perc)
  5. 4 macaron töltelék elkészítése:
  6. étkcsokis-kávés (3:09 perc)
  7. erdei gyümölcsös (1:54 perc)
  8. sós karamellás (2:00 perc)
  9. pisztáciás (0:54 perc)
  10. A macaronok töltése, díszítése (8:20 perc)
  11. A macaronok tárolása, szállítása (2:48 perc)

 

A macaron videókban az alábbi kérdésekre fogsz választ kapni:


  • milyen mandulalisztből lehet macaront sütni, és mit éredmes elkerülni?
  • otthon is lehet a mandulát darálni, ha macaront akarok sütni?
  • hol lehet mandulalisztet könnyen beszerzni?
  • milyen a jó ételfesték,ami nem teszi tünkre a macaront?
  • van-e cukor mentes macaron?
  • milyen cukrot és milyen tojást érdemes használni a macaronhoz?
  • mi a különbség a francia és az olasz macaron között?
  • miért olyan drága a macaron?
  • milyen eszközökre van hozzá szükség, és hol lehet ezeket egy helyen beszerezni?
  • tényleg kell hozzá szilikon lapot venni?
  • hogyan és meddig lehet a macaront tárolni?
  • milyen töltelékekkel érdemes tölteni?
  • mire kell figyelni sütés közben, hogyan lehet a problémákat megelőzni vagy megszüntetni? (ha reped a macaron, ha szétfolyik, ha kifakul a színe, csúcsos lesz, ha összeesik a sütőben, ha nem lehet leszedni a sütőpapírról, a foltos lesz)
  • milyen sütő kell hozzá?
  • pontosan hogyan kell sütni a macaront?
  • hogyan készül a pisztáciás macaron?
  • hogyan készül a sós-karamellás macaron?
  • hogyan lehet a macaront díszíteni?

 

A nagyon precíz, részletes és könnyen követhető macaron receptet e-mailben fogod megkapni):

  • megtudhatod a pontos alapanyag hányadokat

  • megmutatom, hogyan lehet a technikát úgy leegyszerűsíteni, hogy a lehető legegyszerűbb dolgod legyen, ha otthon macaront akarsz sütni

  • olyan technikákat mutatok, amiket egyéb sütik elkészíésénél is segítenek neked 

  • megmutatom a teljes folyamatot az előkészületektől odáig, hogyan lehet a legszebb korongokat a tepsie adagolni, és mi az állag, amikor a macaron sütésre készen áll
  • rengeteg ötletet adok, hogyan lehet a macaronokat kreatívan tölteni, és díszíteni

 

 

 

 

Mit tartalmaz az ár?

 

  • lépésről lépésre könnyen követhető macaron recept videót
  • macaron és töltelék recepteket, a bevásárló listát, a cukrászati eszköz lelőhelyeket,  macaron sütéshez szükséges kiegészítő anyagokat ( sütési idők eltérő méretű korongokhoz, macaron sablon, szárítási idők eltérő páratartalomhoz) a tanfolyam után e-mailben kapod meg, amelyben érthetően és alaposan, lépésről lépésre le van írva az elkészítés, hogy otthon is bármikor, évek múlva is újra és újra könnyedén meg tudd ismételni
  • ráadásként 3 letölthető ajándék boldog tulajdonosa leszel, amik segíenek, hogy még változatosabban készíthesd el a macaronokat otthon is, és a sütiből kimaradt tojássága felhasználásához is adok ötleteket, hogy ne kellejen eldobnod.  

 

 

Az online macaron tanfolyam mellé az alábbi AJÁNDÉKOKAT kapod:


#1 Bónusz: 5 izgalmas töltelék recepet

A macaron különlegessége, hogy bármilyen színben és bármilyen töltelékkel el lehet készíteni. A tanfolyamon megismert és kipróbált töltelék receptek mellé szeretnélek megajándékozni még ezekkel a további izgalmas töltelék ötletekkel, hogy még változatosabb, különlegesebb macaronokat készíthess otthon.  

