Macaron mánia

Időpontok

  • 2020-05-27 (18-22 h) 6 hely
  • 2020-05-30 (11-15 h) 6 hely
  • 2020-06-06 (11-15 h) 4 hely
  • 2020-06-10 (18-22 h) 6 hely
  • 2020-06-20 (11-15 h) 4 hely
  • 2020-06-24 (18-22 h) 6 hely
  • 2020-07-01 (18-22 h) 6 hely
  • 2020-07-04 (11-15 h) 6 hely
  • 2020-07-08 (18-22 h) 6 hely
  • 2020-07-18 (11-15 h) 6 hely
  • 2020-07-22 (11-15 h) 6 hely
  • 2020-07-29 (18-22 h) 6 hely
  • 2020-08-08 (11-15 h) 6 hely
  • 2020-08-26 (18-22 h) 6 hely
  • 2020-09-02 (18-22 h) 6 hely
  • 2020-09-09 (18-22 h) 6 hely
  • 2020-09-12 (11-15 h) 6 hely
  • 2020-09-23 (18-22 h) 6 hely
  • 2020-09-26 (11-15 h) 6 hely
  • 2020-09-30 (18-22 h) 6 hely
  • 2020-10-07 (18-22 h) 6 hely
  • 2020-10-10 (11-15 h) 6 hely
  • 2020-10-21 (18-22 h) 6 hely
  • 2020-10-24 (11-15 h) 6 hely
  • 2020-10-28 (18-22 h) 6 hely
Jelentkezem

Létszám

6 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő

Részvételi díj

29.990 Ft / 1 fő

59.980 Ft / 2 fő

89.970 Ft / 3 fő

119.960 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Képek a tanfolyamról

Ti mondtátok

  • Kedves Niki!


     


    Köszönjük szépen a tegnap esti sushi tanfolyamot. Nagyon jól éreztük magunkat nálad. Mindennel meg voltunk elégedve :)


     


    Máthé Gyöngyi

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

icon_kedvencicon_glutenmentes

Kist létszámú, exclusív macaron tanfolyam

A macaron sütés könnyű! Szertnéd megtundi, hogy hagyan?

Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>  


Tudom, milyen rossz érzés, amikor megvetted a mandulalisztet, mindent megnéztél a YouTube-on, mindent elolvastál, rászántad az idődet, az energiádat, és a végeredmény... vállalhatatlan macaronok. Egy szégyen! 

 

Ugye milyen jó lenne, ha ennek egyszer s mindenkorra búcsút mondhatnál? Bármikor macaronra vágysz, csak besétálsz a konyhádba, és sütsz egy adag csodálatosan szép, fantasztikus macaront? Csak lazán, magabiztosan! Még tovább megyek, mi lenne, ha nem csak magadnak sütnél, hanem szülinapra, különleges alkalmakra barátaidnak, kollégáidnak is!  

 

Nos, nem vagy messze tőle! Felkészültél, hogy végre valóban megtanulj tökéletes macaront sütni?  Már nem akarsz próbálkozni, nem akarsz csalódni, nem akarsz több ronda macaront kidobni?  Várlak Téged a következő macaron tanfolyamon!

 

 

Kinek ajánlom a macaron tanfolyamot?


  • Ha igazi macaron rajongó vagy, és már többször próbálkoztál a sütéssel, de hol sikerül a macaron, hol nem. A tanfolyamon meg fogom mutatni, hogy mi okozza ezt, és azt is, hogyan tudod elkerülni. A siker mindig garantált lesz, ha macaront akarsz sütni. 

 

  • Ha már alaposan körbejártad a macaron sütés témáját, mindent megnéztél az interneten, mindent elolvastál, de visszatart, hogy mindenhonnan azt hallod, a macaron sütés nagyon nehéz, és kicsi az esély rá, hogy otthon is sikerülni fog. Attól félsz, hogy ha mégis megpróbálkoznál a macaron sütéssel, csúfos kudarc lenne a vége. A tanfolyamon egy olyan átfogó rendszert tanítok neked, amitől minden eddigi ismereted a helyére kerül, és mindig lazán, magabiztosan megy majd a macaron sütés.

 

  • Ha a gyermeked vagy a párod imádja a macaront, és az ő kedvéért szeretnél megtanulni macaront készíteni. Irigylésre méltó, ha valakinek olyan anyukája vagy felesége van, hogy még erre is képes, csak hogy a kedvében járjon. Garantáltan nagy lesz otthon az elégedettség, mert a tanfolyam után olyan pazar macaronokat tudsz sütni, amik csak a legjobb cukrászdákban kaphatóak! 

