Gluténmentes pékség

Időpontok

  • Nincs időpont feltöltve
Jelentkezem

Létszám

6 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

A saját konyhád :)

Részvételi díj

7.990 Ft / 1 fő

0 Ft / 2 fő

0 Ft / 3 fő

0 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Ti mondtátok

  • Szuper volt a macaron tanfolyam, köszönöm szépen az élményt!


    F. Réka, Szombathely

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

icon_newicon_glutenmentes

Gluténmentes pékség - online tanfolyam

A glutén mentes kenyerek, péksütik is lehetnek finomak. Ismerd meg a gluténmentes sütés jó oldalát!

A tanfolyam 2020. október 1-től lesz megvásárolható. Ha érdekel a tanfolyam jelezd, hogy azonnal értesíteni tudjalak, ha már elkészült. 

 


Tudom, milyen rossz érzés, amikor át kell térni a gluténmentes étrendre, neked, vagy egy családtagodnak nem opció többé a kenyér és a pizza rendelés, felejtősek az önfeledt sütizések, és egy ideig fogalmad sincs, hogy most hogyan tovább.

 

Én magam is gluténmentesen táplálkozom 3 éve, és előtte több, mint 8 évig próbáltam átállni a gluténemtes étrendre. Nagyon nehéznek találtam, mert minden tele van csábításokkal, és a gluténmentes kenyerek, péksütik nem föltétlenül hasonlítanak a megszokott ízekre és textúrákra. És évekig el voltam azzal, hogy tudtam, mit ehetek  és mennyit anélkül, hogy zavaró tüntetim lennének. 

 

Persze a sok megúszásnak az lett a vége, hogy egy idő után már nem lehetett "csalni". Akinek pedig cöliákiás gluténérzékenysége van, egyáltalán nem szórakozhat azzal, hogy csak egy fél kakaós csigát eszem, attól még nem lesz semmi bajom....

 

Egy szó mint száz, ha arra jutottál valamilyen okból kifolyólag, hogy glutén mentes kenyereket és péksütiket szeretnél sütni, akkor a legjobb helyen jársz! 

 

A gluén mentes táplálkozás ma már sokkal könnyebb, mint 11 éve, amikor elkezdtem ezzel foglalkozni. Kicsi volta a választék, kevés üzletben lehetett glutén mentes termékeket vásárolni, külön tortúra volt a beszerzés. Jobban jártam, ha magamnak sütöttem a kenyeret és a péksütiket, mert hamarabb meg voltam vele, mintha elmegyek egy héten kétszer a város másik végén található üzletbe, és mire odaérek persze nincs kenyér... Innen indult a glutén mentes sütés iránti érdeklődésem, és rengeteg mindent kipróbáltam az elmúlt években. 

 

Lehet kapni kész lisztkeverékeket, és lehet kapni mindenféle érdekes, izgalmas alapanyagot. Ez utóbbiakat jobban szeretem, mintha egy előre összeállított prohoz adok langyos vizet sót, esetleg citromlevet és kész a kenyér. Sem az ízét nem szeretem, sem az állagát, sem a színét. 

 

A nem kész gluténmentes lisztkeverékekből, hanem többféle lisztből, firssen sütött kenyrek sokkal gazdagabbak ízüket, textúrájukat, megjelenésüket tekintve. Szeretem őket variálni is. Egyszer tökmagos lesz, máskor meg sajtot adok a tésztához, mindig más lesz a kész kenyér a hangulatomtól függően, és ez nagyon jó szórakozás amellett, hogy a kenyérben, péksütiben tényleg csak az van, amire föltétlenül szükség van. Nincs benne állomány javító, mesterséges színezék, tartósító szer amik nagyon megterhelik a szervezetet és semmi szükség rájuk. 

 

Tudom, milyen érzés, amikor elkezdesz ismerkedni a gluténmentes sütéssel, és furcsa alapanyagokkal, furcsa, kezelhetetlen tészákkal találod szembe magad. Azt gondolod, bárcsak sose vágtál volna bele ebbe az őrültségbe, mert ebből tuti nem lesz semmi. Butaság volt elparolni rá az idődet. 

 

Aggodalomra semmi sok! Ami elsőre riasztónak tűnik - a frucsa alapanyagaok és a kezelhetetlen tésza állag - az a gluténmentes sütésnél teljesen normális, rövid idő alatt belejössz, és megjön hozzá az önbizalmad, hogy gluténmentesen is egyre szebb és finomabb kenyreket és péksütiket süss! 

