ZOOM - A jó sushi titka

Időpontok

 • 2020-12-01 (18-21 h) 6 hely
 • 2020-12-08 (18-21 h) 6 hely
 • 2021-01-07 (18-21 h) 6 hely
 • 2021-01-12 (18-21 h) 6 hely
 • 2021-01-26 (18-21 h) 6 hely
 • 2021-02-09 (18-21 h) 6 hely
Jelentkezem

Létszám

6 fő

Szint

Alapfok

Helyszín

A tanfolyamhoz otthonról Zoomon keresztül, a saját konyhádból tudsz csatlakozni

Részvételi díj

24.990 Ft / 1 fő

49.980 Ft / 2 fő

74.970 Ft / 3 fő

99.960 Ft / 4 fő

Jelentkezem

Ti mondtátok

 • Kedves Niki!


   


  Köszönjük szépen a tegnap esti sushi tanfolyamot. Nagyon jól éreztük magunkat nálad. Mindennel meg voltunk elégedve :)


   


  Máthé Gyöngyi

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Keresztnév:
E-mail cím:

 

icon_kedvencicon_glutenmentes

Zoomon keresztül elérhető, élő sushi tanfolyam

Merülj el a sushi készítés megnyugtató rituáléjában.

Zoom tanfolyamok 2021 február 10-ig elérhetőek, azután visszatértnek az élő sushi tanfolyamok. A Zoom tanfolyam anyaga és menterendje teljes egészében megegyezik az élő sushi tanfolyammal, annyi a különbség, hogy nem kell személyesen eljönnöd a Protobello Chef Főzőiskolába, hanem otthonról, a saját konyhádból Zoom-on keresztül tudsz csatlakozni a tanfolyamhoz. 

 

 

Erre a tanfolyamra a kezdete előtt legkésőbb 3 nappal érdemes bejelentkezni, hogy legyen időd a felkészülésre.


A tanfolyam előtt neked kell bevásárolni az alapanyagokat, ha nem csak nézni szeretnéd, hanem velem együtt készíteni a sushit.


Természetesen teljesen rendben van az is, ha csak nézed a tanfolyamot, és az is, ha aktívan részt veszel. 


A tanfolyamot folyamatosan két kamera nézetből fogom közvetíteni. Amikor csak beszélek, engem fogsz látni, viszont amikor sushi készítés van, valami történik a vágódeszkámon, vagy a tűzhelyen, azt is tökéletesen látni fogod. 


A részvételi díj befizetése után küldöm el a recepteket, a főzéshez szükséges alpanyagok, és a szükséges eszközök listáját. 


A bevásárlást elképzelhető, hogy nem lehet megoldani a sarki ABC-ben, hanem el kell menned komolyabb delikátesz üzletbe, illetve nagyobb TESCO/ METRO áruházba. Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>


Tudom, milyen rossz érzés, amikor megvetted az összes különleges alapanyagot, mindent megnéztél a YouTube-on, minden infót összegyűjtöttél, rászántad az idődet, az energiádat, és a végeredmény... , íztelen, vacak sushik, amik ráadásul borzalmasan néznek ki. Egy szégyen! 

 

Ugye milyen jó lenne, ha ennek egyszer s mindenkorra búcsút mondhatnál? Bármikor sushira vágysz, csak besétálsz a konyhádba, és tekersz néhány fantasztikus ízű, csodálatos suhit? Csak lazán, magabiztosan! Még tovább megyek, mi lenne, ha nem csak magadnak készítenél sushit ezentúl, hanem a barátaidnak is!  

 

Nem vagy messze tőle! Felkészültél, hogy végre valóban megtanulj igazán jó sushit készíteni?  Már nem akarsz próbálkozni, nem akarsz csalódni, nem akarsz több alapanyagot azért megvenni,hogy aztán kidobd?  Várlak Téged a következő sushi készítő tanfolyamon!

 

Ne feledd, a tanfolyamok kis létszámosak, így a helyek gyorsan betelnek. Egyetlen dolgod maradt,töltsd ki a jobb oldali jelentkezési űrlapot és találkozzunk a következő tanfolyamon!

