20 INGYENES tipp kovász készítéshez

 

Reneszánszát éli a kovászos kenyrésütés, mindenki kovászol…vagy úgy érzed, csak küzdesz a kovász készítéssel, és nem érted, másoknak ez hogy mehet olyan könnyedén?

 

Te is küzdesz olyan gondokkal, hogy elfolyósodik a kovász, vagy eltűnnek belőle a buborékok, pedig az első pár napban úgy tűnt szépen fejlődik?

Elkeserítő amikor a kenyered nem kell meg, vagy ami még rosszabb, a sütőben összeesik mert nem volt elég erős a kovász?

Kiábrándító, hogy a legnagyobb igyekezeted ellenére már a harmadik kovászodat dobtad ki, és még mindig nem tudod, mit csinálhatnál, hogy ne pusztuljon el?

Nem szereti a családod a bolti, élesztős kenyeret? Szeretnél saját kovászos, finom és egészséges kenyeret sütni, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá?

 

Lehet, hogy idáig te is elkövettél a kovász készítésben jó néhány olyan dolgot, amit a legtöbben el szoktak. De ezek a tévhitek, ahogy te is tapasztalod, csak kudarchoz vezetnek. Tippjeimmel ezektől egy csapásra megszabadulhatsz, és ha lesz végre saját kovászod, akkor süthetsz végre saját kenyeret is!

 

20 tipp kovász.png

 

 

Egy 5 oldalas PDF-et készítettem neked, amiből megtudhatod a 20 legjobb, könnyen alkalmazható tippemet! 

 

A 20 tipp mellett pedig egy 10 részes mini e-mail tanfolyammal szeretnélek segíteni abban, hogy tényleg jól, és erőlködés nélkül menjen a kovász készítés. A kettő együtt értékes. Akkor fogod tudni jól átültetni a gyakorlatba, ha az e-maileket is követed.

 

Nincs más dolgod, töltsd ki a lenti űrlapot, és szerezd meg a legjobb kovász készítési tippjeimet.

 

 

Kereszt neved

E-mail címed *

Hírlevél

Adatkezelés

 

Staudinger Niki.jpg

Szia! Staudinger Niki vagyok.Főzőiskolámban, a Portobello Chefben 

2012 óta tanítom az otthoni kenyérsütést.  Úgy gondolom, a szeretettel, válogatott alapayagokból saját magad által sütött kenyér nem csak finomabb, hanem egészségesebb is, mint a bolit kenyerek. A kovászos kenyérre pedig különösen igaz, hogy ízben meleglőzi az össes versenytársát. 

 

Tudom milyen érzés, amikor alaposan felkészültél, napok óta készíted a kovászt, megvetted a legspécibb kenyérliszet, amit mindenki ajánl, rászántad az időt, és a gyönyörű kovászos kenyér, amit készítettél mégis kétségbeejtő. Mondjuk teljesen összeesett, amikor betetted a sütőbe, vagy a belseje egyáltalán nem lett lukacsos. NEM TE VAGY A HIBÁS, HA NEM SIKERÜLT IDÁIG A KOVÁSZOS KENYERED.

 

A tanfolyamon nagyon alapos, és rendszerezett ismeretanyaggal várlak, hogy ezután a kovászos kenyér sütés mindig egy jó érzéssel töltsön el. Akárhányszor nekiállsz, érezd úgy, hogy ez neked nagyon jól megy!