Kezdő főzőtanfolyam - XXL

Időpontok

  • Nincs időpont feltöltve
Jelentkezem

Létszám

4 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő

Részvételi díj

449.910 Ft / 1 fő

899.820 Ft / 2 fő

1.349.730 Ft / 3 fő

1.799.640 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Képek a tanfolyamról

Ti mondtátok

  • Kedves Niki!

     

    Köszönjük szépen neked a tegnap estét, felejthetetlen élmény lesz számunkra.

    Dr. Kuzma Tamara

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

9 alkalmas kezdő főzőtanfolyam

Ha úgy érzed, nagyon érdekel a főzés, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá, gyere és vágjunk bele együtt

Kedves Vendégeim!

 

Először is szeretném megköszönni az elmúlt 10 évet, a jó dolgokat és a rengeteg tudást, amit a segítségetekkel megszerezhettem. Remélem, hogy én is bőségesen vissza tudtam adni nektek. 2012 júniusában született meg az öltet, hogy főzőiskolám legyen, amit nagyon gyors megvalósulás követett, de most ennek vége, mert már egy ideje sajnos nem találtam ebben a munkában elegendő kihívást.

 

Akinek már meglévő ajándékkuponja van, természetesen beváltjuk, arra szeretnék mindenkit kérni, ha túl van az első ijedtségen, írjon egy e-mailt. E-mail cím: hello@portobellochef.hu  Az e-maileket továbbra is figyeljük, 48 órán belül válaszolunk. Senki nem fog sem elveszni, sem lemaradni. 2022. szeptember 10-től október végéig külföldön leszek, ahol minden erőmmel azon leszek, hogy felkészüljek az új hivatásomra. Ha a külföldi tréningem sikeresen véget ért, és hazajöttem, novembertől mindenkit szívesen várok, találunk olyan időpontot, ami mindkettőnknek megfelel.  

 

-----------

 

A tanfolyam korábbi szövegét azért hagyom még itt, hogy akinek már befizetett tanfolyama van, le tudja ellenőrizni, hogy mi lesz majd a program: 

 


Ha úgy érzed, valahogy kimaradt az életedből a főzés, de így nem kerek az élet, akkor van egy jó hírem a számodra, mert most a nulláról megtanulhatsz főzni a 9 alkalmas kezdő főzőtanfolyam során.  

 

Tudom, milyen rossz érzés, amikor kinézel egy receptet a netről, megvetted hozzá az alapanyagokat, mindent megnéztél a YouTube-on, mindent elolvastál, megkérdezted az anyukádat és a barátaidat, ők hogyan készítik, de az információ darabkák nem állnak össze. Mindenki mást mond. Tegyél bele ezt, tegyél bel azt. Az egyik szerint csak egy kicsi kell bele, a másik szerint nem is kell bele. Azt mondják, majd fogod látni, mikor jó az állaga meg a színe. Ők is úgy szokták, nem olyan nagy dolog ez a főzés! Aztán neki állsz, és nem jön össze. Mit kellett volna másképp csinálni? Már nem tudsz hova fordulni, hiszen mindenkit megkérdeztél. 

 

Ugye milyen jó lenne, ha ennek egyszer s mindenkorra búcsút mondhatnál? Ha bármikor, amikor magadnak főzni szeretnél, vagy néha-néha szeretnéd meghívni a szüleidet, hogy ezúttal te prezentáld a vasárnapi ebédet, akkor bátran, lazán odaálhass a tűzhely elé azzal a biztos tudattal, hogy mindenki elégedetten és jóllakottan fog felkelni az asztaltól, te pedig nyugodtan megveregetheted a saját válladat, hogy ezt is meg tudod csinálni. 

 

Nos, nem vagy messze tőle! Felkészültél, hogy végre valóban megtanulj főzni?  Már nem akarsz próbálkozni, nem akarsz csalódni, nem akarsz több elrontott ételt kidobni?  Szeretettel várlak a kezdő főzőtanfolyamon! Egyetlen dolgod maradt, töltsd ki a jobb oldali jelentkezési űrlapot és találkozzunk az első videóban!

 

Kinek ajánlom az online kezdő főzőtanfolyamot?