 

 

Kinek ajánlom a sushi tanfolyamot?

 

 • Ha igazi sushi rajongó vagy, és már többször próbálkoztál otthon is sushi készítéssel, de nem vagy elégedett a saját sushijaiddal. Íztelen a rizs, túlságosan, vagy egyáltalán nem ragad, és amikor összeállítod a tekercset, elképesztően kezelhetetlennek tűnik az egész massza. A tanfolyamon meg fogom mutatni, hogyan készül a tökéletes sushi rizs, ami nem csak jó ízű, de megfelelően formázható. A siker mindig garantált lesz, ha sushit akarsz készíteni. Nem lesz más dolgod, csak élvezni a saját kreativitásodat és büszkélkedni a saját készítésű szebbnél-szebb, finom, és fantáziadús sushi kreációiddal.

 

 • Ha már alaposan körbejártad a sushi készítés témáját, mindent megnéztél az interneten, mindent elolvastál, de visszatart, hogy nagyon drága az alapanyag. Attól félsz, hogy ha otthon próbálkoznál sushit készíteni sütni, csúfos kudarc lenne a vége. A tanfolyamon egy olyan átfogó rendszert tanítok neked, amitől minden eddigi ismereted a helyére kerül, és mindig lazán, magabiztosan megy majd a sushi készítés.

 

 • Ha a párod imádja a sushit, és a kedvéért szeretnél megtanulni sushit készíteni.  Irigylésre méltó, ha valakinek olyan társa van, hogy még erre is képes, csak hogy a kedvében járjon. Garantáltan nagy lesz otthon az elégedettség, mert a sushi tanfolyam után olyan pazar sushikat fogsz tálalni, amik csak a legjobb éttermekben kerülnek az ember tányérjára!


Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

 

A tanfolyam 6 különféle sushi elkészítése során gyakrolhatod és tanulhatod meg az otthoni sushi készítés fogásait:

 

maki_sushi.jpgMakisushi: a világszerte ebből a sushi fajtából készül a legtöbb, bár nem olyan könnyű az elkészítése, mint elsőre bárki is gondolhatná. Igényel némi kézügyességet, de a tanfolyam végére már úgy bele fogsz jönni a tekerésbe, hogy sem fog gondot okozni! 

 

futomaki_sushi_.jpgFutomaki:a legklasszikusabb tekert sushik, amik a legnépszerűbbek is azok körében, akik szeretik halmozni az élvezeteket. Rajtad áll, hogy hány különféle ízesítőt teszel bele. A kombinációk száma végtelen, csak a fantáziád szab határt, hogy milyen sushikat alkotsz! Fantasztikus, hogy ugyanazzal a technikával hány különféle ízű, és látványában is eltérő sushit tudsz készíteni. Kreatív alkotóknak ez a leg élvezetesebb sushi típus. 

 

uramaki_sushi_.jpgUramakai: ízben komplex a sokféle ízesítő miatt, és nagyon látványos: kívül van a rizs, amit szezámmag díszítés nem csak látványossá tesz, hanem ízesít is. Aki szép uramaikt tud tekerni, az már haladó szinten van a sushi tekerésben. A tanfolyamon az ilyen kihívások segítenek igazán, hogy otthon is játszva készítsd a saját szebbnél-szebb, különleges sushijaidat. 

 

nigiri_sushi_.jpgNigiri: a hal imádók legnagyobb kedvence. A csodálatos ízű rizs és a friss, különleges halak, tenger gyümölcsei kombinációi a tökéletesség érzetét adják. Amikor egy csodálatos, friss nigirit megkóstolsz, olyan érzés fog el, hogy ennél jobb étel egyszerűen nem létezik! Hacsak nem egy következő nigiri....

 

temari_sushi.jpgTemari: ez a sushi egy igazi jolly joker, ha vendégeket vársz, és valami igazán különlegessel szeretnéd meglepni őket. Ennél jobb vendégváró falatkát el sem tudok képzelni. Mindenki imádja, és soha nem marad belőle egy darab sem! 

