Videós kovászos kenyérsütő tanfolyam

Időpontok

  • Nincs időpont feltöltve
Jelentkezem

Létszám

10 fő

Szint

Középfok

Helyszín

1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő

Részvételi díj

9.990 Ft / 1 fő

0 Ft / 2 fő

0 Ft / 3 fő

0 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Képek a tanfolyamról

Ti mondtátok

  • Kedves Niki,


     


    nagyon nagyon szépen köszönöm a recepteket. Már annyit meséltunk az Áronnal a férjemnek rólad és a kenyérsütő tanfolyamról, hogy...


    Andriskin Monika - Welya Panzió

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

icon_kedvencicon_bestprice

Videós kovászos kenyérsütő tanfolyam

Tanuld meg a kovászos kenyérsütést otthon, kipróbált receptem és 1 óra 12 percnyi videó segítségével

 

Tudom, milyen rossz érzés, amikor megvetted a kenyérlisztet, napok óta készíted a kovászt, mindent megnéztél a YouTube-on, mindent elolvastál, rászántad az idődet, az energiádat, és a végeredmény... sűrű lett, a héja megégett, lapos lett. Szóval nem sikerült a kenyér. Mit kellett volna másképp csinálni? 

 

Ugye milyen jó lenne, ha ennek egyszer s mindenkorra búcsút mondhatnál? Bármikor friss, ropogós héjú, csodálatos ízű kenyérre vágysz, csak besétálsz a konyhádba, és sütsz egy fantasztikus veknit? Csak lazán, magabiztosan! Még tovább megyek, ha egyszer a családod megkóstolja a saját sütésű kovászos kenyeredet, nem lesz megállás. Minden héten sütnöd kell!  

 

Nos, nem vagy messze tőle! Felkészültél, hogy végre valóban megtanulj kovászos kenyeret sütni?  Már nem akarsz próbálkozni, nem akarsz csalódni, nem akarsz több elrontott tésztát kidobni?  Várlak az online kovászos kenyérsütő tanfolyamon!

 

Ne feledd, az online kovászos tanfolyam szuper kényelmes! A videók és könnyen követhető, részletes receptek segítségével a saját konyhádban, a neked legmegfelelőbb időpontban tanulhatsz meg kenyeret sütni. Egyetlen dolgod maradt, töltsd ki a jobb oldali jelentkezési űrlapot és találkozzunk az első videóban!

 

Kinek ajánlom az online kovászos kenyérsütő tanfolyamot?

 

  • Ha igazi kovászos kenyér rajongó vagy, és már többször próbálkoztál a sütéssel, de hol sikerül a kenyér, hol nem. A tanfolyamon meg fogom mutatni, hogy mi okozza ezt, és azt is, hogyan tudod elkerülni. A siker mindig garantált lesz, ha kenyeret akarsz sütni. 

 

Ha már alaposan körbejártad a kovászos kenyérsütés témáját, mindent megnéztél az interneten, mindent elolvastál, de visszatart, hogy csak a végén fog kiderülni, sikerült e a kenyér, de már 8 napja készíted a kovászt, és a kenyérsütésre is ráment egy teljes napod. Attól félsz, hogy ha otthon próbálkoznál sütni, csúfos kudarc lenne a vége. A tanfolyamon egy olyan átfogó rendszert tanítok neked, amitől minden eddigi ismereted a helyére kerül, és mindig lazán, magabiztosan megy majd a kenyér sütés.

 

  • Ha a családi étkezéseknél fontos, hogy jó minőségű, ízletes friss kenyér legyen az asztalon, és nem vagy elégedett a bolti kenyerekkel. Ezért tényleg érdemes megtanulni kovászos kenyeret sütni. Irigylésre méltó, ha valaki képes, a család kenyérszükségletéről önmaga gondoskodni. Ráadásul nem is akármilyen minőségben! Garantáltan nagy lesz otthon az elégedettség, mert az online kovászos kenyérsütő tanfolyam segítségével olyan pazar kenyereket tudsz sütni, amik csak a legjobb pékségekben bukkannak fel! 


