ZOOM - A tökéletes steak

Időpontok

 • Nincs időpont feltöltve
Jelentkezem

Létszám

6 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

A tanfolyamhoz otthonról Zoomon keresztül, a saját konyhádból tudsz csatlakozni

Részvételi díj

24.990 Ft / 1 fő

49.980 Ft / 2 fő

74.970 Ft / 3 fő

99.960 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Ti mondtátok

 • Kedves Niki,


  A terület kollégáitól és vezetőitől nagyon sok jót hallottunk a csapatépítő programon együtt töltött közös főzésről, élményről. A kollégák nagyon jól...


  P. Krisztina, AXA Bank

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

icon_newicon_kedvenc

Zoomon keresztüli, élő steak tanfolyam

A tökélets steak tanfolyam ZOOM változata, amit otthonról tudsz követni. Süss tökéletes steaket!

Zoom tanfolyamok 2021 február 10-ig elérhetőek, azután visszatértnek az élő steak tanfolyamok. A Zoom tanfolyam anyaga és menterendje teljes egészében megegyezik az élő steak tanfolyammal, annyi a különbség, hogy nem kell személyesen eljönnöd a Protobello Chef Főzőiskolába, hanem otthonról, a saját konyhádból Zoom-on keresztül tudsz csatlakozni a tanfolyamhoz. 

 

 

Erre a tanfolyamra a kezdete előtt legkésőbb 3 nappal érdemes bejelentkezni, hogy legyen időd a felkészülésre.


A tanfolyam előtt neked kell bevásárolni az alapanyagokat, ha nem csak nézni szeretnéd, hanem velem együtt főzni is.


Természetesen teljesen rendben van az is, ha csak nézed a tanfolyamot, és az is, ha velem együtt végig főzöd a menüt. 


A tanfolyamot folyamatosan két kamera nézetből fogom közvetíteni. Amikor csak beszélek, engem fogsz látni, viszont amikor főzés van, valami történik a vágódeszkámon, vagy a serpenyőben azt is tökéletesen látni fogod. 


A részvételi díj befizetése után küldöm el a recepteket, a főzéshez szükséges alpanyagok, és a szükséges eszközök listáját. 


A bevásárlást elképzelhető, hogy nem lehet megoldani a sarki ABC-ben, hanem el kell menned komolyabb delikátesz üzletbe, illetve nagyobb TESCO/ METRO áruházba, henteshez is. Tudom, milyen rossz érzés, amikor megvetted a legdrágább húst, mindent megnéztél a YouTube-on, mindent elolvastál, rászántad az idődet, az energiádat, és a végeredmény... kemény, íztelen, vacak. Egy szégyen! 

 

Ugye milyen jó lenne, ha ennek egyszer s mindenkorra búcsút mondhatnál? Bármikor steakre vágysz, csak besétálsz a konyhádba, és sütsz egy omlós, szaftos, csodálatos példányt? Csak lazán, magabiztosan! Még tovább megyek, mi lenne, ha nem csak magadnak sütnél, hanem a barátaidnak is!  

 

Nos, nem vagy messze tőle! Felkészültél, hogy végre valóban megtanulj tökéletes steaket sütni?  Már nem akarsz próbálkozni, nem akarsz csalódni, nem akarsz több húst kidobni?  Várlak Téged a következő steak sütő tanfolyamon!


Ne feledd, a tanfolyamok kis létszámosak, így a helyek gyorsan betelnek. Egyetlen dolgod maradt, töltsd ki a jobb oldali jelentkezési űrlapot és találkozzunk a következő órán!


Kinek ajánlom a steak tanfolyamot?


 • Ha igazi steak rajongó vagy, és már többször próbálkoztál a sütéssel, de hol sikerül a steak, hol nem. A tanfolyamon meg fogom mutatni, hogy mi okozza ezt, és azt is, hogyan tudod elkerülni. A siker mindig garantált lesz, ha steaket akarsz sütni. 
 
