E-book a faszenes grillzésről
Időpontok
- Nincs időpont feltöltve
Létszám
10 fő
Szint
Alapfok
Helyszín
1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő
Ti mondtátok
Kedves Niki,
A terület kollégáitól és vezetőitől nagyon sok jót hallottunk a csapatépítő programon együtt töltött közös főzésről, élményről. A kollégák nagyon jól...
P. Krisztina, AXA Bank
E-book a faszenes grillzésről
Minden, amit a faszenes grillezésről tudni érdemes, hogy a grillezés lazán és jól menjen!
2022-ben már a 6-ik nyáron ismerkedhetnek a Grill master 1. résztvevői a faszenes grillezéssel a gyakorlatban is. Az eddigi grill tanfolyamaim tapasztalati, a leggyakrabban felmerülő kérdések alapján állítottam össze ennek az online tanfolyamnak az anyagát.
Aki komolyabban szeretne a girllezéssel foglalkozni, és nem csak AS (ahogy sikerül) szabvány szerint grillezne, szeretné a témát alaposabban megismerni, jó hasznát veheti ennek a 100 oldals anyagnak.
Az is fontos szempont volt az anyag elkészítésénél, hogy nem mindenki tudja kivárni a nyári grill tanfolyamok idejét, hanem már most szeretné belevetni magát a kerti sütögetésekbe, most kell az infó.
Ha van két szabad estéd, hogy áttanulmányozd a 10 fejezetet, alapos, gyakrolatias ismerteid lesznek, ha ott állsz, és be kell gyújtani a grillt, különféle húsok kerülenk a grilledre, túl erős a tűz, vagy éppen az a gond, hogy nem elég forró.
A 10 leckében lépésről lépésre végigvezetlek a szabadtűzi ételkészítés teljes folyamatán, attól kezdve, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni grill kiválasztásánál és megvásárlásánál, egészen odáig, hogyan gyújtsuk be biztonságosan, vagy hogyan használjuk közvetlen vagy közvetett grillezésre, füstölésre. Tartalmazza azokat az alaprecepteket, amelyeket mindenkinek tudnia kell grillsütőn elkészíteni: porhanyós csirkemellet; halfilét, ami nem ragad le; omlós, szaftos marharostélyost.
A tanfolyamot a jobb felső sarokban található űrlap kitöltésével tudod megvásárolni. Fizetés: bankkártyával a jelentkezem gomb megnyomása után közvetlenül. A befizetést követő 24 órán belül fog megérkezni a tanfolyam teljes anyaga az általad megadott e-mail címre. A tematikát a lenti mezőben részletesen is megtalálod.
|
Jelentkezz a tanfolyamra!
Szia! Staudinger Niki vagyok.
Főzőiskolámat, a Portobello Chefet 2012 nyarától működtetem. A 2023-as főzőtanfolyam időpontokat 2 hónapra előre feltöltve megtalálod a weboldalon.
Ha ajándékkupont szeretnél vásárolni, vagy időpontot szeretnél egyeztetni, kérlek keress e-mailben: