5 INGYENES tipp steaksütéshez

 

Egy szelet csodálatosan finom és fantasztikusan puha steakre mindig könnyű alkalmat találni, de nagyon fájdalmas tud lenni, amikor az étteremben több tízezer a számla két főre, és az is nagyon fájdalmas, ha otthon Te magad próbálsz steaket sütni, de sehogy nem jön össze. Jól ismerem ezeket a sztorikat, mert minden héten hallok egy-kettőt a steak tanfolyamaim résztvevőitől.

 

Azért mesélik el, mert már nem nyomasztja őket, hiszen már tudnak steaket sütni, most tanulták meg a steak tanfolyamon az elmúlt 3 órában.  Felszabadultak, mert tudják többé nem lesznek kizárólag az éttermi steakekre szorulva, ha jót szeretnének enni, és attól sem kell félniük, hogy ha ők hozzáfognak, csúfos kudarc és egy újabb éttermi kiruccanás lesz a vége. Mert mindig sikerülni fog nekik a steak, mégpedig úgy, ahogy a legjobb éttermekben hozza ki a felszolgáló. 

 

De nem mindenki van olyan elszánt, hogy eljöjjön egy steak tanfolyamra, mert mondjuk még soha nem is sütött steaket otthon, és nincs még kudarc élménye, vagy az is lehet, hogy még steaket sem evett, csak mindenkitől azt hallja, húúú, ez mennyire jó!

 

Ha Te még csak barátkozol a gondolattal, hogy igazi steak szakértővé válj, szeretnélek néhány lépéssel elindítani ezen az úton, egész pontosan öttel.

 

Összegyűjtöttem az 5 legjobb tippemet, amit steak sütéssel kapcsolatosan adnék neked, ha leülnénk egy kávéra, és megkérdeznéd tőlem, hogyan fogj hozzá ehhez az izgalmas feladathoz. 

 

 

 20 tipp steak3.png

 

 

Az 5 tipp mellett pedig egy 6 részes mini e-mail tanfolyammal szeretnélek segíteni abban, hogy tényleg jól, és gördülékenyen menjen a steak sütés otthon is. A kettő együtt értékes. Akkor fogod tudni jól átültetni a gyakorlatba, ha az e-maileket is követed.

 

Nincs más dolgod, töltsd ki a lenti űrlapot, és szerezd meg a legjobb steaksütési tippjeimet.

 

 

 

Kereszt neved

E-mail címed *

Hírlevél

Adatkezelés

 

Staudinger Niki.jpg

Szia! Staudinger Niki vagyok. Főzőiskolámban, a Portobello Chefben 2013 óta tanítom a steaksütést serpenyőben, 2016 óta pedig grillen is. 

 

Úgy gondolom, a steaksütés könnyen megtanulható, és nem csak azok kiváltsága, akik hatalmas összegeket tudnak erre havonta szánni, és rendszeresen meg tudják fizetni a legjobb éttermeket.

 

Ha komolyan érdekel a steaksütés, akkor érdemes ennek a végére járni, mert egyáltalán nem kell ahhoz konyhatündérnek lenned, hogy steaket tudj sütni.

 

Tudom milyen érzés, amikor alaposan felkészültél, megvetted a méregdrága húst, teli vagy várakozással, és a saját sütésű steaked jobb esetben a kutyád előtt végzi, rosszabb esetben a kukában. NEM TE VAGY A HIBÁS, HA IDÁIG NEM MENT JÓL A STEAKSÜTÉS.

 

A steak és grill tanfolyamaimon nagyon alapos, és rendszerezett ismeretanyaggal várlak, hogy ezután akárhányszor nekiállsz steaket sütni, érezd úgy, hogy ez neked nagyon jól megy!