 

bonusz_1_macaron_tanfolyam_portobellochef.jpg

 

 

#2 Bónusz: 5 egyszerű süti recepet a maradék tojássára felhasználására

A macaron tésztájába csak a tojásfehérje kell, és nagyon rosszul tud esni, ha el kell dobni a tojássárgát. Ebben az összeállításban 5 klassz, egyszerűen elkészíhető süti recepttel szeretnék ötletet adni a feleslegessé vált tojássárga felhasználására

 

2_bonusz_5_recept_a_maradek_tojassargaja_felhsznalasahoz_portobellochef.jpg

 

 

#3 Bónusz: 5 recepet a maradék tojássára felhasználására

Ebben az összeállításban 5 klassz recepttel szeretnék ötletet adni a macaron sütés során feleslegessé vált tojássárga felhasználására. Nem jó dolog ételt kidobni, különösen, ha kreatívan fel is lehetne használni, mint ahogy ezekben a receptekben is látni fogod majd...

 

3_bonusz_macaron_tanfolyam_portobellochef.jpg

 

 

Miért pont a te főzőtanfolyamodat válasszam?

 

Vendéglátós családból származom, én vagyok a harmadik generáció, aki hivatásának választotta a főzést. Annyira szeretem, hogy el sem tudom képzelni, hogy bármi mással foglalkozzak!

 

Közgazdaságtant, vendéglátást és rendezvény szervezést tanultam, és 11 évet dolgoztam a turizmusban mielőtt elvégeztem a szakács iskolát és megalapítottam a saját főzőiskolámat.

 

Alaposan megvizsgáltam a hazai helyzetet, és a rengeteg jó mellett sok olyan dolgot tapasztaltam, ami nem tetszett. Például amikor egy főzőtanfolyamon nincs, vagy csak nagyon hiányos a recept, vagy szó szerint lényegi információk nem hangzanak el.

 

A saját tanfolyamaimat nagyon nagy precizitással úgy alakítottam ki, hogy ha csak egyszer látogatsz el valamelyik főzőtanfolyamomra, a főzésről olyan módon kezdesz el gondolkodni, ami megnyitja előtted  fejlődés útját. Azonnal alkalmazható tudást adok, és nem csak egy show-t, ami aznap este nagyon érdekes volt, de nem tanultál belőle semmit.  

 

 

Néhány visszajelzés azoktól, akik már részt vettek az élő macron tanfolyamon:

 

  • Nagyon jó hangulatú a tanfolyam! Ha nem is minden nap készíti valaki, különleges alkalmakra nagyon jó! Ennek apropóján jártam Pesten. A tanfolyam után ismertem meg a férjem, úgyhogy még szerencsét is hoz! László Letícia

 

  • Szia Niki! Nagyon szuper volt tegnap. Este a fiúk vártak ébren és két tálcával be is faltak belőle…. Úgyhogy nagyon várom a receptet, mert mindjárt veszek egy csomó mandulalisztet!!! Köszi, puszi, Olga

 

  • Kedves Niki! Ígértünk néhány képet. Szerencsére itthon is szépek lesznek a macaronok. Köszönjük a receptet. Üdv, Gyurcsik Niki

 

  • Kedves Niki! Nagyon szépen köszönjük a recepteket és a tegnap estét, fantasztikus volt! Ezek a leírások pedig... zseniálisak!!! Köszönettel, Bordás Dóra és Bordás Zsuzsa

 

  • Nagyon köszönöm, hogy megtanulhattam a macaron készítését. Nagyon jól éreztem magam. Gratulálok a profi főzőiskoládhoz, a továbbiakban is sok sikert kívánok.   Eti 

 

  • Szia! Szombaton megsütöttem a macaronokat a május 19-ei tanfolyam alapján. Köszönöm szépen. Elégedett vagyok az eredménnyel! Üdv, Mariann

 

 

 

Gyakran ismételt kérdések:

 

Mi történik azután, hogy megrendeltem a tanfolyamot?

A tanfolyamot kifizetheted bankkártyával,  ilyenkor megrendeléstől számított néhány órán belül küldjük a tanfolyam anyagát e-mailben az általad megadott e-mail címre. Ha átutalásos fizetést választottál, az összeg beérkezése után érkezik meg a tanfolyam az e-mail fiókodba. 

 

Hogyan zajlik a tanfolyam? 

Az online macaron tanfolyam videókat és pdf formátumú anyagokat tartalmaz. Ezeket érdemes a gépedre lementeni, és a neked megfelelő időpontban és ütemben feldolgozni. A videókat érdemes egy-két alkalommal megnézni, az írott anyagokat is legalább egyszer alaposan áttanulmányozni. A macaron recept videót akárhányszor megállíthatod, újra indíthatod, ezáltal nagyon könnyű lesz a lépéseket követned. 