 

  • Ha már unod a munkahelyi menzát és az étel rendelést, és már többször próbálkoztál a főzéssel, de valami mindig balul sikerül.  A videókabn pontos magyarázatot kapsz mindenre, mi miért, és hogyan működik, mik az azok az alapvető technikák, amik segíteni fognak neked, hogy ha főzni szeretnél, annak siker legyen az eredménye. 

 

  • Ha új élet helyzetbe kerültél, és bár eddig nem kellett főznöd, de most szükség lenne rá. Elköltöztél otthonról, vagy kisbabád született, mind a kettő alapos indok arra, hogy megtanulj főzni. Az is fontos, hogy magadat el tudd látni, az is fontos, hogy a párodnak tudj főzni, az pedig egyáltalán nem mindegy, hogy a cseperedő gyermekedet friss alapanyagokból, saját magad késztett ételekkkel tudod majd táplálni, vagy nem tudod majd, hogy mit adj neki enni. Ha van fogalmad a főzésről, akkor ezek a helyzetek nem jelenthetnek megoldhatatlan kihívást. 

 


 

 

 

A tanfolyam az alábbi 42 receptet tartalmazza


1. alkalom - 2022. április 1.:

  • brokkoli krémleves
  • gulyás leves
  • zöldségalaplé
  • meggyes piskóta


2. alkalom - 2022. április 2.:

  • zöldborsó leves
  • rakott krumpli
  • töltött paprika

3. alkalom - 2022. április 8.:

  • rántott hús 1.
  • sütőben sült ropogós sültkrumpli
  • burgonya püré
  • hercegnő burgonya
  • zöldsaláta, ahogy én készítem


4. alkalom - 2022. április 9.:

  • lencsefőzelék habarással
  • sertéspörkölt
  • lencsefőzelék rántással
  • cukkini fasírt


5. alkalom - 2022. április 22.:

  • paradicsomleves
  • bolognai spagetti
  • carbonara spagetti
  • almáspite


6. alkalom - 2022. április 23.:

  • zöldborsó főzelék
  • fasírt
  • serpenyőben sült csirkemell
  • grill zöldségek
  • túrógombóc


7. alkalom - 2022. április 29:

  • gyümölcsleves
  • lasagne
  • káposztás tészta
  • friss házi tészta


8. alkalom - 2022. április 30.:

  • Pizza
  • lazac 
  • kuszkusz
  • narancsos-csokoládés
    palacsinta rumos diótöltelékkel


9. alkalom - 2022. május 6.:

  • rántott hús 2.
  • spenótos bulgur
  • párolt rizs
  • francia saláta házi majonézzel
  • csirkepaprikás galuskával


A jó hír az, hogy nem kell megelégedned annyival, hogy az ételeket a tanfolyamon élőben elkészítjük, és a receptet írásban is megkapod, hanem ezen felül a receptek videós változatát is elérhetővé teszem számodra. 

 

LEVESEK

zoldborsoleves_daragaluskaval_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpgZöldborsóleves daragaluskával

(A videó hossza: 27:50 perc

Extra tippek a videóban:

késhasználati tippek

zöldségek darabolása, ha levesbe szeretnéd felhasználni

burgonya kockára vágása

vöröshegyma apró kockára vágása

tojás szétválasztása

leves tálalása)

 

gulyasleves_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpgGulyásleves

(A videó hossza: 18:18 perc

Extra tippek a videóban: pörköltalap készítése, zöldségek hámozása, darbolása, vöröshagyma apró kockákra vágása, fokhagyma apró kockákra vágása, leves tálalási tippek)


brokkoli_kremleves_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpgBrokkolikrémleves

(A videó hossza: 11:37 perc

Extra tippek a videóban: fokhagyma pucolás és aprítás

Hogyan kell szétszedni egy brokkolit

Hogyan készül a kolbász chips)

 

paradicsom_leves_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpgParadicsomleves

(A videó hossza: 3:03 perc

Extra tippek a videóban: burgonyával sűrítés, botmixer használata, leves tálalása)


gyumolcsleves_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpgGyümölcsleves

