Ajándékozz főzőtanfolyamot!

Főzőtanfolyam ajándékkupon vásárolható

  • egy adott dátumra, illetve
  • 1 éven belül a megajándékozott választhatja ki melyik meghirdetett időponton szeretne részt venni. 

portobellochef_fozotanfolyam_ajanadekkupon.png


Bejelentkezés:
ha az ajándék kupon egy adott időpontra szól: már nem kell bejelentkezni. Ez az adott időpont az ajándékkuponon szerepel.
ha az ajándék kupon nem dátumra szól, hanem egy éven belül felhasználható: a bejelentkezés közvetlenül a weboldalon, a kuponszám megadásával lehetséges: https://portobellochef.hu/

 

CÍMÜNK:
Portobellochef Főzőiskola
1081 Budapest, Rákóczi út 63.
1 emelet 7a
Kapucsengő: 19.

Az épület körfolyosós, a főbejárattól balra található a lift és a lépcsőház is. Ha feljössz az első emeletre, mindegy, hogy jobbra-vagy balra indulsz el. Pontosan a folyosó közepéig kell eljutnod, itt találsz meg bennünket.

 

(A grill tanfolyam kivételével az összes tanfolyam a 1081 Budapest,Rákóczi út 63. szám alatti főzőiskolában zajlik. A grill tanfolyam áprilistól szeptemberig, külső helyszínen kerül megrendezésre )


A tanfolyamra nem kell magaddal hozni semmit. Prémium alapanyagokat, receptet, kötényt, és frissítőt biztosítunk

 

Ha bármilyen okból módosítani szeretnél a részvételed időpontján, a program kezdete előtt
• 5 nappal még díjmentesen megteheted,
• 4 nappal a tanfolyam kezdete előtt 19 000 Ft/fő módosítási díj fizetendő,
• 72 órával a tanfolyam kezdete előtt a tanfolyam elveszik.

 

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a főzőiskolában csak friss nyersanyagokkal dolgozunk, ezért szükségünk van némi felkészülési időre a beszerzéshez, hogy minden tökéletes legyen. A módosítási díj minden egyes tanfolyam oldalán fel van tüntetve, tehát pontosan lehet tájékozódni a mértékéről.

 

Az ajándékkuponok a kuponon feltüntetett dátumig használhatók fel. Ami azt jelenti, hogy a feltüntetett dátumig nem csak be kell vele jelentkezni, de a tanfolyamon részt is kell venni.

 

Ha az ajándékkupont a lejárat után kívánja felhasználni a megajándékozott, örömmel látjuk. A lejárt ajándékkupon felhasználása az ajándékkupon vásárláskori ára és a tanfolyam aktuális ára közötti különbözet kifizetésével lehetséges.

 

Ha bármi kérdés merülne fel, örömmel állok rendelkezésre.
Sok szeretettel várlak!
--
Üdvözlettel: Staudinger Niki