 

Ugye milyen jó lenne, ha a sütés körüli pániknak egyszer és mindenkorra búcsút mondhatnál? Ugye milyen kalssz lenne, ha bármikor friss kenyér kell, vagy puha és szaftos kelttésztára vágysz, a másnapi kiránduláshoz kellene néhány zsemle, csak besétálsz a konyhádba, és sütsz egy adagot.  Csak lazán, magabiztosan! 

 

Nos, nem vagy messze tőle! Felkészültél, hogy végre valóban megtanulj gluténmentesen sütni?  Már nem akarsz próbálkozni, nem akarsz csalódni, nem akarsz több vacak kenyeret, pizzát, lángost kidobni? 

 

Tanulj meg gluténmentesen sütni otthon, a saját konyhádban, a saját időbeosztásodank legmegfelelőbb időpontban! 

 

 

Kinek ajánlom az online gluténmentes pékség tanfolyamot?


Ha a gluénmentes táplálkozás fontos neked, és már többször próbálkoztál a sütéssel, de hol sikerül, hol nem. Az online tanfolyamon olyan recepteket mutatok neked, amikkel mindig jól fogsz boldogulni, ha sütni támad kedved. 

 

Ha már alaposan körbejártad a gluténemntes sütés témáját, mindent megnéztél az interneten, mindent elolvastál, de visszatart, hogy sokféle alapanyag kell, lehet, nem is tudnád beszerezni őket, és tapasztalat hiányában kicsi az esély rá, hogy a gluénmentes recepet neked is sikerülni fog. Attól félsz, hogy ha mégis megpróbálkoznál a sütéssel, csúfos kudarc lenne a vége. Az online gluténmentes pékség tanfolyamon egy olyan átfogó rendszert tanítok neked, amitől minden eddigi ismereted a helyére kerül, és mindig lazán, magabiztosan megy majd a kenyerek, péksütik, lángos vagy pizza elészítése. 

 

Ha a gyermeked vagy a párod számára előírták a gluénmentes étrendet, és az ő kedvéért szeretnél megtanulni otthon is gluténmentes kenyeret és egyéb péksütiket készíteni. Irigylésre méltó, ha valakinek olyan anyukája vagy felesége van, hogy még erre is képes, csak hogy a kedvében járjon. Garantáltan nagy lesz otthon az elégedettség, mert nem kell lemondani a megszokott kedvencek élvezetéről. Ezután is lesz kenyér, lángos, pizza, kakaós csiga.  

 

 

Ne feledd, az online gluténmentes pékség tanfolyamot otthon, kényelmesen, a saját konyhádban végezheted. A neked legmegfelelőbb időpontban hódolhatsz a kedvenc hobbidnak. 



A tanfolyam anyaga:

 

Videók:

A gluénmnetes sütés alapanyagai

gluénmnetes sütés eszközei

Gluténtmentes kenyér 1.
Gluténtmentes kenyér 2.
Gluténtmentes kenyér 3.

Gluténtmentes zsemle
Gluténtmentes kifli

Gluténtmentes lángos
Gluténtmentes pizza

Gluténtmentes fahéjas csiga

 

 

A nagyon precíz, részletes és könnyen követhető  recepteket e-mailben fogod megkapni):

  • megtudhatod a pontos alapanyag hányadokat, sütési időket és hőmérsékleteket

  • megmutatom, hogyan lehet a technikát úgy leegyszerűsíteni, hogy a lehető legegyszerűbb dolgod legyen, ha otthon gluténmentesen akarsz sütni

  • olyan technikákat mutatok, amiket egyéb gluténmentes tészták elkészíésénél is segítenek neked 

  • megmutatom a teljes folyamatot az előkészületektől odáig, hogy a kész finomságok kijönnek a sütőből
  • lesz egy listád a szükséges alpanyagokról, tudni fogod, melyik gluténmentes alapanyagnak mi a szerepe a tészta megfelelő állagának kialakításában, 
  • és jó néhány beszerzési tippet is adok

 

 

 

 

Mit tartalmaz az ár?

 

  • lépésről lépésre könnyen követhető 8 db recept videót
  • a recepteket írott formában is megkapod
  • egy összefoglalót a gluténmentes sütés alapanyagairól
  • a tanfolyam után 2 alkalommal kérdezhetsz skype-on (2x15 perc)
  • ráadásként 3 letölthető ajándék boldog tulajdonosa leszel, amik segíenek, hogy még több működő, izgalmas recept legyen a repertoárodban, és ha nem fogy olyan ütemben a kenyér, mint ahogy tervezted, mutatok 10 tippet a már nem olyan friss kenyér felhasználásához is, hogy ne kellejen semmit kidobni

 

 

Az online macaron tanfolyam mellé az alábbi AJÁNDÉKOKAT kapod:


#1 Bónusz: 5 gulténmentes recepet lustálkodós reggelikhez

A tanfolyamon megismert és kipróbált receptek mellé szeretnélek megajándékozni még ezekkel a további izgalmas ötletekkel, amikkel különlegessé teheted a ráérős, hétvégi reggeliket, amikor van idő a konyhában alkotni.  