(A videó hossza: 6:42 perc
Extra tippek a videóban: tejszínes habarás készítése, hőkiegyenlítés)

 

 

zoldseg_alaple_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpgZölség alaplé

(A videó hossza::10:49 perc
Extra tippek a videóban: mire tudod használni az alaplevet, milyen késekre van alapvetően szükséged, zöldségek gyors és könnyű hámozása)

 

----------

SALÁTÁK

franciasalata_hazi_majonezzel_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpgFranciasaláta házi majonézzel

(A videó hossza: 4:07 perc és 4:25 perc
Extra tippek a videóban: milyen a megfelelő zöldség méret a salátában, hogyan ízesítsd a különféle zöldségek főzővizét, hogyan nem barnul meg az alma, hogyan készül a házi majonéz)


 

zoldsalata_ahogy_en_keszitem_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpgZöldsaláta, ahogy én készítem

(A videó hossza: 2:45 perc
Extra tippek a videóban: szuper egyszerű saláta öntet)

 

----------

KÖRETEK

parolt_rizs_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpgPárolt rizs

(A videó hossza:10:49 perc Extra tippek a videóban: hogyan akadályozhatod meg, hogy a rizs összetapadjon)

 

 

burgonya_pure_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpgBurgonya   püré és hercegnő burgonya 

(A videó hossza: 8:45 perc
Extra tippek a videóban: burgonya egyforma kokákra vágása, csillagcsöves nyomózsák használata )


ropogos_sultkrumpli_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpgRopogós sült krumpli

(A videó hossza: 2:39 perc Extra tippek a videóban: a sütőben sült ropogós sült krumpli két titka)

 

mediterran_grill_zoldsegek_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpgMediterrán grill zöldségek

(A videó hossza:3:29 perc)


 

-----------

TÉSZTÁK

bolognai_spagetti_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpgBolognai spagetti

(A videó hossza: 6:09 perc)



 


carbonara_spagetti_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpgCarbonara spagetti

(A videó hossza:6:03 perc
Extra tippek a videóban: tészta főzés, szuper egyszerű carbonara szósz)


kaposztas_teszta_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpgKáposztás tészta

(A videó hossza: 7:16 perc
Extra tippek a videóban:

káposzta darabolása, mércés kanál használata)

 

pizza_friss_olasz_tesztak_fozotanfolyam_portobellochef.jpgPizza + pizza szósz

(A videó hossza: 18:08 perc
Extra tippek a videóban: pizza tészta készítése géppel illetve kézzel, tippek a pizza szósz és feltétek elhelyezéséhez, tészta kerek lappá nyújtása, pizza kő használata)

 

friss_gyurt_teszta_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpgFriss házi tészta

(A videó hossza: 11:04 perc
Extra tippek a videóban:

tojás felverése

tésztanyújtó gép használata

friss illetve száraz tészta főzése)

  

----------

FŐZELÉKEK

zoldborso_fozelek_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpgZöldborsó főzelék

(A videó hossza: 4:19 perc
Extra tippek a videóban: saját anyagával sűrítés, mire figyelj oda fagyasztott illetve friss zöldborsó használatánál)


 

lencsefozelek_rantassal_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpgLencsefőzelék rántással

(A videó hossza: 5:33 perc
Extra tippek a videóban: rántás készítése, hőkiegyenlítés)

 

lencsefozelek_habarassal_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpgLencsefőzelék habarással

(A videó hossza: 5:38 perc
Extra tippek a videóban: habarás készítése, hőkiegyenlítés)

----------

EGYTÁLÉTELEK

lasagne_friss_olasz_tesztak_fozotanfolyam_portobellochef.jpgLasagne

(A videó hossza: 20:35 perc
Extra tippek a videóban:

gomba tisztítása, feldarabolása

cukkini kockára vágása

vöröshagyma apró kockára vágása

vöröshagyma üvegesre pirítása

besamel készítése)


toltott_paprika_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpgTöltött paprika

(A videó hossza: 6:21 perc
Extra tippek a videóban: vöröshagyma üvegesre pirítása)

  

rakott_krumpli_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpgRakott krumpli

