Házi pékség

Időpontok

  • 2020-04-22 (18-22 h) 6 hely
  • 2020-05-20 (18-22 h) 6 hely
  • 2020-06-17 (18-22 h) 4 hely
  • 2020-07-15 (18-22 h) 6 hely
  • 2020-08-19 (18-22 h) 6 hely
Jelentkezem

Létszám

6 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő

Részvételi díj

29.990 Ft / 1 fő

59.980 Ft / 2 fő

89.970 Ft / 3 fő

119.960 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Képek a tanfolyamról

Ti mondtátok

  • Kedves Niki! Nagyon jól éreztem magam a tegnapi kenyérsütő tanfolyamon! Köszönöm, hogy lehetőséget biztosítottál erre! (A kakaós csiga már el is fogyott, nagyon ízlett mindenkinek!) és köszönöm...


    V. Éva, Budapest

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

Kenyérsütő tanfolyam

Nincs megnyugatóbb, mint a frissen sült kenyér illata!

Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>


Újra reneszánszát éli az otthoni kenyérsütés, egyre többen jönnek rá, hogy a házilag sütött kenyér sokkal finomabb és egészségesebb, mint a bolti társai.

Ha sikerül találnod egy megbízható alapreceptet – akkor már legalább nyolcféle kenyeret tudsz sütni:

  • váltogathatod a lisztet (rozsliszt, tönkölyliszt, zabkorpa stb.), a benne lévő magokat (tökmag, lenmag, szezámmag, dió stb.) és magát a formát (cipó, vekni stb.),
  • tehetsz bele joghurtot, ha sűrűbb, illetve olajat, ha levegősebb kenyeret szeretnél,
  • sőt különböző friss fűszerekkel még tovább variálhatod a kedvenc házi kenyered.

A házi kenyérsütő tanfolyamon nem használunk kenyérsütő-, sem más speciális gépet,így a kenyereket, péksüteményeket otthon Te is könnyen újra el tudod készíteni.


Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>


 

 

Program:

 

10:45 – 11:00 / 17:45- 18:00

Érkezés


11:00 – 11:30 / 18:00 - 18:30

Mindent az otthoni kenyérsütésről:

  • liszt fajták
  • különleges alapanyagok és eljárások precíz ismertetése
  • az élesztő és a kovász
  • technológia
  • ízesítés, lisztek helyettesíthetősége

11:30 - 15:00 / 18:30 - 22:00
Elészül az igazi francia bagett, a csodás ízeket rejtő diós-fügés kenyér, az élesztő mentes szódás knyér, és a puha, finom fahéjas csigák, és a teljes kiőrlésű kenyér. 


A program végén az elkészített kenyerek, csigák becsomagolása. Mindenből annyi készül, hogy nem állítom hogy könnyen haza lehet vinni őket... :)

 


  


Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

A kenyérsütő tanfolyamon 3 különböző kenyér, és fahéjas csiga elkészítésén keresztül ismerkedhetsz meg a különféle kovászok, a  dagasztás, a gyúrás, a tészta nyújtás és formázás, ízesítés, sütés mesterfogásaival:

 

francia_pekseg_2_132x82.jpgFrancia bagett

 

 

 

teljes_kiorlesu_kenyer_132x82.jpgTeljes kiőrlésű kenyér

 

 

 

 dios_kenyer_132x82.jpgDiós-fügés kenyér

 

 

 

szodas_kenyer_132x82.jpg

Élesztő mentes szódás kenyér sajttal és zöldfűszerekkel

 

  

fahejas_csigak_132x82.jpgFahéjas csiga

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

 

Staudinger Niki.jpgSzia! Staudinger Niki vagyok. Főzőiskolámban, a Portobello Chefben 2012 óta tanítom az otthoni kenyér sütést. Úgy gondolom, finom, és ropogós hélyú kenyeret otthon is el lehet készíteni. A saját magad által sütött kenyér, foszlós kakaós csiga nem csak finomabb, tovább friss marad és egészségesebb is, mint a bolti társai. Már csak amiatt is, mert nincs benne tartósító szer...

 

Tudom milyen érzés, amikor alaposan felkészültél, megvetted a különleges liszteket, rászántad az időt, és a kenyér, vagy a kelt tésztás süti, amit készítettél mégis kétségbeejtő. NEM TE VAGY A HIBÁS, HA NEM SIKERÜLT IDÁIG A SAJÁT SÜTÉSŰ KENYÉR VAGY KELT TÉSZTA. Ennek egyszer és mindenkorra búcsút inthetsz! 

 

A HÁZI PÉKSÉG tanfolyamon nagyon alapos, és rendszerezett ismeretanyaggal várlak, hogy ezután a kenyér sütés, és a kelt tészták elkészítése mindig egy jó érzéssel töltsön el. Akárhányszor nekiállsz, érezd úgy, hogy ez neked nagyon jól megy! 

 

 

 

 

Létszám információ:

ha a családiasabb, kisebb létszámú tanfolyamokon érzed jól magad, április és szeptember között érdemes ellátogatnod hozzánk, amikor a tanfolyamon 3-4 fő az átlagos létszám

ha a mogzalmas, izgalmas élmények jönnek be neked, novembertől márciusig várunk szeretettel, amikor a tanfolyamon az átlagos létszám 6-8 fő

 

Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>


Módosítás:

Ha bármilyen okból módosítani szeretnél a részvételed időpontján, a program kezdete előtt legkésőbb 

  • 5 nappal még dímjmentesen megteheted,
  • 4 nappal a tanfolyam kezdete előtt 8.000 Ft/fő módosítási díj fizetendő,
  • 72 órával a tanfolyam kezdete előtt a tanfolyam elveszik. 


icon_garancia.png

Garancia

 

Ez a tanfolyam annyira profi, hogy 100% garanciát vállalok rá. Ha mégis nehézségeid támadnak a receptek otthoni készítésben, a vendégem vagy egy ismétlő alkalomra!


Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

Vissza