 

1  bónusz online gluténmentes pékség tanfolyam.png

 

 

#2 Bónusz: 5 egyszerű gluténmentes süti recepet 

Vannak olyan alkalmak, amikor jól jön egy-egy finom süti recept. Válogass kedvedre a kedvenc receptjeim közül! Találsz benne nagyon könnyen elkészíthetőt és olyat is, ami kicsit munka igényesebb, de abszolút megéri a fáradságot! 

 

2  bónusz online gluténmentes pékség tanfolyam.png

 

 

#3 Bónusz: 10 recepet a már nem olyan friss kenyér felhasználására

Ezekkel a szuper, könnyen elkészíthető receptekkel nem fordulhat elő többé, hogy kenyeret dobsz ki.Nincs pazarlás!

 

3  bónusz online gluténmentes pékség tanfolyam.png

 

 

#4 Bónusz: a tanfolyam után 2 alkalommal kérdezthetsz tőlem telefonon vagy skype-on

Ha hozzá kezdesz a sütéshez, lesznek kérdéseid. Lehet, csak átsiklottál valami fölött a receptben, vagy a videóban, lehet, nem pont úgy műkdöik a sütőd, mint az enyém. Kérdezz, és segítek! 


 4 bónusz online macroon tanfolyam új.png

 

 

Miért pont a te főzőtanfolyamodat válasszam?

 

Vendéglátós családból származom, én vagyok a harmadik generáció, aki hivatásának választotta a főzést. Annyira szeretem, hogy el sem tudom képzelni, hogy bármi mással foglalkozzak!

 

Közgazdaságtant, vendéglátást és rendezvény szervezést tanultam, és 11 évet dolgoztam a turizmusban mielőtt elvégeztem a szakács iskolát és megalapítottam a saját főzőiskolámat.

 

Alaposan megvizsgáltam a hazai helyzetet, és a rengeteg jó mellett sok olyan dolgot tapasztaltam, ami nem tetszett. Például amikor egy főzőtanfolyamon nincs, vagy csak nagyon hiányos a recept, vagy szó szerint lényegi információk nem hangzanak el.

 

A saját tanfolyamaimat nagyon nagy precizitással úgy alakítottam ki, hogy ha csak egyszer látogatsz el valamelyik főzőtanfolyamomra, a főzésről olyan módon kezdesz el gondolkodni, ami megnyitja előtted  fejlődés útját. Azonnal alkalmazható tudást adok, és nem csak egy show-t, ami aznap este nagyon érdekes volt, de nem tanultál belőle semmit.  

 

 

Néhány visszajelzés azoktól, akik már részt vettek az élő kenyérsütő tanfolyamon:

 

  • Kedves Niki! Nagyon szépen köszönöm a kurzus receptjeit és a pluszban küldötteket is, hálás vagyok érte! Nagyon kevés kurzuson lehet ilyen részletes leírást kapni!!! Köszönet a fellelő helyért is! Örülök hogy megismerhettelek! Szeretettel: Ildikó

 

  • Kedves Niki! Köszönöm a recepteket. Meg is sütöttem az első bagetteket itthon. Üdvözlettel: Kiss Zsófi

 

  • Kedves Niki, Köszönöm a lehetőséget, én nagyon jól éreztem magam, számomra nagyon inspiratív volt a tanfolyam.Külön köszönöm a recepteket is! A kenyerek persze pillanatokon belül fogytak el! Lukács Gyuri

 

  • Szia Niki ! koszonjuk szepen a recepteket. Jol ereztuk magunkat tegnap, nagyon hasznos praktikus ismereteket szereztunk! Megsutottem a tanfolyamrol hazahozott kovaszos kenyeret egyelore jenai talba ( holnap megyek ikeaba ontottvas labast venni) es kivul-belul eleg jo! udv Erika

 

  • Kedves Niki! nagyon szépen köszönöm a recepteket és a sütést is! nagyon jól éreztem magam és nagy sikere volt a kenyereknek itthon! Üdv Zsófi

 

 

 

Gyakran ismételt kérdések:

 

Mi történik azután, hogy megrendeltem a tanfolyamot?

