ZOOM - A tökéletes T-bone steak

Időpontok

 • 2020-12-23 (18-22 h) 6 hely
 • 2021-01-28 (18-22 h) 6 hely
Jelentkezem

Létszám

6 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

1081 Budapest, Rákóczi út 63. 1 emelet / 7A, 19-es kapucsengő

Részvételi díj

31.990 Ft / 1 fő

63.980 Ft / 2 fő

95.970 Ft / 3 fő

127.960 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Ti mondtátok

 • Kedves Niki!


   


  Igazán jó éreztem magam, köszönöm! A hétvégére már családi megrendelés is van sushira:-)


   


  Üdv


  Juli


  Dr. Thuróczy Julianna

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

icon_glutenmentes

Zoomon keresztüli, élő t-bone steak tanfolyam

Közkívánatra itt az új steak tanfolyam. Gyere és tanuld meg a tökéletes T-bone steak elkészítését!

Élő T-bone steak tanfolyamok 2021 február 10-e után lesznek újra, addig is rengeteg Zoom-on keresztül közvetített élő tanfolyamon tudsz részt venni. A Zoom tanfolyam anyaga és menterendje teljes egészében megegyezik az élő tanfolyammal, annyi a különbség, hogy nem kell személyesen eljönnöd a Protobello Chef Főzőiskolába, hanem otthonról, a saját konyhádból Zoom-on keresztül tudsz csatlakozni a tanfolyamhoz. 

 

 

Erre a tanfolyamra a kezdete előtt legkésőbb 3 nappal érdemes bejelentkezni, hogy legyen időd a felkészülésre.


A tanfolyam előtt neked kell bevásárolni az alapanyagokat, ha nem csak nézni szeretnéd, hanem velem együtt főzni is.


Természetesen teljesen rendben van az is, ha csak nézed a tanfolyamot, és az is, ha velem együtt végig főzöd a menüt. 


A tanfolyamot folyamatosan két kamera nézetből fogom közvetíteni. Amikor csak beszélek, engem fogsz látni, viszont amikor főzés van, valami történik a vágódeszkámon, vagy a serpenyőben azt is tökéletesen látni fogod. 


A részvételi díj befizetése után küldöm el a recepteket, a főzéshez szükséges alpanyagok, és a szükséges eszközök listáját. 


A bevásárlást elképzelhető, hogy nem lehet megoldani a sarki ABC-ben, hanem el kell menned komolyabb delikátesz üzletbe, illetve nagyobb TESCO/ METRO áruházba, henteshez is. 

 


A STEAK sütés titkait nem mindenki ismeri. A T-bone steak elkészítése pláne rizikós, mert sokkal nagyobb a szelet, és csont is van benne. Mi van, ha nem sül át? Lehet már időt és pénzt nem sajnálva próbálkoztál, de a siker elmaradt?  Most végre profihoz méltó steak-eket fogsz készíteni, nem marad sem nyers, nem lesz sem csizmatalp. Csak az üres tányérok, a csillogó szemek és az elismerés marad. 


Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>


 

Menü:

 

tatarbifsztek_132x82.jpgTatárbifsztek

 Ha szeretsz vendégeket hívni, de nem mindig van kedved hatalmas főzéseket rendezni, a tatár beefsteak egy igazi jolly joker lehet a számodra.

 

 

T-bone steak_132x82.jpgT-bone steak

A T-bone steaket nyugodtan hívhatjuk a steakek királyának is, mert egyetlen szeletben két pompás szelet steak is van: egy bélszín és egy hátszín, ráadásul mindkettőnek hihetelenül jó íze van annak köszönhetően, hogy a csonttal együtt lett megérlelve majd megsütve. Steak rajongóknak banakcslistás! 

 

 

grillezett zöldségek chimicurri öntettel.JPGGrillezett zöldségek argentin chimichurri mártással

Köret és mártás receptből sosem lehet eleget tudni, mert sokkal könyebb velük változatossá tenni bármelyik étkezést, mint ha az egész menüt lecserélnéd.  Ha van egy két új recept a tarsolyodban, nem kell törnöd a fejed, hogy mit főzz és bátran hívhatsz vendégeket is, garantált lesz a siker!