 

 

Ne feledd, a tanfolyamok kis létszámosak, így a helyek gyorsan betelnek. Egyetlen dolgod maradt,töltsd ki a jobb oldali jelentkezési űrlapot és találkozzunk a következő órán!


Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>



Program:


10:50 – 11:00  / 17:50-18:00

Érkezés


11:00-11:00 / 18:00 – 18:30 

Kétféle macaron töltelék - étkcsokoládés-kávés és fehrécsoki-erdeigyümölcs - elkészítése

 

11:30-12:15 / 18:30 – 19:15

A nagyon átfogó és alapos elméleti részben az alábbi kérdésekre fogsz választ kapni ( jegyzetelni nem kell, mert az eégsz anyagot emailben fogod megkapni a tanfolyam után):


  • milyen mandulalisztből lehet macaront sütni, és mit éredmes elkerülni?
  • otthon is lehet a mandulát darálni, ha macaront akarok sütni?
  • hol lehet mandulalisztet könnyen beszerzni?
  • milyen a jó ételfesték,ami nem teszi tünkre a macaront?
  • van-e cukor mentes macaron?
  • milyen cukrot és milyen tojást érdemes használni a macaronhoz?
  • mi a különbség a francia és az olasz macaron között?
  • miért olyan drága a macaron?
  • milyen eszközökre van hozzá szükség, és hol lehet ezeket egy helyen beszerezni?
  • tényleg kell hozzá szilikon lapot venni?
  • hogyan és meddig lehet a macaront tárolni?
  • milyen töltelékekkel érdemes tölteni?
  • mire kell figyelni sütés közben, hogyan lehet a problémákat megelőzni vagy megszüntetni? (ha reped a macaron, ha szétfolyik, ha kifakul a színe, csúcsos lesz, ha összeesik a sütőben, ha nem lehet leszedni a sütőpapírról, a foltos lesz)
  • milyen sütő kell hozzá?
  • pontosan hogyan kell sütni a macaront?
  • hogyan készül a pisztáciás macaron?
  • hogyan készül a levendulás macaron?
  • hogyan lehet a macaront díszíteni?
  • hogyan készül a márványozott macaron?
  • van sós macaron?

 

12:5-12:45 / 19:15 – 19:45 

Demo macaron készítés (jegyzetelni most sem kell, mert a nagyon precíz, részletes és könnyen követhető macaron receptet e-mailben fogod megkapni a tanfolyam után):

  • megtudhatod a pontos alapanyag hányadokat

  • megmutatom, hogyan lehet a technikát úgy leegyszerűsíteni, hogy a lehető legegyszerűbb dolgod legyen, ha otthon macaront akarsz sütni

  • olyan technikákat mutatok, amiket egyéb sütik elkészíésénél is segítenek neked 

  • megmutatom a teljes folyamatot az alpanyagok kimérésétől kezdve odáig, hogyan lehet a legszebb korongokat a tepsie adagolni, és mi az állag, amikor a macaron sütésre készen áll


12:45-13:15 / 19:45 – 20:15

A részvevők párban elkészítenek egy-egy adag macaront

(ha egyedül jelentkeztél a programa, egy másik résztvevő lesz a párod, aki szintén egyedül jelentkezett) 

Minden résztvevőnek kb. 18-20 db saját macaronja lesz a tanfolyam végére

 

13:15-13:45 / 20:15-20:45

Amíg a macaronok száradnak, azaz várjuk, hogy süthető állapotban legyenek, közösen ebédet vagy vacsorát készítünk, attól függően hogy délelőtti vagy esti tanfolyam van éppen.


13:45-14:30 / 20:45-21:30

A macaronok sütése, és ezzel párhuzamosan ebéd vagy vacsora


14:30-15:15 / 21:30-22:15

A macaronok töltése, díszítése, kóstolása és becsomagloása, hogy épségben haza tudd szállítani őket. Ilyenkor szoktam még időt szánni az esetlegesen felmerülő kérdésekre. A program várható befejezése ezért rugalmas. 15:00-15:30 illetve 22:00-22:30 környékén várható a befejezés. 

 

 

 

 

Mit tartalmaz az ár?

