20 INGYENES tipp grillezéshez

 

A grill szezon közepén tartunk, és lehet már te is fontolgatod, hogy végre aktívan elkezdesz grillezni…vagy úgy érzed, szezonról szezonra csak küzdesz a grillezéssel, ahelyett, hogy élveznéd?

 

  • Te is küzdesz olyan gondokkal, hogy túl forró a parázs, vagy nem tart elég hosszan a tűz?
  • Elkeserítő amikor nem elég forró a grill, és nem sül a hús, mégsem tudod mit csinálhatnál még?
  • Kiábrándító, hogy a legnagyobb igyekezeted ellenére minden alkalommal kiszárad a hús?
  • Unalmas a bolti, pácolt grill hús? Szeretnél saját ízeket alkotni, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá?

 

Lehet, hogy idáig te is elkövettél jó néhány olyan dolgot, amit a legtöbben el szoktak. De ezek a tévhitek, ahogy te is tapasztalod, csak kudarcokhoz vezetnek. Tippjeimmel ezektől egy csapásra megszabadulhatsz!

 

20 ingyenes tipp grillezéshez portobellochef.png

 

 

Egy 5 oldalas PDF-et készítettem neked, amiből megtudhatod a 20 legjobb, könnyen alkalmazható tippemet! 

 

A 20 tipp mellett pedig egy 6 részes mini e-mail tanfolyammal szeretnélek segíteni abban, hogy tényleg jól, és erőlködés nélkül menjen a grillezés. A kettő együtt értékes. Akkor fogod tudni jól átültetni a gyakorlatba, ha az e-maileket is követed.

 

Nincs más dolgod, töltsd ki a lenti űrlapot, és szerezd meg a legjobb grillezési tippjeimet.

 

 

Kereszt neved *

E-mail címed *

Hírlevél

Adatkezelés

 

Staudinger Niki.jpg

Szia! Staudinger Niki vagyok. Főzőiskolámban, a Portobello Chefben 2016 óta tanítom a grillezést  Úgy gondolom, a grillezés könnyen megtanulható, és nem csak azok kiváltsága, akiknek hatalmas kertje van, vagy iszonyatosan drága grill felszerelése. Ha már van egy kis teraszod, egy pici kerted, te is rendezhetsz fantasztikus grill partikat.

 

Tudom milyen érzés, amikor alaposan felkészültél, megvetted a rengeteg húst, rászántad az időt, és a grillezés végeredménye mégis kétségbeejtő. A hús mindig kiszárad, vagy ami még ettől is rosszabb, kívül megégett, belül nyers... NEM TE VAGY A HIBÁS, HA IDÁIG NEM MENT JÓL A GRILLEZÉS.

 

A grill tanfolyamon nagyon alapos, és rendszerezett ismeretanyaggal várlak, hogy ezután akárhányszor nekiállsz grillezni, érezd úgy, hogy ez neked nagyon jól megy!