(A videó hossza: 9:36 perc
Extra tippek a videóban:
 

kemény tojás főzése és hámozása

tojás szétválasztása

sütőtál kikenése

 

----------

HÚSOK

serpenyoben_sult_csirkemell_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpgSerpenyőben sült csirkemell

(A videó hossza: 5:21 perc)




fasirt_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpgFasírt

(A videó hossza: 5:59 perc)






cukkinifasirt_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpgCukkinis pulykafasírt

(A videó hossza: 5:24 perc)





csirkepaprikas_galuskaval_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpgCsirkepaprikás galuskával

(A videó hossza: 16:37 perc
Extra tippek a videóban: csirke hús kockára vágása, habarás készítése, hőkiegyenlítés, botmixer használata, tippek könnyű és egyszerű galuska készítéséhez)


rantott_hus_1_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpgRántott hús 1.

(A videó hossza: 6:32 perc
Extra tippek a videóban: hús klopfolása, panírozás)

 

sutoben_sult_rantott_hus_spenotos_bulgurral_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpgSütőben sült rántott hús spenótos bulgurral

(A videó hossza: 9:32 perc
Extra tippek a videóban: fűszeres panírmorzsa készítése, ropogós bundájú rántott hús sütése sütőben, blugur készítése, spenót készítése)

 

sertesporkolt_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpgSertéspörkölt

(A videó hossza: 8:17 perc)




 


lazac_kortes_zelleres_kuszkusszal_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpgLazacfilé zelleres, körtés kuszkusszal

(A videó hossza: 6:27 perc)


 ----------

DESSZERTEK

palacsinta_narancsos_csokoladeval_es_rumos_diotoltelekkel_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpgPalacsinta narancsos csokoládéval és rumos diótöltelékkel

(A videó hossza: 11:49 perc

Extra tippek a videóban:

tojás feltörése

csokoládé felolvasztása vízgőz fölött

palacsinta tálalása)


 

turogomboc_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpgTúrógombóc

(A videó hossza: 6:42 perc 
Extra tippek a videóban: tojás feltörétse, citromhéj reszelése)

 

meggyes_piskota_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpgMeggyes piskóta
(A videó hossza: 10:45 perc
Extra tippek a videóban: tojás szétválasztsa, honnan tudod, hogy átsült-e már a süti)

 

almas_pite_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpgAlmás pite

(A videó hossza: 20:46 perc 
Extra tippek a videóban: 

tojás feltörése, felverése, linzer tészta készítése, tészta nyújtása, sütő előmelegítése, tejszín és tojásfehérje kemény habbá verése, mércés kanál használata, csillagcsöves nyomózsák töltése.)




 


Mit tartalmaz az ár?

  • a tanfolyam elvégzése után bármikor képes leszel a fenti 42 ételt elkészíteni
  • soha többé nem kell attól félned, hogy vendégeket hívnál, de végül mégis rendelni kell egy pizzát....
  • az ételek elkészítésének folyamatát írásban és videós formában is megkapod. A recepteket akár a videóval együtt is készítheted, amikor az étel pihen, vagy fő, csak meg kell állítani a videót, majd utána a videó alapján jöhet a következő lépés.
  • recepteket, fontos információkat írott formában is megkapod, nem kell jegyzetelned sem, mert minden nagyon részletesen, könnyen követhetően le van írva.
  • ha vizuális típus vagy, használd a videókat, ha az írott anyag áll hozzád közelebb, arra is támaszkodhatsz.
  • a tanfolyam megvásárlása után 3 héten belül 2 alkalommal skype-on is kérdezhetsz
  • ráadásként 8 ajándék boldog tulajdonosa leszel, amik segítenek, hogy még több olyan recepted legyen, amik biztosan sikerülni fognak, ha főzni szeretnél. A bónuszok 25 receptje között biztosan olyan, amit szívesen készítesz majd, és mindig lesz a tarsolyodban valami izgalmas, ha elő kell rukkolni egy bámultaos ebéddel vagy vacsorával. Kapsz néhány ötletet a konyhád, és az éléskamra felszereléséhez, és soha többé nem fog gondot okozni a menütervezés! 