  • a tanfolyam elvégzése után bármikor képes leszel szépséges macaronokat sütni, amikre büszke lehetsz
  • nem kell többé a macron sütés kudarcától vagy attól félned, hogy elpazarolod az idődet és a drága alpanyagot, mert pontos és megbízható tudás birtokában leszel, ami mindg műdöik
  • a macaron készítéshez szükséges alapanyagokat biztosítjuk, a tanfolyamra nem kell magaddal hoznod semmit
  • a program végén egy nagyon kellemes, hangulatos ebéd vagy vacsora során pihenjük ki a macaron készítés fáradalmait, majd utána a macaronok töltése és díszítése során végre a saját sütésű macaronokat is megkóstoljuk. Itt derül ki, hogy valóban képes vagy-e olyan macaront sütni, amit a legtitkosabb álmaidban reméltél csak (megsúgom, ekkor már biztosan tudni fogod, hogy igen)
  • recepteket, a bevásárló listát, a cukrászati eszköz lelőhelyeket,  macaron sütéshez szükséges kiegészítő anyagokat ( sütési idők eltérő méretű korongokhoz, macaron sablon, szárítási idők eltérő páratartalomhoz) a tanfolyam után e-mailben kapod meg, amelyben érthetően és alaposan, lépésről lépésre le van írva az elkészítés, hogy otthon is bármikor, évek múlva is újra és újra könnyedén meg tudd ismételni!
  • a macaron tanfolyam után 2 alkalommal kérdezhetsz tőlem telefonon vagy skype-on (2x15 perc)
  • a macaron tanfolyam mellé megkapod az online macaron tanfolyam teljes anyagát, ami nagyon nagy segítség lesz az otthoni macaron sütésben. Ha valamit nem sikerült megjegyezni a tanfolyam során, otthon maikor sütni akarsz, a videókban újra meg fogod találni azt a részt, amiben segítégre lenne szükséged. 
  • ráadásként 3 ajándék boldog tulajdonosa leszel, amik segíenek, hogy még változatosabban készíthesd el a macaronokat otthon is, és a sütiből kimaradt tojássága felhasználásához is adok ötleteket, hogy ne kellejen eldobnod.  

 

 

A macaron tanfolyam mellé az alábbi AJÁNDÉKOKAT kapod:


#1 Bónusz: 5 izgalmas töltelék recepet

A macaron különlegessége, hogy bármilyen színben és bármilyen töltelékkel el lehet készíteni. A tanfolyamon megismert és kipróbált töltelék receptek mellé szeretnélek megajándékozni még ezekkel a további izgalmas töltelék ötletekkel, hogy még változatosabb, különlegesebb macaronokat készíthess otthon.  

 

1 bónusz macaron tanfolyam.png

 

 

#2 Bónusz: 5 egyszerű süti recepet a maradék tojássára felhasználására

A macaron tésztájába csak a tojásfehérje kell, és nagyon rosszul tud esni, ha el kell dobni a tojássárgát. Ebben az összeállításban 5 klassz, egyszerűen elkészíhető süti recepttel szeretnék ötletet adni a feleslegessé vált tojássárga felhasználására

 

2 bónusz macaron tanfolyam.png

 

 

#3 Bónusz: 5 recepet a maradék tojássára felhasználására

Ebben az összeállításban 5 klassz recepttel szeretnék ötletet adni a macaron sütés során feleslegessé vált tojássárga felhasználására. Nem jó dolog ételt kidobni, különösen, ha kreatívan fel is lehetne használni, mint ahogy ezekben a receptekben is látni fogod majd...

 

3 bónusz macaron tanfolyam.png

 

 

#4 Bónusz: a tanfolyam után 2 alkalommal kérdezthetsz tőlem telefonon vagy skype-on

Ha hozzá kezdesz a sütéshez, lesznek kérdéseid. Lehet, csak átsiklottál valami fölött a receptben, vagy a videóban, lehet, nem pont úgy műkdöik a sütőd, mint az enyém. Kérdezz, és segítek! 

 

4 bónusz online macroon tanfolyam új.png

 

 

#5 Bónusz: a macaron tanfolyam mellé ajándékba megkapod az online macaron tanfolyam teljes anyagát

Ez azért nagyon jó, mert ha valami nem maradt meg a tanfolyam során, és otthon hiába próbálsz rá visszaemlékezni, akkor segítségedre lesznek a videók. 

 

5 bónusz macron tanfolyam .png

 

 

Miért pont a te főzőtanfolyamodat válasszam?

 

Vendéglátós családból származom, én vagyok a harmadik generáció, aki hivatásának választotta a főzést. Annyira szeretem, hogy el sem tudom képzelni, hogy bármi mással foglalkozzak!