 • Ha már alaposan körbejártad a steak sütés témáját, mindent megnéztél az interneten, mindent elolvastál, de visszatart, hogy nagyon drága az alapanyag. Attól félsz, hogy ha otthon próbálkoznál steaket sütni, csúfos kudarc lenne a vége. A tanfolyamon egy olyan átfogó rendszert tanítok neked, amitől minden eddigi ismereted a helyére kerül, és mindig lazán, magabiztosan megy majd a steak sütés.
 
 • Ha a párod nagyon nagy hús imádó, és a kedvéért szeretnél megtanulni steaket sütni. Irigylésre méltó, ha valakinek olyan társa van, hogy még erre is képes, csak hogy a kedvében járjon. Garantáltan nagy lesz otthon az elégedettség, mert a steak tanfolyam után olyan pazar steakeket tudsz tálalni, amik csak a legjobb éttermekben kerülnek az ember tányérjára! 
 

           

Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

A menü, amit elkészítünk:

 

steak_tanfolyam.jpgFantasztikusan ízletes és puha bélszín steak, a prémium minőségű dél amerikai érlelt húsból.  Amikor a tanfolyamon elérünk oda, hogy megsütötted a steaket, szépen megterítettük az asztalt és végre megkóstolhatod a saját alkotásodat, minden ideg szálad ellazul, és úgy érzed érdemes volt minden erőfeszítés, amit idáig azért tettél, hogy megtaláld a tökéletes steak elkészítésének titkát. A titok már a birtokodban van. Bármikor képes leszel ugyanilyen csodálatos steaket sütni, amikor csak akarsz! 

 

zöldbors_martas.jpgZöldbors mártás

Ez a recept egy igazi jolly joker lesz, mert más sültekhez is kínálhatod. Újabb szintre emel egy egyszerű csirkemell filét, bármilyen grill zöldséget vagy sajtot 

 

hasselback_burgonya.jpgHasselback burgonya

A burgonya köretek valljuk be, legtöbbször nem olyan izgalmasak. Már számtalanszor kóstoltad, tudod, hogyan készül. De ez egy olyan recept, amit lehet, hogy még te sem ismersz, a barátaidat pedig ezer százalék, hogy teljesen le fogod vele nyűgözni, ha elkészíted nekik. Tudom, mert már évek óta tanítom ezt a köretet, és mindig az a reakció rá, hogy WOW! Az pedig külön nagyon jó benne, hogy kedved szerint bárhogyan variálhatod az ízesítését. Megtöltheted jobbnál-jobb dolgokkal, a kombinációknak csak a fantáziád szab határt! 

 

csokoládé_szuflé.jpgCsokoládé szuflé vanília fagyival

A csokoládé szuflé méltán legendás. A selymesen olvadó forró csokoládé és a jéghideg vaníliafagyi édes csábításának lehetetlen ellenállni. Legalább is a steak tanfolyamon még nem sikerült senkinek... 

 

 


Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>Program:


17:45 - 18:00

Csatlakozás a ZOOM-hoz


18:00 – 18:30

A steak tanfolyam áttekintése, hogy mi mindent fogunk ma csinálni, és mi lesz az elméleti részben

A köret elkészítése, aminek során olyan vágási technikákat mutatok, ami az otthoni főzés során is segít, hogy sokkal gyorsabb, precízebb legyél


18:30 - 20:00

A nagyon átfogó és alapos elméleti részben az alábbi kérdésekre fogsz választ kapni ( jegyzetelni nem kell, mert az egész anyagot e-mailben fogod megkapni a tanfolyam után):