Az online kezdő főzőtanfolyam mellé az alábbi AJÁNDÉKOKAT kapod:

 

#1 Bónusz: 5 extra leves recept

Ha borongós, hideg idő van kint, vagy egyszerűen csak nagyon kimerítő volt a napod, nincs is jobb, mint egy tányér fantaszikus, lélekmelengető leves. 

 

bonusz_1_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpg 

 

#2 Bónusz: 5 extra húsétel ha különleges alkalomra főznél 

A húsételek nagyon fontosak a magyar konyhában, ezért ha valaki büszke akar lenni a főztjére, nem árt, ha magas szinten áll a húsok elkészítésében. Megbízható reptjeim nagy segítségedre lesznek, hogy mindig valami újat tudj mutatni! 

 

bonusz_2_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpg

 

 

#3 Bónusz: 5 extra köret recept, hogy soha ne fogyj ki az ötletekből

A változatosság gyönyörködtet, úgyhogy ha a kedvenc húsod mellé csak a köreten változtatsz, már egy teljesen más élményt ad az étel a tányorodon. 

 

 bonusz_3_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpg

 

 

#4 Bónusz: 5 izgalmas vendégváró fogás, ha nincs sok időd főzni

A vendégvárás egy nagyon erős motiváció szokott lenni abban, hogy valaki jobban szeretne főzni. Garantáltan működő receptjeimmel biztos sikert fogsz aratni a vendégeid előtt is.  

 

bonusz_4_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpg

 

 

#5 Bónusz: 5 extra recept lustálkodós vasárnapi reggelikhez 

Az igazi ínyenceknek a gasztronómia élvezete hétfőtől vasárnapig tart, és nem lehet kivétel ezalól egyetlen étkezés sem. Hihetetlenül fogod élevezni ezeknek a luxus reggelniknek nem csak az elkészítését, de az elfogyasztását is!  

 

bonusz_5_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpg

 

 

#6 Bónusz: A jól felszerelt konyha

Ahhoz, hogy főzni tudj, nem árt ha van egy alap eszköztárad. Természetesen ez csak egy tipp gyűjtemény, de ha esetleg új eszközökkel szeretnéd bővíteni a konyhádat, vagy most kezded felszerelni, ez a lista segíteni fog benne.

 

bonusz_6_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpg

 

 

#7 Bónusz: Mi legyen a kamrában és a hűtőben, hogy bármikor tudj főzni?  

A főzés nem mindig egy megtervezett akció, van amikor csak hírtelen megkívánsz valami finomat, de se időd, de kedved már előtte leszaladni a boltba... Ismerős? Ha van egy jó kis alapkészleted, bármikor tudsz főzni, illetve, ha komolyabb főzésébe kezdesz, nem kellenek akkora előkészületek, hiszen a recept alapanyagainak nagy része már adott a konyhádban. 

 

bonusz_7_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpg

 

 

#8 Bónusz: Menütervezés

A menütervezés abszolút nem örödöngösség, ha van hozzá egy átláthaó rendszered, és nagyon fontos, hogy az étekezésed ne legyen egyhangú és uanalmas. A menüvervezés nem való mindenkinek, de aki szereti tudatosan, egyszerűen kezelni a dolgokat, annak nagy kincs ez a tudás. 

 

 bonusz_8_kezdo_fozotanfolyam_portobellochef.jpg

 

 


Miért pont a te tanfolyamodat válasszam?

 

Vendéglátós családból származom, én vagyok a harmadik generáció, aki hivatásának választotta a főzést. Annyira szeretem, hogy el sem tudom képzelni, hogy bármi mással foglalkozzak!

 

Közgazdaságtant, vendéglátást és rendezvény szervezést tanultam, és 11 évet dolgoztam a turizmusban mielőtt elvégeztem a szakács iskolát és megalapítottam a saját főzőiskolámat.

 

Alaposan megvizsgáltam a hazai helyzetet, és a rengeteg jó mellett sok olyan dolgot tapasztaltam, ami nem tetszett. Például amikor egy főzőtanfolyamon nincs, vagy csak nagyon hiányos a recept, vagy szó szerint lényegi információk nem hangzanak el.

