Az igazi kovászos kenyér

Időpontok

  • Nincs időpont feltöltve
Jelentkezem

Létszám

5 fő

Szint

Középfok

Helyszín

1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő

Részvételi díj

29.990 Ft / 1 fő

59.980 Ft / 2 fő

89.970 Ft / 3 fő

119.960 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Képek a tanfolyamról

Ti mondtátok

  • Szia Niki! Azért írok, hogy dicsekedjek egy kicsit :) Ginával ma nekiálltunk macaront készíteni.


    Mindent úgy csináltunk ahogy tőled tanultuk, és mondhatom tökéletesen sikerült....


    Anita és Gina, Budapest

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

Az igazi kovászos kenyér

A kovászos kenyeret semmi nem tudja überelni, haladó kenyérsütők számára kötelezően ajánlott!

Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>


Ha saját magad sütöd a kenyeret, már biztosan eljátszottál a gondolattal, hogy milyen jó lenne igazi kovászos kenyeret sütni. Hát, nem egy fél órás, mindent beledobálok és pont jó lesz dolog a kovásszal sütés, az egyszer biztos! Először is kell hozzá kovász, ami 8 napig készül, és ha nem figyelsz rá, akkor nem marad életben. Aztán nem árt, ha van némi tapasztalatod a gyúrásban, és nem utolsó sorban jó ha van otthon öntöttvas lábas a sütéshez, és kelesztő kosár...


Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>


Bonyolultnak hangzik? Gyere el a tanfolyamra, és a kép teljesen kitisztul, a kovászos kenyérsütés pedig gyerekjáték lesz, otthon is garantáltan sikerülni fog. 


Ha szereted az egészséges kenyereket, ha fontos, hogy miért adsz pénzt, ha szeretsz kisérletezni, új lisztekkel és technikákkal ismerkedni, akkor neked szól ez a kenyérsütő tanfolyam. 

 

A házi kenyérsütő tanfolyamon nem használunk semmilyen speciális gépet, így a kenyeret otthon Te is könnyen újra el tudod készíteni.


Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>


 

Program:

 

17:45 - 18:00 

Érkezés


18:00 - 18:30 

Mindent az otthoni kenyérsütésről:

  • liszt fajták
  • különleges alapanyagok és eljárások precíz ismertetése
  • a kovász elkészítése, éltebentartása
  • technológia
  • kelesztés, dagasztás, kovász készítés, tészta formázás, kenyérsütés mesterfogásai

18:30 - 22:00 
Minden egyes fázist kipróbálva elkészül a csodálatos, ropogós héjú, belül könnyű, levegős kovászos kenyér.

Egy könnyű snack étekzés gondsokodik a kenyér készítés közben elhasznált energiák pótlásáról. 
A program végén az elkészített kenyerek becsomagolása. 

 





 

 Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

 

Staudinger Niki.jpgSzia! Staudinger Niki vagyok. Főzőiskolámban, a Portobello Chefben 2012 óta tanítom az otthoni sütést.  Úgy gondolom, a szeretettel, válogatott alapayagokból saját magad által sütött kenyér nem csak finomabb, hanem egészségesebb is, mint a bolit kenyerek. A kovászos kenyérre pedig különösen igaz, hogy ízben meleglőzi az össes versenytársát. 

 

Tudom milyen érzés, amikor alaposan felkészültél, napok óta készíted a kovászt, megvetted a legspécibb kenyérliszet, amit mindenki ajánl, rászántad az időt, és a gyönyörű kovászos kenyér, amit készítettél mégis kétségbeejtő. Mondjuk teljesen összeesett, amikor betetted a sütőbe, vagy a belseje egyáltalán nem lett lukacsos. NEM TE VAGY A HIBÁS, HA NEM SIKERÜLT IDÁIG A KOVÁSZOS KENYERED.

 

A tanfolyamon nagyon alapos, és rendszerezett ismeretanyaggal várlak, hogy ezután a kovászos kenyér sütés mindig egy jó érzéssel töltsön el. Akárhányszor nekiállsz, érezd úgy, hogy ez neked nagyon jól megy! 

 

 

 

Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>


Létszám információ:

ha a családiasabb, kisebb létszámú tanfolyamokon érzed jól magad, április és szeptember között érdemes ellátogatnod hozzánk, amikor a tanfolyamon 3-4 fő az átlagos létszám

ha a mogzalmas, izgalmas élmények jönnek be neked, novembertől márciusig várunk szeretettel, amikor a tanfolyamon az átlagos létszám 6-8 fő

 

 

Módosítás:

Ha bármilyen okból módosítani szeretnél a részvételed időpontján, a program kezdete előtt legkésőbb 

  • 5 nappal még dímjmentesen megteheted,
  • 4 nappal a tanfolyam kezdete előtt 8.000 Ft/fő módosítási díj fizetendő,
  • 72 órával a tanfolyam kezdete előtt a tanfolyam elveszik. 


Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

Staudinger Niki.jpgSzia! Staudinger Niki vagyok. Főzőiskolámban, a Portobello Chefben 2012 óta tanítom a steak sütést. Már több, mint 7000 embernek segítettem, hogy fejlődjön a főzésben. Úgy gondolom, a tökéletes steaket otthon is el lehet készíteni, nem csak azok kiváltsága, akik meg tudják fizetni a sokszor nem olcsó éttermi árakat.

 

Tudom milyen érzés, amikor alaposan felkészültél, megvetted a legdrágább húst, rászántad az időt, és a steak amit készítettél mégis kétségbeejtő. NEM TE VAGY A HIBÁS, HA NEM SIKERÜLT IDÁIG A STEAK.

 

A steak tanfolyamon nagyon alapos, és rendszerezett ismeretanyaggal várlak, hogy ezután a steak sütés mindig egy jó érzéssel töltsön el. Akárhányszor nekiállsz, érezd úgy, hogy ez neked nagyon jól megy! 

 

 

 

Vissza