 • milyen húst érdemes venni steak sütéshez? (ezt tudnod kell, különben ha elveszel a hentesnél, és nem a megfelelő húst veszed, felejtős lesz a steak sütés)
 • mik a legjobb beszerzési források, ahol nem indokolatlanul drága a hús, és biztos, hogy a megfelelő minőséget kapod, biztos, hogy nem fog becsapni a hentes? (több beszerzési forrást is mutatok, hogy választhass a neked leginkább megközelíthető üzletek közül)
 • mit jelent a hús érlelése, és miért fontos?
 • érdemes-e pácolni a steak húst, és ha igen, hogyan?
 • hogyan lehet a húst otthon tárolni rövidebb vagy hosszabb ideig attól függően, hogy sikerült időzítened a beszerzést, ki fogok térni a fagyasztás előnyeire és hátrányaira is
 • milyen a megfelelő zsiradék, és mennyit érdemes egy-egy sütéshez felhasználni?
 • milyen serpenyőben érdemes steaket sütni?
 • melyik a jobb steak sütési módszer? A serpenyő vagy a sütő?
 • milyen fűszerekkel érdemes a steaket ízesíteni, illetve mikorra érdemes ezt időzíteni?
 • mennyi az ideális só-bors mennyiség?
 • pontosan hogyan készülnek a steak fokozatok? (rare, medium rare, medium, medium well, welldone)
 • mi a helyzet, ha nem bélszínből, hanem mondjuk hátszínt vagy rib-eye-t akarok sütni?
 • hogyan, és miért érdemes pihentetni a steaket sütés után, hogy a lehető legjobb formáját mutassa a tányérodon?
 • mi a helyzet, hogy nagy társaságnak akarsz steaket sütni? hogy érdemes csinálni, hogy a vendégeidnek is jó legyen, és te se szakadj bele? (én is mindig ezt a trükköt alkalmazom, ha összegyűlünk, és legalább 8 főre kell steaket sütnöm)
 • mire jó a maghőmérő, és hogyan tud segíteni neked, hogy tökéletes legyen a steak? 

 

20:00 - 20:05
Szünet

20:05 - 21:00

A mártás és a desszert elkészítése, steak sütés


Kb. 21 órára készül el a teljes menü. Itt lesz vége a tanfolyamnak, bejezem a Zoom közvetítést, és nyugodtan asztalhoz ülhetsz az egész családdal együtt, hogy gyorsan-frissen megkóstoljátok az elkészült menüt. 


 Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>Mit tartalmaz az ár?

 • a tanfolyam elvégzése után bármikor képes leszel tökéletes steaket sütni
 • nem kell attól félned, hogy ki kell dobnod a méreg drága húst, mert pontosan fogod tudni, hogy kell ezzel a nemes alapanyaggal bánni
 • a sütés-főzéshez szükséges alapanyagok listáját, a receptet a tanfolyam előtt e-mailben kapod meg
 • ráadásként 5 ajándék boldog tulajdonosa leszel, amik segítenek, hogy jobban eligazodj a hentesnél, lesz egy csomó új, könnyen elkészíthető köret és mártás recepted, amikkel könnyedén változatossá teheted a megszokott ételeidet.  Könnyebben tudsz bort választani húsételek mellé, és ha eddig gondjaid voltak a grillezéssel, tippjeim abban is segítenek. 

 


A steak tanfolyam mellé az alábbi AJÁNDÉKOKAT kapod:


#1 Bónusz: Melyik húsrész mire való? 

Ebből az anyagból megtudhatod, ha friss húst szeretnél vásárolni a hentesnél, egy adott recepthez, akkor melyik húsrészt érdemes választanod. De az is lehet, ha megtetszik valami a hentes pultban, és hazaviszed, ennek az összefoglalónak a segítségével kapsz néhány jó ötletet, hogy mit készíts belőle. 


1 bónusz steak tanfolyam.png#2 Bónusz: 5 izgalmas köret nem csak steakhez

5 remek recept, hogy ha éppen kifogynál az ötletekből, mi legyen a köret a steak, vagy más finom sült mellé, amit éppen készítesz.  


2 bónusz steak tanfolyam.png#3 Bónusz: 5 könnyű mártás húsok és grill zöldségek mellé

Ez az öt recept villámgyorsan segít, hogy egy kissé izgalmasabbá tedd a megszokott, és már mesteri szinten készített ételeidet. Egy új mártás, és máris újjá élednek az ízek, illatok, textúrák. Felfedezésre csábít ez az új kombináció a tányéron.