 

temaki_sushi.jpgTemaki:  A húsos sushik legklasszikusabb formája a temaki. húsimádóknak kötelező. Itt végre szabadjára engedheted az ösztöneidet és a fantáziádat.  Steaket kívánsz bele tenni, vagy egy csodás szelet kacsamájhoz lenne kedved? Csak rajtad áll, hogy mivel szeretnéd kényeztetni az érzékeidet.

 

 

 

 

 

 Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

Program:


10:45 – 11:00 / 17:45 – 18:00
Csatlakozás a ZOOM-hoz


11:00 – 11:30 / 18:00 – 18:30

A sushi rizs előkészítése, és főzése


11:30 - 14:00 / 18:30 - 21:00

Az alapanyagok előkészítéséhez szükséges precíz vágástechnika gyakorlása, a különleges sushi alapanyagok megismerése

A sushi rizs ízesítése

Az első sushi tekercs elkészítése

Szünet

5 további sushi fajta elkészítése

miso leves elkészítése 

 

 

 

 Mit tartalmaz az ár?

 

 • A 3 órás, Zoom alkalmazáson keresztül közvetített sushi tanfolyamon teljes részletességgel megismerkedhetsz a sushi készítés és formázás olyan technikáival, amiket otthon is könnyen meg tudsz valósítani
 • Rengeteg tippet adok, hogyan érdemes az ízeket kombinálni
 • A tanfolyamon bőségesen készül sushi. Nem csak te fogsz belőle egy isteni jót lakmározni. Holnap még lesz belőle egy kellemes ebéded, vagy megkínálhatsz vele másokat is.  
 • A nagyon precíz és részletes, a követhetőség kedvéért fotókkal gazdagon illusztrált recepteket, bevásárló listát, és elméleti anyagot a tanfolyam előtt e-mailben küldöm el
 • A sushi készítő tanfolyamon a fantasztikusan jó ízű és megfelelő állagú sushi rizs receptje mellett megismerkedhetsz a japán konyha jó néhány, eddig talán soha nem látott érdekességével, amelyeket a miso leveshez és a suhi készítéshez fogunk felhasználni.
 • megmutatom a legjobb sushi alapanyag beszerző helyeket, ahol minden szükségeset egyszerre be tudsz szerezni, 
 • ajánlani fogok több lehetőséget is, hogy ki tudd választani  a neked legkönnyebben megközelíthető, legmegfelelőbb árfekvésű üzletet
 • 6 különféle sushi elkészítése során gyakorolhatod és tanulhatod meg az otthoni sushi készítés fogásait, miközben rá fogsz érezni  sushi tekerésben legalapvetőbb, leghatékonyabb mozdulatokra, így a sushijaid ne csak finomak és szépek lesznek,  hanem már a tanfolyamon tapasztalni fogod, hogy az elkészítés gyors és könnyű! 
 • olyan alapanyagokat mutatok, amiket Japánban ma is használnak sushi készítéshez, de lehet idáig még nem fedezted fel 
 • a tanfolyam legjobb része, hogy amint elkészül egy-egy sushi fajta, meg is kóstoljuk. Közben fejlődik a technikád, hogyan is lehet pálcikával ügyesen enni. 
 • ráadásként 4 ajándék boldog tulajdonosa leszel, amik segítenek, ha otthon nem csak a tanfolyamon megismert sushikat és miso levest szeretnéd elkészíteni, hanem egyéb japán recepteket is szívesen kipróbálnál

 

 

A sushi tanfolyam mellé az alábbi AJÁNDÉKOKAT kapod:


#1 Bónusz: A gyümölcsös sushi receptje

A gyümölcsös sushinál már a rizs elkészítése is különbözik a normál sushi rizs elkészítésétől. Ha szereted az édes ízeket, a különleges, akkor igazán inspiráló lehet számodra ez az összeállítás, hogy kipróbálj valami újat, valami érdekeset. 