 

A saját tanfolyamaimat nagyon nagy precizitással úgy alakítottam ki, hogy ha csak egyszer látogatsz el valamelyik főzőtanfolyamomra, vagy elvégzed valamelyik  online tanfolyamomat, a sütésről és a főzésről olyan módon kezdesz el gondolkodni, ami megnyitja előtted  fejlődés útját. Azonnal alkalmazható tudást adok, és nem csak egy show-t, ami nagyon érdekes volt, de nem tanultál belőle semmit.  

 

 

Néhány visszajelzés azoktól, akik már részt vettek kezdő főzőtanfolyamon:

 

 

Kedves Niki! A gyerkeim mindig kritzálták a főztömet, és most először megették a bolgonait! Most már bátrabban fogok nekik főzni! Üdvözlettel, Petra

 

Szia Niki! Köszönöm szépen, nagyon hasznos volt a tanfolyam! Mindig gondom volt a kevenc főzelékeim, leveseim elkészítésével, mert sosem sikerült a rántás és a habarás. Most már gyerekjáték az egész!  Sok hasonlóan elégedett diákot kívánok! Viki

 

Szia Niki! A szüleimnek főztem először, mert sose hitték volna, hogy képes leszek rá. Nagy volt a meglepetés! . Üdv: Máté

 

Kedves Niki, Köszönöm a tanfolyamot. Régóta tervezgetem, hogy rendszeresen főzők, de a kisebb kudarcok mindig elvették a kedvem. Most már látom, hogy ez lesz az új hobbim! Üdv: Hajnalka

 

 

Gyakran ismételt kérdések:

 

Hogyan zajlik a tanfolyam? Mi történik azután, hogy megérkeztem?

A tanfolyam kezdése előtt 10 perccel korábban érdemes érkezni. Ez pontosan elég arra, hogy lélekben is kicsit megérkezz, letedd a kabátod, táskád, kezet moss. A cipődet nem kell átváltani, és lábzsákot sem kell majd húznod. Ha van kedved kötényt kötni, hogy főzés közben ne legyen maszatos a ruhád, a fogason sorakozó kötények közül választhatsz egyet.  Ha nincs kedved, ez sem kötelező. A főző tanfolyamra érdemes olyan felsőben érkezni, aminek hosszú ujja van, hogy hús sütéskor a felfröccsenő forró zsiradéktól védje a karodat. Illetve ne a legdrágább, legkülönlegesebb cipődet vedd fel, hogy közben ne azon kellejen aggódnod, vajon rá fog-e fröccsenni valami, vagy sem? 

 

A programot mindig igyekszem pontosan kezdeni. Ha valaki késik, és jelezte, akkor sem várakoztatom meg, akik ott vannak, hanem kezdünk. 

Minden tanfolyam elején átnézzük mi mindent fogunk együtt aznap elkészíteni, miről lesz szó az elméleti anyagban, és az ételek elkészítése konkrétan hogyan fog zajlani.

 

A tanfolyamon létszámtól függ az ételek elkészítési módja. A fogások elkészítése történhet egyénileg, párban vagy csoportban.

Az ételekről, amiket elkészítünk, szintén a fenti blokkban találsz részletes leírást és fotókat. 


A tanfolyamra egyedül is jelentkezhetek? 

Nyugodtan jelentkezhetsz egyedül is. A tanfolyamok időpontjainál pontosan lehet látni, hogy arra a dátumra hány szabad hely van, úgyhogy tudsz arra is következtetni, hogy az egy kisebb, vagy nagyobb létszámú tanfolyam lesz. Válassz olyan időpontot, ahol a te habitusodnak megfelelő lesz a létszám. Egyébként a tanfolyamaim még teltház esetén is kis létszámú, exkluzív programok, hogy minden résztvevőre tudjak figyelni, mindenki megkapja a szükséges mennyiségű segítséget, és feltehesse a kérdéseit.


Lehetséges, hogy ügyetlen leszek, le fogok égni?