3 bónusz steak tanfolyam.png#4 Bónusz: Borkalauz húsételekhez

Ha igazán stílusosan szeretnéd kínálni az általad nagy gonddal elkészített fogást, egy megfelelő bor sokat számít. Kiemeli, hogy milyen figyelmes és hozzáértő vagy. Egy olyan vendéglátó, aki a legkisebb részletre is odafigyel. A megfelelő bor párosítással igazán nagy hatást tehetsz a vendégeidre!


4 bónusz steak tanfolyam.png#5 Bónusz: 20 tipp grillezéshez

Tavasztól őszig nem sok jobb elfoglaltság van a sütés-főzés szerelmeseinek, mint a szabadban grillezni. Egyetlen tűzhelyen, vagy sütőben elkészített hús sem lehet annyira fantasztikus ízű, mint a grillen sült társai. Ebben a gyűjteményben sok-sok olyan azonnal alkalmazható tippet találsz, amivel azonnal könnyebbé válik a grillezés. 

 

5 bónusz steak tanfolyam.png

 

  

Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>Miért pont a te főzőtanfolyamodat válasszam?


Vendéglátós családból származom, én vagyok a harmadik generáció, aki hivatásának választotta a főzést. Annyira szeretem, hogy el sem tudom képzelni, hogy bármi mással foglalkozzak!

 

Közgazdaságtant, vendéglátást és rendezvényszervezést tanultam, és 11 évet dolgoztam a turizmusban mielőtt elvégeztem a szakács iskolát és megalapítottam a saját főzőiskolámat.

 

Alaposan megvizsgáltam a hazai helyzetet, és a rengeteg jó mellett sok olyan dolgot tapasztaltam, ami nem tetszett. Például amikor egy főzőtanfolyamon nincs, vagy csak nagyon hiányos a recept, vagy szó szerint lényegi információk nem hangzanak el.

 

A saját tanfolyamaimat nagyon nagy precizitással úgy alakítottam ki, hogy ha csak egyszer látogatsz el valamelyik főzőtanfolyamomra, a főzésről olyan módon kezdesz el gondolkodni, ami megnyitja előtted  fejlődés útját. Azonnal alkalmazható tudást adok, és nem csak egy show-t, ami aznap este nagyon érdekes volt, de nem tanultál belőle semmit.  Néhány visszajelzés azoktól, akik már részt vettek a steak tanfolyamon:


 • Kedves Niki! Én köszönöm a széleskörű tájékoztatást a steak témakörében és majd benevezek egy grill tanfolyamra is. A ételek nagyon finomak voltak és igyekszem otthon is majd hasznosítani a Nálad szerzett információkat, praktikákat. Üdv: Bálint

 

 • Kedves Niki! Nagyon szépen köszönjük a kapott anyagot, és magát a tanfolyamot is. Nagyon jól éreztük magunkat, sokat kamatoztatjuk majd a tőled tanultakat! Üdvözlettel, Kinga

 

 • Szia Niki! Köszönjük szépen igen élvezetes volt a tanfolyam! Nagyon fini lett a steak + minden! Neked Továbbra is a Legjobbakat! Navian

 

 • Kedves Niki, Köszönjük a főzőtanfolyamot, mindannyiunknak hasznos volt. Kinek azért, mert a receptjei számát növelte, kinek azért, mert még nem főzött/sütött/készített ilyen nagyszerű ételeket. Üdv: Dóra, Eszter, Zoltán Zozó, Kristóf


 • Szia Niki! Nem csak a steaknek van sikere otthon! Idén karácsonykor háromszor is rendelt a család csoki szuflét, és mindig pontosan úgy sikerült, ahogy a tanfolyamon! Köszi!  ZoliGyakran ismételt kérdések:


Hogyan zajlik a tanfolyam? Mi történik azután, hogy csatlakoztam a ZOOM-hoz?

