ZOOM - Házi pékség

Időpontok

 • 2020-12-16 (18-22 h) 6 hely
 • 2021-01-20 (18-22 h) 6 hely
Jelentkezem

Létszám

6 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

A tanfolyamhoz otthonról Zoomon keresztül, a saját konyhádból tudsz csatlakozni

Részvételi díj

24.990 Ft / 1 fő

49.980 Ft / 2 fő

74.970 Ft / 3 fő

99.960 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Ti mondtátok

 • Kedves Niki,


   


  nagyon nagyon szépen köszönöm a recepteket. Már annyit meséltunk az Áronnal a férjemnek rólad és a kenyérsütő tanfolyamról, hogy...


  Andriskin Monika - Welya Panzió

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

Zoomon keresztüli, élő kenyérsütő tanfolyam

Nincs megnyugatóbb, mint a frissen sült kenyér illata!

Zoom tanfolyamok 2021 február 10-ig elérhetőek, azután visszatértnek az élő házipékség tanfolyamok. A Zoom tanfolyam anyaga és menterendje teljes egészében megegyezik az élő tanfolyammal, annyi a különbség, hogy nem kell személyesen eljönnöd a Protobello Chef Főzőiskolába, hanem otthonról, a saját konyhádból Zoom-on keresztül tudsz csatlakozni a tanfolyamhoz. 

 

 

Erre a tanfolyamra a kezdete előtt legkésőbb 3 nappal érdemes bejelentkezni, hogy legyen időd a felkészülésre.


A tanfolyam előtt neked kell bevásárolni az alapanyagokat, ha nem csak nézni szeretnéd, hanem velem együtt elkészítenéd a recepteket is.


Természetesen teljesen rendben van az is, ha csak nézed a tanfolyamot, és az is, ha aktívan részt veszel. 


A tanfolyamot folyamatosan két kamera nézetből fogom közvetíteni. Amikor csak beszélek, engem fogsz látni, viszont amikor valami történik a gyúródeszkámon, vagy a tűzhelyen azt is tökéletesen látni fogod. 


A részvételi díj befizetése után küldöm el a recepteket, a főzéshez szükséges alpanyagok, és a szükséges eszközök listáját. 


A bevásárlást elképzelhető, hogy nem lehet megoldani a sarki ABC-ben, hanem el kell menned komolyabb Spar/TESCO áruházba. 

 

 

Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>


Újra reneszánszát éli az otthoni kenyérsütés, egyre többen jönnek rá, hogy a házilag sütött kenyér sokkal finomabb és egészségesebb, mint a bolti társai.

Ha sikerül találnod egy megbízható alapreceptet – akkor már legalább nyolcféle kenyeret tudsz sütni:

 • váltogathatod a lisztet (rozsliszt, tönkölyliszt, zabkorpa stb.), a benne lévő magokat (tökmag, lenmag, szezámmag, dió stb.) és magát a formát (cipó, vekni stb.),
 • tehetsz bele joghurtot, ha sűrűbb, illetve olajat, ha levegősebb kenyeret szeretnél,
 • sőt különböző friss fűszerekkel még tovább variálhatod a kedvenc házi kenyered.

A házi kenyérsütő tanfolyamon nem használunk kenyérsütő-, sem más speciális gépet,így a kenyereket, péksüteményeket otthon Te is könnyen újra el tudod készíteni.


Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>


 

 

Program:

 

10:45 – 11:00 / 17:45- 18:00

Csatlakozás a ZOOM-hoz


18:00 - 21:00

Mindent az otthoni kenyérsütésről:

 • liszt fajták és egyéb alapanyagok és eljárások precíz ismertetése
 • lisztek helyettesíthetősége
 • gyúrás, kelesztés 
 • formázás
 • ízesítés 
 

Elészül a burgonyás baguette, a teljes kiőrlésű kenyér, a diós-fügés kenyér, a sajtos-baconos szóda kenyér és a vanília mázas fahéjas csigák.

 

A receptek elkészítése során alaposan be tudod gyakorolni, otthon hogyan lehet kényelmesen, de hatékonyan gyúrni, tésztát nyújtani, formázni, amihez precízben, pontosan kidolgozott receptjeim adnak segítséget.