 

 

Sós karamellás banános desszert_132x82.jpgSós karamellás banános desszert

A pohárdesszerteknek három nagyon nagy előnye van: gyorsan elkészülnek, nagyon mutatósak, és akár előzőnap is elkészíthetők, így rugalmasabban tudsz gazdálkodni az időddel, nem kell mindnet a vendégek érkezésekor elkészítened (velük is több időt tölthetsz) Ez a desszert elképesztően gazdag a karamellnek és a rengeteg krémes textúrának köszönhetően, a keksz ropogóssága és a friss gyümölcs pedig üdítő játkosságot csempésznek finden falatba.

 

 


 

Program:


17:45 – 18:00

Csatlakozás a ZOOM-hoz


18:00 – 21:00

A gyorsan, bámulatosan könnyen elkészíthető, klassz  receptek elkészítése, amelyek hatalmas kedvenceid lesznek

 • ha a család és a barátok szereti a remek húsételekt,
 • ha szeretesz vendégeket hívni, és mindig cél, hogy teljesen levedd őket a lábukról az elkészíett finomságokkal

 

A receptek elkészítése közben azt is be tudod gyakorolni, otthon hogyan lehet a profi trükkök és késtechnikák használatával sokkal gyorsabban, dinamikusabban főzni.

 

A Tatár beefsteak elkészülte után hagyok időt leülni, kényelmesen elfogyasztani, hogy aztán újult erővel vessük bele magunkat a főzésbe. 

 

Lesz a programben elméleti rész és egy rövid szünet is. 

 

Kb. 21 órára készül el a teljes menü. Itt lesz vége a tanfolyamnak, bejezem a Zoom közvetítést, és nyugodtan asztalhoz ülhetsz az egész családdal együtt, hogy gyorsan-frissen megkóstoljátok az elkészült menüt. 

 


Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

Miért pont a te főzőtanfolyamodat válasszam?


Vendéglátós családból származom, én vagyok a harmadik generáció, aki hivatásának választotta a főzést. Annyira szeretem, hogy el sem tudom képzelni, hogy bármi mással foglalkozzak!

 

Közgazdaságtant, vendéglátást és rendezvényszervezést tanultam, és 11 évet dolgoztam a turizmusban mielőtt elvégeztem a szakács iskolát és megalapítottam a saját főzőiskolámat.

 

Alaposan megvizsgáltam a hazai helyzetet, és a rengeteg jó mellett sok olyan dolgot tapasztaltam, ami nem tetszett. Például amikor egy főzőtanfolyamon nincs, vagy csak nagyon hiányos a recept, vagy szó szerint lényegi információk nem hangzanak el.

 

A saját tanfolyamaimat nagyon nagy precizitással úgy alakítottam ki, hogy ha csak egyszer látogatsz el valamelyik főzőtanfolyamomra, a főzésről olyan módon kezdesz el gondolkodni, ami megnyitja előtted  fejlődés útját. Azonnal alkalmazható tudást adok, és nem csak egy show-t, ami aznap este nagyon érdekes volt, de nem tanultál belőle semmit.  Néhány visszajelzés azoktól, akik már részt vettek a T-bone steak tanfolyamon:


 • Kedves Niki! Mindig is fejtörést okozott, hogy mivel két különböző húsrészt kell egyszerre megsütni, mi lehet a trükk? Most már egy rejtéllyel kevesebb. Üdv: János

 

 • Kedves Niki! Nagyon hasznos volt a tanfolyam, menni fog otthon is, úgy érzem. Minden esetre nem fogok aggódni tovább, hogy a csont mellett hogy kell megsütni a húst. Üdvözlettel, T. Zoltán

 

 • Kedves Niki! Már a tatár önmagában megérte az estét. Nem is tudom, hogy bírtunk hazajönni, annyira bőséges volt a vacsora. Köszönjük még egyszer: Gábor, Tamás és Laci 

 

 • Szia Niki, Köszönjük a nagyon kellemes estét és a recepteket. Most ünnepeltük a párommal a 15. házassági évfordulónkat, és igazából ez egy meglepetés volt neki, mert nagyon imádja a steaket. Szerintem jól sikerült, mert hazafelé a kocsiban már azt tervezgette, mikor lesz otthon az első sütés! Köszönöm, Kata és Péter


Gyakran ismételt kérdések:


Hogyan zajlik a tanfolyam? Mi történik azután, hogy csatlakoztam a ZOOM-hoz?