A tanfolyam kezdése előtt 15 perccel korábban érdemes az e-mail címedre elküldött linkre kattintva csatlakozni. Én már ott leszek a gépnél, úgyhogy amikor csatlakozni szeretnél, jóváhagyom, és már bent is vagy. Két kamera nézetben fogod látni az eseményeket, és mindig azt érdemes kinagyítani, ahol éppen az események zajlanak.

 

Legyen a kezed ügyében egy másik telefon vagy tablet (amire előzőleg már telepítetted a Zoom alkalmazást), hogy ha megszakad a csatlakozás, akkor a másik eszközödről tudj csatlakozni.

 

Ha nincs kedved a főzés lépéseit végig csinálni, nem kötelező.

 

A tanfolyamra az e-mailben küldött bevásárló és eszköz lista alapján készülj fel. Tehát legyenek a kezed ügyében a szükséges eszközök, alapanyagok.

 

Érdemes olyan felsőben részt venni,  aminek hosszú ujja van, hogy sütéskor védje a karodat. Illetve, ha van kedved kötényt kötni, az meg tudja védeni a ruhádat is attól, hogy maszatos legyen (különösen a steaksütésnél fröcsögő zsír tud makacs foltokat okozni) 

 

A programot mindig igyekszem pontosan kezdeni. Ha valaki késik, és jelezte, akkor sem várakoztatom meg, akik ott vannak, hanem kezdünk. 

 

Minden tanfolyam elején átnézzük mi mindent fogunk együtt aznap elkészíteni, miről lesz szó az elméleti anyagban, és az ételek elkészítése konkrétan hogyan fog zajlani.

 

A tanfolyam menetrendjét fentebb találod, percre pontosan lebontva. Az ételekről, amiket elkészítünk, szintén a fenti blokkban találsz részletes leírást és fotókat. 

 

 

Lehetséges, hogy azért mert nem vagyok ott személyesen, csak a képernyőn keresztül látom a dolgokat, nem fogom tudni követni az eseményeket?

A tanfolyam nem egy autóversenyhez hasonló. Minden fázisnál mindenki egyszerre halad, akit kell, azt megvárom, és bármikor lehet kérdezni. Tehát nem leszünk fizikailag egy térben, de mivel a két kamera nézeten keresztül mindent látsz, kérdezni is tudsz, semmivel sem rosszabb a hatékonyság, mintha ugyanabban a helyiségben tartózkodnánk. 

 


A tanfolyamra egyedül is jelentkezhetek? 

Nyugodtan jelentkezhetsz egyedül is. A tanfolyamot minimum 2 fő esetén tartom meg. Ha nincs minimum 2 jeletkező, alternatív időpontot fogok ajánlani.  

 

Előfordulhat, hogy túl sokan lesznek, ezért nem kapok elegendő segítséget, és nem tehetem fel a kérdéseimet?

A tanfolyamokon nagyon ügyelek rá, hogy mindenkire egyforma figyelem jusson. Ha szeretnél sok-sok személyes segítséget kapni tőlem, és sok-sok kérdésed van, akkor neked érdemes lehet a kisebb létszámú tanfolyamokra jelentkezni. A főzőtanfolyamok időpontjainál látszik a szabad helyek száma. 

 

Lehetséges, hogy nekem nem fog sikerülni az ételek elkészítése, vagy olyan dolgot kell csinálni, amire nem leszek képes?

Lehetséges, hogy vannak olyan tapasztalataid, ha otthon el akarsz készíteni egy receptet, hogy nem sikerül és csalódott leszel. Pedig kép is van a receptben, és a tied nem hasonlít. Megnyugtatlak, az esetek 110%-ában nem te vagy a hibás, hanem kifogtál egy rossz receptet. 