 

1 bónusz sushi tanfolyam.png

 

 

#2 Bónusz: 5 recept miso paszta felhasználásával

A miso egy nagyon különleges, és értékes alapanyag, kellemes íze van, és jótékonyan hat az immun rendszerre is. Nem csak arra jó, hogy miso levest készíts belőle (amit a sushi tanfolyamon meg fogsz tanulni). Ebben az összeállításban 5 receptet találsz, hogy minél könnyebben, változatosabban használhasd fel a miso pasztát, ha kedvet kaptál, hogy japán ihletésű ételeket készíts otthon.   

 

2 bónusz sushi tanfolyam.png

 

 

#3 Bónusz: 5 otthon is könnyen elkészíthető japán étel

Egyre több nálunk is a japán étterem, vagy jártál már Japánban, és azóta is szívesen gondolsz az ott kóstolt finom ízekre. Valószínűleg meg vannak a kedvenc japán ételeid a sushin túl is. Ebben az összeállításban 5 olyan népszerű receptet találsz, amiket nem csak könnyű elkészíteni, de azonnal egy kellemes japán ihletésű étkezés kellős közepén érezheted magad, ha elkészíted valamelyiket.   

 

3 bónusz sushi tanfolyam.png

 

 

#4 Bónusz: 3 otthon is könnyen elkészíthető japán desszert

Ha kicsit közelebbről is tanulmányoztad már a japán konyhát, biztosan ámulatba ejtettek a japán desszertek. Ebben az összeállításban 3 könnyen elkészíthető receptet találsz, amik biztosan nagy kedvenceid lesznek.  

 

4 bónusz sushi tanfolyam.png

 

 

 

Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>Miért pont a te főzőtanfolyamodat válasszam?


Vendéglátós családból származom, én vagyok a harmadik generáció, aki hivatásának választotta a főzést. Annyira szeretem, hogy el sem tudom képzelni, hogy bármi mással foglalkozzak!

 

Közgazdaságtant, vendéglátást és rendezvényszervezést tanultam, és 11 évet dolgoztam a turizmusban mielőtt elvégeztem a szakács iskolát és megalapítottam a saját főzőiskolámat.

 

Alaposan megvizsgáltam a hazai helyzetet, és a rengeteg jó mellett sok olyan dolgot tapasztaltam, ami nem tetszett. Például amikor egy főzőtanfolyamon nincs, vagy csak nagyon hiányos a recept, vagy szó szerint lényegi információk nem hangzanak el.

 

A saját tanfolyamaimat nagyon nagy precizitással úgy alakítottam ki, hogy ha csak egyszer látogatsz el valamelyik főzőtanfolyamomra, a főzésről olyan módon kezdesz el gondolkodni, ami megnyitja előtted  fejlődés útját. Azonnal alkalmazható tudást adok, és nem csak egy show-t, ami aznap este nagyon érdekes volt, de nem tanultál belőle semmit.  Néhány visszajelzés azoktól, akik már részt vettek a sushi tanfolyamon:

 

 • Szia Niki! Nagyon szépen köszönöm az oktatást, örülök,hogy részt vehettem a tanfolyamodon! Én is örülök, hogy megismerhettelek! Köszönöm szépen az anyagot, és a sok tanácsot ,információt! Szép napot! Barbara

 • Kedves Niki! Köszönjük a tegnapi estét, nagyon jól éreztük magunkat. Szó szerint nehéz volt hazavezetni, sushi kómát kaptunk! Tényleg nagyon finom és szép dolgokat készítettünk.  Most nagyon nagy a lelkesedés mindkettőnkben, úgyhogy hamarosan küldök néhány fotót az itthon készült sushikról! Szép napot! Melinda 


 • Szia Niki! Idén sincs karácsony sushi nélkül, a családom egyre több tagját sikerül levennem a lábáról. Köszönöm neked, hogy megtanítottál varázsolni! Susanne

 

 • Kedves Niki, Köszönjük szépen még egyszer a recepteket és  a tegnap estét,  nagyon jól éreztük magunkat! Üdvözlettel: Dóri és Bence


 • Kedves Niki ! Nagyon szépen köszönöm a szombati tanfolyamot (sushi) nagyon élveztem. A családnak is ízlett, ami haza vittem kóstolónak. Üdv: Fata Kata


 • Kedves Niki! köszönöm az anyagokat, amit küldtél, nagyon hasznosak. Elmentem az Ázsia boltba és bevásároltam az alapanyagokat, tegnap este meg nekiálltam és készítettem sushikat. Nagy sikere volt, szerintem is jól sikerült! Ciao AttilaGyakran ismételt kérdések:


Hogyan zajlik a tanfolyam? Mi történik azután, hogy csatlakoztam a ZOOM-hoz?

