Grillezz magabiztosan!

Időpontok

  • Nincs időpont feltöltve
Jelentkezem

Létszám

12 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

1031 Budapest, Római part 43. Két Rombusz

Részvételi díj

37.990 Ft / 1 fő

75.980 Ft / 2 fő

113.970 Ft / 3 fő

151.960 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Képek a tanfolyamról

Ti mondtátok

  • Kedves Niki, 

     

    Nagyon köszönjük a tegnapi estét! Jól éreztük magunkat! 

     

    Szeretettel,

    Somogyi Katalin

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

icon_kedvenc

Faszenes grill tanfolyam

Ismerd meg a faszenes grillezés titkait, és idén rendezd Te a legjobb grill partikat!


Ha nyár, akkor grillezés! Mindig is érdekelt a grillezés? Lehet, már ott elakadtál, milyet válassz? Mi kell hozzá? És ha ott a drága berendezés, biztos, hogy jól fognak sikerülni rajta a húsok? Amit eddig nem tudhattál meg a grillezéssel kapcsolatosan, most minden kérdésedre választ kaphatsz. 

           

Mit tálalj még az ínycsiklandozó grill húsok mellé? Köretek, mártások, saláták,...mihez mi illik?

 

A faszenes grill tanfolyamon mindezt szórakozva tanulhatod meg! A tanfolyamon nem csak húst sütünk, hanem elkészítünk még mellé sok-sok mindent, amivel változatossá teheted a saját grill partijaidat, ha végre együtt van mindenki, egy igazán fantasztikus ételsorral nyűgözhesd le a családod és a barátaidat.


Miben segíthet neked ez a grill tanfolyam?

 

  • ha nem tudod szabályozni a grilled hőmérsékletét (nem melegszik fel eléggé, vagy nem tartja a hőmérsékletet)
  • gondot okoz a begyújtás, a tüzelőanyag folyamatos pótlása
  • ha nem tudod, milyen tüzelőt érdemes használni, és mit lenne jó messziről elkerülni
  • ha nem tudsz mit kezdeni a füsttel, a lángra lobbanó zsiradékkal
  • ha nem tudod, pontosan meddig kell sütni a húst, és a biztonság kedvéért inkább kiszárítod
  • ha nem tudod eldönteni, hogy neked való-e a faszenes grill
  • ha nem vagy benne biztos, hogy valóban a maximumot hozod ki a grilledből
  • ha a boltban előre pácolt húsokat és grillkolbászokat grilleztél eddig, de szeretnél magasabb szintre lépni azzal, hogy saját magad készíted a pácokat és a rubokat
  • ha macerásnak találod a grilltisztítást, és jól jönne néhány tipp a grill takarítás meggyorsításához

 

 

Ha már régóta jársz grill partikra, ahol csak élvezed az elkészült finomságokat, de eddig nem juthattál a sütés közelébe, itt most végre Te fogsz grillezni, és precíz, könnyen követhető recepteket is kapsz.  A grillezés a saját kertedben jó szórakozás lesz.

A grill tanfolyam után nyugodtan áthívatod a barátaidat egy klassz kis sütögetésre, mert nem kell attól félned, hogy leégsz, és a vendégek jóllakatására a futár hozza a vacsorát...


           

 

A menü, amit elkészítünk:

 

grillezés_132x82.pngSertésszüzet, csirkemellet és csirkecombot grillezünk dijoni, és joghurtos-gyömbéres pácban, texasi fűszerezéssel

 

pizza_132x82.jpg

Sütünk pizzát, és hamburgert. A pizzához helyben nyújtjuk a friss tésztát, és saját recept a pizza szósz. A hamburger sütésnek több trükkje is van, nem lesz többé nehéz dolgod vele. A jacket potato titkos összetevője a kéksajt mártás, aminek a receptjét mindenki kérni fogja tőled!