A tanfolyamokat 2012-óta tartom, és már több, mint 7000 emberrel főztem együtt - még leírni is sok!-, de nem láttam még olyat, hogy a főzőtanfolyamon valaki ne lett volna képes megcsinálni, amit meg kellett, vagy ne sikerült volna neki az étel. A tanfolyamaimon pontosan azt tanítom, hogy a főzés egy szuper izgalmas, szuper érdekes dolog, amit érdemes csinálni. Nem olyan, amit érdemes elkerülni, mert csak kudarc érthet. Pont, hogy a főzésben a legkönnyebb sikereket elérni! 

 

Lehetséges, hogy csak a tanfolyamon sikerül, de otthon nem fog? Láttam már ilyet...

Sajnos én is. Előfordulhat, hogy egy nem megfelelő főzőtanfolyamot fogtál ki, és vagy nem is kaptál receptet, vagy amit kaptál, az nem volt elég pontos. Én nagyon oda figyelek rá, hogy a receptjeim precízek, könnyen érthetőek, részletesek legyenek annak érdekében, hogy otthon bármikor el tudd készíteni újra meg újra, évek múlva is! 

 

Lehetséges, hogy olyan konyhai eszközöket, alapanyagokat fogunk használni, ami nekem otthon nem áll rendelkezésemre, vagy túl macerás a beszerzésük? 

Van néhány trükkös konyhai eszközöm az igaz, de mindegyiket lehet egy kis kreativitással helyettesíteni. Speciális konyhagépeket nem használok pont azért, hogy a receptek amiket tanítok, otthoni körülmények között is könnyen kivitelezhetőek legyenek. Az alapanyagok beszerzésével kapcsolatosan pedig el foglak halmozni beszerzési tippekkel. Azokkal a helyekkel foglak megismertetni, ahol mindent egyszerre be tudsz majd szerezni, hiszen senki nem szeret fölöslegesen sok időt fordítani a főzés előtti bevásárlásra. 

 

 

Staudinger Niki.jpgSzia! Staudinger Niki vagyok.  Főzőiskolámban, a Portobello Chefben 2012 óta tanítom a steak sütést. Már több, mint 7000 embernek segítettem, hogy fejlődjön a főzésben. Úgy gondolom, a tökéletes steaket otthon is el lehet készíteni, nem csak azok kiváltsága, akik meg tudják fizetni a sokszor nem olcsó éttermi árakat.

 

Tudom milyen érzés, amikor alaposan felkészültél, megvetted a legdrágább húst, rászántad az időt, és a steak amit készítettél mégis kétségbeejtő. NEM TE VAGY A HIBÁS, HA NEM SIKERÜLT IDÁIG A STEAK.

 

A steak tanfolyamon nagyon alapos, és rendszerezett ismeretanyaggal várlak, hogy ezután a steak sütés mindig egy jó érzéssel töltsön el. Akárhányszor nekiállsz, érezd úgy, hogy ez neked nagyon jól megy! 

 

 

Ne feledd, a tanfolyamok kis létszámosak, így a helyek gyorsan betelnek. Egyetlen dolgod maradt,töltsd ki a jobb oldali jelentkezési űrlapot és találkozzunk a következő órán!

 

 

Létszám információ:

 

 • a Zoom tanfolyamok minimum 2 fő esetén indulnak, és 6 fő a maximális létszámMódosítás:

Ha bármilyen okból módosítani szeretnél a részvételed időpontján, a program kezdete előtt legkésőbb 

 • 5 nappal még díjmentesen megteheted,
 • 4 nappal a tanfolyam kezdete előtt 10.000 Ft/fő módosítási díj fizetendő,
 • 72 órával a tanfolyam kezdete előtt a tanfolyam elvész. 

 

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a főzőiskolában csak friss nyersanyagokkal dolgozunk, ezért szükségünk van némi felkészülési időre a beszerzéshez, hogy minden tökéletes legyen.

 

 

icon_garancia.png

Garancia

 

Ez a tanfolyam annyira profi, hogy 100% garanciát válallok rá. Ha mégis nehézségeid támadnak az otthoni steak sütésben, 1 hónapon belül a vendégünk vagy egy ismétlő alkalomra!


Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

Vissza