A tanfolyam kezdése előtt 15 perccel korábban érdemes az e-mail címedre elküldött linkre kattintva csatlakozni. Én már ott leszek a gépnél, úgyhogy amikor csatlakozni szeretnél, jóváhagyom, és már bent is vagy. Két kamera nézetben fogod látni az eseményeket, és mindig azt érdemes kinagyítani, ahol éppen az események zajlanak.

 

Legyen a kezed ügyében egy másik telefon vagy tablet (amire előzőleg már telepítetted a Zoom alkalmazást), hogy ha megszakad a csatlakozás, akkor a másik eszközödről tudj csatlakozni.

 

Ha nincs kedved a főzés és a sushi készítés lépéseit végig csinálni, nem kötelező.

 

A tanfolyamra az e-mailben küldött bevásárló és eszköz lista alapján készülj fel. Tehát legyenek a kezed ügyében a szükséges eszközök, alapanyagok.

 

Ha van kedved kötényt kötni, az meg tudja védeni a ruhádat attól, hogy maszatos legyen (lehet jól jön, ha nem lesz csupa rizs a kedvenc felsőd, de egyébként a rizst könnyen ki lehet mosni) 

 

A programot mindig igyekszem pontosan kezdeni. Ha valaki késik, és jelezte, akkor sem várakoztatom meg, akik ott vannak, hanem kezdünk. 

 

Minden tanfolyam elején átnézzük mi mindent fogunk együtt aznap elkészíteni, miről lesz szó az elméleti anyagban, és az ételek elkészítése konkrétan hogyan fog zajlani.

 

A tanfolyam menetrendjét fentebb találod, percre pontosan lebontva. Az ételekről, amiket elkészítünk, szintén a fenti blokkban találsz részletes leírást és fotókat. 

 

 

Lehetséges, hogy azért mert nem vagyok ott személyesen, csak a képernyőn keresztül látom a dolgokat, nem fogom tudni követni az eseményeket?

A tanfolyam nem egy autóversenyhez hasonló. Minden fázisnál mindenki egyszerre halad, akit kell, azt megvárom, és bármikor lehet kérdezni. Tehát nem leszünk fizikailag egy térben, de mivel a két kamera nézeten keresztül mindent látsz, kérdezni is tudsz, semmivel sem rosszabb a hatékonyság, mintha ugyanabban a helyiségben tartózkodnánk. 

 


A tanfolyamra egyedül is jelentkezhetek? 

Nyugodtan jelentkezhetsz egyedül is. A tanfolyamot minimum 2 fő esetén tartom meg. Ha nincs minimum 2 jeletkező, alternatív időpontot fogok ajánlani.  

 

Előfordulhat, hogy túl sokan lesznek, ezért nem kapok elegendő segítséget, és nem tehetem fel a kérdéseimet?

A tanfolyamokon nagyon ügyelek rá, hogy mindenkire egyforma figyelem jusson. Ha szeretnél sok-sok személyes segítséget kapni tőlem, és sok-sok kérdésed van, akkor neked érdemes lehet a kisebb létszámú tanfolyamokra jelentkezni. A főzőtanfolyamok időpontjainál látszik a szabad helyek száma. 

 

Lehetséges, hogy nekem nem fog sikerülni az ételek elkészítése, vagy olyan dolgot kell csinálni, amire nem leszek képes?

Lehetséges, hogy vannak olyan tapasztalataid, ha otthon el akarsz készíteni egy receptet, hogy nem sikerül és csalódott leszel. Pedig kép is van a receptben, és a tied nem hasonlít. Megnyugtatlak, az esetek 110%-ában nem te vagy a hibás, hanem kifogtál egy rossz receptet. 