 

Közgazdaságtant, vendéglátást és rendezvény szervezést tanultam, és 11 évet dolgoztam a turizmusban mielőtt elvégeztem a szakács iskolát és megalapítottam a saját főzőiskolámat.

 

Alaposan megvizsgáltam a hazai helyzetet, és a rengeteg jó mellett sok olyan dolgot tapasztaltam, ami nem tetszett. Például amikor egy főzőtanfolyamon nincs, vagy csak nagyon hiányos a recept, vagy szó szerint lényegi információk nem hangzanak el.

 

A saját tanfolyamaimat nagyon nagy precizitással úgy alakítottam ki, hogy ha csak egyszer látogatsz el valamelyik főzőtanfolyamomra, a főzésről olyan módon kezdesz el gondolkodni, ami megnyitja előtted  fejlődés útját. Azonnal alkalmazható tudást adok, és nem csak egy show-t, ami aznap este nagyon érdekes volt, de nem tanultál belőle semmit.  

 

 

Néhány visszajelzés azoktól, akik már részt vettek a macron tanfolyamon:

 

  • Nagyon jó hangulatú a tanfolyam! Ha nem is minden nap készíti valaki, különleges alkalmakra nagyon jó! Ennek apropóján jártam Pesten. A tanfolyam után ismertem meg a férjem, úgyhogy még szerencsét is hoz! László Letícia

 

  • Szia Niki! Nagyon szuper volt tegnap. Este a fiúk vártak ébren és két tálcával be is faltak belőle…. Úgyhogy nagyon várom a receptet, mert mindjárt veszek egy csomó mandulalisztet!!! Köszi, puszi, Olga

 

  • Kedves Niki! Ígértünk néhány képet. Szerencsére itthon is szépek lesznek a macaronok. Köszönjük a receptet. Üdv, Gyurcsik Niki

 

  • Kedves Niki! Nagyon szépen köszönjük a recepteket és a tegnap estét, fantasztikus volt! Ezek a leírások pedig... zseniálisak!!! Köszönettel, Bordás Dóra és Bordás Zsuzsa

 

  • Nagyon köszönöm, hogy megtanulhattam a macaron készítését. Nagyon jól éreztem magam. Gratulálok a profi főzőiskoládhoz, a továbbiakban is sok sikert kívánok.   Eti 

 

  • Szia! Szombaton megsütöttem a macaronokat a május 19-ei tanfolyam alapján. Köszönöm szépen. Elégedett vagyok az eredménnyel! Üdv, Mariann

 

 

Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

Gyakran ismételt kérdések:

 

Hogyan zajlik a tanfolyam? Mi történik azután, hogy megérkeztem?

A tanfolyam kezdése előtt 10 perccel korábban érdemes érkezni. Ez pontosan elég arra, hogy lélekben is kicsit megérkezz, letedd a kabátod, táskád, kezet moss. A cipődet nem kell átváltani, és lábzsákot sem kell majd húznod. Ha van kedved kötényt kötni, hogy tanfolyam közben ne legyen macaronos vagy csokoládés a ruhád, a fogason sorakozó kötények közül választhatsz egyet.  Ha nincs kedved, ez sem kötelező. 

A programot mindig igyekszem pontosan kezdeni. Ha valaki késik, és jelezte, akkor sem várakoztatom meg akik ott vannak, hanem kezdünk. 

Minden tanfolyam elején átnézzük mi mindent fogunk együtt aznap elkészíteni, miről lesz szó az elméleti anyagban, és a macaronok illetve az ebéd/vacsora elkészítése konkrétan hogyan fog zajlani.

 

A macaron tanfolyamon a résztvevők párban készítik el a macaront. A töltelékeket illetve az ebédet/vacsorát a csoport együtt készíti el. A tanfolyam menetrendjét fentebb találod, percre pontosan lebontva. 

 

A tanfolyamra egyedül is jelentkezhetek? 

Nyugodtan jelentkezhetsz egyedül is. A tanfolyamok időpontjainál pontosan lehet látni, hogy arra a dátumra hány szabad hely van, úgyhogy tudsz arra is következtetni, hogy az egy kisebb, vagy nagyobb létszámú tanfolyam lesz. Válassz olyan időpontot, ahol a te habitusodnak megfelelő lesz a létszám. Egyébként a tanfolyamaim még teltház esetén is kis létszámú, exkluzív programok, hogy minden résztvevőre tudjak figyelni, mindenki megkapja a szükséges mennyiségű segítséget, és feltehesse a kérdéseit.

