20 tipp, ha most kezdesz főzni tanulni

 

Egy ideje lehet már te is fontolgatod, hogy egyszer és mindenkorra megtanulsz főzni…vagy úgy érzed, ez túl nagy feladat, és nem tudod hogyan kezdj hozzá?

 

  • Unalmas a rendlet pizza, az irodai étterem kínálata, jó lenne, ha kedved szerint bármit képes lennél megfőzni?
  • Jó lenne elkészíteni újra és újra a gyerekkori kedvenceidet, de nem érted az anyukád olyan instruckióit, hogy annyi lisztet tegyél bele, amennyit felvesz. Látni fogod rajta!
  • Nem mersz hozzákezdeni egy leveshez, mert még soha nem készítettél?
  • Elkeserítő amikor nem érted a receptet, olyan mintha idegen nyelven írták volan?
  • Kiábrándító, hogy a legnagyobb igyekezeted ellenére minden alkalommal csomós lesz a habarás?

 

Lehet, hogy idáig te is úgy gondoltad, hogy a főzés és Te, az két külön univerzum. De szeretnélek meggyőzni róla, hogy te is minden nehézség nélkül, lazán képes vagy csodás ételeket az asztalra varázsolni. Tippjeimmel azonnal a gyorsító sávban találod magad!

 

 

20 tipp kezdő_.jpg

 

Egy 5 oldalas PDF-et készítettem neked, amiből megtudhatod a 20 legjobb, könnyen alkalmazható tippemet! 

 

20 tipp mellett pedig egy 10 részes mini e-mail tanfolyammal szeretnélek segíteni abban, hogy tényleg jól, és erőlködés nélkül menjen a főzés. A kettő együtt értékes. Akkor fogod tudni jól átültetni a gyakorlatba, ha az e-maileket is követed.

 

Nincs más dolgod, töltsd ki a lenti űrlapot, és szerezd meg a legjobb tippjeimet, amik segítslglvel végre Te is remekül fogsz főzni. 

 

  

 

Kereszt neved *

E-mail címed *

Hírlevél

Adatkezelés

 

Staudinger Niki.jpg

Szia! Staudinger Niki vagyok. Főzőiskolámban, a Portobello Chefben 2012 óta tanítom a főzést.  Az elmúlt 9 évben több, mint 7000 emberrel főtem együtt 8 évestől a 80 évesig, és még nem láttam olyat, akinek ne ment volta csodásan.

 

Tudom milyen érzés, amikor alaposan felkészültél, már a recept kereséssel elment egy fél napod.. Gondosan megvetted a hozzávalókat, rászántad az időt, és a projekt eredmnye mégis kétségbeejtő. El sem tudom mondani, hányszor jártam így, amikor még csak kezdő voltam a főzésben. Azt hiszem valahogy így indul mindenki... NEM TE VAGY A HIBÁS, HA IDÁIG NEM MENT JÓL A FŐZÉS.

 

Az Online kedző főző tanfolyamon nagyon alapos, és rendszerezett ismeretanyaggal várlak, hogy ezután akárhányszor nekiállsz főzni, érezd úgy, hogy ez neked  könnyedén, és nagyon jól megy!