 

Mindenből annyi készül, hogy 3-4 napig biztosan nem kell a boltba menni firss kenyérért vagy péksütiért... :)

 


  


Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

A kenyérsütő tanfolyamon 4 külön féle kenyér, és fahéjas csiga elkészítésén keresztül ismerkedhetsz meg a különféle lazítási módok, a gyúrás, formázás, ízesítés, sütés mesterfogásaival:

 

francia_pekseg_2_132x82.jpgFrancia bagett

A frissen sütött kenyérnek párja nincs. Csuda jó dolog a reggelihez a saját kenyeredből vágni néhány szeletet, vagy szendvicset készíteni belőle. Remek, könnyen elkészíthető recept, amit szívesen fogsz sütni! És mivel te sütötted, azt is tudod, mi van benne. Nem tartalmaz sem tartósítószert, sem térfogatnövelőt, csak a legkiválóbb minőségű lisztet, és a szeretetet, amivel készítetted.  

 

 

teljes_kiorlesu_kenyer_132x82.jpgTeljes kiőrlésű kenyér

Egyre nagyobb igény van a szénhidrát csökkenetett kenyerekre, és ez a recept nagyon kedvelt a tanfolyam résztvevői között. Szuper jó dolog, hogy nem kell a boltokra, pékségekre támaszkodnod, hanem saját magad is meg tudod sütni azt a kenyeret, ami ráadásul még az egészségednek is jót tesz. Sok olyan visszajelzést kapok, hogy ez a kenyér finomabb, mint a bolti teljes kiőrlésű, és minden héten készül belőle egy-két vekni. Ettől nagyobb elismerés nem is kell! 

 

 

 dios_kenyer_132x82.jpgDiós-fügés kenyér

Aki szereti, ha mindenben van egy kis csavar, imádni fogja ezt a receptet. Mennyire menő, ha ezután nem csak a fonott kalács vagy a briós kerülhet a tányérra mézzel vagy egy finom dzsemmel a tetején, hanem ez a gazdag, gyümölcsös kenyér is?

 

 

 

szodas_kenyer_132x82.jpg

Élesztő mentes szódás kenyér sajttal és zöldfűszerekkel

Ez egy igazi "férfi kenyér". Valódi íz bomba, és maximum 10 perc munkád van vele, onnantól kezdve, hogy beléptél a konyhába (a többi a sütő dolga). Ha meccs van, grill parti, vagy csak úgy átjön néhány jó barát, mindig fog készülni egy-két darab, abban biztos vagyok! 

 

  

fahejas_csigak_132x82.jpgFahéjas csiga

 Évekig tanítottam a kakaós csiga receptjét, aztán egyszer csak elkezdtem azon gondolkodni, hogyan lehetne ez a recept még jobb? Azt hiszem, te is egyet fogsz velem érteni, hogy ez a vanília mázas fahéjas csiga valami utolérhetetlen. Sosem lesz belőle leég egy tepsivel, arra készülj fel! 

 

 

 

 

 

 

 

Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

Miért pont a te tanfolyamodat válasszam?


Vendéglátós családból származom, én vagyok a harmadik generáció, aki hivatásának választotta a főzést. Annyira szeretem, hogy el sem tudom képzelni, hogy bármi mással foglalkozzak!

 

Közgazdaságtant, vendéglátást és rendezvényszervezést tanultam, és 11 évet dolgoztam a turizmusban mielőtt elvégeztem a szakács iskolát és megalapítottam a saját főzőiskolámat.

 

Alaposan megvizsgáltam a hazai helyzetet, és a rengeteg jó mellett sok olyan dolgot tapasztaltam, ami nem tetszett. Például amikor egy főzőtanfolyamon nincs, vagy csak nagyon hiányos a recept, vagy szó szerint lényegi információk nem hangzanak el.

 

A saját tanfolyamaimat nagyon nagy precizitással úgy alakítottam ki, hogy ha csak egyszer látogatsz el valamelyik pékség tanfolyamomra, az otthoni sütésről olyan módon kezdesz el gondolkodni, ami megnyitja előtted  fejlődés útját. Azonnal alkalmazható tudást adok, és nem csak egy show-t, ami aznap este nagyon érdekes volt, de nem tanultál belőle semmit.  Néhány visszajelzés azoktól, akik már részt vettek a steak tanfolyamon:


 • Kedves Niki! Régóta érdekelt a kenyérsütés, de valahogy nem tudtam, hogyan fogjak neki. Mindig olyan érzésem van, hogy túl híg a tészta, vagy túl sűrű, és állandóan teszek hozzá vagy lisztet, vagy tojást, vagy valamit, aztán végül mégsem sikerül. Most végre megláttam, hogy sütésnél érdemes egy kicsit türelmesnek lenni a kenyér a végén úgy is jó lesz. Üdv: Balázs

 