A tanfolyam kezdése előtt 15 perccel korábban érdemes az e-mail címedre elküldött linkre kattintva csatlakozni. Én már ott leszek a gépnél, úgyhogy amikor csatlakozni szeretnél, jóváhagyom, és már bent is vagy. Két kamera nézetben fogod látni az eseményeket, és mindig azt érdemes kinagyítani, ahol éppen az események zajlanak.

 

Legyen a kezed ügyében egy másik telefon vagy tablet (amire előzőleg már telepítetted a Zoom alkalmazást), hogy ha megszakad a csatlakozás, akkor a másik eszközödről tudj csatlakozni.

 

Ha nincs kedved a főzés lépéseit végig csinálni, nem kötelező.

 

A tanfolyamra az e-mailben küldött bevásárló és eszköz lista alapján készülj fel. Tehát legyenek a kezed ügyében a szükséges eszközök, alapanyagok.

 

Érdemes olyan felsőben részt venni,  aminek hosszú ujja van, hogy sütéskor védje a karodat. Illetve, ha van kedved kötényt kötni, az meg tudja védeni a ruhádat is attól, hogy maszatos legyen (különösen steaksütésnél a fröcsögő zsír tud makacs foltokat okozni) 

 

A programot mindig igyekszem pontosan kezdeni. Ha valaki késik, és jelezte, akkor sem várakoztatom meg, akik ott vannak, hanem kezdünk. 

 

Minden tanfolyam elején átnézzük mi mindent fogunk együtt aznap elkészíteni, miről lesz szó az elméleti anyagban, és az ételek elkészítése konkrétan hogyan fog zajlani.

 

A tanfolyam menetrendjét fentebb találod, percre pontosan lebontva. Az ételekről, amiket elkészítünk, szintén a fenti blokkban találsz részletes leírást és fotókat. 

 

Lehetséges, hogy azért mert nem vagyok ott személyesen, csak a képernyőn keresztül látom a dolgokat, nem fogom tudni követni az eseményeket?

A tanfolyam nem egy autóversenyhez hasonló. Minden fázisnál mindenki egyszerre halad, akit kell, azt megvárom, és bármikor lehet kérdezni. Tehát nem leszünk fizikailag egy térben, de mivel a két kamera nézeten keresztül mindent látsz, kérdezni is tudsz, semmivel sem rosszabb a hatékonyság, mintha ugyanabban a helyiségben tartózkodnánk. 


A tanfolyamra egyedül is jelentkezhetek? 

Nyugodtan jelentkezhetsz egyedül is. A tanfolyamot minimum 2 fő esetén tartom meg. Ha nincs minimum 2 jeletkező, alternatív időpontot fogok ajánlani.  

 

Előfordulhat, hogy túl sokan lesznek, ezért nem kapok elegendő segítséget, és nem tehetem fel a kérdéseimet?

A tanfolyamokon nagyon ügyelek rá, hogy mindenkire egyforma figyelem jusson. Ha szeretnél sok-sok személyes segítséget kapni tőlem, és sok-sok kérdésed van, akkor neked érdemes lehet a kisebb létszámú tanfolyamokra jelentkezni. A főzőtanfolyamok időpontjainál látszik a szabad helyek száma. 

 

Lehetséges, hogy nekem nem fog sikerülni az ételek elkészítése, vagy olyan dolgot kell csinálni, amire nem leszek képes?

Lehetséges, hogy vannak olyan tapasztalataid, ha otthon el akarsz készíteni egy receptet, hogy nem sikerül és csalódott leszel. Pedig kép is van a receptben, és a tied nem hasonlít. Megnyugtatlak, az esetek 110%-ában nem te vagy a hibás, hanem kifogtál egy rossz receptet. 