 

 

A videók hossza összesen: 1 óra 12 perc
A nagyon átfogó, és alapos anyagból
az alábbiakat tudhatod meg:

A kovászos kenyér receptje: a megfelelő alapanyagoktól a teljes folyamat bemutatásán át odáig, hogy kijön a sütőből a kész kovászos kenyér (A videó hossza: 28:32 perc+ írott recept)

A kovászos kenyérsütéshez szükséges eszközök (A videó hossza: 4:13 perc)

A kovász készítés 8 napos folyamata (A 8 részes videó sorozat összesen:  26 perc)

A kovász hidratáltságának beállítása (A videó hossza: 4:22 perc)

A kovász problémák kezelése (A 2 videó hossza: 2:10 perc és 2:09 perc )

A kovász tárolása két sütés között (A videó hossza: 4:36 perc)

 

Az írott anyagokban a következőket találod:

  • a kovászos kenyér receptje
  • a kovász készítés leírása
  • kovász etetési napló
  • kenyérsütési napló




 

Mit tartalmaz az ár?

  • a tanfolyam elvégzése után bármikor képes leszel finom, ropogós héjú, szép, levegős szerkezetű kovászos kenyeret sütni
  • soha többé nem kell attól félned, hogy elpazarolt idő volt a kenyér sütésre szántál.
  • a kenyér készítés teljes folyamatát írásban és videós formában is megkapod. A kenyeret akár a videóval együtt is készítheted, amikor a kenyér kell, csak meg kell állítani a videót, majd utána a videó alapján jöhet a következő lépés.
  • recepteket, fontos információkat írott formában is megkapod, nem kell jegyzetelned sem, mert minden nagyon részletesen, könnyen követhetően le van írva.
  • ha vizuális típus vagy, használd a videókat, ha az írott anyag áll hozzád közelebb, arra is támaszkodhatsz.
  • a tanfolyam megvásárlása után 3 héten belül egy alkalommal skype-on is kérdezhetsz 
  • ráadásként 3 ajándék boldog tulajdonosa leszel, amik segítenek, hogy jobban eligazodj a lisztfajták között, lesz egy csomó új, könnyen elkészíthető szendvicskrém  recepted, amikkel könnyedén változatossá teheted a kisebb étkezéseket, ahol természetesen a saját sütésű kenyered az alap.  Szuper tippjeim segítenek a már nem túl friss kenyér felhasználásában, ezáltal a pazarlás csökkentésében. 


Az online kovászos kenyérsütő tanfolyam mellé az alábbi AJÁNDÉKOKAT kapod:

 

#1 Bónusz: Melyik liszt mire való? 

Ebből az anyagból megtudhatod, ha a kenyeredet egy új fajta lisztből, egy új recept alapján szeretnéd elkészíteni, akkor mire számíthatsz. Illetve kiderülnek olyan apróságok is az anyagból, hogy mire érdemes odafigyelni a só, a víz, és az élesztő esetében (a kovászban is van élesztő olyan formában, hogy a szabadon előforduló élesztő gombák szaporodnak el benne)

 

bonusz_1_kovaszos_kenyersuto_tanfolyam_portobellochef.jpg 

 

#2 Bónusz: 5 szuper saját készítésű szendvicskrém 

Ezekkel a szuper, könnyen elkészíthető receptekkel változatossá, izgalmassá teheted a reggeliket, kisebb étkezéseket, ahol természetesen a saját sütésű kenyeredé a főszerep

 

bonusz_4_kovaszos_kenyersuto_tanfolyam_portobellochef.jpg

 

 

#3 Bónusz: 10 tipp a maradék kenyér felhasználásához 

Ezekkel a szuper, könnyen elkészíthető receptekkel nem fordulhat elő többé, hogy kenyeret dobsz ki. Állítsd meg a pazarlást!

 

 artisan_pekseg_kenyersuto_tanfolyam4_portobellochef.jpg

 

 


Miért pont a te tanfolyamodat válasszam?