Van egy jó hírem, meg egy rossz. A jó hírem az az, hogy mindenki más is ugyanettől fél, aki veled együtt részt vesz a főzőtanfolyamon. A rossz hír, hogy senki nem azzal lesz elfoglalva, hogy te mit csinálsz, vagy hogyan csinálod. Mégpedig azért, mert a főzőtanfolyamokat úgy építettem el, hogy azalatt a 4 óra alatt, amíg a program tart, rengeteg tennivalónk lesz, mindig történik valami érdekes. Úgyhogy mindenki nagyon-nagyon el lesz foglalva azzal, amit éppen csinálnia kell, és előbb-utóbb el is felejti, hogy vajon mások mit gondolnak róla. 

 

Lehetséges, hogy nem fogok hallani semmi újat, mert már évek óta tanulmányozom a témát?
Évekig izgultam a tanfolyamaimon, hogy vajon mikor jön valaki, aki sokkal jobban ért a témához, és a program végén fel lesz háborodva, hogy merek kiállni és tanfolyamot tartani. Az aggódásról aztán szépen lassan leszoktam, mert rendszeresen kapok olyan visszajelzéseket a tanfolyamaim után, hogy "Nem hittem volna, hogy fogsz nekem valami újat mondani, de legnagyobb meglepetésemre sikerült, és köszi!"

 

Ha nem szoktam főzni, ezután sem szeretnék, akkor is van értelme eljönni egy főzőtanfolyamra? Annyi mást lehetne helyette csinálni...

Erre is van egy személyes sztorim. A főzőtanfolyamokról pont ezt gondoltam. Hogy minek? Tök jól főzök, most 3-4 óra alatt nem fog már velem ott olyan nagy dolog történni. A családom már évek óta nyaggatott, hogy menjek már el egyre, mert szerintük nagyon tetszene nekem, de makacsul ellenálltam. Aztán egyszer már annyira elegem volt belőlük, hogy megadtam magam. Elmentem végre valahára egy főzőtanfolyamra. És annyira bejött az élmény, hogy hamarosan megnyitottam a saját főzőiskolámat. Úgyhogy amíg nem próbáltad, nem tudhatod. Lehet, hogy pont neked való!

 

Ha nem bírom, hogy mindenki rám figyel, akkor hogy fogom érezni magam egy ilyen tanfolyamon?

A tanfolyamokon nagyon ügyelek rá, hogy mindenkire egyforma figyelem jusson. Ha szeretnél inkább elvegyülni a tömegben, hogy véletlenül se legyél túlzottan a figyelem középpontjában, akkor neked érdemes lehet a nagyobb létszámú tanfolyamokra jelentkezni. A főzőtanfolyamok időpontjainál látszik a szabad helyek száma. Válassz olyan időpontot, ahol vélhetően kényelmesen érzed majd magad. 

 

Előfordulhat, hogy túl sokan lesznek, ezért nem kapok elegendő segítséget, és nem tehetem fel a kérdéseimet?

A tanfolyamokon nagyon ügyelek rá, hogy mindenkire egyforma figyelem jusson. Ha szeretnél sok-sok személyes segítséget kapni tőlem, és sok-sok kérdésed van, akkor neked érdemes lehet a kisebb létszámú tanfolyamokra jelentkezni. A főzőtanfolyamok időpontjainál látszik a szabad helyek száma. Válassz olyan időpontot, ahol vélhetően kényelmesen érzed majd magad. 

 

Lehetséges, hogy nekem nem fog sikerülni az ételek elkészítése, vagy olyan dolgot kell csinálni, amire nem leszek képes?

Lehetséges, hogy vannak olyan tapasztalataid, ha otthon el akarsz készíteni egy receptet, hogy nem sikerül és csalódott leszel. Pedig kép is van a receptben, és a tied nem hasonlít. Megnyugtatlak, az esetek 110%-ában nem te vagy a hibás, hanem kifogtál egy rossz receptet. 

A tanfolyamokat 2012-óta tartom, és már több, mint 7000 emberrel főztem együtt - még leírni is sok!-, de nem láttam még olyat, hogy a főzőtanfolyamon valaki ne lett volna képes megcsinálni, amit meg kellett, vagy ne sikerült volna neki az étel. A tanfolyamaimon pontosan azt tanítom, hogy a főzés egy szuper izgalmas, szuper érdekes dolog, amit érdemes csinálni. Nem olyan, amit érdemes elkerülni, mert csak kudarc érthet. Pont, hogy a főzésben a legkönnyebb sikereket elérni! 