 

grillezett kukorica_132x82.png

A cukkini, padlizsán, kaliforniai paprika grillezésén keresztül megtanulod, hogyan lesznek a grill zöldségek még éppen roppanósak, soha nem túl puhák. Grill partikon mindig kínálok coleslaw salátát is, aminek imádni fogod az ízét, és örömmel fogod kínálni a saját grill partijaidon is!

 

 desszert_132x82.jpgA desszert grillezett ananász kókuszkrémmel és kókuszmorzsával. 

 

 


Program:


11:45 – 12:00 

Érkezés

12:00 – 17:30

pácolunk és fűszerezünk, húsokat, hamburgert és zöldségeket grillezünk. Ahogy sülnek a finomságok, mindent frissen meg is eszünk.
Közben pedig minden kiderül, amit az otthoni grillezéshez tudni érdemes, hogy pompás dolgok készüljenek a saját grilleden is. 

 

FONTOS: a grillezés során a FASZENES GRILL kezelésével és használatával ismerkedhetsz meg. 

A helyszín Budapesten, egy nagyon kellemes, Duna-parti helyszínen lesz, a pontos címet a jelentkezés után kapod meg. Autóval érdemes érkezni. 

 

 

 

 


Mit tartalmaz az ár?

  • 100% gyarkolat orientált tanfolyamot, ahol nem néző vagy, hanem mindent saját magad készítesz. Te pácolsz, te fűszerezel, te grillezel. 
  • a sütés-főzéshez szükséges alapanyagokat
  • a grillezéshez szükséges eszközöket
  • recepteket, amelyben lépésről lépésre le van írva az elkészítés, hogy otthon is könnyedén meg tudd ismételni!
  • személyes odafigyelés, profi segítség
  • felteheted és választ is kapsz az összes grillezéssel kapcsolatos kérdésedre
  • rengeteg étel készül, úgyhogy készülj rá, hogy bőven lesz mit enni
  • a grillezés végén lesz mit becsomagolni, hogy otthon is legyen bizonyíték, mennyire jól értesz már a grillezéshez

 

 

Csak egyetlen dolgod maradt, töltsd ki a jobb oldali jelentkezési űrlapot és találkozzunk a következő órán!

 

Minimum létszám: 3 fő

Maximum létszám: 12 fő

 

 

 

Staudinger Niki.jpg

Szia! Staudinger Niki vagyok. Főzőiskolámban, a Portobello Chefben 2016 óta tanítom a grillezést  Úgy gondolom, a grillezés könnyen megtanulható, és nem csak azok kiváltsága, akiknek hatalmas kertje van, vagy iszonyatosan drága grill felszerelése. Ha már van egy kis teraszod, egy pici kerted, te is rendezhetsz fantasztikus grill partikat.

 

Tudom milyen érzés, amikor alaposan felkészültél, megvetted a rengeteg húst, rászántad az időt, és a grillezés végeredménye mégis kétségbeejtő. A hús mindig kiszárad, vagy ami még ettől is rosszabb, kívül megégett, belül nyers... NEM TE VAGY A HIBÁS, HA IDÁIG NEM MENT JÓL A GRILLEZÉS.

 

A grill tanfolyamon nagyon alapos, és rendszerezett ismeretanyaggal várlak, hogy ezután akárhányszor nekiállsz grillezni, érezd úgy, hogy ez neked nagyon jól megy! 


 

 

Módosítás:

Ha bármilyen okból módosítani szeretnél a részvételed időpontján, a program kezdete előtt legkésőbb 

  • 5 nappal még díjmentesen megteheted,
  • 4 nappal a tanfolyam kezdete előtt 19.000 Ft/fő módosítási díj fizetendő,
  • 72 órával a tanfolyam kezdete előtt a tanfolyam elveszik. 

 

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a főzőiskolában csak friss nyersanyagokkal dolgozunk, ezért szükségünk van némi felkészülési időre a beszerzéshez, hogy minden tökéletes legyen.


 

Vissza