 

Vendéglátós családból származom, én vagyok a harmadik generáció, aki hivatásának választotta a főzést. Annyira szeretem, hogy el sem tudom képzelni, hogy bármi mással foglalkozzak!

 

Közgazdaságtant, vendéglátást és rendezvény szervezést tanultam, és 11 évet dolgoztam a turizmusban mielőtt elvégeztem a szakács iskolát és megalapítottam a saját főzőiskolámat.

 

Alaposan megvizsgáltam a hazai helyzetet, és a rengeteg jó mellett sok olyan dolgot tapasztaltam, ami nem tetszett. Például amikor egy főzőtanfolyamon nincs, vagy csak nagyon hiányos a recept, vagy szó szerint lényegi információk nem hangzanak el.

 

A saját tanfolyamaimat nagyon nagy precizitással úgy alakítottam ki, hogy ha csak egyszer látogatsz el valamelyik főzőtanfolyamomra, vagy elvégzed valamelyik  online tanfolyamomat, a sütésről és a főzésről olyan módon kezdesz el gondolkodni, ami megnyitja előtted  fejlődés útját. Azonnal alkalmazható tudást adok, és nem csak egy show-t, ami nagyon érdekes volt, de nem tanultál belőle semmit.  

 

 

Néhány visszajelzés azoktól, akik már részt vettek a kovászos kenyérsütő tanfolyamon:

 

  • Kedves Niki! A családnak nagyon ízlett az első kenyér, amit a tanfolyam után haza vittem, és azóta is rendszeresen sütök. Üdv: Gábor

 

  • Kedves Niki! A kovász jól el van a hűtőben, és ugyanolyan jól működik, mint a tanfolyamon. Két hetente sütök, és mindig nagyon gyorsan elfogy a kenyér! Üdvözlettel, Kriszta

 

  • Szia Niki! Köszönjük szépen igen hasznos volt a tanfolyam! Nagyon finom lett a kenyér, és most már értem, hogy korábban miért nem sikerült. Sok sikert kívánok! Balázs

 

  • Kedves Niki, Köszönöm a tanfolyamot. Régóta tervezgetem a kovászos kenyér sütést, de egyedül nem mertem belevágni. Most már látom, hogy egyáltalán nem bonyolult! Üdv: Szilvi

 

 

Gyakran ismételt kérdések:

 

Mi történik azután, hogy megrendeltem a tanfolyamot?

A tanfolyamot kifizetheted bankkártyával,  ilyenkor megrendeléstől számított néhány órán belül küldjük a tanfolyam anyagát e-mailben az általad megadott e-mail címre. Ha átutalásos fizetést választottál, az összeg beérkezése után érkezik meg a tanfolyam az e-mail fiókodba. 

 

Hogyan zajlik a tanfolyam? 

Az online kovászos kenyérsütő tanfolyam videókat és pdf formátumú anyagokat tartalmaz. Ezeket érdemes a gépedre lementeni, és a neked megfelelő időpontban és ütemben feldolgozni. A videókat érdemes egy-két alkalommal megnézni, az írott anyagokat is legalább egyszer alaposan áttanulmányozni. A kovászos kenyér recept videót akárhányszor megállíthatod, újra indíthatod, ezáltal nagyon könnyű lesz a lépéseket követned. 

 

Lehetséges, hogy nem fogok hallani semmi újat, mert már évek óta tanulmányozom a témát?
Rengeteg féle kovászos kenyér recept van, rengeteg módszer. Sok működik, a legtöbb viszont nem.  Én sem ismerem az összeset. Az online kovászos kenyérsütő tanfolyamon olyan receptet tanítok neked, ami szerintem a lehető legegyszerűbb, és garantáltan működik. 2016 óta tanítok kovászos kenyérsütést, és tudatosan keresem az olyan recepteket, mint ezt is. Tudom, hogy a tanfolyam után a résztvevők szívesen elkészítik majd újra és újra, mert olyan logikus és könnyen követhető. Biztosan lehet még rengeteg újat elmondani a kovászos kenyérsütésről, ez egy hatalmas, kiapadhatatlan téma, amire soha nem lehet ráunni. Ha tudsz valami újat, örülnék, ha megosztanád velem. 

