Konyhai késtechnikák

Időpontok

  • 2020-05-02 (18-20 h) 11 hely
  • 2020-05-23 (18-20 h) 12 hely
  • 2020-06-20 (18-20 h) 12 hely
  • 2020-08-08 (18-20 h) 12 hely
Jelentkezem

Létszám

12 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő

Részvételi díj

9.990 Ft / 1 fő

19.980 Ft / 2 fő

29.970 Ft / 3 fő

39.960 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Ti mondtátok

  • Kedves Niki!


     

    Nagyon örülök, hogy megismerhettem ezt a nagyon különleges sütit :) Élveztem a macaron tanfolyam minden percét, hiszen tanulhattam és kóstolhattam...


    Tripolszky Anna

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

icon_bestprice

Gyorsabb vágás >> gyorsabb főzés >> több szabadidő

A főzős műsorok hemzsegnek a helytelen késhasználattól. A TV-ből azt lesheted el, mit ne csinálj.

Szenvedsz, ha össze kell vágnod egy fej hagymát? Egy örökkévalóság sem elég, hogy elkészülj, és közben potyognak a könnyeid? Az ujjadból egy darabka rendszeresen az ételbe kerül? Vagy inkább meg sem próbálkozol azzal, hogy bármit értelmes méretűre darabolj, hanem beszereztél egy konyhai aprítót?

Pedig néhány alapvető technika és egy kis gyakorlás igazi élménnyé változtathatná ezt a kínszenvedést számodra.


A főzős műsorok hemzsegnek a helytelen késhasználattól. A TV-ből csak azt tudod megtanulni, hogy mit ne csinálj. Képesek a legkisebb késsel, a legborzalmasabb késtartással bármit feltrancsírozni, ahelyett, hogy bemutatnák mit jelent a darabolás, aprítás, szeletelés amivel igazán boldogulni lehet a konyhában.


Ha szeretnél könnyen, gyorsan és profi módon túljutni a főzéshez elengedhetetlenül hozzá tartozó aprításon-szeletelésen, akkor ne szenvedj tovább, hanem tanuld meg, hogyan kell.



Program:


18:00 – 20:00

Mindent a profi késhasználatról, a különféle vágási, darabolási technikákról, a kés fajtákról, az élezésről és a kések kíméletes karbantartásáról, tárolásáról,

10 különféle darablási, aprítási technika gyakorlása, ami segíteni fog, hogy a tizedére csökkentsd a főzshez szükséges előkészítési időt


FONTOS:

A konyhai késtechnika workshopra hozz magaddal:

  • 2 nagyobb sárgarépát
  • 3 közepes burgonyát
  • 2 fej vöröshagymát 
  • 1 gerezd fokhagymát
  • 1 fej karalábét vagy zellert
  • 1 paradicsomot
  • 1 paprikát
  • 1/4 fej káposztát
  • 1 csokor petrezselymet

 

Ez lehet, hogy soknak tűnik, ha rá gondolsz, hogy ennyit cipelni..., de nagyon profin meg fogsz tanulni vágni, így hát megéri a fáradtságot!


 

 

Staudinger Niki.jpgSzia! Staudinger Niki vagyok. Főzőiskolámban, a Portobello Chefben 2012 óta tartok főzőtanfolyamokat, tanítom a hatékonyabb, gyorsabb, precízebb vágást. Úgy gondolom, ha szeretnél főzni, nélkülözhetetlen a hatékony vágási technika alkalmazása. Egyáltalán nem mindegy, hogy a főzéshez az alanyagok előkészítése 15 perc, vagy egy óra! 

 

Tudom milyen érzés, amikor a TV-ben látott celeb séfekhez akarsz hasonlítani, és egy-két iszonyatosan lelkes próbálkoás után feladod, hogy ez neked nem megy. Nem erre születtél. NEM TE VAGY A HIBÁS, HA IDÁIG NEM A LEGHATÉKONYABB VOLT A VÁGÁSI TECHNIKÁD.

 

A workshopon nagyon alapos, és rendszerezett ismeretanyaggal várlak, hogy a vágás elméleti és gyakorlati elmeit megértve, minden egyes alkalommal, amikor kést fogsz a kezedbe, gyorsabb, precízebb és önmagaddal elégedettebb legyél! 

 

 

 

Létszám információ:

ha a családiasabb, kisebb létszámú tanfolyamokon érzed jól magad, április és szeptember között érdemes ellátogatnod hozzánk, amikor a tanfolyamon 3-4 fő az átlagos létszám

ha a mogzalmas, izgalmas élmények jönnek be neked, novembertől márciusig várunk szeretettel, amikor a tanfolyamon az átlagos létszám 6-10 fő

 

 

Módosítás, lemondás:

  • Bármely tanfolyamon való részvétel tetszőlegesen átruházható másra.
  • A tanfolyam legkésőbb 72 órával a kezdete előtt még ingyenesen módosítható, lemondható.
  • 72 órán belül nem tudunk módosítást, lemondást elfogadni. A befizetett előleget, részvételi díjat nem áll módunkban visszatéríteni.

 



 

Vissza