 

Lehetséges, hogy csak a tanfolyamon sikerül, de otthon nem fog? Láttam már ilyet...

Sajnos én is. Előfordulhat, hogy egy nem megfelelő főzőtanfolyamot fogtál ki, és vagy nem is kaptál receptet, vagy amit kaptál, az nem volt elég pontos. Én nagyon oda figyelek rá, hogy a receptjeim precízek, könnyen érthetőek, részletesek legyenek annak érdekében, hogy otthon bármikor el tudd készíteni újra meg újra, évek múlva is! 

 

Lehetséges, hogy olyan konyhai eszközöket, alapanyagokat fogunk használni, ami nekem otthon nem áll rendelkezésemre, vagy túl macerás a beszerzésük? 

Van néhány trükkös konyhai eszközöm az igaz, de mindegyiket lehet egy kis kreativitással helyettesíteni. Speciális konyhagépeket nem használok pont azért, hogy a receptek amiket tanítok, otthoni körülmények között is könnyen kivitelezhetőek legyenek. Az alapanyagok beszerzésével kapcsolatosan pedig el foglak halmozni beszerzési tippekkel. Azokkal a helyekkel foglak megismertetni, ahol mindent egyszerre be tudsz majd szerezni, hiszen senki nem szeret fölöslegesen sok időt fordítani a főzés előtti bevásárlásra. 

 

 

staudinger_niki_portobellochef_2022.pngSzia! Staudinger Niki vagyok. Főzőiskolámban, a Portobello Chefben 2012 óta tanítom a főzést.  Úgy gondolom, a szeretettel, válogatott alapayagokból saját magad által készített étel nem csak finomabb, hanem egészségesebb is, mint amiket a munkahelyi menzákon ehetsz, és a heti többszöri pizza rendelés, kínai éttermezés amúgy sem a változatos, egészséges étkezés záloga. 

 

Tudom milyen érzés, amikor körülötted mindenki azzal dicsekszik, mit sütött-főzött éppen, az instagramja hemzseg a fantaszikus étlefotóktól. Csak az  az érdekes, ha kérsz tőle egy recepet, akkor nem tudja neked rendesen elmondani, vagy leírni hogyan készítette.


Ne keseredj el, tőlem nem fogsz olyat hallani, hogy "tegyél bele, amennyit felvesz", sőt azt sem, hogy "úgy is fogod rajta látni, hogy jó-e már az állaga". 

 

A tanfolyamon nagyon alapos, és rendszerezett ismeretanyaggal várlak, hogy ezután a sütés-főzés, ne egy rémálom, hanem egy kedvenc tevékenységed legyen.  Akárhányszor belépsz a konyhába, érezd úgy, hogy ez neked nagyon jól megy! 

 

Ne feledd, a tanfolyamok kis létszámosak, így a helyek gyorsan betelnek. Egyetlen dolgod maradt,töltsd ki a jobb oldali jelentkezési űrlapot és találkozzunk a következő órán!

 

Létszám információ:

 

  • a kezdő főzőtanfolyam minimum 2 fő esetén indul, és 6 fő a maximális létszám



Módosítás:

Ha bármilyen okból módosítani szeretnél a részvételed időpontján, a program kezdete előtt legkésőbb 

  • 5 nappal még díjmentesen megteheted,
  • 4 nappal a tanfolyam kezdete előtt 10.000 Ft/fő módosítási díj fizetendő,
  • 72 órával a tanfolyam kezdete előtt a tanfolyam elvész. 

 

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a főzőiskolában csak friss nyersanyagokkal dolgozunk, ezért szükségünk van némi felkészülési időre a beszerzéshez, hogy minden tökéletes legyen.

 

 

icon_garancia.png

Garancia

 

Ez a tanfolyam annyira profi, hogy 100% garanciát vállalok rá. Ha mégis nehézségeid támadnak a receptek otthoni készítésben, a tanfolyam árát egy héten belül indoklás nélkül visszakérheted!


 

 

 

Vissza