 

Lehetséges, hogy nem fogok hallani semmi újat, mert már évek óta tanulmányozom a témát?
Rengeteg féle macaron recept van. Sok működik, a legtöbb viszont nem.  És sem ismerem az összeset. A macaron tanfolyamon olyan receptet tanítok neked, ami szerintem a lehető legegyszerűbb, és garantáltan működik. 2013 óta tanítok macaron készítést, és tudatosan kerestem ezt a receptet. 5 évig tanítottam az olasz típusú, vagyis a cukorszirupos macaront. De tudtam, hogy kell legyen egyszerűbb módja a macaron sütésnek. Nagyon boldog vagyok, hogy megtaláltam, és veled is megoszthatom ezt a receptet, amit a tanfolyamon tanítok. Biztosan lehet még rengeteg újat elmondani a macaron sütésről, ez egy hatalmas, kiapadhatatlan téma, amire soha nem lehet ráunni. Ha tudsz valami újat, örülnék, ha megosztanád velem. 

 

Lehetséges, hogy nekem nem fog sikerülni a macaron, vagy olyan dolgot kell csinálni, amire nem leszek képes?

Lehetséges, hogy vannak olyan tapasztalataid az otthoni macaron sütéssel, hogy kár is hozzá kezdeni,  mert nem sikerül és csalódott leszel. Pedig kép is van a receptben, és a tied nem hasonlít. Megnyugtatlak, az esetek 110%-ában nem te vagy a hibás, hanem kifogtál egy rossz receptet. 

A macaron tanfolyamokat 2013-óta tartom, és már több, mint 800 emberrel sütöttem együtt macaront - még leírni is sok!-, de nem láttam még olyat, hogy a tanfolyamon valaki ne lett volna képes megcsinálni, amit meg kellett. Ha követed a receptet, nem kell aggódni, hogy nem sikerül a macaron. A recept mindig működik! A tanfolyamaimon pontosan azt tanítom, hogy a macaron készítés egy szuper izgalmas, szuper érdekes dolog, amit érdemes csinálni. Nem olyan, amit érdemes elkerülni, mert csak kudarc érthet. Pont, hogy a sütésben a legkönnyebb sikereket elérni! 

 

Lehetséges, hogy olyan konyhai eszközöket, alapanyagokat fogunk használni, ami nekem otthon nem áll rendelkezésemre, vagy túl macerás a beszerzésük? 

Van néhány trükkös konyhai eszközöm az igaz, de mindegyiket lehet egy kis kreativitással helyettesíteni. Speciális konyhagépeket nem használok pont azért, hogy a receptek amiket tanítok, otthoni körülmények között is könnyen kivitelezhetőek legyenek. Az alapanyagok beszerzésével kapcsolatosan pedig el foglak halmozni beszerzési tippekkel. Azokkal a helyekkel foglak megismertetni, ahol mindent egyszerre be tudsz majd szerezni, hiszen senki nem szeret fölöslegesen sok időt fordítani a főzés előtti bevásárlásra. 

 

 Egyetlen dolgod maradt,töltsd ki a jobb oldali jelentkezési űrlapot és találkozzunk a tanfolyam első videójában!

 

 

 

staudinger_niki_portobellochef_2022.pngSzia! Staudinger Niki vagyok. Főzőiskolámban, a Portobello Chefben 2013 óta tanítom a macaron sütést. Úgy gondolom, a tökéletes macaron otthon is el lehet készíteni, nem kell rendszeresen vagyonokat hagyni a cukrászdában, ha macaront szerenél ennni, vagy macaronnal szeretnél valakit megörvendeztetni, akit szeretsz. 

 

Tudom milyen érzés, amikor alaposan felkészültél, megvetted a drága alpanyagot, rászántad az időt, és a macaron amit készítettél mégis kétségbeejtő. És a legrosszabb, hogy többszöri próbálkozásra sem javul a helyzet. NEM TE VAGY A HIBÁS, HA NEM SIKERÜLT IDÁIG A MACARON.

 

A macaron tanfolyamon nagyon alapos, és rendszerezett ismeretanyaggal várlak, hogy ezután a macaron sütés mindig egy jó érzéssel töltsön el. Akárhányszor nekiállsz, érezd úgy, hogy ez neked nagyon jól megy! 


 

 

 

icon_garancia.png

Garancia

 

Ez a tanfolyam annyira profi, hogy 100% garanciát vállalok rá. Ha mégis nehézségeid támadnak a receptek otthoni készítésben, a tanfolyam árát egy héten belül indoklás nélkül visszakérheted!


 

Vissza