Arra az egyre érdemes csak felkészülni, hogy a tanfolyamokon a minimális létszám a 3 fő. Így ha azon a dátumon teljesen egyedül lennél, meg foglak kérni, hogy válassz egy másik időpontot, ahol biztosan meg van a megfelelő minimális létszám. 

 

 

Lehetséges, hogy ügyetlen leszek, le fogok égni?

Van egy jó hírem, meg egy rossz. A jó hírem az az, hogy mindenki más is ugyanettől fél, aki veled együtt részt vesz a főzőtanfolyamon. A rossz hír, hogy senki nem azzal lesz elfoglalva, hogy te mit csinálsz, vagy hogyan csinálod. Mégpedig azért, mert a főzőtanfolyamokat úgy építettem el, hogy azalatt a 4 óra alatt, amíg a program tart, rengeteg tennivalónk lesz, mindig történik valami érdekes. Úgyhogy mindenki nagyon-nagyon el lesz foglalva azzal, amit éppen csinálnia kell, és előbb-utóbb el is felejti, hogy vajon mások mit gondolnak róla. 

 

Lehetséges, hogy nem fogok hallani semmi újat, mert már évek óta tanulmányozom a témát?
Rengeteg féle macaron recept van. Sok működik, a legtöbb viszont nem.  És sem ismerem az összeset. A macaron tanfolyamon olyan receptet tanítok neked, ami szerintem a lehető legegyszerűbb, és garantáltan működik. 2013 óta tanítok macaron készítést, és tudatosan kerestem ezt a receptet. 5 évig tanítottam az olasz típusú, vagyis a cukorszirupos macaront. De tudtam, hogy kell legyen egyszerűbb módja a macaron sütésnek. Nagyon boldog vagyok, hogy megtaláltam, és veled is megoszthatom ezt a receptet, amit a tanfolyamon tanítok. Biztosan lehet még rengeteg újat elmondani a macaron sütésről, ez egy hatalmas, kiapadhatatlan téma, amire soha nem lehet ráunni. Ha tudsz valami újat, örülnék, ha megosztanád velem.

 

Ha nem szoktam főzni, ezután sem szeretnék, akkor is van értelme eljönni egy főzőtanfolyamra? Annyi mást lehetne helyette csinálni...

Erre is van egy személyes sztorim. A főzőtanfolyamokról pont ezt gondoltam. Hogy minek? Tök jól főzök, most 3-4 óra alatt nem fog már velem ott olyan nagy dolog történni. A családom már évek óta nyaggatott, hogy menjek már el egyre, mert szerintük nagyon tetszene nekem, de makacsul ellenálltam. Aztán egyszer már annyira elegem volt belőlük, hogy megadtam magam. Elmentem végre valahára egy főzőtanfolyamra. És annyira bejött az élmény, hogy hamarosan megnyitottam a saját főzőiskolámat. Úgyhogy amíg nem próbáltad, nem tudhatod. Lehet, hogy pont neked való!

 

Ha nem bírom, hogy mindenki rám figyel, akkor hogy fogom érezni magam egy ilyen tanfolyamon?

A tanfolyamokon nagyon ügyelek rá, hogy mindenkire egyforma figyelem jusson. Ha szeretnél inkább elvegyülni a tömegben, hogy véletlenül se legyél túlzottan a figyelem középpontjában, akkor neked érdemes lehet a nagyobb létszámú tanfolyamokra jelentkezni. A főzőtanfolyamok időpontjainál látszik a szabad helyek száma. Válassz olyan időpontot, ahol vélhetően kényelmesen érzed majd magad. 

 

Előfordulhat, hogy túl sokan lesznek, ezért nem kapok elegendő segítséget, és nem tehetem fel a kérdéseimet?

A tanfolyamokon nagyon ügyelek rá, hogy mindenkire egyforma figyelem jusson. Ha szeretnél sok-sok személyes segítséget kapni tőlem, és sok-sok kérdésed van, akkor neked érdemes lehet a kisebb létszámú tanfolyamokra jelentkezni. A főzőtanfolyamok időpontjainál látszik a szabad helyek száma. Válassz olyan időpontot, ahol vélhetően kényelmesen érzed majd magad. 

 

Lehetséges, hogy nekem nem fog sikerülni a macaron, vagy olyan dolgot kell csinálni, amire nem leszek képes?