A tanfolyamokat 2012-óta tartom, és már több, mint 7000 emberrel főztem együtt - még leírni is sok!-, de nem láttam még olyat, hogy a főzőtanfolyamon valaki ne lett volna képes megcsinálni, amit meg kellett, vagy ne sikerült volna neki az étel. A tanfolyamaimon pontosan azt tanítom, hogy a főzés egy szuper izgalmas, szuper érdekes dolog, amit érdemes csinálni. Nem olyan, amit érdemes elkerülni, mert csak kudarc érthet. Pont, hogy a főzésben a legkönnyebb sikereket elérni! 

 

Lehetséges, hogy csak a tanfolyamon sikerül, de otthon nem fog? Láttam már ilyet...

Sajnos én is. Előfordulhat, hogy egy nem megfelelő főzőtanfolyamot fogtál ki, és vagy nem is kaptál receptet, vagy amit kaptál, az nem volt elég pontos. Én nagyon oda figyelek rá, hogy a receptjeim precízek, könnyen érthetőek, részletesek legyenek annak érdekében, hogy otthon bármikor el tudd készíteni újra meg újra, évek múlva is! 

 

Lehetséges, hogy olyan konyhai eszközöket, alapanyagokat fogunk használni, ami nekem otthon nem áll rendelkezésemre, vagy túl macerás a beszerzésük? 

Van néhány trükkös konyhai eszközöm az igaz, de mindegyiket lehet egy kis kreativitással helyettesíteni. Speciális konyhagépeket nem használok pont azért, hogy a receptek amiket tanítok, otthoni körülmények között is könnyen kivitelezhetőek legyenek. Az alapanyagok beszerzésével kapcsolatosan pedig el foglak halmozni beszerzési tippekkel. Azokkal a helyekkel foglak megismertetni, ahol mindent egyszerre be tudsz majd szerezni, hiszen senki nem szeret fölöslegesen sok időt fordítani a főzés előtti bevásárlásra. 

 

 

Ajándékba adom ezt a tanfolyamot szabadon válaszható időpontra - Tovább a megrendeléshez >>

 

Staudinger Niki.jpgSzia! Staudinger Niki vagyok.  Főzőiskolámban, a Portobello Chefben 2014 óta tanítom a sushi készítést.  Úgy gondolom, a finom, és kellemes megjelenésű sushit otthon is el lehet készíteni, nem csak azok kiváltsága, akik meg tudják fizetni a sokszor nem olcsó éttermi árakat.

 

Tudom milyen érzés, amikor alaposan felkészültél, megvetted a spéci alapanyagokat, rászántad az időt, és a sushi amit készítettél mégis kétségbeejtő. Nem jó az íze, vagy ami még gyakoribb, rendkívül furcsán néz ki. NEM TE VAGY A HIBÁS, HA NEM SIKERÜLT IDÁIG A SUSHI.

 

A sushi tanfolyamon nagyon alapos, és rendszerezett ismeretanyaggal várlak, hogy ezután a sushi készítés mindig jó érzéssel töltsön el. Akárhányszor nekiállsz, érezd úgy, hogy ez neked nagyon jól megy! 

 

Ne feledd, a tanfolyamok kis létszámosak, így a helyek gyorsan betelnek. Egyetlen dolgod maradt,töltsd ki a jobb oldali jelentkezési űrlapot és találkozzunk a következő órán!

 

Létszám információ:

 • a Zoom tanfolyamok minimum 2 fő esetén indulnak, és 6 fő a maximális létszám

 

Módosítás:

Ha bármilyen okból módosítani szeretnél a részvételed időpontján, a program kezdete előtt legkésőbb 

 • 5 nappal még díjmentesen megteheted,
 • 4 nappal a tanfolyam kezdete előtt 10.000 Ft/fő módosítási díj fizetendő,
 • 72 órával a program kezdete előtt a tanfolyam elvész. 

 


icon_garancia.png

Garancia

 

Ez a tanfolyam annyira profi, hogy 100% garanciát válallok rá. Ha mégis nehézségeid támadnak az otthoni sushi készítésben, 1 hónapon belül a vendégünk vagy egy ismétlő alkalomra! 

Vissza