A tanfolyamot kifizetheted bankkártyával,  ilyenkor megrendeléstől számított 24 órán belül küldjük a tanfolyam anyagát e-mailben az általad megadott e-mail címre. Ha átutalásos fizetést választottál, az összeg beérkezése után érkezik meg a tanfolyam az e-mail fiókodba. 

 

Hogyan zajlik a tanfolyam? 

Az online gluténmentes pékség tanfolyam videókat és pdf formátumú anyagokat tartalmaz. Ezeket érdemes a gépedre lementeni, és a neked megfelelő időpontban és ütemben feldolgozni. A videókat érdemes egy-két alkalommal megnézni, az írott anyagokat is legalább egyszer alaposan áttanulmányozni. A recept videókatt akárhányszor megállíthatod, újra indíthatod, ezáltal nagyon könnyű lesz a lépéseket követned. 

 

Lehetséges, hogy nekem nem fog sikerülni a recept, vagy olyan dolgot kell csinálni, amire nem leszek képes?

Lehetséges, hogy vannak olyan tapasztalataid az otthoni gluténmentes sütéssel, hogy kár is hozzá kezdeni,  mert nem sikerül és csalódott leszel. Pedig kép is van a receptben, és a tied nem hasonlít. Megnyugtatlak, az esetek 110%-ában nem te vagy a hibás, hanem kifogtál egy rossz receptet. 

A kenyérsütő tanfolyamokat 2013-óta tartom, és már több, mint 400 emberrel sütöttem együtt kenyereket és péksütiket - még leírni is sok!-, de nem láttam még olyat, hogy a tanfolyamon valaki ne lett volna képes megcsinálni, amit meg kellett. Ha követed a receptet, nem kell aggódni, hogy nem sikerül. A recept mindig működik! A tanfolyamaimon pontosan azt tanítom, hogy az otthoni sütés egy szuper izgalmas, szuper érdekes dolog, amit érdemes csinálni. Nem olyan, amit érdemes elkerülni, mert csak kudarc érthet. Pont, hogy a sütésben a legkönnyebb sikereket elérni! 

 

Lehetséges, hogy olyan konyhai eszközöket, alapanyagokat fogunk használni, ami nekem otthon nem áll rendelkezésemre, vagy túl macerás a beszerzésük? 

Van néhány trükkös konyhai eszközöm az igaz, de mindegyiket lehet egy kis kreativitással helyettesíteni. Speciális konyhagépeket nem használok pont azért, hogy a receptek amiket tanítok, otthoni körülmények között is könnyen kivitelezhetőek legyenek. Az alapanyagok beszerzésével kapcsolatosan pedig el foglak halmozni beszerzési tippekkel. Azokkal a helyekkel foglak megismertetni, ahol mindent egyszerre be tudsz majd szerezni, hiszen senki nem szeret fölöslegesen sok időt fordítani a sütés előtti bevásárlásra. 

 

 Egyetlen dolgod maradt,töltsd ki a jobb oldali jelentkezési űrlapot és találkozzunk a tanfolyam első videójában!

 

 

 

Staudinger Niki.jpgSzia! Staudinger Niki vagyok. Főzőiskolámban, a Portobello Chefben 2013 óta tanítom a kenyér sütést. Úgy gondolom, a gluténmentes kenyereket, péksütiket otthon is remekül el lehet készíteni, nem kell rendszeresen vagyonokat hagyni a boltban, és olyan finomságokról sem kell lemondanod, mint a pizza vagy a lángos.  

 

Tudom milyen érzés, amikor alaposan felkészültél, megvetted a drága alpanyagot, rászántad az időt, és a gluténmentes tészta amit készítettél mégis kétségbeejtő. És a legrosszabb, hogy többszöri próbálkozásra sem javul a helyzet. NEM TE VAGY A HIBÁS, HA NEM SIKERÜLT IDÁIG GLUTÉNMENTESEN SÜTNÖD. Valószínűleg csak egy két apróság választ el a sikertől. 

 

Az online gluténmentes pékség tanfolyamon nagyon alapos, és rendszerezett ismeretanyaggal várlak, hogy ezután az otthoni sütés mindig egy jó érzéssel töltsön el. Akárhányszor nekiállsz kenyeret vagy más gluténmentes finomságot sütni, érezd úgy, hogy ez neked nagyon jól megy! 


 

 

 

icon_garancia.png

Garancia

 

Ez a tanfolyam annyira profi, hogy 100% garanciát vállalok rá. Ha mégis nehézségeid támadnak a receptek otthoni készítésben, a tanfolyam árát egy héten belül indoklás nélkül visszakérheted!


 

Vissza