 • Szia Niki! Engem az motivált, amikor jelentkeztem a tanfolyamodra, hogy már nem akarom, hogy a gyerekek bolti péksütiket reggelizzenek, amik tele vannak mindenféle tartósítószerekkel, térfogatnövelőkkel és még ki tudja mivel. Nagyon sok hasznos tippet kaptam, úgyhogy szerintem én fogok nekik sütni! Köszönöm, Zsolt

 

 • Kedves Niki! Mindig is hadi lábon álltam a sütéssel, és azért jöttem el a tanfolyamodra, hogy kitisztuljon a kép! Nagyon érdekes volt, hogy amikor én simán azt gondoltam, hogy túl ragacsos a tészta, akkor nem engedted, hogy tegyek hozzá lisztet, mégis jó lett. Azt hiszem, ha otthon sütök, idáig ez lehetett a gond. Üdvözlettel, Ági

 

 • Kedves Niki! Nagyon fontos volt nekem a teljes kiőrlésű kenyér, és nagyon örülök ennek a receptnek, mert tényleg nagyon könnyen elkészíthető, és nagyon jó ízű. A többit is el fogom készíteni a családnak, szerintem tetszeni fog nekik. További sok sikert kívánok a tanfolyamaidhoz! Zsuzsa

 


Gyakran ismételt kérdések:


Hogyan zajlik a tanfolyam? Mi történik azután, hogy csatlakoztam a ZOOM-hoz?

A tanfolyam kezdése előtt 15 perccel korábban érdemes az e-mail címedre elküldött linkre kattintva csatlakozni. Én már ott leszek a gépnél, úgyhogy amikor csatlakozni szeretnél, jóváhagyom, és már bent is vagy. Két kamera nézetben fogod látni az eseményeket, és mindig azt érdemes kinagyítani, ahol éppen az események zajlanak.

 

Legyen a kezed ügyében egy másik telefon vagy tablet (amire előzőleg már telepítetted a Zoom alkalmazást), hogy ha megszakad a csatlakozás, akkor a másik eszközödről tudj csatlakozni.

 

Ha nincs kedved a receptek elkészítésének lépéseit végig csinálni, nem kötelező.  

 

A tanfolyamra az e-mailben küldött bevásárló és eszköz lista alapján készülj fel. Tehát legyenek a kezed ügyében a szükséges eszközök, alapanyagok.

 

Érdemes  kedved kötényt kötni, az meg tudja védeni a ruhádat attól, hogy maszatos, lisztes legyen (saját tapasztalat, hogy a pékség tanfolyamok végére mindenki tetőtöl talpig lisztes, én is)

 

A programot mindig igyekszem pontosan kezdeni. Ha valaki késik, és jelezte, akkor sem várakoztatom meg, akik ott vannak, hanem kezdünk. 

 

Minden tanfolyam elején átnézzük mi mindent fogunk együtt aznap elkészíteni, miről lesz szó az elméleti anyagban, és az ételek elkészítése konkrétan hogyan fog zajlani.

 

A tanfolyam menetrendjét fentebb találod, percre pontosan lebontva. Az ételekről, amiket elkészítünk, szintén a fenti blokkban találsz részletes leírást és fotókat. 

 

 

Lehetséges, hogy azért mert nem vagyok ott személyesen, csak a képernyőn keresztül látom a dolgokat, nem fogom tudni követni az eseményeket?

A tanfolyam nem egy autóversenyhez hasonló. Minden fázisnál mindenki egyszerre halad, akit kell, azt megvárom, és bármikor lehet kérdezni. Tehát nem leszünk fizikailag egy térben, de mivel a két kamera nézeten keresztül mindent látsz, kérdezni is tudsz, semmivel sem rosszabb a hatékonyság, mintha ugyanabban a helyiségben tartózkodnánk. 

 


A tanfolyamra egyedül is jelentkezhetek? 

Nyugodtan jelentkezhetsz egyedül is. A tanfolyamot minimum 2 fő esetén tartom meg. Ha nincs minimum 2 jeletkező, alternatív időpontot fogok ajánlani.  

 

Előfordulhat, hogy túl sokan lesznek, ezért nem kapok elegendő segítséget, és nem tehetem fel a kérdéseimet?

A tanfolyamokon nagyon ügyelek rá, hogy mindenkire egyforma figyelem jusson. Ha szeretnél sok-sok személyes segítséget kapni tőlem, és sok-sok kérdésed van, akkor neked érdemes lehet a kisebb létszámú tanfolyamokra jelentkezni. A főzőtanfolyamok időpontjainál látszik a szabad helyek száma. 

 

Lehetséges, hogy nekem nem fog sikerülni az ételek elkészítése, vagy olyan dolgot kell csinálni, amire nem leszek képes?