Lehetséges, hogy vannak olyan tapasztalataid az otthoni macaron sütéssel, hogy kár is hozzá kezdeni,  mert nem sikerül és csalódott leszel. Pedig kép is van a receptben, és a tied nem hasonlít. Megnyugtatlak, az esetek 110%-ában nem te vagy a hibás, hanem kifogtál egy rossz receptet. 

A macaron tanfolyamokat 2013-óta tartom, és már több, mint 800 emberrel sütöttem együtt macaront - még leírni is sok!-, de nem láttam még olyat, hogy a tanfolyamon valaki ne lett volna képes megcsinálni, amit meg kellett. Ha követed a receptet, nem kell aggódni, hogy nem sikerül a macaron. A recept mindig működik! A tanfolyamaimon pontosan azt tanítom, hogy a macaron készítés egy szuper izgalmas, szuper érdekes dolog, amit érdemes csinálni. Nem olyan, amit érdemes elkerülni, mert csak kudarc érthet. Pont, hogy a sütésben a legkönnyebb sikereket elérni! 

 

Lehetséges, hogy csak a tanfolyamon sikerül, de otthon nem fog? Láttam már ilyet...

Sajnos én is. Előfordulhat, hogy egy nem megfelelő főzőtanfolyamot fogtál ki, és vagy nem is kaptál receptet, vagy amit kaptál, az nem volt elég pontos. Én nagyon oda figyelek rá, hogy a receptjeim precízek, könnyen érthetőek, részletesek legyenek annak érdekében, hogy otthon bármikor el tudd készíteni újra meg újra, évek múlva is! 

 

Lehetséges, hogy olyan konyhai eszközöket, alapanyagokat fogunk használni, ami nekem otthon nem áll rendelkezésemre, vagy túl macerás a beszerzésük? 

Van néhány trükkös konyhai eszközöm az igaz, de mindegyiket lehet egy kis kreativitással helyettesíteni. Speciális konyhagépeket nem használok pont azért, hogy a receptek amiket tanítok, otthoni körülmények között is könnyen kivitelezhetőek legyenek. Az alapanyagok beszerzésével kapcsolatosan pedig el foglak halmozni beszerzési tippekkel. Azokkal a helyekkel foglak megismertetni, ahol mindent egyszerre be tudsz majd szerezni, hiszen senki nem szeret fölöslegesen sok időt fordítani a főzés előtti bevásárlásra. 

 

 

 

Ne feledd, a tanfolyamok kis létszámosak, így a helyek gyorsan betelnek. Egyetlen dolgod maradt,töltsd ki a jobb oldali jelentkezési űrlapot és találkozzunk a következő órán!

 

 

 

Staudinger Niki.jpgSzia! Staudinger Niki vagyok. Főzőiskolámban, a Portobello Chefben 2013 óta tanítom a macaron sütést. Úgy gondolom, a tökéletes macaron otthon is el lehet készíteni, nem kell rendszeresen vagyonokat hagyni a cukrászdában, ha macaront szerenél ennni, vagy macaronnal szeretnél valakit megörvendeztetni, akit szeretsz. 

 

Tudom milyen érzés, amikor alaposan felkészültél, megvetted a drága alpanyagot, rászántad az időt, és a macaron amit készítettél mégis kétségbeejtő. És a legrosszabb, hogy többszöri próbálkozásra sem javul a helyzet. NEM TE VAGY A HIBÁS, HA NEM SIKERÜLT IDÁIG A MACARON.

 

A macaron tanfolyamon nagyon alapos, és rendszerezett ismeretanyaggal várlak, hogy ezután a macaron sütés mindig egy jó érzéssel töltsön el. Akárhányszor nekiállsz, érezd úgy, hogy ez neked nagyon jól megy! 


 

Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>



Létszám információ:

ha a családiasabb, kisebb létszámú tanfolyamokon érzed jól magad, április és szeptember között érdemes ellátogatnod hozzánk, amikor a tanfolyamon 3-4 fő az átlagos létszám

ha a mogzalmas, izgalmas élmények jönnek be neked, novembertől márciusig várunk szeretettel, amikor a tanfolyamon az átlagos létszám 6-8 fő

 

Módosítás:

Ha bármilyen okból módosítani szeretnél a részvételed időpontján, a program kezdete előtt legkésőbb 

  • 5 nappal még dímjmentesen megteheted,
  • 4 nappal a tanfolyam kezdete előtt 1.000 Ft/fő módosítási díj fizetendő,
  • 72 órával a tanfolyam kezdete előtt a tanfolyam elveszik. 

 

 

 


 

Vissza