 

Lehetséges, hogy nekem nem fog sikerülni a kenyér, vagy olyan dolgot kell csinálni, amire nem leszek képes?

Lehetséges, hogy vannak olyan tapasztalataid az otthoni kenyérsütéssel, hogy kár is hozzá kezdeni,  mert nem sikerül és csalódott leszel. Pedig kép is van a receptben, és a tied nem hasonlít. Megnyugtatlak, az esetek 110%-ában nem te vagy a hibás, hanem kifogtál egy rossz receptet. 

A kovászos kenyérsütő tanfolyamokat 2016-óta tartom, és már nagyon sok emberrel sütöttem együtt -, de nem láttam még olyat, hogy a tanfolyamon valaki ne lett volna képes megcsinálni, amit meg kellett. Ha követed a receptet, nem kell aggódni, hogy nem sikerül a kenyér. A recept mindig működik! A tanfolyamaimon pontosan azt tanítom, hogy a kovász készítés, és a kovászos kenyérsütés egy szuper izgalmas, szuper érdekes dolog, amit érdemes csinálni. Nem olyan, amit érdemes elkerülni, mert csak kudarc érthet. Pont, hogy a sütésben a legkönnyebb sikereket elérni! 

 

Lehetséges, hogy olyan konyhai eszközöket, alapanyagokat fogunk használni, ami nekem otthon nem áll rendelkezésemre, vagy túl macerás a beszerzésük? 

Van néhány trükkös konyhai eszközöm az igaz, de mindegyiket lehet egy kis kreativitással helyettesíteni. Speciális konyhagépeket nem használok pont azért, hogy a receptek amiket tanítok, otthoni körülmények között is könnyen kivitelezhetőek legyenek. Az alapanyagok beszerzésével kapcsolatosan pedig el foglak halmozni beszerzési tippekkel. Azokkal a helyekkel foglak megismertetni, ahol mindent egyszerre be tudsz majd szerezni, hiszen senki nem szeret fölöslegesen sok időt fordítani a főzés előtti bevásárlásra. 



Egyetlen dolgod maradt,töltsd ki a jobb oldali jelentkezési űrlapot és találkozzunk a tanfolyam első videójában!

 

 

staudinger_niki_portobellochef_2022.pngSzia! Staudinger Niki vagyok. Főzőiskolámban, a Portobello Chefben 2012 óta tanítom az otthoni kenyérsütést, 2016 óta pedig kovászos kenyérrel is foglalkozom.  Úgy gondolom, a szeretettel, válogatott alapayagokból saját magad által sütött kenyér nem csak finomabb, hanem egészségesebb is, mint a bolit kenyerek. A kovászos kenyérre pedig különösen igaz, hogy ízben meleglőzi az össes versenytársát. 

 

Tudom milyen érzés, amikor alaposan felkészültél, napok óta készíted a kovászt, megvetted a legspécibb kenyérliszet, amit mindenki ajánl, rászántad az időt, és a gyönyörű kovászos kenyér, amit készítettél mégis kétségbeejtő. Mondjuk teljesen összeesett, amikor betetted a sütőbe, vagy a belseje egyáltalán nem lett lukacsos. NEM TE VAGY A HIBÁS, HA NEM SIKERÜLT IDÁIG A KOVÁSZOS KENYERED.

 

A tanfolyamon nagyon alapos, és rendszerezett ismeretanyaggal várlak, hogy ezután a kovászos kenyér sütés mindig egy jó érzéssel töltsön el. Akárhányszor nekiállsz, érezd úgy, hogy ez neked nagyon jól megy! 

 

 

 

 

icon_garancia.png

Garancia

 

Ez a tanfolyam annyira profi, hogy 100% garanciát vállalok rá. Ha mégis nehézségeid támadnak a receptek otthoni készítésben, a tanfolyam árát egy héten belül indoklás nélkül visszakérheted!


 

 

 

Vissza