Kovász készítő workshop

Időpontok

  • Nincs időpont feltöltve
Jelentkezem

Létszám

6 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő

Részvételi díj

4.990 Ft / 1 fő

9.980 Ft / 2 fő

14.970 Ft / 3 fő

19.960 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Ti mondtátok

  • Szia Niki! Azért írok, hogy dicsekedjek egy kicsit :) Ginával ma nekiálltunk macaront készíteni.


    Mindent úgy csináltunk ahogy tőled tanultuk, és mondhatom tökéletesen sikerült....


    Anita és Gina, Budapest

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

icon_bestprice

Kovász készítő workshop

A kovászos kenyér nagyon jó dolog. De előbb el kell készíteni a kovászt hozzá. Gyere és tanuld meg!

Ha szeretnél otthon kovászos kenyeret sütni, de idági kifogott rajtad a kovász készítés, gyere el, és megmutatom lépésről lépésre, hogyan készül a kovász. 

 

A workshop 2 órás, ahol mindent részetesen megbeszélünk a liszt fajtáktól kezdve egészen addig, hogy a kovász készítés 8 napos folyamata során melyik napon pontosan mit kell csinálni. 

 

Ezt a workshopot azért hoztam létre, mert én magam is nehezen jutottam el oda, hogy hogyan kell otthon kovászt készíteni. Rengeteg helyen utána olvastam, sok receptet kipróbátltam, videókat néztem, de mindenhol csak ifnormáció morzsákat találtam. Nehezen állt össze a kép. Mostanra viszont már két éve boldogan készítem a kovászt és sütöm a kovászos kenyeret, úgyhogy veled is meg tudom osztani a tapasztalataimat, és a kovásszal kapcsolatos működő képes ismereteimet. 


Szeretettel várlak a workshopra! 

 

 

Létszám információ:

ha a családiasabb, kisebb létszámú tanfolyamokon érzed jól magad, április és szeptember között érdemes ellátogatnod hozzánk, amikor a tanfolyamon 2-4 fő az átlagos létszám

ha a mogzalmas, izgalmas élmények jönnek be neked, novembertől márciusig várunk szeretettel, amikor a tanfolyamon az átlagos létszám 6-10 fő

 

 

Staudinger Niki.jpgSzia! Staudinger Niki vagyok. Főzőiskolámban, a Portobello Chefben 2012 óta tanítom a kenyér sütést. Úgy gondolom, a kovász kenyér sütés otthon is lehegséges, ráadásul a hosszú kelesztési idő miatt a kovászos kenyér nem csak a legfinomabb, de a legegészségesebb kernyér is egyben.

 

Tudom milyen érzés, amikor alaposan felkészültél, napok óta etetgeted, óvod a kovászod, hogy legyen mivel kenyeret sütni, de a kovász egyszer csak elkezd rosszul kinézni. Kiválik belőle a víz. Eltűnnek a buborkékok. Foltok keletkeznek rajta, rossz lesz az illata. Hogy lesz így ebből kenyér, ha még az életerős kovász sem akar összejönni? NEM TE VAGY A HIBÁS, HA NEM SIKERÜLT IDÁIG A KOVSZOD.

 

A kovász készítő workshopon nagyon alapos, és rendszerezett ismeretanyaggal várlak, hogy ezután a kovász készítés egy egyszerű, átlátható folyamat legyen, mindig legyen otthon elegendő, erős és egészséges kovászod, amivel öröm lesz a sütés! 

 

 

 

Módosítás, lemondás:

  • Bármely tanfolyamon való részvétel tetszőlegesen átruházható másra.
  • A tanfolyam legkésőbb 72 órával a kezdete előtt még ingyenesen módosítható, lemondható.
  • 72 órán belül nem tudunk módosítást, lemondást elfogadni. A befizetett előleget, részvételi díjat nem áll módunkban visszatéríteni.

  

Vissza