20 tipp macaron sütéshez - INGYENES

 

Lehet már te is fontolgatod, hogy megpróbálkozol a macaron sütéssel?
Vagy már próbálkoztál és úgy érzed, csak küzdesz vele, nem tudod, mit csinálhatnál másképp?

 

Kiábrándító, amikor a receptet betartottad az utolsó betűig, és a te macaronod egyáltalán nem hasonlít a recepben látható képre?

 

Elkeserítő amikor úgy tűnik, minden jól halad, aztán a sütés közben furcsa változásokon mennek át a macaronok: kifakulnak, befoltosodnak,  mégsem tudod mit csinálhatnál még?

 

Unod már, hogy otthagyod a fél fizetésed a macaronozóban? Szeretnél saját macaronkat alkotni, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá?

 

Lehet, hogy idáig te is elkövettél jó néhány olyan dolgot, amit a legtöbben el szoktak. De ezek a tévhitek, ahogy te is tapasztalod, csak kudarcokhoz vezetnek. Tippjeimmel ezektől egy csapásra megszabadulhatsz!

 

20 ingyenes tipp macaron sütéshez.png

 

 

Egy 5 oldalas PDF-et készítettem neked, amiből megtudhatod a 20 legjobb, könnyen alkalmazható tippemet! 

 

A 20 tipp mellett pedig egy 6 részes mini e-mail tanfolyammal szeretnélek segíteni abban, hogy tényleg jól, és erőlködés nélkül menjen a macaron sütés. A kettő együtt értékes. Akkor fogod tudni jól átültetni a gyakorlatba, ha az e-maileket is követed.

 

Nincs más dolgod, töltsd ki a lenti űrlapot, és szerezd meg a legjobb macaron sütési tippjeimet.

 

 

Kereszt neved

E-mail címed *

Hírlevél

Adatkezelés

 

Staudinger Niki.jpg

Szia! Staudinger Niki vagyok. 

Főzőiskolámban, a Portobello Chefben 2013 óta tanítom a macaron sütést. Úgy gondolom, a tökéletes macaron otthon is el lehet készíteni, nem kell rendszeresen vagyonokat hagyni a cukrászdában, ha macaront szerenél ennni, vagy macaronnal szeretnél valakit megörvendeztetni, akit szeretsz. 

 

Tudom milyen érzés, amikor alaposan felkészültél, megvetted a drága alpanyagot, rászántad az időt, és a macaron amit készítettél mégis kétségbeejtő. És a legrosszabb, hogy többszöri próbálkozásra sem javul a helyzet. NEM TE VAGY A HIBÁS, HA NEM SIKERÜLT IDÁIG A MACARON.

 

A macaron tanfolyamon nagyon alapos, és rendszerezett ismeretanyaggal várlak, hogy ezután a macaron sütés mindig egy jó érzéssel töltsön el. Akárhányszor nekiállsz, érezd úgy, hogy ez neked nagyon jól megy!