A tanfolyamokat 2012-óta tartom, és már több, mint 7000 emberrel főztem együtt - még leírni is sok!-, de nem láttam még olyat, hogy a főzőtanfolyamon valaki ne lett volna képes megcsinálni, amit meg kellett, vagy ne sikerült volna neki az étel. A tanfolyamaimon pontosan azt tanítom, hogy a főzés egy szuper izgalmas, szuper érdekes dolog, amit érdemes csinálni. Nem olyan, amit érdemes elkerülni, mert csak kudarc érthet. Pont, hogy a főzésben a legkönnyebb sikereket elérni! 

 

Lehetséges, hogy csak a tanfolyamon sikerül, de otthon nem fog? Láttam már ilyet...

Sajnos én is. Előfordulhat, hogy egy nem megfelelő főzőtanfolyamot fogtál ki, és vagy nem is kaptál receptet, vagy amit kaptál, az nem volt elég pontos. Én nagyon oda figyelek rá, hogy a receptjeim precízek, könnyen érthetőek, részletesek legyenek annak érdekében, hogy otthon bármikor el tudd készíteni újra meg újra, évek múlva is! 

 

Lehetséges, hogy olyan konyhai eszközöket, alapanyagokat fogunk használni, ami nekem otthon nem áll rendelkezésemre, vagy túl macerás a beszerzésük? 

Van néhány trükkös konyhai eszközöm az igaz, de mindegyiket lehet egy kis kreativitással helyettesíteni. Speciális konyhagépeket nem használok pont azért, hogy a receptek amiket tanítok, otthoni körülmények között is könnyen kivitelezhetőek legyenek. Az alapanyagok beszerzésével kapcsolatosan pedig el foglak halmozni beszerzési tippekkel. Azokkal a helyekkel foglak megismertetni, ahol mindent egyszerre be tudsz majd szerezni, hiszen senki nem szeret fölöslegesen sok időt fordítani a főzés előtti bevásárlásra. 

 

Staudinger Niki.jpgSzia! Staudinger Niki vagyok. Főzőiskolámban, a Portobello Chefben 2012 óta tanítom a steak sütést. Úgy gondolom, a tökéletes steaket otthon is el lehet készíteni, nem csak azok kiváltsága, akik meg tudják fizetni a sokszor nem olcsó éttermi árakat.

 

Tudom milyen érzés, amikor alaposan felkészültél, megvetted a legdrágább húst, rászántad az időt, és a steak amit készítettél mégis kétségbeejtő. NEM TE VAGY A HIBÁS, HA NEM SIKERÜLT IDÁIG A STEAK.

 

A steak tanfolyamon nagyon alapos, és rendszerezett ismeretanyaggal várlak, hogy ezután a steak sütés mindig egy jó érzéssel töltsön el. Akárhányszor nekiállsz, érezd úgy, hogy ez neked nagyon jól megy! 

 

 

Ne feledd, a tanfolyamok kis létszámosak, így a helyek gyorsan betelnek. Egyetlen dolgod maradt,töltsd ki a jobb oldali jelentkezési űrlapot és találkozzunk a következő órán!

 

Létszám információ:

 

 • a Zoom tanfolyamok minimum 2 fő esetén indulnak, és 6 fő a maximális létszám

 

Módosítás:

 

Ha bármilyen okból módosítani szeretnél a részvételed időpontján, a program kezdete előtt legkésőbb 

 

 • 5 nappal még dímjmentesen megteheted,
 • 4 nappal a tanfolyam kezdete előtt 10.000 Ft/fő módosítási díj fizetendő,
 • 72 órával a tanfolyam kezdete előtt a tanfolyam elveszik. icon_garancia.png

Garancia

 

Ez a tanfolyam annyira profi, hogy 100% garanciát vállalok rá. Ha mégis nehézségeid támadnak a receptek otthoni készítésben, a tanfolyam árát egy héten belül indoklás nélkül visszakérheted!


Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

Vissza