Magazin

Együtt főzni jó!

Aki tehette, már a hétvégén elindult, hogy a szeretteivel tölthessen minél több időt. Tudom, hogy sok családban már ma is az ünnep jegyében zajlik a vacsora, a távol élő gyerekek is megérkeztek, és újra a teljes család üli körül az asztalt.

Remélem jól haladtak a beszerzések, minden recept le van tesztelve. Azt is remélem, hogy aki főz, nem egyedül csinál mindent. Hogy aztán mártírként, hulla fáradtan és teljesen kimerülten csatlakozzon az ünneplő társasághoz…. Senkinek nem lenne jó ez a forgatókönyv.

Aki idén járt nálam főzőtanfolyamon, annak nem csak a beszerző helyek vannak meg, és a rengetegszer letesztelt receptek. Azt is tudja, hogy főzni jó, de együtt főzni még jobb. Sőt tovább megyek, EGYÜTT főzni A LEGJOBB!

Vond be a családtagokat, gyerekeket, unokákat is az ünnepi menü elkészítésébe! Remek alkalom kicsit együtt lenni, beszélgetni, és úgy is attól lesz az étel utánozhatatlan, aki készíti. Ha mindannyian részt vettetek az elkészítésben, akkor az az étel tényleg összeköt benneteket!

Mára is örömteli készülődést, szuper jó hangulatú sütés-főzést kívánok!

 

Vélemény, hozzászólás?