E-book a faszenes grillzésről

Időpontok

  • Nincs időpont feltöltve
Jelentkezem

Létszám

10 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő

Részvételi díj

9.990 Ft / 1 fő

19.980 Ft / 2 fő

29.970 Ft / 3 fő

39.960 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Képek a tanfolyamról

Ti mondtátok

  • Kedves Niki,


    A terület kollégáitól és vezetőitől nagyon sok jót hallottunk a csapatépítő programon együtt töltött közös főzésről, élményről. A kollégák nagyon jól...


    P. Krisztina, AXA Bank

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

E-book a faszenes grillzésről

Minden, amit a faszenes grillezésről tudni érdemes, hogy a grillezés lazán és jól menjen!

2022-ben már a 6-ik nyáron ismerkedhetnek a Grill master 1. résztvevői a faszenes grillezéssel a gyakorlatban is.  Az eddigi grill tanfolyamaim tapasztalati, a leggyakrabban felmerülő kérdések alapján állítottam össze ennek az online tanfolyamnak az anyagát.

 

Aki komolyabban szeretne a girllezéssel foglalkozni, és nem csak AS (ahogy sikerül) szabvány szerint grillezne,  szeretné a témát alaposabban megismerni, jó hasznát veheti ennek a 100 oldals anyagnak.

 

Az is fontos szempont volt az anyag elkészítésénél, hogy nem mindenki tudja kivárni a nyári grill tanfolyamok idejét, hanem már most szeretné belevetni magát a kerti sütögetésekbe, most kell az infó

 

Ha van két szabad estéd, hogy áttanulmányozd a 10 fejezetet, alapos, gyakrolatias ismerteid lesznek, ha ott állsz, és be kell gyújtani a grillt, különféle húsok kerülenk a grilledre, túl erős a tűz, vagy éppen az a gond, hogy nem elég forró

 

 

A 10 leckében lépésről lépésre végigvezetlek a szabadtűzi ételkészítés teljes folyamatán, attól kezdve, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni grill kiválasztásánál és megvásárlásánál, egészen odáig, hogyan gyújtsuk be biztonságosan, vagy hogyan használjuk közvetlen vagy közvetett grillezésre, füstölésre. Tartalmazza azokat az alaprecepteket, amelyeket mindenkinek tudnia kell grillsütőn elkészíteni: porhanyós csirkemellet; halfilét, ami nem ragad le; omlós, szaftos marharostélyost.

           

 A tanfolyamot a jobb felső sarokban található űrlap kitöltésével tudod megvásárolni. Fizetés: bankkártyával a jelentkezem gomb megnyomása után közvetlenül. A befizetést követő 24 órán belül fog megérkezni a tanfolyam teljes anyaga az általad megadott e-mail címre.  A tematikát a lenti mezőben részletesen is megtalálod. 

 

A 100 oldalas, 10 leckéből álló tanfolyam anyaga:


1. lecke: A grill választás szempontjai, hogy a vásárlást utólag se bánd meg. (4 oldal)

2. Parti grillek fajtái, előnyei (16 oldal)

3. lecke: Grillezési segédeszközök, a legjobb tűzgyújtók (21 oldal)

4. lecke: Grillezési módok: direkt és indirekt eljárás különbségei, melyik mire való (6 oldal)

5-6. lecke: Sütés faszenes grillen lépésről lépésre (30 oldal)

7. lecke: A hőerősség szabályozása (13 oldal)

8. lecke: A grill tisztása, időzítés, biztonság (26 oldal) 

9-10. lecke: A 15 legjobb alaprecept

 

A leckéket, ami összesen 100, A/4-es oldalnyi írott anyag a faszenes grillezésről, e-mailben kapod meg, ezért fontos, hogy olyan e-mail címet adj meg, amit rendszeresen használsz. 

 

 

 

 

 

 

 

Vissza