Lehetséges, hogy vannak olyan tapasztalataid, ha otthon el akarsz készíteni egy receptet, hogy nem sikerül és csalódott leszel. Pedig kép is van a receptben, és a tied nem hasonlít. Megnyugtatlak, az esetek 110%-ában nem te vagy a hibás, hanem kifogtál egy rossz receptet. 

A tanfolyamokat 2012-óta tartom, és már több, mint 7000 emberrel főztem együtt - még leírni is sok!-, de nem láttam még olyat, hogy a főzőtanfolyamon valaki ne lett volna képes megcsinálni, amit meg kellett, vagy ne sikerült volna neki az étel. A tanfolyamaimon pontosan azt tanítom, hogy a főzés egy szuper izgalmas, szuper érdekes dolog, amit érdemes csinálni. Nem olyan, amit érdemes elkerülni, mert csak kudarc érthet. Pont, hogy a főzésben a legkönnyebb sikereket elérni! 

 

Lehetséges, hogy csak a tanfolyamon sikerül, de otthon nem fog? Láttam már ilyet...

Sajnos én is. Előfordulhat, hogy egy nem megfelelő főzőtanfolyamot fogtál ki, és vagy nem is kaptál receptet, vagy amit kaptál, az nem volt elég pontos. Én nagyon oda figyelek rá, hogy a receptjeim precízek, könnyen érthetőek, részletesek legyenek annak érdekében, hogy otthon bármikor el tudd készíteni újra meg újra, évek múlva is! 

 

Lehetséges, hogy olyan konyhai eszközöket, alapanyagokat fogunk használni, ami nekem otthon nem áll rendelkezésemre, vagy túl macerás a beszerzésük? 

Van néhány trükkös konyhai eszközöm az igaz, de mindegyiket lehet egy kis kreativitással helyettesíteni. Speciális konyhagépeket nem használok pont azért, hogy a receptek amiket tanítok, otthoni körülmények között is könnyen kivitelezhetőek legyenek. Az alapanyagok beszerzésével kapcsolatosan pedig el foglak halmozni beszerzési tippekkel. Azokkal a helyekkel foglak megismertetni, ahol mindent egyszerre be tudsz majd szerezni, hiszen senki nem szeret fölöslegesen sok időt fordítani a főzés előtti bevásárlásra. 

 

 

Staudinger Niki.jpgSzia! Staudinger Niki vagyok. Főzőiskolámban, a Portobello Chefben 2012 óta tanítom az otthoni kenyér sütést. Úgy gondolom, finom, és ropogós hélyú kenyeret otthon is el lehet készíteni. A saját magad által sütött kenyér, foszlós kakaós csiga nem csak finomabb, tovább friss marad és egészségesebb is, mint a bolti társai. Már csak amiatt is, mert nincs benne tartósító szer...

 

Tudom milyen érzés, amikor alaposan felkészültél, megvetted a különleges liszteket, rászántad az időt, és a kenyér, vagy a kelt tésztás süti, amit készítettél mégis kétségbeejtő. NEM TE VAGY A HIBÁS, HA NEM SIKERÜLT IDÁIG A SAJÁT SÜTÉSŰ KENYÉR VAGY KELT TÉSZTA. Ennek egyszer és mindenkorra búcsút inthetsz! 

 

A HÁZI PÉKSÉG tanfolyamon nagyon alapos, és rendszerezett ismeretanyaggal várlak, hogy ezután a kenyér sütés, és a kelt tészták elkészítése mindig egy jó érzéssel töltsön el. Akárhányszor nekiállsz, érezd úgy, hogy ez neked nagyon jól megy! 


Ne feledd, a tanfolyamok kis létszámosak, így a helyek gyorsan betelnek. Egyetlen dolgod maradt,töltsd ki a jobb oldali jelentkezési űrlapot és találkozzunk a következő órán!

 

Létszám információ:

 

 • a Zoom tanfolyamok minimum 2 fő esetén indulnak, és 6 fő a maximális létszám


Módosítás:

Ha bármilyen okból módosítani szeretnél a részvételed időpontján, a program kezdete előtt legkésőbb 

 • 5 nappal még dímjmentesen megteheted,
 • 4 nappal a tanfolyam kezdete előtt 10.000 Ft/fő módosítási díj fizetendő,
 • 72 órával a tanfolyam kezdete előtt a tanfolyam elveszik. 


icon_garancia.png

Garancia

 

Ez a tanfolyam annyira profi, hogy 100% garanciát vállalok rá. Ha mégis nehézségeid támadnak a receptek otthoni készítésben, a tanfolyam árát egy héten belül indoklás nélkül visszakérheted!


Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

Vissza